NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Azt a kurva élet!! Egy csapat, hogy lehet annyira undorító, mint a Burnley? Ha Matic lelövi azt a gyökeret a pálya közepén, azt is jogosnak tartottam volna...Schleck
 videa.hu/videok/sport/che-bur-1-0-red-lm9NWJmXrOIILxma?start=0
És egy sárgát nem kapott rá a gyökér...Schleck
ez egy okosan kivitelezett rátartás volt. simán mondhatja azt a csávó, hogy abban gyönyörködött, hogy milyen gyönyörűen találta el a labdát, ugyanis a rúgómozdulatot vitte végig, csak utána nem húzta vissza a lábát. bizonyítani nem tudod, hogy rá akart tartani, tehát minden ember megítélése attól függ, hogy melyik oldal a szimpatikusabb neki.

nehezen hiszem, hogy bármennyire is elmeszelnék, Maticnak viszont ott figyel az instant 3 meccs. de legalább nem szimulált, ennyit el kell ismerni.slowmotion
Szóval gondolom Shawcross pirosa is jogtalan volt Ramsey lábtörésénél:
 www.youtube.com/watch?v=I9FJKunkmKQSchleck
aha. mert a két eset pont egyforma.
nézd, inkább nem mondok semmit, mert ha nem látod az alapvető különbséget a kettő között, akkor nincs is miről beszélni.slowmotion
Kérlek taníts mester és mondd el, hogy mi volt a különbség a két mozdulat között!Schleck
kérlek.
Shawcross nem játszotta meg a labdát. nem is tudta, mert egy tizedmásodperccel később ért oda (ezért lett by default szabálytalan). nem volt a szó szoros értelmében olyan nagy szabálytalanság, mint mondjuk az ellenfél visszarántása, de a tizedmásodperc miatt szabálytalan lett, és súlyos sérülést okozott. az ilyenekért pedig a játékvezetőnek ki kell állítania a játékost. lehet is látni, hogy a bíró nem piros lappal a kezében megy oda (látványos szabálytalanságoknál megtörténik), de amikor látja, hogy Ramsey lábában eggyel több kanyar van, akkor előveszi a pirosat.
a Burnley-s csávó ezzel szemben megjátssza a labdát (már amennyiben egy passzt annak tekintünk), Matic belép blokkolni, és mivel a bordó mezes gyerek nem húzza vissza a lábát (nem kötelező amúgy), ezért belelép a tűzvonalba. nem néz ki szépen, mert ha valakinek a támasztó lábára odalépsz, akkor illik nem azon megállni, DE nem ért piros lapot semmiképpen sem. főleg, hogy sérülés sem lett a dologból.

ugyanígy ha megy a csatár és a kapus egy labdára a tizenhatos vonalán éppen kívül, a csatár elpöcköli (azt ritkán lehet nem nyújtott lábbal csinálni), a kapus meg fennakad benne, akkor állítsák ki a támadót, miközben a labda esetleg már a kapuban van?
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azt a kurva élet!! Egy csapat, hogy lehet annyira undorító, mint a Burnley? Ha Matic lelövi azt a gyökeret a pálya közepén, azt is jogosnak tartottam volna...Schleck
ez egy okosan kivitelezett rátartás volt. simán mondhatja azt a csávó, hogy abban gyönyörködött, hogy milyen gyönyörűen találta el a labdát, ugyanis a rúgómozdulatot vitte végig, csak utána nem húzta vissza a lábát. bizonyítani nem tudod, hogy rá akart tartani, tehát minden ember megítélése attól függ, hogy melyik oldal a szimpatikusabb neki.

nehezen hiszem, hogy bármennyire is elmeszelnék, Maticnak viszont ott figyel az instant 3 meccs. de legalább nem szimulált, ennyit el kell ismerni.slowmotion
nézd, inkább nem mondok semmit, mert ha nem látod az alapvető különbséget a kettő között, akkor nincs is miről beszélni.slowmotion
Kérlek taníts mester és mondd el, hogy mi volt a különbség a két mozdulat között!

több mint 10 éve

nézd, inkább nem mondok semmit, mert ha nem látod az alapvető különbséget a kettő között, akkor nincs is miről beszélni.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Meg is van a válasz Ivanovic góltermelésére

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve

több mint 10 éve

nehezen hiszem, hogy bármennyire is elmeszelnék, Maticnak viszont ott figyel az instant 3 meccs. de legalább nem szimulált, ennyit el kell ismerni.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lehet front van ma és a bírók még hülyébbek lettek. Barca-Malaga meccsen is Jordi Alba kétszer hátba rúgja a földre került ellenfelet, semmi lap, Neymar 5 méteren belül két embert tarolt le, csak sárga. Még szurkolójukként is csak lestem mindkét esetnél.
több mint 10 éve
És egy sárgát nem kapott rá a gyökér...

több mint 10 éve
Azt a kurva élet!! Egy csapat, hogy lehet annyira undorító, mint a Burnley? Ha Matic lelövi azt a gyökeret a pálya közepén, azt is jogosnak tartottam volna...

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Jól tartja magát a Szpari, a szünetben 1-1.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Zseniálisan indul a Mennyei idén. a Nyíregyházában a csatár is kapus(Ovszijenko) a Paks ellen. És ezt a meccset nem adja egy Tv se. Boooooooooooooooooooooo 😀iktriad
Ha már ezt se adják rajta, akkor végképp nem értem, hogy mi a f.szért van mondjuk Sportm vagy Sportklub csatorna egyáltalán...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Zseniálisan indul a Mennyei idén. a Nyíregyházában a csatár is kapus(Ovszijenko) a Paks ellen. És ezt a meccset nem adja egy Tv se. Boooooooooooooooooooooo 😀
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 403
a hollandok jol szetvertek romat.
kultura?gladbach drukkerek jol elleptek sevilla belvarosat de nem lattam semmi atrocitast...a meccs masnapjan is nyugodtan setalgattak soroztek....
több mint 10 éve
nem tudom, hogy Ő tényleg CSK/vezér alkat-e (talán inkább nem)Negritis
"fock off"-olásban világbajnokm ez számít valamit? 😊
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
én az átlagnál jóval többre becsülöm és mindig is becsültem Hendo-t
az elmúlt 3 évben azért inkább igazolt engem mint cáfolt
nem tudom, hogy Ő tényleg CSK/vezér alkat-e (talán inkább nem)
VISZONT amíg Stevie itt van, addig senki nem fog tudni előlépni mint CSK mert egyszerűen olyan tekintélye senkinek nincs mint neki
én mondjuk Can-ban látok legnagyobb lehetőséget ilyen téren

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nem kis teljesítmény, amit a Parmánál csinálnak, mert megint csődeljárást indítanak ellenük. (N)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Balotelli nem semmi............ Kíváncsi vagyok Gerrard kezéből is kivette volna-e a labdát.......... szerintem ott helyben ássák el 😛 (11-st harcolt ki a Pool, és Balo kivette Henderson kezéből a labdát, hogy ő végezze el.... még ha ki is hagyta volna 😀)dande
azé' Gerrard már akkor cséká volt, amikor Béla még a serdülő kettőben kergette a lasztit. a másik ok, ami miatt nem vette volna ki, hogy Gerrard nem csak próbál ölni a tekintetével, hanem tud is.
több mint 10 éve
Balotelli nem semmi... Kíváncsi vagyok Gerrard kezéből is kivette volna-e a labdát...dande
Azt már többször sem tette meg, mert őt tiszteli, ellenben Hendersonnal. 😊 [Én sem tisztelem, szóval még meg is tapsoltam érte az olaszt.]

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 111 — Így remélem megfelelek nektek.....
Balotelli nem semmi............ Kíváncsi vagyok Gerrard kezéből is kivette volna-e a labdát.......... szerintem ott helyben ássák el 😛 (11-st harcolt ki a Pool, és Balo kivette Henderson kezéből a labdát, hogy ő végezze el.... még ha ki is hagyta volna 😀)
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 263 — no es importante
ha Figo váltja Blattert, jöhet a 48 csapatos VB 😊
 www.bbc.com/sport/0/football/31531664

(de hogy jó is legyen: SIN BIN!)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jó lesz 😊
 www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/2306213/fifa-are-set-to-confirm-that-the-2022-qatar-world-cup-will-take-place-in-november-and-decemberbaggio
Nah, 4+ évvel az odaítélés után ezt is megtudtuk. (Y) Ezzel a katari vébével csak a baj van. :p

több mint 10 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
jó lesz 😊
 www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/2306213/fifa-are-set-to-confirm-that-the-2022-qatar-world-cup-will-take-place-in-november-and-decemberbaggio
Videóbíró nem jöhet mert hát hagyományosan nem használunk ilyet, de azért a vb-t átrakhatjuk a hagyományos helyéről, gratulálok fifa. (a mostani kézi vb-ről nem is beszélve)

We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 263 — no es importante
jó lesz 😊
 www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/2306213/fifa-are-set-to-confirm-that-the-2022-qatar-world-cup-will-take-place-in-november-and-december

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kedves nézőink! ismerjék meg a Porto csapatát! ez egy portugál csapat, amelynek a kezdőjében egyetlen darab portugál játékos sincs...slowmotion
viszont a svájciaknál van 1 portugál, aki lassan komoly feladatot fog kapni...😊 megérett ráozibozi
nem tartana itt, ha nem edzette volna meg a Mennyei 😊
több mint 10 éve
kedves nézőink! ismerjék meg a Porto csapatát! ez egy portugál csapat, amelynek a kezdőjében egyetlen darab portugál játékos sincs...