NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Chicago Bears - Seattle Seahawks
14
7
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amúgy tipikus (csoport)nyitómeccs a mostani. Alacsony színvonal, megy a puhatolózás, mindenkinek jó az eredmény...majd rámennek a csoportellenfelekre felfogásban. ...Aztán ezt szokták megszívni. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Az EB eddigi legunalmasabb meccse, azt hiszem ehhez kétség nem fér... 😀
több mint 12 éve
addigra már kiesnek, szóval nem kell izzadnia 😀Rooney nem sok mindent fog tudni kezdeni ezzel a csapattalDuffpersze, most sem Younggal és Welbeckkel van baj, nem fog hozzájuk odarepülni a labda
Rooneynak sem lesz, aki megjátsszaStez
több mint 12 éve
Rooney nem sok mindent fog tudni kezdeni ezzel a csapattalDuffpersze, most sem Younggal és Welbeckkel van baj, nem fog hozzájuk odarepülni a labda
Rooneynak sem lesz, aki megjátssza
több mint 12 éve
+2 embernek fizetés -> nagyobb pool -> könnyebb sikkasztaniaz jó volt, Lescott rárűgta Kábájra a lasztit, egy méterre tőlük nézte a vonalbíró, mindketten emelik a kezüket és ránéznek, annak meg fingja nem volt, hogy ki jön 😀Stezhogy mi a szarnak a vonalbíró, fingom sincs... se a bírónak, se a partjelzőnek nem segít, se a játékosoknak.JC6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Duff
3 145
Rooney nem sok mindent fog tudni kezdeni ezzel a csapattal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az jó volt, Lescott rárűgta Kábájra a lasztit, egy méterre tőlük nézte a vonalbíró, mindketten emelik a kezüket és ránéznek, annak meg fingja nem volt, hogy ki jön 😀Stezhogy mi a szarnak a vonalbíró, fingom sincs... se a bírónak, se a partjelzőnek nem segít, se a játékosoknak.
több mint 12 éve
az jó volt, Lescott rárűgta Kábájra a lasztit, egy méterre tőlük nézte a vonalbíró, mindketten emelik a kezüket és ránéznek, annak meg fingja nem volt, hogy ki jön 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha 100 bíró lenne a pályán, akkor se fújnának le ilyeneket...vicc az egész...
több mint 12 éve
Rizzóli vazze...ha ez olasz bajnoki és Sztívi Dzsí helyett Totti van ott, még 11-esnek is befújja...JC6hiányzik mellőle Isles.
újabb poén amit nem ért amadeus.
több mint 12 éve
Rizzoli meg otthonhagyta a sípját
több mint 12 éve
Parker viszont zseniálisan jól játszik, hatalmas kulcsa a középpályának.Csak Ő szűr, nem a támadással foglalkozik.
több mint 12 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, de benne van egy Lewandowski gól a levegőben maHurkaSvájc mindig mindenkire veszélyes.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rizzóli vazze...ha ez olasz bajnoki és Sztívi Dzsí helyett Totti van ott, még 11-esnek is befújja...
több mint 12 éve
Hurka
4 103
nem tudom, hogy vagytok vele, de benne van egy Lewandowski gól a levegőben ma
több mint 12 éve
te se nézel CW-t.Vinnie Jones.Amadeus91Lavon Hayes kéne söprögetni. 😊Shawn84Vagy Burt Reynolds 😀Gabesz92
több mint 12 éve
Na ezért tart ott Fülöp ahol. Szerinte se kellett volna feltétlen kilépnie Llorisnak a gólnál. Az ötösön tarolnia kellene nem visszalépni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 005
a csoportkör végére. 😀 😀 😀Joey Barton bazmeg!StezHiggadj már le Stez, meglesz a 3 pont 😀JC6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ezek csak kapásból, és ha elgondolkozom, mondok még 10 nevet, aki befért volna.Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!Így kapásból:
C'ON ENGLAND, ha már rátok fogadtam!JC6
Darren Bent, Micah Richards, Chris Smalling (bár Glen Johnson meglepően jó), Aaron Lennon, Daniel Sturridge, Michael Carrickempty taxi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Joey Barton bazmeg!StezHiggadj már le Stez, meglesz a 3 pont 😀
több mint 12 éve
Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!Így kapásból:
Darren Bent, Micah Richards, Chris Smalling (bár Glen Johnson meglepően jó), Aaron Lennon, Daniel Sturridge, Michael Carrick
Madden hates me.
több mint 12 éve
kész szerencse, h itt mindenki uefa licenszes edző.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!Rio Ferdinándot mindenképpen, kifogások nélkül. Én a Reál mellett a Liverpoolnak szurkolok, de Carrollt ki nem állhatom. Na őt még véletlenül se vittem volna ki.
több mint 12 éve
Joey Barton bazmeg!Neveket mondj már, akik nem sérültek és méltóak a címeres mezre...JC6Mégis kit válogattatok volna be az angol keretbe? Csomóan sérültek... jó lesz ez!Ja értem. És ha megsérülnek azok a támadóközéppályások, akiket hozni akart Hodgson, akkor az a megoldás, hogy helyettük egyet sem hozol ki?
Ne idegesíts fel a hülyeségeiddel bazdmeg. Ez az angol csapat még Gera Zoli után is üvölt jelenleg, Ő legalább tud két egyeneset passzolni, és helyzetbehozni a társait.Stez