NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
öngól hiányzott volna mégmeg újabb aranyköpés: "jöhet még egy lengyel tizenegyes"
több mint 12 éve
2008 ota Celticben van 😀 szoval valamit beneztel.Mondtam a meccs elején, hogy Samarast majd figyeljétek 😀Mondjuk a gol vonalas biro az nem nezi hogy 2 cm-vel elotte arrebb toljak kemenyen a lengyelt?TocaHa itt a nagy helyzetről beszélsz, annak köze nem volt a lökéshez 😊 Persze soccerben a csúnya nézés is piros, de itt ez semmi nem volt, akkor se ha utáljuk a görögöket 😊
Samaras meg ismét alkotott 😀 Serdülőben szokott ilyen lenni a nulla lövőtechnikával rendelkező játékosoktól, akik nem tudják irányítani a lövést csak belekúrnak egyet ahogy érik 😀fetomy
én már évek óta rajta röhögök, mindig elviszik valami középcsapathoz kezdeni, de sehol sem húzza 1-2 idénynél tovább, mert rájönnek, hogy mekkora egy falábú hülye 😀
de hát szakadok rajta nagyon 😀 mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..Stez
több mint 12 éve
Nem, már honosították a lengyelek, ebbe a félidőbe már mészrevette a Knédli, hogy TALÁN valami lengyel is van emberünkben. 😀mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..StezAz nem Lewandowskiosz?fetomy
több mint 12 éve
mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..StezAz nem Lewandowskiosz?
több mint 12 éve
Ez a Samaras hogyhogy nem játszott még az nb1-ben? Elesik a semmitől, futni nem tud, passzolni nem tud, lövést kontrollálni abszolút nem tud, az nb1-es csatár prototípusa.
több mint 12 éve
Mondtam a meccs elején, hogy Samarast majd figyeljétek 😀Mondjuk a gol vonalas biro az nem nezi hogy 2 cm-vel elotte arrebb toljak kemenyen a lengyelt?TocaHa itt a nagy helyzetről beszélsz, annak köze nem volt a lökéshez 😊 Persze soccerben a csúnya nézés is piros, de itt ez semmi nem volt, akkor se ha utáljuk a görögöket 😊
Samaras meg ismét alkotott 😀 Serdülőben szokott ilyen lenni a nulla lövőtechnikával rendelkező játékosoktól, akik nem tudják irányítani a lövést csak belekúrnak egyet ahogy érik 😀fetomy
én már évek óta rajta röhögök, mindig elviszik valami középcsapathoz kezdeni, de sehol sem húzza 1-2 idénynél tovább, mert rájönnek, hogy mekkora egy falábú hülye 😀
de hát szakadok rajta nagyon 😀 mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..
több mint 12 éve
Uramisten... Komolyan két ilyen szerencsétlen suta csapatot...fetomyvan egy tippem hogy leoktatnák a faszrajzoló csapatát sajnos :/
több mint 12 éve
a 11-es előtt nem volt les?jjncaaEngem is emeszt a kerdes , de olyan szogbol nem akartak ujra jatszani ahonnan latszik.
több mint 12 éve
a 11-es előtt nem volt les?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mondjuk a gol vonalas biro az nem nezi hogy 2 cm-vel elotte arrebb toljak kemenyen a lengyelt?TocaHa itt a nagy helyzetről beszélsz, annak köze nem volt a lökéshez 😊 Persze soccerben a csúnya nézés is piros, de itt ez semmi nem volt, akkor se ha utáljuk a görögöket 😊
Samaras meg ismét alkotott 😀 Serdülőben szokott ilyen lenni a nulla lövőtechnikával rendelkező játékosoktól, akik nem tudják irányítani a lövést csak belekúrnak egyet ahogy érik 😀
több mint 12 éve
And the field goal is good.
több mint 12 éve
Samaras a stadionból is kilőtte 16ról megint 😀
több mint 12 éve
Ha az ellenfél nem támadna 11 csatárral az első percben, akkor már elkezdené mondani, hogy ennek már vége, előre feladták, ilyen mentalitással nem lehet a nagy Contadort legyőzni.Hogy Knézy még egy görög-lengyel meccset is ennyire elfogultan tud közvetíteni, azt nem tudom elhinni...Schleckképzeld el mi lenne, ha Contador is játszana 😀shawnka
Szamarasz siget akarok!! 😀
több mint 12 éve
Mondjuk a gol vonalas biro az nem nezi hogy 2 cm-vel elotte arrebb toljak kemenyen a lengyelt?
több mint 12 éve
Uramisten... Komolyan két ilyen szerencsétlen suta csapatot...
több mint 12 éve
faszt, SamarasnakAzért, hogy szakmázgassunk is... 😊Salpingidisnek kellett volna lőni a tizit is. 😐eaglesmcnabb
Szóval jól cserélt a görög kapitány.
Gól + kiharcolt tizi.Sinisa
tuti nekifutás közben elesett volna a tizenhatos vonalában, aztán befejeli tiziből
több mint 12 éve
Hogy Knézy még egy görög-lengyel meccset is ennyire elfogultan tud közvetíteni, azt nem tudom elhinni...Schleckképzeld el mi lenne, ha Contador is játszana 😀
több mint 12 éve
Samaras megint milyen filléres lasztit osztott ki 😀majdnem el is esett a passzba, mondom én, hogy hatalmas epic ez a csóka 😀
több mint 12 éve
Azért, hogy szakmázgassunk is... 😊Salpingidisnek kellett volna lőni a tizit is. 😐
Szóval jól cserélt a görög kapitány.
Gól + kiharcolt tizi.Sinisa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hogy Knézy még egy görög-lengyel meccset is ennyire elfogultan tud közvetíteni, azt nem tudom elhinni...
több mint 12 éve
De les volt tisztan.Mondjuk Kne megmondta hogy csak erzesre intette be a spori 😀
több mint 12 éve
Jó kis meccs lett ebből. 😊 😂 :o
több mint 12 éve
Hát ez viszont sztem nagyon nem volt les. Viszont kifejezetten kurvajó ez a meccs 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
Szcz húzott egy Suarezt 😀 sajnálom, mert szeretem nagyon, de bejött. biztos gól lett volna ha nem rúgja fel
több mint 12 éve
nagy kérés hogy nyerjék meg a meccset a lengyelek?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal