NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 042
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Dunai azt se tudja, ki hol játszik.Azt illene pedig, legalább annyi, hogy ki támadó, ki középpályás, vagy védő. 😀
több mint 12 éve
Kár, hogy ezt nem lehet használni Höri 😛 (Ahogy mondjuk hivatalosan az Ibrásat se lehetne 😛 😀)
több mint 12 éve
kinél hány sör fogyott el a nyitó meccsen? 😀Kiss4 + 3 feles 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kinél hány sör fogyott el a nyitó meccsen? 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
ezt most úgy mondod, mintha óriási visszalépés történt volna az elmúlt évek színvonalához képest...Pont most megy Híradóban hogy az MTV nyert valami legjobb közszolgálati díjat.Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?tüsi91Kabaré ez az egész banda.Schleck
Rákay Philip(pfej)
gusztustalanpetey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
2. sárga lap: Igen, elcsúszott a csatár, de éppen ezért volt hülyeség a védőtől lenyomni, egyértelmű sárga lap, akadályozta a továbbmenetelben, az, hogy nem is tudott volna továbbmenni az nem túl érdekes...ha fekszik valaki a földön és ráülsz az is sárga 😉Knézy: Ezt, hogy ki lengyel ki görög tényleg abszolút nem tudta eltalálni, a lengyel kezezésnél pedig nagyban előadta a "labda kereste a kezet vagy a kéz a labdát" monológot, na most azért a becsúszásnál beleakad a labda az sok minden, de nem a két kereste a labdát...ettől függetlenül megadható volt
Szcesny: Szerintem csak reflexből kitette a lábát a labda elé, de akkor már csak a láb volt ott, abszolút jogos tizenegyes és ezt ő is tudta, csak egy kérdésem lenne: Miért nem tudja minden játékos így elfogadni ha szabálytalankodott és levonulni a pályáról? Tudom, hogy egyértelmű volt, de még ilyen egyértelmű szabálytalanságoknál is szoktak reklamálni...
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Pont most megy Híradóban hogy az MTV nyert valami legjobb közszolgálati díjat.Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?tüsi91Kabaré ez az egész banda.Schleck
Rákay Philip(pfej)
gusztustalan
több mint 12 éve
birkózásnál jó 😀Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?tüsi91Ő mindenhez ért. Emlékszem milyen kiemelkedő volt a kézi eb-n is. 😀Gabesz92
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?tüsi91Kabaré ez az egész banda.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?tüsi91Ő mindenhez ért. Emlékszem milyen kiemelkedő volt a kézi eb-n is. 😀
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?
több mint 12 éve
De ráadásul hogy talál be?Amikor megláttam, hogy odakerült, néztem is Celtic meccseket, de egy épkézláb meccse sem volt abban a szezonban. 😀Akkoriban 60 perceket játszott átlagban, azóta már 70 fölé jutott átlagban, bár őszintén szólva nem értem miért, mert az hagyján, hogy láthatjuk mire képes, de ezzel együtt ilyen 500 percenként talál be 😀fetomy
Többnyire le is hozták a picsába mindig.Stez
Emlékszem skót bajnoki meccsére, amikor úgy szerzett győztes gólt, hogy elesett a labdában és 5 méterről majdnem mellébaszta, de kapufáról bepattant.
De ott is 80. percben lőtte a gólt, és ha előtte 10 luftja, 35 esése nem volt, akkor egy sem. És összesen nem futott, izé sétált 5 kilométert az egész meccsen. 😀
Hatalmas arc. Esküszöm, régen láttam ennyire tehetségtelen, igazi favágó csatárt. 😀
Manapság leginkább ugyanezt Andy Carrollról tudnám elmondani, Őt majd az angol meccseken láthatjuk is eleget. 😀
több mint 12 éve
Amikor megláttam, hogy odakerült, néztem is Celtic meccseket, de egy épkézláb meccse sem volt abban a szezonban. 😀Akkoriban 60 perceket játszott átlagban, azóta már 70 fölé jutott átlagban, bár őszintén szólva nem értem miért, mert az hagyján, hogy láthatjuk mire képes, de ezzel együtt ilyen 500 percenként talál be 😀
Többnyire le is hozták a picsába mindig.Stez
több mint 12 éve
Amikor megláttam, hogy odakerült, néztem is Celtic meccseket, de egy épkézláb meccse sem volt abban a szezonban. 😀2008 ota Celticben van 😀 szoval valamit beneztel.TocaHa itt a nagy helyzetről beszélsz, annak köze nem volt a lökéshez 😊 Persze soccerben a csúnya nézés is piros, de itt ez semmi nem volt, akkor se ha utáljuk a görögöket 😊Mondtam a meccs elején, hogy Samarast majd figyeljétek 😀
Samaras meg ismét alkotott 😀 Serdülőben szokott ilyen lenni a nulla lövőtechnikával rendelkező játékosoktól, akik nem tudják irányítani a lövést csak belekúrnak egyet ahogy érik 😀fetomy
én már évek óta rajta röhögök, mindig elviszik valami középcsapathoz kezdeni, de sehol sem húzza 1-2 idénynél tovább, mert rájönnek, hogy mekkora egy falábú hülye 😀
de hát szakadok rajta nagyon 😀 mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..Stez
Többnyire le is hozták a picsába mindig.
több mint 12 éve
De legalabb azok kozepcsapatok voltak akkor 😀2008 ota Celticben van 😀 szoval valamit beneztel.TocaRáadásul össz-vissz volt karrierje során 3 csapatban 😀fetomy
több mint 12 éve
ez a lengyel második félidő óriási csalódás, nem lesznek jobbak mint Ausztria 4 éve. :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tourhoz van szokva tul porgos neki ez a Soccer EB
több mint 12 éve
Hát ez két nagyon gyenge csapat,élvezhetetlen meccse volt.Elképzelés nélküli játék,az elején azt hittem van valami a lengyelekben de nem,az csak a lelkesedés volt,betudom a hazai pályának.
több mint 12 éve
2008 ota Celticben van 😀 szoval valamit beneztel.TocaRáadásul össz-vissz volt karrierje során 3 csapatban 😀
több mint 12 éve
Johet megegy lengyel 11-es WTF ez mit szivott ? 😀
több mint 12 éve
És jöhet még egy lengyel 11-es, de hol a labda...