Sorozatok

33 feliratkozó

1 órája
Stez SMU Mustangs 43 919 — Whoops, looks like something went wrong.
Reacher vki?
ThundersNFL a Paraszt
Most nezem a harmadik evad utolso reszet.

S1 top, s2 nekem kevesbe adta, s3 ujra eros megint, fuggetlenul attol, hogy meg nem tudom a veget, de nyilvan nem lesz csalodas.
Stez
Most kezdtem el az S3-at eddig rendben van.
A harmadik évadnak mennyi része van 7 vagy 8?
ThundersNFL a Paraszt
8. Ma jott ki a nyolcadik.

2 órája
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 760 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Reacher vki?
ThundersNFL a Paraszt

S1 top, s2 nekem kevesbe adta, s3 ujra eros megint, fuggetlenul attol, hogy meg nem tudom a veget, de nyilvan nem lesz csalodas.
Stez
Most kezdtem el az S3-at eddig rendben van.
A harmadik évadnak mennyi része van 7 vagy 8?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 órája
Reacher vki?
ThundersNFL a Paraszt

2 órája
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 760 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Reacher vki?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 456 — The Mathematician
2025re eljutott oda a disney+ hogy végre van "remove from continue watching" gomb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 074 — Packers Suicide Squad
Vótmá?

youtu.be/edS0PCswNRM?si=BZSt77v0Et8jc0uC
JC6 (Mr. Miele)
Nem is tudtam, hogy már sorozatok vannak Alienből.
Gergőbácsi
még nincs, de nemsoká jön
Romulus környékén már reklámozták de asszem már előtte folyamatban volt

Terminator animét amúgy ajánlom
Negritis, a vajda
Na azt a Romulust is elkezdtem, de elfelejtettem végignézni, kösz a tippet.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 napja
Vótmá?

JC6 (Mr. Miele)
Gergőbácsi
még nincs, de nemsoká jön
Romulus környékén már reklámozták de asszem már előtte folyamatban volt

Terminator animét amúgy ajánlom

2 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 074 — Packers Suicide Squad
Vótmá?

JC6 (Mr. Miele)

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 740
Még 4 hét - de ki számolja? 😅

iktriad
Egyben rakják ki a részeket vagy egyenként?
Ezzel zárul a sorozat, vagy lehet 3. évad is?
(Azt írtad korábban ez egy jó sorozat, nem bugyuta, gagyi, és érdemes lesz megnézni, annak dacára, hogy én rühellem az ovisokra optimalizált Star Wars univerzumot.)
Őszentsége Sobri Jóska
3 részenként lesz kint az új évad és ezzel lezáródik is az Andor, mert a vége bele fog futni a Rouge One kezdetébe.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 7 481
Vótmá?

2 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 24 042 — Lucas Scott
en kozben a Hunyadi kapcsan ledaraltam a Tunderkertet. alapvetoen a dialogusok sokkal jobban tetszettek, a karakterek is. picit Bathory Gabor nekem tuljatszott volt, meg emlekeim szerint es kesobb utana olvasva sem volt ennyire tultolva, hogy egy percben meg szultannal akarja leigazni Europat utana meg kovetkezo percben mar a magyar nadorral szovetkezik, hogy kiuzze a szultant isztambulbol.
de sokkal jobban megirt forgatokonyve van, mint a Hunyadinak, lehet jobban tamaszkodtak Moriczra is (sajnos a regenyeket nem olvastam, de megjott a kedvem).

nyilvan latszik rajta a penz szuke (csata jelenet kifejezetten komikus volt foleg, hogy most latom a Hunyadit is), de nekem tetszett sokkal jobban. raadasul itt a csocsozesnek is tobb relevanciaja van, nem csak kipipaljuk hanem tobbszor is volt jelentosege a tortenet szempontjabol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
no Baltimore Ravens 7 667
Ledaraltma a playing nice, adolescence, severance, residence-t

A legutolsonak az ajanlasat koszonom, utalom a netflixet es sosem bongeszem annyi hulladek van rajta, nekem kb ti vagytok az ajanlo/szuro. Viszont olvastam egy cikket a bbc-n hogy mennyire nincs penz normalis musorokat csinalni es irt peldakat hogy miert ment a netflixre az adolescence ( peldaval hogy a tuzriados jelenetet biztos ki kellene vagni es tobb mas persze ). Az elso ketto tipikus british es a bbc/itv.. tele van hasonlokkal.

az elsore van pelda persze semmi koze nincs a sorozathoz es ha jol emlekszem egyre egy otthoni dna keszlet "buktatta" le a rendszert de mar felnott korban

severance szerintem hulladek volt osszesegeben hiaba az erdekes gondolat/otlet, az magaban nem eleg. Ilyenekbol nalam az a sorozat emelkedik ki amelyik ugy kezdodik hogy felmentik a katonat a birosagon es megoli az ugyvedjet..
3 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 350 — #NoStress

iktriad
Egyben rakják ki a részeket vagy egyenként?
Ezzel zárul a sorozat, vagy lehet 3. évad is?
(Azt írtad korábban ez egy jó sorozat, nem bugyuta, gagyi, és érdemes lesz megnézni, annak dacára, hogy én rühellem az ovisokra optimalizált Star Wars univerzumot.)

3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 106 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
4 napja
Beki New York Jets 1 369
Tegnap rászántam magam Hunyadi 4-5. részre: Zsigmond halála olyan mintha kivett volna egy féket a sorozatból, de még mindig nem az igazi. Csata rendben volt, de ennyi pénzért semmi extra. Egyedül Cillei karaktere tud meggyőzni h jó korban járunk és úgymond szépen tevékenykedik a háttérben, még ha mindenki látja is mi a célja.

Szerkesztette: Beki
4 napja
Solo Leveling mai része nagyon jó lett animáció szempontjából! Tuti jön majd a 3. évad is
Toto21
Animáció tényleg jó, csak a manwha eleve vékony történetét még tovább nyesik hogy rohanjanak ami engem nagyon zavar

4 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 041 — Amerikai sportok rajongója
Nemrég a 4:12 színházban, most meg ez az Adolescence sorozat.. Megrendítő, elgondolkodtató volt mindkettő főleg szülőként, utóbbi egy technikai bravúr is (bár pont ez nekem itt-ott kicsit vontatottá is tette) hozzá fantasztikus színészi alakításokkal is, de amúgy 10/10.

Szerkesztette: zavi27
5 napja
Toto21 Chicago Bears 6 167
Solo Leveling mai része nagyon jó lett animáció szempontjából! Tuti jön majd a 3. évad is
5 napja
Hendrix Utah State Aggies 1 838
Ez a Dope Thief jo cucc.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
6 napja
A Netflixen sok jó van megbújva, csak mivel rengeteg szar is, így nem egyszerű mindig rátalálni/ feliratosok között főleg/
Talán a gyakori kasza ami segíthet, mikor már rutinból látod, hogy ezt kár erőltetni.
Becsúszhatnák hibák, azt max majd később pótolod.
ozibozi
Lehet, de Netflix sajátgyártásúból elenyésző még a jó is, a zseniális meg mint a fehér holló.

6 napja
ozibozi New York Giants 18 247
A Netflixen sok jó van megbújva, csak mivel rengeteg szar is, így nem egyszerű mindig rátalálni/ feliratosok között főleg/
Talán a gyakori kasza ami segíthet, mikor már rutinból látod, hogy ezt kár erőltetni.
Becsúszhatnák hibák/korai kaszák, azt max majd később pótolod.

Szerkesztette: ozibozi
6 napja
Általában a legtöbb Netflixes sorozat ergya tucatmű, de most egy gyöngyszemre bukkantam a Rezidencia című egyévados, lezárt minisorozatban.
Egy kacifántos, sokszereplős, részletgazdag, pörgős nyomozás egy Fehér Házban történt gyilkosság kapcsán, de inkább mondanám az utóbbi idők legzseniálisabb humorú sorozatának, mint klasszikus kriminek, miközben a forgatókönyv zseniális, a történetmesélés beszippantja és leköti az embert, a főszereplő nyomozónő egyszerre Sherlock Holmesi aggyal és Young Sheldoni racionalitással és szociális képességekkel bogozgatja a történet szálait, miközben a rengeteg mellékszereplő mind tartalmasan és szórakoztatóan hozzáteszi a magáét.
Nem tudom, hogy terveznek e folytatást, mert eleggé magasra rakták a lécet, de vétek lenne ezt a főkaraktert kispadra rakni, nálam eddig ez az év sorozata, undisputed 10/10.

7 napja
en most kezdtem neki a witcher 3. evadanak, de elkepesztoen lassan haladok vele. lehet tul sok ido telt el, de vhogy nem igazan akarodzik a nezese. lehet velem van a baj?
csebi
A harmadik evadot mar meg sem neztem. Alapbol nekem csak azert adta az elso ketto, mert a jatek kedvencem, es csak a feeling... Mert Cavill nyilvan odateszi magat, de mivel maguk a szereplok totalisan masok rengeteg esetben, mint a jatekban es a konyvben, nalam ugy a harmadik evad eleje volt, amikor mar ugy voltam vele, leszarom, Cavill ugysem lesz a jovoben, a sztorirol csak rosszat hallottam, minek veszodjek..
Stez
mondjuk Cavilltől én falra mászok szal engem akkor kezdett érdekelni mikor kiszállt 😊
Negritis, a vajda
Nem vagyok oda erte, de mint Geralt, szerintem renek volt, latszik, hogy a pali kocka, nem veletlenul tudja igazan elvezni ezeket a karaktereket, ezaltal at is adja. Csak mivel a Witcher sorozat forgatokonyve egy kalap fos, nem tul minosegi az egesz.
Stez
nekem meg egyedul Cavill az, ami elviszi ezt az evadot is. csak annyira sajnalnam kaszalni, mert olyan lelkes voltam a sorozat kapcsan anno ...
csebi
Az elso kettot is Cavill vitte el nalam, de amilyen erosen megvolt a witcher feeling az elso evadban, annyira megcsappant a masodikra, ahol mar erezted, hogy baromira kezd gany lenni a forgatokonyv, es jelenetrol jelenetrol kezd tavolodni a konyvektol vagy akarcsak a jatektol. A harmadik evad, amig meg neztem, meg mar nem csak gany volt, hanem lapos is, tele siralmas parbeszedekkel es jelenetekkel.

7 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 24 042 — Lucas Scott
en most kezdtem neki a witcher 3. evadanak, de elkepesztoen lassan haladok vele. lehet tul sok ido telt el, de vhogy nem igazan akarodzik a nezese. lehet velem van a baj?
csebi
A harmadik evadot mar meg sem neztem. Alapbol nekem csak azert adta az elso ketto, mert a jatek kedvencem, es csak a feeling... Mert Cavill nyilvan odateszi magat, de mivel maguk a szereplok totalisan masok rengeteg esetben, mint a jatekban es a konyvben, nalam ugy a harmadik evad eleje volt, amikor mar ugy voltam vele, leszarom, Cavill ugysem lesz a jovoben, a sztorirol csak rosszat hallottam, minek veszodjek..
Stez
mondjuk Cavilltől én falra mászok szal engem akkor kezdett érdekelni mikor kiszállt 😊
Negritis, a vajda
Nem vagyok oda erte, de mint Geralt, szerintem renek volt, latszik, hogy a pali kocka, nem veletlenul tudja igazan elvezni ezeket a karaktereket, ezaltal at is adja. Csak mivel a Witcher sorozat forgatokonyve egy kalap fos, nem tul minosegi az egesz.
Stez
nekem meg egyedul Cavill az, ami elviszi ezt az evadot is. csak annyira sajnalnam kaszalni, mert olyan lelkes voltam a sorozat kapcsan anno ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 106 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
White Lotus

Nyilvan lesz ez jobb is, mert mindig a masodik feleben kezd el igazan felporogni, de eddig a harmadik evad elso harom resze alapjan eleg laposak a szereplok. Olyan erdektelen nagyjabol mindenki. Kivancsian varom a folytatast, mert azert a vegere jobbara adagolnak jo dolgokat.
Stez
Az 5. részig önmagában Sam Rockwell monológja miatt megéri megnézni (egyébként is az eddig a legjobb rész).
Jughead
Sam Rockwell kb mindenben zseni, teljesen elborult egy csávó 😀
warr_b
És kb azért szerepel benne, mert a felesége Leslie Bibb az egyike a 3 középkorú hölgynek, akik együtt partiznak (Michelle Monaghan és a most is isteni Carrie Coon a másik kettő ugyebár) a mostani évadban.

Szerkesztette: iktriad