Tenisz
15 feliratkozó
6 hónapja
Holnap 13.30Marozsán-Alcaraz
6 hónapja
telex.hu/sport/2025/05/26/rafael-nadal-bucsu-roland-garros-unnepseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Bar nem szamit ugy sem de azert ide irom, hogy djokonak a merheto dolgokban az ellenfelei nehezebbek voltak szinte barmiben. Akar 1000-GS-vagy palyafutast nezve. Persze ez kozel sem olyan pontos mint az emlekeink.
Es ideirom a tisztesseg kedveert hogy minel jobb jatekos vagy es jutsz elorebb ugy lesz nehezebb, hisz ott tudsz talalkozni jo jatekossal es magasabban rangsorolttal is.
De peldaul 2024 ev vegeig Fucsovics a 23. legnehezebb ellenfelel nezett szemben a GS-ken a palyafutasat nezve atlagban. Neki egyertelmuen a sorsolas volt kezdvezotlen mert o nem tortetett a tornakon sokaig.
6 hónapja
😀 😀 😀Én úgy mondanám, hogy Alcaraz végre egyszer kapott egy tipikus Djokovic ágat.🤣Az lett volna a komoly, ha mindkét ág fos lett volna.Az alcaraz ag egy nagy fos, van egy musetti akinek ellene zero eselye van, kb eselytelen vagy legalabbis az oriasi csalodas lenne ha innen nem jutna be a dontobe. KB beirhato neki a GS, bar valoszinuleg evekig a piros piszkon.Sinnere viszont brutal. Elso kiemeltkent az o agan van a #3, #5, aztán ott van Djoko, Fils es meg lehetne sorolni...
no
Duff
szaba
Jogos. De tobbszor quartereket is neznek, amikor a kiemeltek agairol beszelnek. Itt viszont tenyleg az van, h mindenki, akiben benne lehet egy upset a top2 ellen, az a bal oldali agra kerult.
Duff
szaba
Akkor vagy két ellenfele vissza is lép majd sérülés miatt? 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Én úgy mondanám, hogy Alcaraz végre egyszer kapott egy tipikus Djokovic ágat.🤣Az lett volna a komoly, ha mindkét ág fos lett volna.Az alcaraz ag egy nagy fos, van egy musetti akinek ellene zero eselye van, kb eselytelen vagy legalabbis az oriasi csalodas lenne ha innen nem jutna be a dontobe. KB beirhato neki a GS, bar valoszinuleg evekig a piros piszkon.Sinnere viszont brutal. Elso kiemeltkent az o agan van a #3, #5, aztán ott van Djoko, Fils es meg lehetne sorolni...
no
Duff
szaba
Jogos. De tobbszor quartereket is neznek, amikor a kiemeltek agairol beszelnek. Itt viszont tenyleg az van, h mindenki, akiben benne lehet egy upset a top2 ellen, az a bal oldali agra kerult.
Duff
6 hónapja
🤣Az lett volna a komoly, ha mindkét ág fos lett volna.Az alcaraz ag egy nagy fos, van egy musetti akinek ellene zero eselye van, kb eselytelen vagy legalabbis az oriasi csalodas lenne ha innen nem jutna be a dontobe. KB beirhato neki a GS, bar valoszinuleg evekig a piros piszkon.Sinnere viszont brutal. Elso kiemeltkent az o agan van a #3, #5, aztán ott van Djoko, Fils es meg lehetne sorolni...
no
Duff
szaba
6 hónapja
Az lett volna a komoly, ha mindkét ág fos lett volna.Az alcaraz ag egy nagy fos, van egy musetti akinek ellene zero eselye van, kb eselytelen vagy legalabbis az oriasi csalodas lenne ha innen nem jutna be a dontobe. KB beirhato neki a GS, bar valoszinuleg evekig a piros piszkon.Sinnere viszont brutal. Elso kiemeltkent az o agan van a #3, #5, aztán ott van Djoko, Fils es meg lehetne sorolni...
no
Duff
6 hónapja
Az alcaraz ag egy nagy fos, van egy musetti akinek ellene zero eselye van, kb eselytelen vagy legalabbis az oriasi csalodas lenne ha innen nem jutna be a dontobe. KB beirhato neki a GS, bar valoszinuleg evekig a piros piszkon.Sinnere viszont brutal. Elso kiemeltkent az o agan van a #3, #5, aztán ott van Djoko, Fils es meg lehetne sorolni...
no
6 hónapja
Az alcaraz ag egy nagy fos, van egy musetti akinek ellene zero eselye van, kb eselytelen vagy legalabbis az oriasi csalodas lenne ha innen nem jutna be a dontobe. KB beirhato neki a GS, bar valoszinuleg evekig a piros piszkon.
7 hónapja
Alcaraz elrontotta az olasz duplát, bedarálta Sinnert.
7 hónapja
Paul űrteniszt hoz, nem is értem honnan jött ez. 😀Sinner mit művel?Ezt most ismét fel lehet tenni 😳
KeyG
Duff
7 hónapja
Sinner mit művel?
KeyG
Pope Leo XIV: “I want to meet with sinners, as Jesus commanded”
— Nicholas 🎨❤️🔥 (@nickpumper) May 14, 2025
Vatican admin: “Holy Father, you’re not gonna believe who we found” https://t.co/c3naoDyvY5
Poloska vagyok.
7 hónapja
Sinner mit művel?lehet kapott a pápától taktikai tanácsot
KeyG
7 hónapja
Sinner mit művel?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Ez gyors volt
7 hónapja
2 éve itt verte Alcaraz-t Marozsán. Lehet kedvenc pálya. Bár tavaly gyorsan kipottyant. Mensik-el még nem játszott, de a cseh tenisz most elég erős.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
ez egy szép győzelem volt Marozsántól
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
7 hónapja
Be is húzta Ruud. Örülünk, Vincent!
7 hónapja
Hopp az első szett Casperé. Meglehetősen jól játszik magához képest, ráadásul sokkal bátrabban, támadóbban, mint szokott. Igyekszik minimalizálni annak az esélyét, hogy Draper beleálljon egy jó tenyeresbe. Drapernek meg nem jönnek úgy a szervái. Nagyon jó meccs eddig szerintem.
7 hónapja
Draper tenisze nem igazán salak kompatibilis.Én simán látom Draperben, hogy RG-n is tud menetelni. Alcaraz megint sérült, illetve idén hektikus, Sinner épp visszajön, rajtuk kívül senkiben nem érzem, hogy annyira oda tud érni a végén. Draperben igen.Nem. TF 4815, Draper meg 4790 lesz ha nyer, bar ruud nak fekszik a palya, de ez a legkevesbbe salakos palya. Es fontos lenne a 4. hely RG-ra bar ott nem latom hogy barmelyiknak lenne eselye.Fritz nem veszít annyi pontot, hogy őt is előzze? Tavaly elődöntős volt.Én is nagyon bírom Ruudot, de Draper valami eszméletlen formában van hónapok óta. Egyszerűen nem látom, hogy ne ő nyerjen holnap. Ha jól számoltam, győzelemmel 4. helyre jön fel a világranglistán.Nem 5. lesz ha nyer, ha veszit.
szaba
no
szaba
no
szaba
Madrid nem hagyományos salak pálya, emiatt megtévesztő, hogy itt jó.