NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 545
Milyen sapka captain?
több mint 12 éve
Oh, fene, csak egy Fed-es baseball sapkát nyertem. 😀Kár, hogy nem hordok egyáltalán ilyet, mert így ezt megint ajándékozhatom el, mint a múltkori TDF-eset. De legalább ahhoz járt kulcstartó is. 😀
több mint 12 éve
Arra próbáltam utalni, hogy "picsábaledobnimindenfélegagyisoccermezt!!!", de ezek szerint nem esett le.Majd ezentúl melléírom 😉
több mint 12 éve
na akkor mit kamázgatsz itt eaglesmcnabb? 😀amióta kiderült hogy egy David Akers lakozik bennem azóta nem kell gyakorolnom 😕
menj és gyakorold inkább a kickoffokat 😛Joci
amúgy nem kamu, attól amiért egy spanyol csapatnak drukkkolok ,attól még egy izraelinek is. Szóval a 2 nem zárja ki egymást 😀
Tsongának meg N'Zogbia az unokaöccse. Gondolom ő így Aston Villa drukker 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Michigan&Detroit fanok nyugi 😛Megnyugodtam. Így nem kell keresgélnem,hogy Monfils vagy Murray milyen drukker. 😊BazzaniMit számít egy teniszezőnél,hogy fociban kinek drukkol?Bazzanisokat nem,puszta érdekességJoci
több mint 12 éve
Megnyugodtam. Így nem kell keresgélnem,hogy Monfils vagy Murray milyen drukker. 😊sokat nem,puszta érdekességJocidjoko csak a divatot követi,nem olyan hardcore dózsás mint nadalkaMit számít egy teniszezőnél,hogy fociban kinek drukkol?Bazzani
melleslefg nem te írtad az előbb h ez lehet hogy kama? 😀Joci
több mint 12 éve
sokat nem,puszta érdekességMit számít egy teniszezőnél,hogy fociban kinek drukkol?Bazzanidjoko csak a divatot követi,nem olyan hardcore dózsás mint nadalka
:/eaglesmcnabb
több mint 12 éve
That Djokovic-Nadal match was unbelievable. Almost as good as watching the Senior Bowl practices!!
több mint 12 éve
Mit számít egy teniszezőnél,hogy fociban kinek drukkol?djoko csak a divatot követi,nem olyan hardcore dózsás mint nadalkajól van kikapott a dózsás nadal,szép volt Djoker!Joci
több mint 12 éve
na akkor mit kamázgatsz itt eaglesmcnabb? 😀 menj és gyakorold inkább a kickoffokat 😛
több mint 12 éve
Milan fan
több mint 12 éve
djoko csak a divatot követi,nem olyan hardcore dózsás mint nadalkajól van kikapott a dózsás nadal,szép volt Djoker!Joci
melleslefg nem te írtad az előbb h ez lehet hogy kama? 😀
több mint 12 éve
jól van kikapott a dózsás nadal,szép volt Djoker!Joci
:/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
jól van kikapott a dózsás nadal,szép volt Djoker!
több mint 12 éve
Fizikailag volt fájó nézni az utolsó 4-5 gamet.
több mint 12 éve
vamos Nole!!
több mint 12 éve
El se hiszem a kurva életbe, akurva büdös rpheadt eéletben a faaszom bazdmeg. Ilyren nincs, nem igaz nemigaz nelmigakz
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez valami emberfeletti meccs volt, szavak nincsenek rá
több mint 12 éve
madridistán láttam egy real mezes képet, akkor nincs kizárva hogy photoshop volt 😀Lehet hogy nem láttam még ennél jobb meccset...én úgy tudom a Milan a kedvence 😀 https://www.google.com/search?q=djokovic+ac+milan&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=tDuff
Amúgy kiderült hogy Djokovics is madridista, most már nem is utálom annyira. 😀eaglesmcnabb
szerk.: utánanéztem. Nem Ps. köcsög divatdrukker 😛 😀
több mint 12 éve
Djokovic, ááááááááá.
több mint 12 éve
A legnagyobb meccs. Evör.SchleckNálam a 2008-as wimbledoni finálé az első, de ez odaért mellé. 😊