NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 12 éve
Remélem ez a 3 győzelem ,fejbe visszahozza Nadalt Djoko ellen. Körülmények elléggé Rafa ellenesek voltak, de így is sikerült.11.GS-es és már csak Sampras és Fed van csak előtte. Kíváncsi vagyok GSen meddig tart a Nadal-Fed döntő Wimbledonban sem tennék másra.
több mint 12 éve
Grat Nadal-nak. Szerintem itt még a 10 győzelme is meglesz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
hát kinek a pap, kinek a paplan. 😊Vááááh, de utálom a Roland Garrost. A kretén közönség miatt, a nyomorék szervezők miatt, a szar időjárás miatt, a világítás hiánya miatt, a fedett tető hiánya miatt, a challange hiánya miatt és mert egyszerűen nem lehet itt megverni Rafael Nadalt.Schleckchallange van, csak máshogy működik. Bizonyos szempontból jobban, bizonyos szempontból rosszabbul, a játékosok nem tudósok nem tudják hogy működik a sólyomszem, nem egyszer láttam olyat, h nem voltak képesek elfogadni az eredményt. A saját szemüknek jobban hisznek, itt hihetnek neki. Van néha vita, h melyik nyom az érvényes, ez se tökéletes, de nem hiányzik annyira a sólyomszem.
Máshol meg Nole-t nem lehet megverni, akkor utáljunk minden mást is?
Wimbledonban még szarabb az időjárás, akkor gondolom azt még jobban utálod.
Fedett pálya tényleg kéne, de ez új divat, akkor 3-4 éve még minden versenyt ennél is jobban utáltál.
Asszem nem maradt ki semmi, ezek alapján nem úgy tűnik, h ez a te sportod... 😕
[szerk]
A közönség meg "francia", remélem eaglesmcnabb nem olvassa, de ennél alább nem lehetne
szerintem am a salakos meccsek a legizgalmasabbak, úgyh király roland garros is
[/szerk]Black_Adder
ja és végre nem Novak nyert, ki nem állhatom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Sorry.Azért annyira nem korrekt idegességből megírt kommentre így válaszolni, de te tudod. 😊SchleckVááááh, de utálom a Roland Garrost. A kretén közönség miatt, a nyomorék szervezők miatt, a szar időjárás miatt, a világítás hiánya miatt, a fedett tető hiánya miatt, a challange hiánya miatt és mert egyszerűen nem lehet itt megverni Rafael Nadalt.Schleckchallange van, csak máshogy működik. Bizonyos szempontból jobban, bizonyos szempontból rosszabbul, a játékosok nem tudósok nem tudják hogy működik a sólyomszem, nem egyszer láttam olyat, h nem voltak képesek elfogadni az eredményt. A saját szemüknek jobban hisznek, itt hihetnek neki. Van néha vita, h melyik nyom az érvényes, ez se tökéletes, de nem hiányzik annyira a sólyomszem.
Fedett pálya tényleg kéne, de ez új divat, akkor 3-4 éve még minden versenyt ennél is jobban utáltál.
[szerk]
A közönség meg "francia", remélem eaglesmcnabb nem olvassa, de ennél alább nem lehetne
[/szerk]Black_Adder
De fel a fejjel, vigasztalódj az elmúlt másfél évvel
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Azért annyira nem korrekt idegességből megírt kommentre így válaszolni, de te tudod. 😊Vááááh, de utálom a Roland Garrost. A kretén közönség miatt, a nyomorék szervezők miatt, a szar időjárás miatt, a világítás hiánya miatt, a fedett tető hiánya miatt, a challange hiánya miatt és mert egyszerűen nem lehet itt megverni Rafael Nadalt.Schleckchallange van, csak máshogy működik. Bizonyos szempontból jobban, bizonyos szempontból rosszabbul, a játékosok nem tudósok nem tudják hogy működik a sólyomszem, nem egyszer láttam olyat, h nem voltak képesek elfogadni az eredményt. A saját szemüknek jobban hisznek, itt hihetnek neki. Van néha vita, h melyik nyom az érvényes, ez se tökéletes, de nem hiányzik annyira a sólyomszem.
[szerk]
[/szerk]Black_Adder
több mint 12 éve
Vááááh, de utálom a Roland Garrost. A kretén közönség miatt, a nyomorék szervezők miatt, a szar időjárás miatt, a világítás hiánya miatt, a fedett tető hiánya miatt, a challange hiánya miatt és mert egyszerűen nem lehet itt megverni Rafael Nadalt.Schleckchallange van, csak máshogy működik. Bizonyos szempontból jobban, bizonyos szempontból rosszabbul, a játékosok nem tudósok nem tudják hogy működik a sólyomszem, nem egyszer láttam olyat, h nem voltak képesek elfogadni az eredményt. A saját szemüknek jobban hisznek, itt hihetnek neki. Van néha vita, h melyik nyom az érvényes, ez se tökéletes, de nem hiányzik annyira a sólyomszem.
[szerk]
[/szerk]
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Én is csak azért szeretem mert nem lehet megverni itt Nadalt, egyébként nem bírom egyáltalán én sem. Meg mondjuk jó borítás a salak, szeretek azon játszani.Nadal szépen visszajött a meccsbe, az esőnél kicsit ideges lettem, de szerencsére nem esett sokáig. Rafa valóban eléggé "menő" ezzel a 7 RG sikerrel és 52-1-es mutatóval. :cool:
több mint 12 éve
Vááááh, de utálom a Roland Garrost. A kretén közönség miatt, a nyomorék szervezők miatt, a szar időjárás miatt, a világítás hiánya miatt, a fedett tető hiánya miatt, a challange hiánya miatt és mert egyszerűen nem lehet itt megverni Rafael Nadalt.
több mint 12 éve
a változatosság kedvéért, megint esik az eső 😀RGVII
JT Daniels fan
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Holnap 13:00-tól folytatják, ha jól látom...VrijbloedPont suliban leszek 😕 Remélem Nadalnak jól jött ez a szünet rendbe teszi az agyát, mert a harmadik szett 2-0 óta nincs képben, és félek ha Djoko megnyeri a 4. szettet akkor Nadal összeroppan és behúzza a szerb.
több mint 12 éve
Holnap 13:00-tól folytatják, ha jól látom...
több mint 12 éve
Nole kezd feléledni, Nadal meg szétesni. Tetszik ez a döntő 😀
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Nem mondanám, hogy bejött a Federer-t a döntőbe c. műsorszámom. 😂 Egyoldalú meccs volt, azért nem annyira, mint a Nadal-Ferrer, de egyértelmű volt, hogy ki a jobb.
több mint 12 éve
nem túl változatos mostanában a GS döntők párosítása, remélhetőleg az eredmény viszont végre fordított lesz...
több mint 12 éve
Hát ez nem volt túl izgalmas, de nehezen tudnám azt mondani, hogy nagyon szomorkodom emiatt. 😀És a lényeg, egy meccsre a NC Grand Slamtől!!
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Djoko jusson be, Fed úgyis kikapna Nadaltól sima 3-ban... 😕VrijbloedSzerintem Novak is. Max jobban megszorítaná.
több mint 12 éve
Djoko jusson be, Fed úgyis kikapna Nadaltól sima 3-ban... 😕
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Szvsz Nadal ma nem volt olyan nagyon jó, tud ő ennél többet is. Bár ez a teljesítmény is több volt mint elég. Ferrer nagyon sokat rontott, ő is jóval többet tud. Nem volt túl izgalmas meccs. Remélem a Djoko - Federer az lesz és Roger bejut a döntőbe.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk, ha beleállsz a kedvencébe, akkor számíts a reakcióra, még finom is volt 😀Nem látom, hogy mondtam volna egy szóval, hogy nem volt. Nyugalom :oImithekingNem kevés mákja van azért Gyökevicsnek. Meccslabdánál rátolja a vonalra a lecsapást...ImithekingMég szerencse, hogy Tsongának nem volt egy vonalas ütése sem a meccsen.Schleck
Am most nem mertem megrakni 1:2-nél az újabb fogadásomat, a dupla meccslabdánál pedig már kezdtem azt hinni, hogy mivan 😀 A 3.-nál egyáltalán nem éreztem, hogy ne nyerné meg Djokovics, de aztán a 4. megint parás volt, persze csak eddig, innentől azért sima volt
több mint 12 éve
4. szett annyira felkúrt, hogy nem is néztem az ötödiket, annyira tudtam hogy ez lesz a vége... 😕 Még mindig hiányzik valami Tsongából...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
akárhányszor benézek ide mindig az aktuális világelső ellen drukkol mindenki 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na bmeg Tsonga... 😕