TV, rádió

18 feliratkozó

1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 191 — The Mathematician
Az a Vona aki egyebkent Molnar Aronnal es Puzserral tudott kulturalt ertelmes vita esteket tartani legyen mar kompatibilis egy Arulokkal baszki, anelkul hogy par erkolcscsosznel postraumas stresszt okozzon a kozos szereples.
JéBé
Sapkás meg aki am szintén elég szélsőséges és pl Gulyás Marciba képes volt beleszállni mint erkölcs csősz számomra szintén elég necc.
zacknorb
a piréz farhát buli a priden vicces volt
mind2 annyira szánalmas hogy cringe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 órája
ozibozi New York Giants 22 424
Hát ezaz, elég vicces, hogy vannak akik egy Vona Gáboron kiakadnak, de bohóc Vargairének stb. futtatásán, na azon nem.
eaglesmcnabb
Alaptétis: Egy libárális addig toleráns amíg ua gondolod amit ő. ✌️😂
2 órája
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 672 — je suis poloska
Hát ezaz, elég vicces, hogy vannak akik egy Vona Gáboron kiakadnak, de bohóc Vargairének stb. futtatásán, na azon nem.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Bhayshul Tuten fan!
3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 781 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Az a Vona aki egyebkent Molnar Aronnal es Puzserral tudott kulturalt ertelmes vita esteket tartani legyen mar kompatibilis egy Arulokkal baszki, anelkul hogy par erkolcscsosznel postraumas stresszt okozzon a kozos szereples.
JéBé
Sapkás meg aki am szintén elég szélsőséges és pl Gulyás Marciba képes volt beleszállni mint erkölcs csősz számomra szintén elég necc.
3 órája
JéBé Green Bay Packers 8 385

Spoiler: | Amugy Raulnak orulok hogy kihoztak, szimpi srac most jottem ra hogy o volt II. Lajos a Mohacs filmben. |

Szerkesztette: JéBé
4 órája
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 672 — je suis poloska
Én bevallom, hogy 2008-óta szavazhatok, azóta pedig Vona a kedvenc politikusom. Kurvára remélem hogy emberileg sem kell benne csalódnom a műsorban, egyelőre szerencsére teljesen korrekt a csávó.
2010-2018-ig rászavaztam, pedig se náci nem vagyok, se homofób, se antiszemita. Akkor most mi van? Az én értékrendem szerint jelenleg messze a legvállalhatóbb politikus még ma is, dehát divat őt utálni jobb és baloldalról egyaránt.

Én úgy láttam, hogy Piréz, Vera, és Nóra kibaszott szarul reagálták le ezt az egészet, velük szemben Vona pedig szinte hibátlanul. Piréztől kb. ezt is vártam, a két nőt viszont ennél azért valamivel értelmesebbnek gondoltam. Valahol vicces, hogy a közéletben mindketten javarészt csak az elfogadásról és a kirekesztés ellen papolnak, itt pedig a legelső adandó alkalommal egyből beleszaladtak egy tipik kirekesztésbe. A műsor folyamán semelyik megnyilvánulásuk nem támasztotta eddig alá, hogy ők olyan elfogadók lennének, mint amit a neten hangoztatnak. Az álszent embereket kibebaszottul rühellem, a szememben az az embertípus a legalja mind közül, ők pedig elég keményen súrolják a határát.

Eleve nem tudom mi a faszomra akadtak ki amúgy, mikor benne volt a szerződésben, hogy nem tudhatják hogy kik lesznek benne a műsorban. Ennél azért profibbaknak gondoltam őket.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Bhayshul Tuten fan!
5 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 22 167 — Csodabogár
csonka pici bőgni fog, mint a moslék, amikor ártatlanként kivágják, mint macskát szarni, mert túl sokat * és teátrálisan tenyérbemászóan fog pofázni hülyeségeket, amibe aztán belezavarodik és magára irányítja a foságyút 1.01es szorzó
fake.id
Kertész Géza is ilyen bőgős nem?
Erős Antónia is szegény a stílusa miatt lett könnyű célpont, hogy áruló 😀 és vért izzadt amíg tudott terelni. de őt is vmi elszólás buktatta le, ami abban a környezetben a halál csókja.
kár, hogy Skrabski Fruzsit nem hívták be 😀😀😀 vagy Hontot, ha már volt Cegó is.
petey
Sose tanulnak abból hogy ne menjünk a csordaszellemmel. Mindig az okoskodó, hangosakat szavazzák ki és soha nem azok, de mindig ugyanaz a mantra.
Eszméletlen vicces ahogy mennek az okoskodások ez meg az azért gyanús mert bal kézzel vakarózott. Nyílván mindenbe próbál kapaszkodni az ember, szívesen játszanék is ilyet, de így hogy nem vagyunk ott sokszor rohadt kellemetlennek tűnik mennyire ostobák miközben ez nem feltétlenül igaz.
remontada
ami számomra meglepő, az előző évadokban is, hogy valaki telibe találja ki az áruló, és a személynek forog a neve köztudatban, és mire eljutnak a kerekasztalig, ott már el is feljtődik. pl. most Katz. talán 2-3 ember írta de nem dobták be, hanem rámentek Pirézre meg Barbira. aki nyomott egy Bereczkit úgy rendesen. be is szopta.

5 órája
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 771
Sobri!

No offense, de te is voltál a 80-as években mindenféle jobboldali banda koncertjén, ezek alapján...
NB2
Inkább a 90es évek-2000es évek eleje volt az extrém jobb zenekarok “fénykora” (értsd. akár pár százan is összejöttek egy koncerten), Lelkiismeret 88, Walhalla, Vádló bitófák és társai. Voltam is ilyen koncerten érdeklődésből (ahogy elmentem punk, ska vagy black metálra is). Mondjuk, szeritnem abból nem következik semmi, ha valaki fiatalon náci, kommunista, anarchoszindikalista vagy royalista - ha nem növi ki 30 éves korára, na az a baj 😊

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
5 órája
Én nagyon szeretem az Árulókat, megnéztem mindet (az UK, USA, ausztrál évadokat is), szépen egyben megnézem ha vége van az RTL+ -on, és addig kerülöm azokat a cikkeket (ezt a topicot is) amik erről szólnak, hogy szórakoztatóbb legyen a tartalom.
De ma Molnar Áronék yt műsorában belefutottam abba, hogy az egyik szereplő Vona Gábor "exnáci".
Ezt nem is értem hogy gondolhatta az RTL.
Nóra is ki volt akadva, hogy neki, mint szereplőnek se mondták, hogy ezzel a náci fasszal -aki ugyan már nem rasszista a saját posztmodern politikai kommunikációja alapján- kell együtt jópofiznia, ezzel legitimálva a baromarcút, de az, hogy az RTL ezzel a népszerű, elismert, nézett műsorral validálja, és relativizálja a múltbéli sutyerákságait, gyűlölködéseit, úszításait, az eléggé fura. Több mint fura. A TV2-nél beleférne a clickbait, ragebait, katasztrófaturista, igénytelen, gagyi, trash vonalba, de az RTL-nél?!
Mi ezzel a célja?
És nem hiszem, hogy a profit, mert ha Vona helyett egy fiatal színész vagy egy random popsztár lenne a huszonvalahanyadik résztvevő, akkor se néznék kevesebben.
De akkor mi?
Őszentsége Sobri Jóska
Vona többször elnézést kért a jobbikos korszakáért és "megtért" a mostani mondásai is ezt igazolják
lehet hogy csak kamu, de ettől még ez a profilja most
ráadásul a széljobbosok rühellik is mint a szart

szal ha megtagadta a korábbi voltát akkor mivel is legitimizálja az RTL a korábbi állításait?
Negritis, a vajda
Szerinted ha valaki rasszista, homofób, antiszemita, akkor az egyszercsak politikai önérdekből elmúlik? Vagy attól múlik el, hogy azt mondja?
Az a te negyvenéves tapasztalatod, hogy ez így működik?
Nehéz elhinni. Főként azért, mert a megtagadásmondáson kívül melyik őszinte, nem politikai kommunikációs megnyilvánulása támasztja ezt alá? Kiment a Pridera? Vagy oda, ahol a Magyar Gárda masírozott? Vagy tett bármi hihető megbánós gesztust?
Őszentsége Sobri Jóska
ez egy gesztus volt tavaly:
 www.facebook.com/vonagabor/posts/sosem-vettem-r%C3%A9szt-a-pride-on-%C3%A9s-ezut%C3%A1n-sem-tervezem-a-gy%C3%BClekez%C3%A9s-%C3%A9s-v%C3%A9lem%C3%A9nynyi/1270982567719339/

de nem az a lényeg hogy ÉN vagy TE elhisszük-e hogy megváltozott, hanem hogy ezt hangoztatja
és ebből a szempontból irreleváns hogy mi a valóság, mert azzal hogy Vona azt mondja hogy "megtagadja" korábbi önmagát az RTL nem promózza azt az időszakát, hanem lényegében arra bíztat másokat is hogy "térjenek meg" elvégre itt a példa

5 órája
remontada San Francisco 49ers 2 297
csonka pici bőgni fog, mint a moslék, amikor ártatlanként kivágják, mint macskát szarni, mert túl sokat * és teátrálisan tenyérbemászóan fog pofázni hülyeségeket, amibe aztán belezavarodik és magára irányítja a foságyút 1.01es szorzó
fake.id
Kertész Géza is ilyen bőgős nem?
Erős Antónia is szegény a stílusa miatt lett könnyű célpont, hogy áruló 😀 és vért izzadt amíg tudott terelni. de őt is vmi elszólás buktatta le, ami abban a környezetben a halál csókja.
kár, hogy Skrabski Fruzsit nem hívták be 😀😀😀 vagy Hontot, ha már volt Cegó is.
petey
Sose tanulnak abból hogy ne menjünk a csordaszellemmel. Mindig az okoskodó, hangosakat szavazzák ki és soha nem azok, de mindig ugyanaz a mantra.
Eszméletlen vicces ahogy mennek az okoskodások ez meg az azért gyanús mert bal kézzel vakarózott. Nyílván mindenbe próbál kapaszkodni az ember, szívesen játszanék is ilyet, de így hogy nem vagyunk ott sokszor rohadt kellemetlennek tűnik mennyire ostobák miközben ez nem feltétlenül igaz.
5 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 467 — #NoStress
Sobri!

No offense, de te is voltál a 80-as években mindenféle jobboldali banda koncertjén, ezek alapján...
NB2
A 80-as években leginkább fociztam. Neoton, Dolly Roll meg Komár koncerten voltam, amikor Lellén nyaraltam, és felléptek a boglári szüreti napokon.
A 90-es években lehettem volna életkorilag, de Hobora, URH-ra meg punk-koncertekre jártam.
De nem tudom, hogy mit takar, hogy "ezek alapján". Mik alapján?

5 órája
Én nagyon szeretem az Árulókat, megnéztem mindet (az UK, USA, ausztrál évadokat is), szépen egyben megnézem ha vége van az RTL+ -on, és addig kerülöm azokat a cikkeket (ezt a topicot is) amik erről szólnak, hogy szórakoztatóbb legyen a tartalom.
De ma Molnar Áronék yt műsorában belefutottam abba, hogy az egyik szereplő Vona Gábor "exnáci".
Nóra is ki volt akadva, hogy neki, mint szereplőnek se mondták, hogy ezzel a náci fasszal -aki ugyan már nem rasszista a saját posztmodern politikai kommunikációja alapján- kell együtt jópofiznia, ezzel legitimálva a baromarcút, de az, hogy az RTL ezzel a népszerű, elismert, nézett műsorral validálja, és relativizálja a múltbéli sutyerákságait, gyűlölködéseit, úszításait, az eléggé fura. Több mint fura. A TV2-nél beleférne a clickbait, ragebait, katasztrófaturista, igénytelen, gagyi, trash vonalba, de az RTL-nél?!
Mi ezzel a célja?
És nem hiszem, hogy a profit, mert ha Vona helyett egy fiatal színész vagy egy random popsztár lenne a huszonvalahanyadik résztvevő, akkor se néznék kevesebben.
De akkor mi?
Őszentsége Sobri Jóska
Vona többször elnézést kért a jobbikos korszakáért és "megtért" a mostani mondásai is ezt igazolják

szal ha megtagadta a korábbi voltát akkor mivel is legitimizálja az RTL a korábbi állításait?
Negritis, a vajda
Szerinted ha valaki rasszista, homofób, antiszemita, akkor az egyszercsak politikai önérdekből elmúlik? Vagy attól múlik el, hogy azt mondja?
Az a te negyvenéves tapasztalatod, hogy ez így működik?
Nehéz elhinni. Főként azért, mert a megtagadásmondáson kívül melyik őszinte, nem politikai kommunikációs megnyilvánulása támasztja ezt alá? Kiment a Pridera? Vagy oda, ahol a Magyar Gárda masírozott? Vagy tett bármi hihető megbánós gesztust?

A többi széljobbos utálatáról meg annyit, hogy azok hülyék, mint a segg, nem releváns kit utálnak épp és miért.
Ehhez egy személyes sztori: a kilencvenes években kezdő újságíróként voltam kint valami október 23-ai Csurka beszéden. Sokan voltak, de állt oldalt egy kb. 10 fős kontingens, nagydarab, full feketébe öltözött skinheadek, akik csúnyan nézték Csurka zsidózását. Megkérdeztem tőlük, hogy ők kik, és miért ez a neheztelés. Azt mondták, hogy ők a Magyar Nemzeti Arcvonal, igazi magyarok, és gondolták megnézik ezt a zsidót, hogy mit mond. Kérdeztem melyik zsidót? Hát a Csurkát, mondták. A Csurka zsidó? Az hát.El is mentem utána inkább velük interjúzni, több faszságot reméltem tőlük, és nem is csalódtam. Szóval mindig van a hülyénél is hülyébb.

5 órája
NB2 New England Patriots 30 011 — nabege2@yahoo.com
Sobri!

6 órája
Mi ezzel a célja?
De akkor mi?
Őszentsége Sobri Jóska

6 órája
Mi ezzel a célja?
De akkor mi?

6 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 781 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mi történik ha random beletrafálnak az ártatlanok a titkos kilkerbe? Lesz helyette is más vagy akkor kiesett az a fajta gyilkos?
remontada
Ez bennem is felvetődött, és Árpa se mondott erről semmit.
7 órája
remontada San Francisco 49ers 2 297
Mi történik ha random beletrafálnak az ártatlanok a titkos kilkerbe? Lesz helyette is más vagy akkor kiesett az a fajta gyilkos?
11 órája
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 162
nagyobb gond viszont a szamomra sulytalanabbnsk tuno banda meg ez a piroskopenyes karakter mind felett de meglatjuk
yooker
Nekem kifejezetten tetszik ez az újítás, bár nem gondoltam eddig, hogy az eredeti felállás megfáradt lenne, de ez hoz egy érdekes csavart a játékba.

Ami nekem fura, hogy a néző miért nem ismerheti meg a piros ruhás gyilkost (jó azért valószínűsítem, hogy Lolának igaza van és tényleg Elek Peti lesz az, fizimiskára legalábbis nagyon más nem jönne szóba).

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
11 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 390
Ha kérhetem, még spoilerben se írjuk le, h ki a következő kieső, behívott, győztes stb
16 órája
Olyanok vagytok, mint öreganyám volt, szegény úgy szidta a Jockeyt a Dallasból, hogy milyen gonosz, mire mondtuk neki, hogy ez csak egy film 😊 Itt is úgy csináltok, mintha nem lenne megszkriptelve az egész.
NB2
Kerdeztem errol Trill Beat, egyaltalan nincs scriptelve.
JéBé
Megscriptelve nincs, de szétvágva szét van.
Mérő Vera a KIKÉREM MAGAMNAK posztjában írta hogy a kimenetel után am érzett számára pozitív változásokat Vona kommunikációjában

Más | én RTL+on nézem és meghalt Oszi😥😭 |
16 órája
Olyanok vagytok, mint öreganyám volt, szegény úgy szidta a Jockeyt a Dallasból, hogy milyen gonosz, mire mondtuk neki, hogy ez csak egy film 😊 Itt is úgy csináltok, mintha nem lenne megszkriptelve az egész.
NB2
Kerdeztem errol Trill Beat, egyaltalan nincs scriptelve.
16 órája
NB2 New England Patriots 30 011 — nabege2@yahoo.com
16 órája
Egeszen kellemetlen amit Rainer meg Pirez nyomott es gondolom nem is kerult minden adasba. Vona mintha valami SS tiszt lenne. Errol az erkolcsi magaslatrol es szellemi arisztokraciarol jo lenne leszallni lassan par hangos kozszereplonek mert legalabb annyira idegesito.
1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 799 — Saturday Night Lights
Török Gábor kiakadt ahogy Vónával szemben viselkedtek
ozibozi
A független elemző, erről ennyit.
Dzsokijuing
Szerintem ez nem fuggetlenseg kerdese.... ugye nekik (Pirez, Marika)nezettsegre megy de azert tultoltak

nagyobb gond viszont a szamomra sulytalanabbnsk tuno banda meg ez a piroskopenyes karakter mind felett de meglatjuk
yooker
Csak arra írtam, hogy Töröknek az egyrészt másrészt médiakarakterből egy tévés játéknál sem szabadna kiesnie.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
yooker New York Giants 7 515 — Expect the Best !
Török Gábor kiakadt ahogy Vónával szemben viselkedtek
ozibozi
A független elemző, erről ennyit.
Dzsokijuing
Szerintem ez nem fuggetlenseg kerdese.... ugye nekik (Pirez, Marika)nezettsegre megy de azert tultoltak