TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Teljesen egyet értek fetomy-val. Egyébként meg ha rámászik az emberre valaki, akkor is lehet nemet mondani. Én nem érzem ettől lúzernak magamat, sőt másnap még büszke is voltam rá. Részegen nehezebb a dolog, de akkor meg inkább hullára iszom magam. Max röhögnek egy jót rajtam, na bumm, de legalább a saját magam által felállított mércéhez hű maradtam. Az megint más tészta, ha a két fél előre megegyezik a dologban, akkor mindenki tudja, hogy mire számíthat. Számomra ez sem elképzelhető, de aki így érzi jól magát, hajrá.Nem minősítgettelek, te minősítgetted látatlanban emberek ezreit, de ez valóban nem érdekes, és szórakozató vonal egyikünknek sem, valószínűleg nem is szándékos, lépjünk.
Az pedig, hogy kinek vannak "önbecsülési, beilleszkedési, stb" problémái, szintén érdekes. Különösképpen egy Sobri Jóska nick mögül. Egy olyan ember neve mögül, aki inkább meghalt, mintsem föladja magát a pandúroknak. Inkább a halált választotta, de a becsülete megmaradt, számomra ez tiszteletre méltó, de a Te világlátásoddal (legalábbis az alapján, amit eddig láttam belőle) meglehetősen érdekes választás. A sigedben szereplő Bibliai idézetről már nem is beszélve. Egy "szakember" ezek és az írásaid közti világnézeti különbségekből is biztos érdekes dolgokat ki tudna hozni. Szerintem. Summa summarum ha egy mód van rá, az én minősítgetésemtől tekints el addig, amíg én sem minősítelek Téged.Dub
Én is inkább meghalok, minthogy ne szexeljek kedvem szerint, és a pandúroknak se engedném, hogy elfogjanak, vagyis én látom a kohéziót. 😊
Soldi sztorijában szerepel az ital, mint rásegítő tényező, az enyimben nem, színjózan voltam mindig.
Viszont érdekes adalék, hogy sok feleség, mielött nekikezdtünk volna, ivott egy korty bort, majd "huhh ez a bor de megütött, becsiccsentettem" felkiáltással vetette magát az élvezetbe, gondolom ez amolyan lelki rásegítés volt, hogy mondhassák maguknak, lelkük konvencionálisabb felének, hogy "be voltam piálva kicsit, azért vesztettem el a fejem", és így osztozzanak a felelősségen, amit a neveltetésük rakott rájuk, a borral. 😊
A bibliai idézetről: valószínűleg ugyanazt az Írást forgatjuk, de úgy tűnik, máshogy értjük a nagyrészét. Én is élvezem, hogy egy realityshow-s topic köpönyegébe bújva eldiskurálunk itt más dolgokról is, de egy bibliaértelmezési beszélgetésbe tuti ne menjünk bele. Én nem hiszem, hogy szó szerint kell venni a Bibliát, az inkább olyan, mint egyfajta használati utasítás a világhoz, de nem úgy, mint egy IKEA szekrényösszeszerelési útmutató, hogy ha a 46 lépésből egy csavart is máshogy húzol be, akkor az életben nem tudod összerakni, hanem inkább úgy, mint egy útikönyv, ami leírja mi van mondjuk Pesten, Budán, az egyes kerületekben, melyik az ajánlott étterem, melyikben fognak átverni, mit érdemes megnézni, melyik múzeumban, stb, aztán rajtad áll, hogy ebből mit fogadsz meg, rádbízza a döntést.
több mint 13 éve
Most se ítélek el senkit.Soldi leírta a lényeget. Lehet így látni, lehet úgy látni, a dolgok meg vannak ahogy vannak. 😊
Egyébként nem igaz, hogy nem ítélek el senkit.
Elítélem azokat, akik előítéletből kurváznak le nőket, vagy akik szerint egy pofon jár nekik, vagy bután általánosítanak, alaptalanul minősítgetnek, és társai.
De azt, aki azt gondolja, hogy a szerelemmel nem összeegyeztethető a mássalszex, azt természetesen nem.
Mitöbb, le se nézem fennsőbbséggel, és elismerem, hogy máshogy látjátok. Viszont nekem megvan az az előnyöm, hogy én már láttam úgy, ahogy ti, és onnan jutottam ide, míg ti fordítva nem voltatok, ezért tűnik neked így. Én úgy érzem ez esetben nem A értékrend áll szemben B-vel, hanem A vs. ABCD van, és valóban sok az a 10-15 év köztünk, de ez nem szellemi vagy bármilyen fölényt jelent, hanem annyival több történést, másnéven tapasztalatot, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Remélem semmi félreérthető így nincs a dologban.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Teljesen egyet értek fetomy-val. Egyébként meg ha rámászik az emberre valaki, akkor is lehet nemet mondani. Én nem érzem ettől lúzernak magamat, sőt másnap még büszke is voltam rá. Részegen nehezebb a dolog, de akkor meg inkább hullára iszom magam. Max röhögnek egy jót rajtam, na bumm, de legalább a saját magam által felállított mércéhez hű maradtam. Az megint más tészta, ha a két fél előre megegyezik a dologban, akkor mindenki tudja, hogy mire számíthat. Számomra ez sem elképzelhető, de aki így érzi jól magát, hajrá. Az pedig, hogy kinek vannak "önbecsülési, beilleszkedési, stb" problémái, szintén érdekes. Különösképpen egy Sobri Jóska nick mögül. Egy olyan ember neve mögül, aki inkább meghalt, mintsem föladja magát a pandúroknak. Inkább a halált választotta, de a becsülete megmaradt, számomra ez tiszteletre méltó, de a Te világlátásoddal (legalábbis az alapján, amit eddig láttam belőle) meglehetősen érdekes választás. A sigedben szereplő Bibliai idézetről már nem is beszélve. Egy "szakember" ezek és az írásaid közti világnézeti különbségekből is biztos érdekes dolgokat ki tudna hozni. Szerintem. Summa summarum ha egy mód van rá, az én minősítgetésemtől tekints el addig, amíg én sem minősítelek Téged.
több mint 13 éve
fetomy, nagyon nem értelek most.1. Eddig még nem, de fiatal vagyok, és nem is mondom egyáltalán, hogy ne lehetne ilyen. Ellenben ha barátnőm van, akkor nem teszek ilyet. Plusz nem keresem az ilyet, jobb szeretek kapcsolatban lenni, de nem kizárt.
Ezért 2 egyszerű kérdést teszek fel. (A primitív jelző nézd meg hogy kapcsolódik a lereagált hsz-hez, onnan emeltem át.)
1, Te még tényleg soha nem szopattál le senkit, csak úgy, just for pleasure?
2, Ezt írod: "ha mindez úgy történik, hogy közben valaki úgy tudja, hogy hűséges vagy hozzá, akkor van problémás eset.". Áruld már el: ebben ugyan mi a probléma? Hűséges is vagyok, amíg rám nem bizonyítják az ellenkezőjét. Az egy dolog, hogy leírok valamit, ami 15 éve történt, de csak nem nézel olyan hülyének, hogy ezt az arcába is mondom az érintett lánynak, direkt csak azért, hogy neki rossz legyen?! Mert más hozadéka nem lenne a dolognak, hidd el.
Kezdem azt hinni, hogy nem elég, hogy 10-15 év szakadék van közöttünk, de még a pszichoszexuális fejlődéseink között is van pluszba még ennyi. 😊Sobri Jóska
2. Nem vagy hűséges. Most ha én megeszek egy almát úgy, hogy senki nem látta, attól még megettem..
Egyszerűen arról van szó, hogy nem szeretem, ha hülyének néznek, és nem szeretem épp ezért hülyének nézni sem azt, aki közel áll hozzám. És ez alatt nem azt a nőt értem, akit leszopatok, hanem akit szeretek. Mert akivel szemben az "amit nem tud az nem fáj" elvet alkalmazzák, azt kb. hülyének nézik. És lehet, hogy neki nem rossz, mert nem tudja, de az én lelkiismeretem, és igazságérzetem nem engedi meg azt, hogy ezt tegyem vele. Akkor sem, ha ő maga nem is érzi, mert én átérzem a helyzetét. Nem hiszem, hogy csak azért, mert nem akarom szétkefélni az agyam, és azért, mert hűséges vagyok, és főleg azért, mert nem úgy látok valamit, mint Te (háhá kb. talán először 😛), azért én alulfejlett vagyok, akármilyen téren is.
Egyébként kissé felsőbbrendűnek érzem, hogy lényegében te nem azt ismered el, hogy én/mi máshogy látjuk, és ez így van jól, hanem meggyőződésed, hogy mi még nem vagyunk olyan szinten, mint Te, hogy egyetértsünk veled 😉 Eddig téged pont, hogy eléggé olyannak ismertelek itt meg, akinek bár határozott elképzelései vannak, nem ítél el senkit, vagy hasonló, erre itt van ez a téma, ahol most mindenki hülye, csak Te vagy helikopter 😊
több mint 13 éve
Jó ez a realitys topik, sok minden szóba kerül. Kb 20 éves koromig én is így gondoltam. Aztán full szerelmes voltam egy lányba, és mégis szexeltem egy másik lánnyal az olaszországi nyaralásom során. . .SoldadosVégre még egy élő ember a disputában. 😊
több mint 13 éve
Maradjunk annyiban Sobri, hogy nagyon messze van egymástól az álláspontunk. Én nem tudnám elviselni ha a barátnőm/nejem mással dugna. De én se tudnám ezt megtenni.FViktor93Jó ez a realitys topik, sok minden szóba kerül. Kb 20 éves koromig én is így gondoltam. Aztán full szerelmes voltam egy lányba, és mégis szexeltem egy másik lánnyal az olaszországi nyaralásom során. Addig nem hittem abban, hogy ilyen "véletlenül" megtörténhet. Azóta tudom, hogy igen. Volt ott minden lelkiismeretfurdlalás, tépelődés, de arra jutottam, hogy nem mondom meg, és szeretjük egymást tovább, mert érzelmileg nem történt semmi, volt egy szitu, ahol kissé ittasan, idilli környezetben nem tudtam ellenállni a kísértésnek, amelyet egy rámmászott qrva jól kinéző 18 éves csitri jelentett. Ez van. De ettől még szerettem a párom, s nem változott ettől semmi.
Ennek ellenére nem vagyok egy megcsalós típus, mert ha van barátnőm, nem keresem az ilyen alkalmat, továbbá nincs is rá időm a rengeteg munkám és hobbim mellett. De szabadgondolkodóként igen nyitott vagyok mindenre. Pl volt olyan kapcsolatom, amelyben megvolt beszélve, hogy évi egy-egy alkalommal csináljuk hármasban, egyszer ő választ harmadik felet, egyszer én. Kb 1 évig voltunk együtt, így mindkét felállás megvalósult. Ő egy sportolót akart, én szerveztem le, elég vicces volt. 😊 Fordított szituban kifaggatott, hogy kit akarnék (volt szexpartner, mára igen jó barát), majd ő meglepetésemre beszervezte nekem, pontosabban magunknak. De voltunk együtt swinger klubban Bécsben, és bizony izgalmas volt nyilvánosan szexelni. 😊 Hogy szerelmes voltam-e ebbe a lányba? Igen, nagyon is. De a szerelem érzelmi dolog. A szex pedig fizikális. 😉 Zavart, hogy előttem dugja meg más? Nem, mert együtt éltük át és ahogy a szeme csillogott RÁM az mindent elárult. Ha szerelmes vagy, örömet akarsz okozni (legalábbis én), s én örültem, hogy ezt megtettem és ezzel örömet okoztam. Sőt amúgy ez bizalmilag még jó is volt, mert ha ennyire nyitott egy kapcsolatban, akkor ha megcsalás történik sem kell titkolózni, mert el meri mondani neked a másik fél, azaz nem leszel átbaszva.
Az egész csak azon múlik, hogy milyen felfogáú vagy. Van, aki konzervatív, van aki szabadgondolkodású. Egyik nem jobb a másiknál, csak teljesen más. Én megértem, aki konzervatív. Én inkább szabadgondolkodású vagyok annak ellenére, hogy nem keresem a megcsalás lehetőségét de ha a partnerem nyitott rá, akkor kb mindenre kapható vagyok.
Tehát milyen a két elvi kaszt és mik az előnyei, hátrányai, azon lehet vitázni, de azt mondani, hogy aki szerelmes, az elképzelhetetlen, hogy szexeljen mással, mert akkor nem is szereti a másikat, az naívság, ami (még) a túl kevés élettapasztalatból fakad. Térjünk rá vissza 10 év múlva. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
fetomy, nagyon nem értelek most.Ezért 2 egyszerű kérdést teszek fel. (A primitív jelző nézd meg hogy kapcsolódik a lereagált hsz-hez, onnan emeltem át.)
1, Te még tényleg soha nem szopattál le senkit, csak úgy, just for pleasure?
2, Ezt írod: "ha mindez úgy történik, hogy közben valaki úgy tudja, hogy hűséges vagy hozzá, akkor van problémás eset.". Áruld már el: ebben ugyan mi a probléma? Hűséges is vagyok, amíg rám nem bizonyítják az ellenkezőjét. Az egy dolog, hogy leírok valamit, ami 15 éve történt, de csak nem nézel olyan hülyének, hogy ezt az arcába is mondom az érintett lánynak, direkt csak azért, hogy neki rossz legyen?! Mert más hozadéka nem lenne a dolognak, hidd el.
Kezdem azt hinni, hogy nem elég, hogy 10-15 év szakadék van közöttünk, de még a pszichoszexuális fejlődéseink között is van pluszba még ennyi. 😊
több mint 13 éve
Szerintem a te önbecsüléseddel, beilleszkedési képességeiddel, valóságelfogadásoddal van gond, nem a világgal. (De ez már szakember kompetenciája, nem az enyém.)Én eléggé primitívnek érzem, hogy azt véled, hogy ha valaki örömét leli, mondjuk egy másik férfiban, az téged megaláz. Elhiszed, hogy kurvára nem rád gondol közben? Nem vesz el tőled semmit, ő viszont kap valamit. Önző hozzáállás.Nem probléma, érezze jól magát, csak akkor szóljon, hogy végeztünk egymással. Én megyek jobbra, ő balra, ennyi. Ha valakit én szeretek, és elvileg ő is engem, akkor velem érezze jól magát és ne mással. Ha már másnál keres efféle örömöket, akkor egészen biztosan nem szeret. És ha arra céloztál, igen, valahol a saját kudarcomként élném meg a dolgot. Ennél jobban már csak az bántana, ha az általad felvázolt verzióban lépne félre, pusztán szórakozásból. Szórakozzon mással, akik ezt elfogadhatónak tartják. Az én önbecsülésemet rendkívüli módon zavarná, valószínűleg sosem lennék képes lenyelni ilyesmit. És szerintem az emberek többsége sem, legalábbis remélem. Bár néha komolyan kezdem azt érezni, hogy rossz korba születtem, és egy 80-100 évvel korábban kellett volna erre a világra érkeznem. Érdekes módon, valahogy akkor még nem volt ekkora divatja az efféle földi szabadosságoknak, akkor még jelentett valamit az, hogy becsület, hűség. De mondhatnám akár az Isten, haza, család jelszót is. Ma is ezeknek kéne az alapelveknek lenni, és akkor talán egy jobb helyen élnénk, de hát ez már egy más világ.Dub
Azt, hogy szerinted ki kurva, már leírtad, akkor se akceptáltam, dehát ezt gondolod, elfogadom.
Egyébként érdemes lenne elgondolkoznod, hogy valójában miért is zavarna, ha egy nő, a te szavaiddal élve, félrekúrna.
Én sok férjes nővel szexeltem, egyik se vett el a férjétől semmit, sőt, azáltal, amit tőlem kapott, jobban tudta érezni magát a házasságában.
Volt olyan nő, akivel kb. fél évig találkozgattunk, amikor megismertem eléggé maga alatt volt, fél év alatt összeszedte magát, a házasságát, és még mindig boldogan élnek. Az a férj, például hálás lehet nekem, hogy amit ő elbaszott a nejénél önbecsülésben, nőiességben, nemtörődésben, figyelmetlenségben, azt én helyreállítottam benne, és élvezheti tovább a gyümölcseit, és most nem hétvégi apukaként kell üzemelnie.Sobri Jóska
Persze mindig vannak, (voltak és lesznek is) akik azt hiszik, hogy ami régen volt, az egy jobb világ volt, jelen esetben lehet neked bejön - csak a témánál maradva - egy kb. 90%-os gyakoriságú családon belüli erőszak, vagy egy olyan világ, ahol a nőkre, mint tárgyakra tekintettek, esetleg jól elverte őket az ostoba, és "becsületében" sértett pasi, azt hitték, a nőknek nincs is orgazmusuk, igaz, nagy részüknek tényleg nem is volt, nem is beszélve a sok boldogtalanságról, megaláztatásról, depresszióról, stb. ami mindezekből származott. Én nem sírom vissza a 80-100 évvel ezelötti világot, az biztos.
Engem az se zavar, ha egy nő megvalósítja önmagát, szórakozik, próbál boldog lenni, és eközben azért van velem, mert élvezi a szitut, nem azért mert az apja akar velem közös üzletet, vagy mert különben éhenhal.
Akinek ez jön be, az az ő dolga.
több mint 13 éve
Sobri, közel sem mondtam semmi olyat, hogy fasz vagy, hogy jól érzed magad valakivel szerelem nélkül, meg stb... Nem ítélem el az érzelemmentes szexet sem. Egyátlalán nem erről beszéltem. Hanem arról, hogy ha mindez úgy történik, hogy közben valaki úgy tudja, hogy hűséges vagy hozzá, akkor van problémás eset.Egyébként tudva, hogy nem a másikat akarod bántani, és hogy nem izgat fel az érzelem nélküli szex, mostmár igazán fogalmam sincs, miért is kúrsz akkor tulajdonképpen félre..
Egyébként kicsit beleszólnék a Dub-os társalgásba is: Szerintem eléggé érdekes, hogy primitívnek tartasz valakit azért, mert megalázottnak érzi magát, ha megcsalják. Nem mennék bele jobban, egyedül ezen a "primitív" jelzőn akadtam fenn. Vagyis annyit mégis hozzátennék még, hogy bennem jópár féle negatív érzést keltene már az is, ha csak csókolózna mással a barátnőm. Ha még szex is van, az régen rossz. Én úgy gondolom, hogy ha 6-8-10-200 emberrel akarja csinálni egyszerre, akkor tegye, de mondja meg, hogy ez van, ne basszon át. Ha szeret, és tart valamire, akkor képes felfogni, hogy számomra ez mit jelent. És ha ennek ellenére nem azt választja, hogy elmondja, hanem amit te, hogy akkor úgy csinálja, hogy ne tudjam meg, akkor az igenis magasfokú köcsögség, amit olyan emberrel nem teszünk, akit szeretünk, és akit nem nézünk le. Ugyanúgy, ahogyan pl. a vizsgán sem tereljük el a saját csalásunkról a figyelmet azáltal, hogy kiverjük a balhét, hogy a melletünk ülő csal (aki mellesleg a legjobb barátunk). Az egész lényege az, hogy mire tartod a másikat.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Én eléggé primitívnek érzem, hogy azt véled, hogy ha valaki örömét leli, mondjuk egy másik férfiban, az téged megaláz. Elhiszed, hogy kurvára nem rád gondol közben? Nem vesz el tőled semmit, ő viszont kap valamit. Önző hozzáállás.Nem probléma, érezze jól magát, csak akkor szóljon, hogy végeztünk egymással. Én megyek jobbra, ő balra, ennyi. Ha valakit én szeretek, és elvileg ő is engem, akkor velem érezze jól magát és ne mással. Ha már másnál keres efféle örömöket, akkor egészen biztosan nem szeret. És ha arra céloztál, igen, valahol a saját kudarcomként élném meg a dolgot. Ennél jobban már csak az bántana, ha az általad felvázolt verzióban lépne félre, pusztán szórakozásból. Szórakozzon mással, akik ezt elfogadhatónak tartják. Az én önbecsülésemet rendkívüli módon zavarná, valószínűleg sosem lennék képes lenyelni ilyesmit. És szerintem az emberek többsége sem, legalábbis remélem. Bár néha komolyan kezdem azt érezni, hogy rossz korba születtem, és egy 80-100 évvel korábban kellett volna erre a világra érkeznem. Érdekes módon, valahogy akkor még nem volt ekkora divatja az efféle földi szabadosságoknak, akkor még jelentett valamit az, hogy becsület, hűség. De mondhatnám akár az Isten, haza, család jelszót is. Ma is ezeknek kéne az alapelveknek lenni, és akkor talán egy jobb helyen élnénk, de hát ez már egy más világ.
Azt, hogy szerinted ki kurva, már leírtad, akkor se akceptáltam, dehát ezt gondolod, elfogadom.
Egyébként érdemes lenne elgondolkoznod, hogy valójában miért is zavarna, ha egy nő, a te szavaiddal élve, félrekúrna.
Én sok férjes nővel szexeltem, egyik se vett el a férjétől semmit, sőt, azáltal, amit tőlem kapott, jobban tudta érezni magát a házasságában.
Volt olyan nő, akivel kb. fél évig találkozgattunk, amikor megismertem eléggé maga alatt volt, fél év alatt összeszedte magát, a házasságát, és még mindig boldogan élnek. Az a férj, például hálás lehet nekem, hogy amit ő elbaszott a nejénél önbecsülésben, nőiességben, nemtörődésben, figyelmetlenségben, azt én helyreállítottam benne, és élvezheti tovább a gyümölcseit, és most nem hétvégi apukaként kell üzemelnie.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Hát én nem tudom, én nem bírnám elviselni, ha félrekúrna az, akit elvileg szeretek. Iszonyat megalázónak érezném, persze ez visszafele, rám is igaz. Nekem anno volt olyan barátnőm, akiről tudtam hogy elég nagy ismeretségi köre és jó pár barátja volt előttem, ezért inkább meg is mondtam neki, hogy ha megtudom, hogy félrelép, őt fogom pofánvágni. Ez lehet, hogy primitívség, de aki ilyen formán megaláz, az számomra többé nem nő, hanem csak egy kurva.Én eléggé primitívnek érzem, hogy azt véled, hogy ha valaki örömét leli, mondjuk egy másik férfiban, az téged megaláz. Elhiszed, hogy kurvára nem rád gondol közben? Nem vesz el tőled semmit, ő viszont kap valamit. Önző hozzáállás.
Sobri Jóska: Neked érdekes látásmódod van, én mindenesetre nem hinném, hogy az ember egy állati ösztönlény lenne. Különösen érdekesnek találom a sig-edben lévő Bibliai idézet mellé ezt a felfogásmódot, de ez már nem az én dolgom.Dub
Volt olyan nő, akivel kb. fél évig találkozgattunk, amikor megismertem eléggé maga alatt volt, fél év alatt összeszedte magát, a házasságát, és még mindig boldogan élnek. Az a férj, például hálás lehet nekem, hogy amit ő elbaszott a nejénél önbecsülésben, nőiességben, nemtörődésben, figyelmetlenségben, azt én helyreállítottam benne, és élvezheti tovább a gyümölcseit, és most nem hétvégi apukaként kell üzemelnie.
több mint 13 éve
Sobri: De igen, volt csalás. Az ő értékrendjében volt. Csalás =/= hazugság. És lehet azt mondani, hogy az az övé, a tiedben nem volt, de egy kapcsolatban vagy közös az értékrend (legalábbis ezen a téren), vagy nincs kapcsolat, és az egyik kihasználja a másikat. És egyáltalán nem arról van szó, hogy te mindig mindenkinek mondj el mindent. Azért nem egy noname vizsgáztatót versz át, hanem életed egyik legfontosabb emberét. Hatalmas a különbség. Már csak azért is, mert barátnő esetében neki valószínű igen szar érzés lesz, és stb... míg a vizsgáztatóban nem okoz különösebb érzelmi reakciót az, hogy csalsz-e vagy sem. De még ha okozna sem lenne ugyanaz, mivel ő egy X ember a világban, a másik meg akit elvileg kb. a legjobban szeretsz.Sok kapcsolatom volt, amiben nem volt közös az értékrend, mégis volt kapcsolat. Volt szeretet, jó szex, jó programok, lelki, fizikai segítség, stb. Akkor ez mi?
Egyébként pedig olyan szinten nem lehet szétválasztani az érzelmeket, és a szexet, hogy te már nem is csalod meg, mert érzelmileg semmi volt a másikkal. Azért nem arról van szó, hogy a szokásos Borsodi helyett ma letolsz egy Sopronit.
Végül pedig még annyit, hogy én elhiszem, hogy téged megnyugtat a tudat, hogy habár szanaszét csaltad a barátnődet, ő nem tudott róla, és a másikakat te nem szeretted, tehát kb. ugyanaz mintha elmentél volna biliárdozni, továbbá lehet, hogy megnyugtat, hogy a Gizi meg Joli is ezt csinálja a baráti körödben, de ettől még nem lesz mindjárt meg nem történt dolog, mert ettől még ugyanúgy átverted akit elvileg szerettél.fetomy
Egy barátnő az nem mindig életem legfontosabb embere, nem mindig az, akit legjobban szeretek. De ezen felesleges vitázni, mondjuk azt, te Gombiként állsz jelenleg a dologhoz,és elragadnak az érzéseid, én meg Alekoszként, és egy fasz vagyok, hogy jól tudom érezni magam valakivel akkor is, ha nem vagyok halálosan beleszerelmesedve, vagy meglátom benne a szeretnivalót mmkk. 😀 De ettől még mindketten lehetünk jó emberek.
Az érzelmeket nem kell szétválasztani, mert nincs mit. Őszintén, te ne álszentkedj nekem, ne mondd, hogy még sosem szopattál le egy csajt, amiben annyi érzelem -se- volt, mint egy sajtburgerben. Egy sima szopatás, oszt kész. Nem gerjeszt halálos érzelmeket, se pro, se kontra.
Engem nem a tudat nyugtat meg, hanem inkább nem izgat fel egy érzelmek nélküli szex, nem misztifikálom túl, azt nem érzem csalásnak, de ezt már írtam. Én úgy gondolom, hogy nekem az agyam használja a testemet, ezért vannak ezek a prioritások. Nem a testemnek rendelem alá az érzelmeimet, vágyaimat, gondolataimat, stb.
Az meg, hogy baráti körömben ki mit csinál ezügyben sosem volt mérvadó, elhiheted, inkább arra nézve ad támpontot az, hogy nőkkel is szoktam ezügyben diskurálni, hogy jól gondolom, miszerint egy nő el tudja dönteni mit akar, nem lenézendő, lekezelendő, hanem kvázi ugyanaz, mint a pasi, ha vágyakról, szórakozásról, stb van szó. Mégha ugyebár az elmúlt 2000 év próbálta azt súlykolni, hogy ez nem így van.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Hát én nem tudom, én nem bírnám elviselni, ha félrekúrna az, akit elvileg szeretek. Iszonyat megalázónak érezném, persze ez visszafele, rám is igaz. Nekem anno volt olyan barátnőm, akiről tudtam hogy elég nagy ismeretségi köre és jó pár barátja volt előttem, ezért inkább meg is mondtam neki, hogy ha megtudom, hogy félrelép, őt fogom pofánvágni. Ez lehet, hogy primitívség, de aki ilyen formán megaláz, az számomra többé nem nő, hanem csak egy kurva. Sobri Jóska: Neked érdekes látásmódod van, én mindenesetre nem hinném, hogy az ember egy állati ösztönlény lenne. Különösen érdekesnek találom a sig-edben lévő Bibliai idézet mellé ezt a felfogásmódot, de ez már nem az én dolgom.
több mint 13 éve
Zsoca: Hol? A bordélyházban biztos, bár nem tudom, hogy a Madam is az-e, vagy csak kvázi strici, de lényegtelen. Gratulálok a hozzászólásodhoz...Schleck: Ó köszi, ritkán találkozom ilyennel.. 😀 😊
Sobri: De igen, volt csalás. Az ő értékrendjében volt. Csalás =/= hazugság. És lehet azt mondani, hogy az az övé, a tiedben nem volt, de egy kapcsolatban vagy közös az értékrend (legalábbis ezen a téren), vagy nincs kapcsolat, és az egyik kihasználja a másikat. És egyáltalán nem arról van szó, hogy te mindig mindenkinek mondj el mindent. Azért nem egy noname vizsgáztatót versz át, hanem életed egyik legfontosabb emberét. Hatalmas a különbség. Már csak azért is, mert barátnő esetében neki valószínű igen szar érzés lesz, és stb... míg a vizsgáztatóban nem okoz különösebb érzelmi reakciót az, hogy csalsz-e vagy sem. De még ha okozna sem lenne ugyanaz, mivel ő egy X ember a világban, a másik meg akit elvileg kb. a legjobban szeretsz.
Egyébként pedig olyan szinten nem lehet szétválasztani az érzelmeket, és a szexet, hogy te már nem is csalod meg, mert érzelmileg semmi volt a másikkal. Azért nem arról van szó, hogy a szokásos Borsodi helyett ma letolsz egy Sopronit.
Végül pedig még annyit, hogy én elhiszem, hogy téged megnyugtat a tudat, hogy habár szanaszét csaltad a barátnődet, ő nem tudott róla, és a másikakat te nem szeretted, tehát kb. ugyanaz mintha elmentél volna biliárdozni, továbbá lehet, hogy megnyugtat, hogy a Gizi meg Joli is ezt csinálja a baráti körödben, de ettől még nem lesz mindjárt meg nem történt dolog, mert ettől még ugyanúgy átverted akit elvileg szerettél.
több mint 13 éve
Ha eltudtad volna képzelni, nem vetted volna nőül. Most már csak reménykedj, hogy ne kelljen benne, akarom mondani magadban csalatkoznod. 😊valahol az összes nő egy kurva.A feleségem pedig pont olyan, akiről nem tudnám elképzelni soha! Volt olyan akiért nem tettem volna tűzbe a kezem, de ő nem olyan. Hála istennek!catattack
a mai világban igen ritka, hogy egy pár huzamosabb idő után ne inogna meg(vagy akár tettlegességig jutna). lehet akárki a világ leghűségesebb embere, az érzelmek csak úgy jönnek. főleg egy szociális életre alapuló világban. nem kell itt az álszent, szentimentalista süket duma. 😀Zsoca
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Alek plusz pont, Rocky fan 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
valahol az összes nő egy kurva.A feleségem pedig pont olyan, akiről nem tudnám elképzelni soha! Volt olyan akiért nem tettem volna tűzbe a kezem, de ő nem olyan. Hála istennek!
a mai világban igen ritka, hogy egy pár huzamosabb idő után ne inogna meg(vagy akár tettlegességig jutna). lehet akárki a világ leghűségesebb embere, az érzelmek csak úgy jönnek. főleg egy szociális életre alapuló világban. nem kell itt az álszent, szentimentalista süket duma. 😀Zsoca
több mint 13 éve
Mivel nem tudja, hogy bármi is történt, ezügyben mit tudna mondani?Most pedig önző vagy! 😊Mit nem csaltál meg? Hacsak nem egyeztetek meg abban, hogy mással is mehet a szex, akkor igenis megcsaltad. ....fetomySzerintem nem volt benne semmi csalás.Sobri Jóska
Az akkori barátnőd nézeteire is kíváncsi lennék. 😀catattack
Mondjuk téged "megcsaltak" jan. 21-én este. Te erről nem tudsz. Akkor a nézeteid ezügyben érdekesek? 😊
Azért örülök, hogy a többség nem úgy áll ehhez a dologhoz, mint Te 😛 fetomyHidd el, én is. Jobb így, hogy kisebb a konkurencia. 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Alekosz épp taglalja, hogyha mindig lenne bent alkohol, akkor nem rúgna be mindennap. Lázárlászló kétkedve figyelte, mire Alekosz megjegyezte: A sört meg a bort ne vedd alkoholnak! 😂
több mint 13 éve
catattack
3 520
Most pedig önző vagy! 😊Mit nem csaltál meg? Hacsak nem egyeztetek meg abban, hogy mással is mehet a szex, akkor igenis megcsaltad. ....fetomySzerintem nem volt benne semmi csalás.Sobri Jóska
Az akkori barátnőd nézeteire is kíváncsi lennék. 😀
több mint 13 éve
valahol az összes nő egy kurva.a mai világban igen ritka, hogy egy pár huzamosabb idő után ne inogna meg(vagy akár tettlegességig jutna). lehet akárki a világ leghűségesebb embere, az érzelmek csak úgy jönnek. főleg egy szociális életre alapuló világban. nem kell itt az álszent, szentimentalista süket duma. 😀