USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/szorakozas/2022/02/27/molotov-kokotel-bandera-smothie-volodimir-hrojszman-recept-video/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 945 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbol
Vrij6
Ehhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
peterk2005
Erről van valami cikked? Ezt még nem is hallottam.
Nomac
 hvg.hu/vilag/20140910_Leleplezo_videofelvetel_kerultek_ki_az_il

"A visszavonulási parancs megérkezése után konvojban indultak el azon a humanitáriusnak nevezett folyosón, amelynek létesítésére Vlagyimir Putyin orosz elnök kérte az Ilovajszknál harcoló kelet-ukrajnai szakadárokat. Mellesleg, az önhatalmúlag kikiáltott "Donyecki Népköztársaság" vezetése meg is ígérte, hogy fegyvereseik szabad elvonulást biztosítanak Ilovajszknál a "terrorellenes" egységeknek. Útközben azonban a folyosót Saposnikov beszámolója szerint orosz csapatok két oldalról tűz alá vették. Az újságíró életét az mentette meg, hogy páncélozott járműben és a konvoj végén utazott. Később megtudta, hogy többtucatnyi katona és önkéntes vesztette életét a "humanitárius folyosóban". "Olyan mészárlás volt, amilyet még az afganisztáni háborút megjárt katonák sem láttak" – mondta egyik kommentárjában."

Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 223

buhloone mindstate

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
Belarusz alapkamat 12%
több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 657 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbol
Vrij6
Ehhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
peterk2005
Nomac
ajánlom a Winter on Fire című dokumentumfilmet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 084 — balazs.t85@gmail.com
Vrij6
peterk2005
több mint 3 éve
Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?
Ismerős elég komoly lóvéval ragadt benn, a betétbiztosítási alapon kívül számíthat valamire vagy bebukta a teljes vagyonát szegény?
vpi
mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
Amadeus
csak ma?
csebi
reggel az volt az első, ahogy bejöttünk az éjjeli hír után, miszerint fizetésképtelenséget fenyegető helyzetben van a Sber.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 886 — Lucas Scott
Ismerős elég komoly lóvéval ragadt benn, a betétbiztosítási alapon kívül számíthat valamire vagy bebukta a teljes vagyonát szegény?
vpi
Amadeus
csak ma?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
vpi
Elvileg keddig csak a kártyáját használhatja, próbáljon meg minél többet felvenni cashben...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
vpi
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 357 — Patriot
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 945 — Слава Україні! Героям слава!
Vrij6
peterk2005
Így van, ha jól emlékszem ez volt az Ilovajszki csata.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 twitter.com/BuyingStrength/status/1497912792875163656?s=20&t=PuV5lhUArWwgSqGkFJGhaw

meanwhile in Russia.

Igazából most lettem sobrista. Economics wins championship.

www.portfolio.hu/bank/20220228/bankroham-oroszorszagban-csod-szelen-a-sberbank-europaban-higgadt-lepesek-magyarorszagon-529663
Amadeus
egyelőre teljes katonai, gazdasági és propaganda kudarc Putyinnak ez a háború. gondolom most örül a fejének.
deyell
jó eséllyel megint meg kell "támogassa" Trump kampányát, hogy rehabilitálják

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 329 — The only discipline that lasts, is self discipline
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 490
Történt valami komoly az éjszaka? Ennyit nem tudok végigolvasni 😊
bcsarli
Lassan egy szummát ki kell tűzni az oldal tetejére és x időnként frissíteni 😀

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 223
 twitter.com/BuyingStrength/status/1497912792875163656?s=20&t=PuV5lhUArWwgSqGkFJGhaw

meanwhile in Russia.

www.portfolio.hu/bank/20220228/bankroham-oroszorszagban-csod-szelen-a-sberbank-europaban-higgadt-lepesek-magyarorszagon-529663
Amadeus
egyelőre teljes katonai, gazdasági és propaganda kudarc Putyinnak ez a háború. gondolom most örül a fejének.

buhloone mindstate

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Történt valami komoly az éjszaka? Ennyit nem tudok végigolvasni 😊

több mint 3 éve

meanwhile in Russia.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 812 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az ukrán elnök nincs a tárgyaló csapatban
dande
Azt hitted hogy el fog menni? Ellenséges területre?

Ez csak puhatolózás, semmi több.
Nomac
Miért hittem volna???? Csak gondoltam megjegyzem mert Solymi posztját nem láttam...bocs zavarásért 😉 😛
dande
Hát hogy követed te az eseményeket?
Így lemaradsz a TD-ről.
Solymi
Nehogy interception legyen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
444
"Az orosz pénzügyminisztérium pénzváltásra kötelezi az orosz exportőröket
Az eladásaiból származó bevételeik nyolcvan százalékát kötelező rubelre váltaniuk a legújabb rendelet szerint. A pénzügyminisztérium a kötelező átváltással próbálja megtámogatni a rubel árfolyamát most, hogy az orosz jegybank nem tudja értékesíteni tartalékait. (Via Meduza)"

gyönyörű
Amadeus
Micsoda ötletelés mehet most az orosz pénzügyminisztériumban. hogy ne térdeljen le az egész ország két nap alatt.
Nomac
konkrétan 10 órája vannak életben a szankciók, ha naptári napot számolok.

Ennyit az orosz gazdaságról.
Amadeus
jol felkeszultek a haborura gazdasagi szempontbol ...
csebi
Nextan volt egy poszt, hogy febr 26 8:00 reggelre voltak az orosz portálokon időzítva az "új világrend" és a "sikeres invázió" című cikkek az "elfoglalt Kijev" képével. Visszakeresték valahogy a ria.ru-n keresztül.

február 28. van, 10:34. Nem háborúra készültek.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859
dande

Nomac
Miért hittem volna???? Csak gondoltam megjegyzem mert Solymi posztját nem láttam...bocs zavarásért 😉 😛
dande
Hát hogy követed te az eseményeket?
Így lemaradsz a TD-ről.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 886 — Lucas Scott
444
"Az orosz pénzügyminisztérium pénzváltásra kötelezi az orosz exportőröket
Az eladásaiból származó bevételeik nyolcvan százalékát kötelező rubelre váltaniuk a legújabb rendelet szerint. A pénzügyminisztérium a kötelező átváltással próbálja megtámogatni a rubel árfolyamát most, hogy az orosz jegybank nem tudja értékesíteni tartalékait. (Via Meduza)"

gyönyörű
Amadeus
Micsoda ötletelés mehet most az orosz pénzügyminisztériumban. hogy ne térdeljen le az egész ország két nap alatt.
Nomac
konkrétan 10 órája vannak életben a szankciók, ha naptári napot számolok.

Ennyit az orosz gazdaságról.
Amadeus
jol felkeszultek a haborura gazdasagi szempontbol ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 062 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande

Nomac
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 648
dande
Gondolom Putler sincs....ez sosem a vezetők dolga szokott lenni. Az csak a látványos rész.
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 084 — balazs.t85@gmail.com
dande