USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
24.hu/szorakozas/2022/02/27/molotov-kokotel-bandera-smothie-volodimir-hrojszman-recept-video/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hvg.hu/vilag/20140910_Leleplezo_videofelvetel_kerultek_ki_az_ilErről van valami cikked? Ezt még nem is hallottam.444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbolEhhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
Vrij6
peterk2005
Nomac
"A visszavonulási parancs megérkezése után konvojban indultak el azon a humanitáriusnak nevezett folyosón, amelynek létesítésére Vlagyimir Putyin orosz elnök kérte az Ilovajszknál harcoló kelet-ukrajnai szakadárokat. Mellesleg, az önhatalmúlag kikiáltott "Donyecki Népköztársaság" vezetése meg is ígérte, hogy fegyvereseik szabad elvonulást biztosítanak Ilovajszknál a "terrorellenes" egységeknek. Útközben azonban a folyosót Saposnikov beszámolója szerint orosz csapatok két oldalról tűz alá vették. Az újságíró életét az mentette meg, hogy páncélozott járműben és a konvoj végén utazott. Később megtudta, hogy többtucatnyi katona és önkéntes vesztette életét a "humanitárius folyosóban". "Olyan mészárlás volt, amilyet még az afganisztáni háborút megjárt katonák sem láttak" – mondta egyik kommentárjában."
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
BREAKING: Russia’s economy
— MeidasTouch.com (@MeidasTouch) February 28, 2022
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Belarusz alapkamat 12%
több mint 3 éve
ajánlom a Winter on Fire című dokumentumfilmetErről van valami cikked? Ezt még nem is hallottam.444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbolEhhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
Vrij6
peterk2005
Nomac

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Erről van valami cikked? Ezt még nem is hallottam.444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbolEhhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
Vrij6
peterk2005
több mint 3 éve
reggel az volt az első, ahogy bejöttünk az éjjeli hír után, miszerint fizetésképtelenséget fenyegető helyzetben van a Sber.csak ma?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
Ismerős elég komoly lóvéval ragadt benn, a betétbiztosítási alapon kívül számíthat valamire vagy bebukta a teljes vagyonát szegény?
vpi
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
csak ma?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
Ismerős elég komoly lóvéval ragadt benn, a betétbiztosítási alapon kívül számíthat valamire vagy bebukta a teljes vagyonát szegény?
vpi
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?Elvileg keddig csak a kártyáját használhatja, próbáljon meg minél többet felvenni cashben...
vpi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
vpi
több mint 3 éve
Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?Ismerős elég komoly lóvéval ragadt benn, a betétbiztosítási alapon kívül számíthat valamire vagy bebukta a teljes vagyonát szegény?
több mint 3 éve
Így van, ha jól emlékszem ez volt az Ilovajszki csata.444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbolEhhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
Vrij6
peterk2005
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
jó eséllyel megint meg kell "támogassa" Trump kampányát, hogy rehabilitáljáktwitter.com/BuyingStrength/status/1497912792875163656?s=20&t=PuV5lhUArWwgSqGkFJGhawegyelőre teljes katonai, gazdasági és propaganda kudarc Putyinnak ez a háború. gondolom most örül a fejének.
meanwhile in Russia.
Igazából most lettem sobrista. Economics winschampionship.
www.portfolio.hu/bank/20220228/bankroham-oroszorszagban-csod-szelen-a-sberbank-europaban-higgadt-lepesek-magyarorszagon-529663
Amadeus
deyell
több mint 3 éve
444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbolEhhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Történt valami komoly az éjszaka? Ennyit nem tudok végigolvasni 😊Lassan egy szummát ki kell tűzni az oldal tetejére és x időnként frissíteni 😀
bcsarli
több mint 3 éve
twitter.com/BuyingStrength/status/1497912792875163656?s=20&t=PuV5lhUArWwgSqGkFJGhawegyelőre teljes katonai, gazdasági és propaganda kudarc Putyinnak ez a háború. gondolom most örül a fejének.
meanwhile in Russia.
Igazából most lettem sobrista. Economics winschampionship.
www.portfolio.hu/bank/20220228/bankroham-oroszorszagban-csod-szelen-a-sberbank-europaban-higgadt-lepesek-magyarorszagon-529663
Amadeus
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Történt valami komoly az éjszaka? Ennyit nem tudok végigolvasni 😊
több mint 3 éve
twitter.com/BuyingStrength/status/1497912792875163656?s=20&t=PuV5lhUArWwgSqGkFJGhawmeanwhile in Russia.
Igazából most lettem sobrista. Economics wins
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
Nehogy interception legyen.Hát hogy követed te az eseményeket?Miért hittem volna???? Csak gondoltam megjegyzem mert Solymi posztját nem láttam...bocs zavarásért 😉 😛Az ukrán elnök nincs a tárgyaló csapatbanAzt hitted hogy el fog menni? Ellenséges területre?
dande
Ez csak puhatolózás, semmi több.
Nomac
dande
Így lemaradsz a TD-ről.
Solymi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nextan volt egy poszt, hogy febr 26 8:00 reggelre voltak az orosz portálokon időzítva az "új világrend" és a "sikeres invázió" című cikkek az "elfoglalt Kijev" képével. Visszakeresték valahogy a ria.ru-n keresztül.jol felkeszultek a haborura gazdasagi szempontbol ...konkrétan 10 órája vannak életben a szankciók, ha naptári napot számolok.444Micsoda ötletelés mehet most az orosz pénzügyminisztériumban. hogy ne térdeljen le az egész ország két nap alatt.
"Az orosz pénzügyminisztérium pénzváltásra kötelezi az orosz exportőröket
Az eladásaiból származó bevételeik nyolcvan százalékát kötelező rubelre váltaniuk a legújabb rendelet szerint. A pénzügyminisztérium a kötelező átváltással próbálja megtámogatni a rubel árfolyamát most, hogy az orosz jegybank nem tudja értékesíteni tartalékait. (Via Meduza)"
gyönyörű
Amadeus
Nomac
Ennyit az orosz gazdaságról.
Amadeus
csebi
február 28. van, 10:34. Nem háborúra készültek.
több mint 3 éve
Hát hogy követed te az eseményeket?Miért hittem volna???? Csak gondoltam megjegyzem mert Solymi posztját nem láttam...bocs zavarásért 😉 😛Az ukrán elnök nincs a tárgyaló csapatbanAzt hitted hogy el fog menni? Ellenséges területre?
dande
Nomac
dande
Így lemaradsz a TD-ről.
több mint 3 éve
jol felkeszultek a haborura gazdasagi szempontbol ...konkrétan 10 órája vannak életben a szankciók, ha naptári napot számolok.444Micsoda ötletelés mehet most az orosz pénzügyminisztériumban. hogy ne térdeljen le az egész ország két nap alatt.
"Az orosz pénzügyminisztérium pénzváltásra kötelezi az orosz exportőröket
Az eladásaiból származó bevételeik nyolcvan százalékát kötelező rubelre váltaniuk a legújabb rendelet szerint. A pénzügyminisztérium a kötelező átváltással próbálja megtámogatni a rubel árfolyamát most, hogy az orosz jegybank nem tudja értékesíteni tartalékait. (Via Meduza)"
gyönyörű
Amadeus
Nomac
Ennyit az orosz gazdaságról.
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Miért hittem volna???? Csak gondoltam megjegyzem mert Solymi posztját nem láttam...bocs zavarásért 😉 😛Az ukrán elnök nincs a tárgyaló csapatbanAzt hitted hogy el fog menni? Ellenséges területre?
dande
Nomac
több mint 3 éve
Az ukrán elnök nincs a tárgyaló csapatbanGondolom Putler sincs....ez sosem a vezetők dolga szokott lenni. Az csak a látványos rész.
dande
több mint 3 éve
Az ukrán elnök nincs a tárgyaló csapatbanAzt hitted hogy el fog menni? Ellenséges területre?
dande