USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 886 — Lucas Scott
Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.
Pep71
Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
(csütörtökön én is az aggodalmamat fejeztem ki a sok szankció és segítségnyújtás miatt, hogy lehet elszakad nála a cérna és akkor már késő lesz)
NB2
Te nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?
somoskovig
??? nem erről beszéltem
az orosz fenyegetés ellenére nagyon nagy a NATO segítség, annak ellenére, hogy szólt Putyin
ha megtörténik, akkor ő mondhatja, hogy én szóltam...lesz rá 2 perce 😊
NB2
Figy, én vagyok a szomszédod még egyben a volt feleséged. Többször figyelmeztetlek, ha megint megláttlak azzal a csajjal mászkálni, felgyújtotom a házad. Nem érdekel, hogy vele boldog vagy, jobb a szex, mert mi lesz, ezentúl ezt kell hallgatni? Az agresszió a részedről, hogy mással akarsz kefélni, amikor eredően az egyém vagy? És igazából azért hagytál el, mert már semmi sem működött, és alapvetően nekem is könnyebb így.
Gyurma Pappa
en eddig azt hittem, hogy Gyurma te ferfi vagy, es nem elvalt. egy vilag valtozott most meg bennem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859
Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.
Pep71
(csütörtökön én is az aggodalmamat fejeztem ki a sok szankció és segítségnyújtás miatt, hogy lehet elszakad nála a cérna és akkor már késő lesz)
NB2
Te nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?
somoskovig
??? nem erről beszéltem
az orosz fenyegetés ellenére nagyon nagy a NATO segítség, annak ellenére, hogy szólt Putyin
NB2
Figy, én vagyok a szomszédod még egyben a volt feleséged. Többször figyelmeztetlek, ha megint megláttlak azzal a csajjal mászkálni, felgyújtotom a házad. Nem érdekel, hogy vele boldog vagy, jobb a szex, mert mi lesz, ezentúl ezt kell hallgatni? Az agresszió a részedről, hogy mással akarsz kefélni, amikor eredően az egyém vagy? És igazából azért hagytál el, mert már semmi sem működött, és alapvetően nekem is könnyebb így.
Gyurma Pappa
De mi ezzel a probléma?
Az arab/iszlám világban így megy.
Jobb a férfiaknak? Jobb. Akkor miért ne lehetne itt is ezt?

Értsük már meg...az erősebb kutya baszik, ha nincs igaza, akkor is azt kell tenni amit ő mond.

Hejj, előre rabszolgák, csókosok!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Nem, ha nincs akváriumod. Ez egy régi Hofi vicc, nincs meg? “Kaváriumod van? Nincs? Akkor buzi vagy!”
Keress rá 😉
Cowboykarcsi90
Áhhh én valamiért instant Sicratman klasszikusára asszociáltam hát elnézést 😀
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 886 — Lucas Scott
nem tudom, hogy volt-e de az indexen eppen arrol irnak, hogy teljesen jogos Oroszorszag azon torekvese, hogy a jaltai(!) status quot akarja visszaallitani. akkor mi is natobul,eubol ki es vissza a varsoi minszki szerzodesbe?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 512 — Keep pounding
Pep71
NB2
somoskovig
??? nem erről beszéltem
NB2
Az nem számít, hogy az ukranok mit akarnak?
gordon
az egy dolog mit akarnak ők, de aztán jön, hogy mi a jó a világpolitikának és ezt az egészt felülírhatja

gabo, Gyurma!

ha NATO tagországot támad meg, az rögtön más szitu, ott már egyértelmű mit kell csinálni
NB2
Akkor nem lesz Putyinnak atomfegyvere?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 460 — …not me…Im in my prime!
Nincs kedvem visszaolvasni ket oldalt, mi a friss szitu?
Stez
1. az emberek nem tanulnak a történelemből
2. kevesebbet közösségi médiázunk, cserébe működik az EU végre
3. fehérOROSZoknál átment a népszavazás, hogy mehessen oda bármi
4. ne akarj új nőt dugni, ha a régi egy féltékeny beteg állat, akinek nukleáris csapásmérő képessége van
5. buzi vagy, ha van akváriumod, és/vagy tuccc angolul
Hanni
Nem, ha nincs akváriumod. Ez egy régi Hofi vicc, nincs meg? “Kaváriumod van? Nincs? Akkor buzi vagy!”
Keress rá 😉

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 483 — Chiefs GM
Pep71
NB2
somoskovig
??? nem erről beszéltem
NB2
gordon
az egy dolog mit akarnak ők, de aztán jön, hogy mi a jó a világpolitikának és ezt az egészt felülírhatja

gabo, Gyurma!

ha NATO tagországot támad meg, az rögtön más szitu, ott már egyértelmű mit kell csinálni
NB2
Melyik NATO országot? Akik '97 előtt is bent voltak, vagy akik utána csatlakoztak?

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 404 — nabege2@yahoo.com
Pep71
NB2
somoskovig
??? nem erről beszéltem
NB2
gordon

gabo, Gyurma!

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
nem tanultatok a történelemből? briareos
Hogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.

Én ezt hallgatom apámtól, és csak pislogok.
Mikey
enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.

agyrém
briareos
brd vagy ddr?
Amadeus
ddr nyilván
briareos
sosem lehet tudni.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan
Russian Chief of the General Staff, Valery Gerasimov, reportedly fired today. Gerasimov was very highly regarded, the most important military leader of the past generation, & the architect of today’s Russian Armed Forces. He’s served as the head of the military since 2012.
Amadeus
na vajon volt találkozó egy villamoskocsiban?
briareos
more like egy havas erdőben
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Stez
1. az emberek nem tanulnak a történelemből
2. kevesebbet közösségi médiázunk, cserébe működik az EU végre
3. fehérOROSZoknál átment a népszavazás, hogy mehessen oda bármi
4. ne akarj új nőt dugni, ha a régi egy féltékeny beteg állat, akinek nukleáris csapásmérő képessége van
5. buzi vagy, ha van akváriumod, és/vagy tuccc angolul
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 634
Stez
Semmi extra nem tortent
gabokocka
Gyakorlatilag 2 napja állóháború van. Az oroszok azóta sem tudtak egyetlen igazán fontos nagyvárost sem az irányításuk alá vonni. Az ő részükről egyértelműen óriási katasztrófa a háború eddigi alakulása. Valahol nagyon nagyon elszámították magukat.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576

empty taxi
Na bzmg, én azt hittem az amcsik kemtréleznek, fene se gondolta hogy az ukránok a gecik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Pep71
NB2
somoskovig
??? nem erről beszéltem
NB2
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 460 — …not me…Im in my prime!
Tízkor kezdődnek az orosz-ukrán tárgyalások Belaruszban

"Oroszország érdekelt egy mindkét oldal érdekeit szolgáló egyezményben" - jelentette ki Vlagyimir Megyinszkij, az orosz főtárgyaló. Tájékoztatása szerint az egyeztetések magyar idő szerint délelőtt tízkor kezdődhetnek. Ukrajna vasárnap egyezett bele, hogy "feltételek nélkül " tárgyaljon Oroszországgal. Volodimir Zelenszkij elnök azonban nem tűnt bizakodónak, de azt mondta, egy próbát megér, nehogy aztán bárki azt mondhassa, hogy ő nem tett meg mindent a háború leállításáért.
Vrij6
De ugye akkor Zelenskijnek van annyi esze, hogy nem személyesen megy?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Hogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.

Mikey
enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.

agyrém
briareos
brd vagy ddr?
Amadeus
ddr nyilván

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 812 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
r.baggio

Mikey

agyrém
briareos
brd vagy ddr?
Amadeus
Reich 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 945 — Слава Україні! Героям слава!
Tízkor kezdődnek az orosz-ukrán tárgyalások Belaruszban

"Oroszország érdekelt egy mindkét oldal érdekeit szolgáló egyezményben" - jelentette ki Vlagyimir Megyinszkij, az orosz főtárgyaló. Tájékoztatása szerint az egyeztetések magyar idő szerint délelőtt tízkor kezdődhetnek. Ukrajna vasárnap egyezett bele, hogy "feltételek nélkül " tárgyaljon Oroszországgal. Volodimir Zelenszkij elnök azonban nem tűnt bizakodónak, de azt mondta, egy próbát megér, nehogy aztán bárki azt mondhassa, hogy ő nem tett meg mindent a háború leállításáért.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
r.baggio

Mikey

agyrém
briareos
brd vagy ddr?
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 512 — Keep pounding
Stez
Semmi extra nem tortent

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Gyurma, gabo!

Én szimplán azon aggódom, hogy a ruszkiknak van atomfegyvereik. Én megértem miért háborúznak, de nem örülök neki, pusztán úgy állok hozzá, hogy nem ráncigálnám az oroszlán bajszát. Ti azt mondjátok, hogy lássuk Putin blöfföl-e vagy tényleg beveti az atomot. Én picit fosósabb vagyok és nem akarom megtudni 😊
NB2
Nem értesz.
Mikor momdod Putyinnak hogy ezt már nem?
Ukrajnát még lerohanhatja, a balti államoknál mar csunyan nezunk, a lengyeleknél elkezdünk gondolkodnj, majd Pest bombazasanal mar teszunk is vmit?
gabokocka
Persze, elmenekülünk nyugatra már akkor amikor a lengyeleket cseszteti.

több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 945 — Слава Україні! Героям слава!
Stez

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
r.baggio

Mikey

agyrém
briareos
Kicsit belelkesült az öreged. 😊
Enyém itt nem tart, csak annyit mondott, hogy neki mindegy, mert ha menni kell, úgyis engem hívnak be, nem őt. 😀

r.baggio

Mikey
Mondtad neki, hogy 1999 óta tagok vagyunk, és már az is a terjeszkedés szerves része?😀 Hogy az nem tegnap történt? Hanem az első Orbán kormány alatt? 😊
Vrij6
Mondtam persze, és mondta is hogy már az is agresszió volt tulajdonképpen.
Mindezt úgy, hogy egyébként zsigeri szinten rühelli Orbánt és a Fideszt, tehát nem az ő propagandájukat nyomatja. Egész egyszerűen ennyire nosztalgikus a "rendszerváltás" előtti időkkel.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 726 — Whoops, looks like something went wrong.