USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
en eddig azt hittem, hogy Gyurma te ferfi vagy, es nem elvalt. egy vilag valtozott most meg bennem.Figy, én vagyok a szomszédod még egyben a volt feleséged. Többször figyelmeztetlek, ha megint megláttlak azzal a csajjal mászkálni, felgyújtotom a házad. Nem érdekel, hogy vele boldog vagy, jobb a szex, mert mi lesz, ezentúl ezt kell hallgatni? Az agresszió a részedről, hogy mással akarsz kefélni, amikor eredően az egyém vagy? És igazából azért hagytál el, mert már semmi sem működött, és alapvetően nekem is könnyebb így.??? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
(csütörtökön én is az aggodalmamat fejeztem ki a sok szankció és segítségnyújtás miatt, hogy lehet elszakad nála a cérna és akkor már késő lesz)
NB2
somoskovig
az orosz fenyegetés ellenére nagyon nagy a NATO segítség, annak ellenére, hogy szólt Putyin
ha megtörténik, akkor ő mondhatja, hogy én szóltam...lesz rá 2 perce 😊
NB2
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
De mi ezzel a probléma?Figy, én vagyok a szomszédod még egyben a volt feleséged. Többször figyelmeztetlek, ha megint megláttlak azzal a csajjal mászkálni, felgyújtotom a házad. Nem érdekel, hogy vele boldog vagy, jobb a szex, mert mi lesz, ezentúl ezt kell hallgatni? Az agresszió a részedről, hogy mással akarsz kefélni, amikor eredően az egyém vagy? És igazából azért hagytál el, mert már semmi sem működött, és alapvetően nekem is könnyebb így.??? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
(csütörtökön én is az aggodalmamat fejeztem ki a sok szankció és segítségnyújtás miatt, hogy lehet elszakad nála a cérna és akkor már késő lesz)
NB2
somoskovig
az orosz fenyegetés ellenére nagyon nagy a NATO segítség, annak ellenére, hogy szólt Putyin
NB2
Gyurma Pappa
Az arab/iszlám világban így megy.
Jobb a férfiaknak? Jobb. Akkor miért ne lehetne itt is ezt?
Értsük már meg...az erősebb kutya baszik, ha nincs igaza, akkor is azt kell tenni amit ő mond.
Hejj, előre rabszolgák, csókosok!
több mint 3 éve
Nem, ha nincs akváriumod. Ez egy régi Hofi vicc, nincs meg? “Kaváriumod van? Nincs? Akkor buzi vagy!”Áhhh én valamiért instant Sicratman klasszikusára asszociáltam hát elnézést 😀
Keress rá 😉
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
nem tudom, hogy volt-e de az indexen eppen arrol irnak, hogy teljesen jogos Oroszorszag azon torekvese, hogy a jaltai(!) status quot akarja visszaallitani. akkor mi is natobul,eubol ki es vissza a Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Akkor nem lesz Putyinnak atomfegyvere?az egy dolog mit akarnak ők, de aztán jön, hogy mi a jó a világpolitikának és ezt az egészt felülírhatjaAz nem számít, hogy az ukranok mit akarnak???? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
NB2
somoskovig
NB2
gordon
gabo, Gyurma!
ha NATO tagországot támad meg, az rögtön más szitu, ott már egyértelmű mit kell csinálni
NB2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nem, ha nincs akváriumod. Ez egy régi Hofi vicc, nincs meg? “Kaváriumod van? Nincs? Akkor buzi vagy!”Nincs kedvem visszaolvasni ket oldalt, mi a friss szitu?1. az emberek nem tanulnak a történelemből
Stez
2. kevesebbet közösségi médiázunk, cserébe működik az EU végre
3. fehérOROSZoknál átment a népszavazás, hogy mehessen oda bármi
4. ne akarj új nőt dugni, ha a régi egy féltékeny beteg állat, akinek nukleáris csapásmérő képessége van
5. buzi vagy, ha van akváriumod, és/vagy tuccc angolul
Hanni
Keress rá 😉
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Melyik NATO országot? Akik '97 előtt is bent voltak, vagy akik utána csatlakoztak?az egy dolog mit akarnak ők, de aztán jön, hogy mi a jó a világpolitikának és ezt az egészt felülírhatjaAz nem számít, hogy az ukranok mit akarnak???? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
NB2
somoskovig
NB2
gordon
gabo, Gyurma!
ha NATO tagországot támad meg, az rögtön más szitu, ott már egyértelmű mit kell csinálni
NB2
több mint 3 éve
az egy dolog mit akarnak ők, de aztán jön, hogy mi a jó a világpolitikának és ezt az egészt felülírhatjaAz nem számít, hogy az ukranok mit akarnak???? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
NB2
somoskovig
NB2
gordon
gabo, Gyurma!
több mint 3 éve
sosem lehet tudni.ddr nyilvánbrd vagy ddr?enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Én ezt hallgatom apámtól, és csak pislogok.
Mikey
agyrém
briareos
Amadeus
briareos
több mint 3 éve
more like egy havas erdőbenRussian Chief of the General Staff, Valery Gerasimov, reportedly fired today. Gerasimov was very highly regarded, the most important military leader of the past generation, & the architect of today’s Russian Armed Forces. He’s served as the head of the military since 2012.na vajon volt találkozó egy villamoskocsiban?
Amadeus
briareos
több mint 3 éve
Nincs kedvem visszaolvasni ket oldalt, mi a friss szitu?1. az emberek nem tanulnak a történelemből
Stez
2. kevesebbet közösségi médiázunk, cserébe működik az EU végre
3. fehérOROSZoknál átment a népszavazás, hogy mehessen oda bármi
4. ne akarj új nőt dugni, ha a régi egy féltékeny beteg állat, akinek nukleáris csapásmérő képessége van
5. buzi vagy, ha van akváriumod, és/vagy tuccc angolul
több mint 3 éve
Gyakorlatilag 2 napja állóháború van. Az oroszok azóta sem tudtak egyetlen igazán fontos nagyvárost sem az irányításuk alá vonni. Az ő részükről egyértelműen óriási katasztrófa a háború eddigi alakulása. Valahol nagyon nagyon elszámították magukat.Nincs kedvem visszaolvasni ket oldalt, mi a friss szitu?Semmi extra nem tortent
Stez
gabokocka
több mint 3 éve
Na bzmg, én azt hittem az amcsik kemtréleznek, fene se gondolta hogy az ukránok a gecik.
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az nem számít, hogy az ukranok mit akarnak???? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
NB2
somoskovig
NB2
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tízkor kezdődnek az orosz-ukrán tárgyalások BelaruszbanDe ugye akkor Zelenskijnek van annyi esze, hogy nem személyesen megy?
"Oroszország érdekelt egy mindkét oldal érdekeit szolgáló egyezményben" - jelentette ki Vlagyimir Megyinszkij, az orosz főtárgyaló. Tájékoztatása szerint az egyeztetések magyar idő szerint délelőtt tízkor kezdődhetnek. Ukrajna vasárnap egyezett bele, hogy "feltételek nélkül " tárgyaljon Oroszországgal. Volodimir Zelenszkij elnök azonban nem tűnt bizakodónak, de azt mondta, egy próbát megér, nehogy aztán bárki azt mondhassa, hogy ő nem tett meg mindent a háború leállításáért.
Vrij6
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
ddr nyilvánbrd vagy ddr?enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Mikey
agyrém
briareos
Amadeus
több mint 3 éve
Reich 😊brd vagy ddr?enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Mikey
agyrém
briareos
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Tízkor kezdődnek az orosz-ukrán tárgyalások Belaruszban"Oroszország érdekelt egy mindkét oldal érdekeit szolgáló egyezményben" - jelentette ki Vlagyimir Megyinszkij, az orosz főtárgyaló. Tájékoztatása szerint az egyeztetések magyar idő szerint délelőtt tízkor kezdődhetnek. Ukrajna vasárnap egyezett bele, hogy "feltételek nélkül " tárgyaljon Oroszországgal. Volodimir Zelenszkij elnök azonban nem tűnt bizakodónak, de azt mondta, egy próbát megér, nehogy aztán bárki azt mondhassa, hogy ő nem tett meg mindent a háború leállításáért.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
brd vagy ddr?enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Mikey
agyrém
briareos
több mint 3 éve
Nincs kedvem visszaolvasni ket oldalt, mi a friss szitu?Semmi extra nem tortent
Stez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Persze, elmenekülünk nyugatra már akkor amikor a lengyeleket cseszteti.Gyurma, gabo!Nem értesz.
Én szimplán azon aggódom, hogy a ruszkiknak van atomfegyvereik. Én megértem miért háborúznak, de nem örülök neki, pusztán úgy állok hozzá, hogy nem ráncigálnám az oroszlán bajszát. Ti azt mondjátok, hogy lássuk Putin blöfföl-e vagy tényleg beveti az atomot. Én picit fosósabb vagyok és nem akarom megtudni 😊
NB2
Mikor momdod Putyinnak hogy ezt már nem?
Ukrajnát még lerohanhatja, a balti államoknál mar csunyan nezunk, a lengyeleknél elkezdünk gondolkodnj, majd Pest bombazasanal mar teszunk is vmit?
gabokocka
több mint 3 éve
Nincs kedvem visszaolvasni ket oldalt, mi a friss szitu?
Stez
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Kicsit belelkesült az öreged. 😊enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Mikey
agyrém
briareos
Enyém itt nem tart, csak annyit mondott, hogy neki mindegy, mert ha menni kell, úgyis engem hívnak be, nem őt. 😀
Mondtam persze, és mondta is hogy már az is agresszió volt tulajdonképpen.Mondtad neki, hogy 1999 óta tagok vagyunk, és már az is a terjeszkedés szerves része?😀 Hogy az nem tegnap történt? Hanem az első Orbán kormány alatt? 😊De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Mikey
Vrij6
Mindezt úgy, hogy egyébként zsigeri szinten rühelli Orbánt és a Fideszt, tehát nem az ő propagandájukat nyomatja. Egész egyszerűen ennyire nosztalgikus a "rendszerváltás" előtti időkkel.
több mint 3 éve
Nincs kedvem visszaolvasni ket oldalt, mi a friss szitu?