USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Gyurma, gabo!Én sem, senki sem. De ha meg nem csinálunk semmit, akkor meg azért fogja előbb-utóbb úgy gondolni, hogy mit neki egy NATO tagország. Itt van ez a kis Mo, jó lesz nekünk. Vagy mikor raboltatja el a OV kisebbik gyerekeit (veszi védelem alá), és fenyegeti meg, hogy lépjünk ki az EU-ból.
Én szimplán azon aggódom, hogy a ruszkiknak van atomfegyvereik. Én megértem miért háborúznak, de nem örülök neki, pusztán úgy állok hozzá, hogy nem ráncigálnám az oroszlán bajszát. Ti azt mondjátok, hogy lássuk Putin blöfföl-e vagy tényleg beveti az atomot. Én picit fosósabb vagyok és nem akarom megtudni 😊
NB2
Kell egy határ. Érted hova akarok kilyukadni?

több mint 3 éve
Gyurma, gabo!Nem értesz.
Én szimplán azon aggódom, hogy a ruszkiknak van atomfegyvereik. Én megértem miért háborúznak, de nem örülök neki, pusztán úgy állok hozzá, hogy nem ráncigálnám az oroszlán bajszát. Ti azt mondjátok, hogy lássuk Putin blöfföl-e vagy tényleg beveti az atomot. Én picit fosósabb vagyok és nem akarom megtudni 😊
NB2
Mikor momdod Putyinnak hogy ezt már nem?
Ukrajnát még lerohanhatja, a balti államoknál mar csunyan nezunk, a lengyeleknél elkezdünk gondolkodnj, majd Pest bombazasanal mar teszunk is vmit?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Gyurma, gabo!És mikor mondjuk azt Putyinnak, hogy elég, eddig és ne tovább? Ukrajnát odaadjuk neki, nem kár érte, aztán hogyan tovább? Ha látja, hogy engednek az erőnek, miért állna meg ott? MI lesz a következő lépjünk ki a NATO-ból mert csak félünk az atomtól és Putyin azt akarja.
NB2
több mint 3 éve
Mondtad neki, hogy 1999 óta tagok vagyunk, és már az is a terjeszkedés szerves része?😀 Hogy az nem tegnap történt? Hanem az első Orbán kormány alatt? 😊De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Én ezt hallgatom apámtól, és csak pislogok.
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
enyém tegnap felhív, h mekkora őrültek ezek a fasszopó németek, (német exfeleség aki ugye anyám) és h azonnal menjek le pestről balcsira mert pestet le fogják bombázni ruszkik. este körbetelefonáltam rokonságot, mindenkinek ezt nyomatta.De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
Mikey
agyrém
több mint 3 éve
Nyugdíjasokat nagyon beszippantotta a NER. Szegény édesanyámmal is már nem merek politikáról beszélni, mert mindig összeveszünk 😊 Egyszerűen hiába magyarázom neki, hogy ne csak azt a rohadt origo-t használja. Tegnap este is az USA-t szidta a háború miatt. Drága keresztanyám se jobb, ő meg TV2-t néz😊nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
több mint 3 éve
De hát az USA kavarja a szart azzal hogy keletre terjeszkedik a NATO, pedig megállapodtak, hogy nem fognak. Úgyhogy teljesen jogos amit Putyin csinál és egyébként az ukránok sem szentek, a rasszista Zelenszkijjel az élen.nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Gyurma, gabo!Én szimplán azon aggódom, hogy a ruszkiknak van atomfegyvereik. Én megértem miért háborúznak, de nem örülök neki, pusztán úgy állok hozzá, hogy nem ráncigálnám az oroszlán bajszát. Ti azt mondjátok, hogy lássuk Putin blöfföl-e vagy tényleg beveti az atomot. Én picit fosósabb vagyok és nem akarom megtudni 😊
több mint 3 éve
twitter.com/Northern_Sentry/status/1498106022271070213?t=MqmM4db8gqqMAODmG0NR4A&s=19Kemény....
Tony Adams
Először azt hittem, ezek már belorusz csapatok, de nem, ruszkik. Mennek a mészárszékre...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A NATO nem küld fegyvert.én (és szerintem Pep is) arra gondol, hogy a tűzzel játszik a NATO/EUDe értjük, de mi más opció maradt?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
(csütörtökön én is az aggodalmamat fejeztem ki a sok szankció és segítségnyújtás miatt, hogy lehet elszakad nála a cérna és akkor már késő lesz)
NB2
Hagyod egy elmebeteg diktátornak hogy kedvére orszagokat rohanjon le?
gabokocka
a gazdasági beavatkozás is bőven megtette volna a hatását, de az a fegyverküldés már azért nálam rezeg a léc kategória...
NB2
Egyes tagorszagok döntöttek úgy önállóan hogy fegyvert kükdenek.
De egyszerűen nincs más opció.
Jelenleg ez nem világháború, de konkrétan olyan jelentősége van. Putyin a rendszerváltás óta felépített világot tervezi ledózerolni, és sikerül is neki ha elfoglalja Ukrajnát. Onnantól kezdve jön a hidegháború újra.
több mint 3 éve
nem tanultatok a történelemből? briareosHogy miből? Faterom, aki a legnagyobb ruszkiellenes volt a rendszerváltásnál, most úgy mondja fel a fideszes oroszbarát propagandát, mintha könyvből olvasná, az emberek a saját memóriájukból se okulnak, hát még holmi évtizedes, évszázados sztorikból...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
twitter.com/tconnellyRTE/status/1498035480755118086?t=r49llRjvf_ASXeYeaSI1lA&s=09Kihallgatás Google Translate-tel, yeah. 😀😀
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ne legyél kirekesztő, mi van, ha volt feleségként azt látod, hogy nem új csajjal mászkál, hanem új pasival? 😀Figy, én vagyok a szomszédod még egyben a volt feleséged. Többször figyelmeztetlek, ha megint megláttlak azzal a csajjal mászkálni, felgyújtotom a házad. Nem érdekel, hogy vele boldog vagy, jobb a szex, mert mi lesz, ezentúl ezt kell hallgatni? Az agresszió a részedről, hogy mással akarsz kefélni, amikor eredően az egyém vagy? És igazából azért hagytál el, mert már semmi sem működött, és alapvetően nekem is könnyebb így.??? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
(csütörtökön én is az aggodalmamat fejeztem ki a sok szankció és segítségnyújtás miatt, hogy lehet elszakad nála a cérna és akkor már késő lesz)
NB2
somoskovig
az orosz fenyegetés ellenére nagyon nagy a NATO segítség, annak ellenére, hogy szólt Putyin
ha megtörténik, akkor ő mondhatja, hogy én szóltam...lesz rá 2 perce 😊
NB2
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
én (és szerintem Pep is) arra gondol, hogy a tűzzel játszik a NATO/EUDe értjük, de mi más opció maradt?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
NB2
Hagyod egy elmebeteg diktátornak hogy kedvére orszagokat rohanjon le?
gabokocka
a gazdasági beavatkozás is bőven megtette volna a hatását, de az a fegyverküldés már azért nálam rezeg a léc kategória...
több mint 3 éve
A lengyelekkel való békemenet lesz ennek a csimborasszója, alig győzöm kivárniPedig tudod milyenek az oroszok...Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Nem is értem miert nem léptünk ki azonnal a NATO-ból, amikor erre Putler felszólitott minket...
Pep71
gabokocka
Annyira, de annyira végtelenül nehéz lesz a következő 4-8 év, mire megérti majd a magyar társadalom (újra), hogy nyugatra van a világ jobbik fele.
Nagyon fájdalmas dolog a kognitív disszonancia, én ezt értem.
Gyurma Pappa
A kétdimenziós valóságérzékelésbe nem tudom hogy fog mindez beleférni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Most kéne Marki-Zay-nak nem faszsagokst mondani hanem ertelmes elore megkomponalt eu es nato kompatibilis megnyilatkozasokat tenni.Ráadásul lehetne erős témákat találni egybites tálalással is (orosz kémbank, toljuk a pénzt az oroszoknak Paks2-ért, stb.).
Mert az nem segit hogy errol az egesz szarrol a dobrogi tehet, mert az nem igaz, o csak egy balfasz akit putler megvett kilora.
gabokocka
több mint 3 éve
Figy, én vagyok a szomszédod még egyben a volt feleséged. Többször figyelmeztetlek, ha megint megláttlak azzal a csajjal mászkálni, felgyújtotom a házad. Nem érdekel, hogy vele boldog vagy, jobb a szex, mert mi lesz, ezentúl ezt kell hallgatni? Az agresszió a részedről, hogy mással akarsz kefélni, amikor eredően az egyém vagy? És igazából azért hagytál el, mert már semmi sem működött, és alapvetően nekem is könnyebb így.??? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
NB2
somoskovig
az orosz fenyegetés ellenére nagyon nagy a NATO segítség, annak ellenére, hogy szólt Putyin
NB2

több mint 3 éve
Most kéne Marki-Zay-nak nem faszsagokst mondani hanem ertelmes elore megkomponalt eu es nato kompatibilis megnyilatkozasokat tenni.Mert az nem segit hogy errol az egesz szarrol a dobrogi tehet, mert az nem igaz, o csak egy balfasz akit putler megvett kilora.
több mint 3 éve
arra akik azt mondják mindig h miért nem ad meg a nyugat mindent putinnak amit kér tök racionális kérései vannak.nem tanultak. Egy országban, ahol él a mítosz az ezeréves magyar államról és a három tengerről szerinted tanultak bármit is a történelemről valamint belőle?
nem tanultatok a történelemből? 2VH-s vitákban, kurva könnyű mindig leszarozni az angolokat h csak asszisztáltak az első fázisban anschluss, csehek satöbbi. De itt most h hasonló helyzet van, persze egyből égeti a csalán a faszt, mert saját.
briareos
….
több mint 3 éve
És az ő hangja mélyebb vagy mi a fasz?????? nem erről beszéltemTe nem érted, de sebaj. Magyarország lépjen ki a NATO-ból az 1997-es állapotnak megfelelően?Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Kár a gőzért, nem értik az itteniek...
Pep71
NB2
somoskovig
NB2
több mint 3 éve
Laposföld hívők.nézz meg egy fideszes kommentfalat, vagy Orbán facebookját. Ahogy írtam pár napja, a vonuljunk be Kárpátaljára+megérdemlik az ukránok+zsidó Zelenszkij megy. bezzegputyin.Pedig tudod milyenek az oroszok...Nem értem az EU-t és az USA-t sem. Putin előre szólt , hogy Ukrajna tabu nála , ne próbálják meg NATO tagnak meg EU tagnak beszervezni, ne legyenek ott légvédelmi USA rakéták stb.. erre addig idegesítik, hogy a végén még tényleg ledobja az atomot, pedig nagyon jól tudják milyenek az oroszok.Nem is értem miert nem léptünk ki azonnal a NATO-ból, amikor erre Putler felszólitott minket...
Pep71
gabokocka
Annyira, de annyira végtelenül nehéz lesz a következő 4-8 év, mire megérti majd a magyar társadalom (újra), hogy nyugatra van a világ jobbik fele.
Nagyon fájdalmas dolog a kognitív disszonancia, én ezt értem.
Gyurma Pappa
Undorító, széljobbos mocsok. Gyakorlatilag nincs különbség Orbán facebook oldala és a kurucinfo között. Itt tartunk.
Amadeus
Koncentráltan megjelennek kis helyen, és azt hiszed sokba vannak. Kevesen vannak, csak kurva hangosak. Az átlag Fidesz szavazó retteg.

több mint 3 éve
arra akik azt mondják mindig h miért nem ad meg a nyugat mindent putinnak amit kér tök racionális kérései vannak.nem tanultatok a történelemből? 2VH-s vitákban, kurva könnyű mindig leszarozni az angolokat h csak asszisztáltak az első fázisban anschluss, csehek satöbbi. De itt most h hasonló helyzet van, persze egyből égeti a csalán a faszt, mert saját.