USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 980
Nem tudom, hogy ez mennyire valid

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 980
Na, ez egy szép összefoglaló arról, hogy milyen kommunikációs stratégiát követ pártunk és kormányunk.
Nem egy részlet visszaköszönt itt is nem egyszer 😊

pcblog.atlatszo.hu/2022/03/02/a-kreml-es-trolljai-csucsra-jaratjak-az-aldozathibaztatast/?fbclid=IwAR3tfd1dlmJFmAcwMyOja28MeMnXCmhYvrAYk27s1uRR9ORpMsiCgl3PDO4
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
szürreális háború:
 www.youtube.com/watch?v=kN2rg_XOkgY
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
Ez szerintem már nem a covidnak szól, hanem hogy közelebb legyenek a testőrökhöz, mint Putyinhoz.
slowmotion
- "Safranek! Jöjjön közelebb!"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 370
Ahányszor látom, ez a kép egészen szürreális. 😀 Itt nem valami harmadik világbeli delegációval tárgyal, vagy a kreml valami segítőszemélyzetét oktatja ki, hanem a legszűkebb stratégiai vezetőkkel - mint miniszterelnök, kgb vezér, külügyminiszter, belügy, honvédelmi miniszter - tárgyal éppen. Mint egy kib*szott ókori fáraó vagy hasonló. 😀

peterk2005
Ez volt már?
 m.youtube.com/watch?v=o9A-u8EoWcI&feature=youtu.be

Erről nekem meg az jut eszembe, mikor nem tanultam, és valahogy próbáltam kiizzadni egy kettest
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
En pont californiaban vagyok most, es nagyon meglepett, hogy kb mindenhonnet az ukran konfliktus szol undisputedly
Vagy rosszmájúan gondolhatjuk azt is, hogy a szenzációhajhász média már mindig erről szól, eddig a coviddal lehetett az ördögöt a falra festeni, most pedig újra itt az esetleges atomháború és a napokon belül bekövetkező apokalipszis

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 508 — Big Penix Energy
 www.reuters.com/world/europe/what-is-chain-command-potential-russian-nuclear-strikes-2022-03-02/

WHO DECIDES TO LAUNCH RUSSIAN NUCLEAR WEAPONS?

A 2020 document called "Basic Principles of State Policy of the Russian Federation on Nuclear Deterrence" says the Russian president takes the decision to use nuclear weapons.

A small briefcase, known as the Cheget, is kept close to the president at all times, linking him to the command and control network of Russia's strategic nuclear forces. The Cheget does not contain a nuclear launch button but rather transmits launch orders to the central military command - the General Staff.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 065 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Tony Adams
2s4-ből kurva kevés van ruszkiknak, kiváncsi vagyok h fogják megvédeni a bájraktártól
briareos
Majd kérnek a szírektől 😀
Vagy a donbasszi felkelőktől...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szokásos profizmus

www.reddit.com/r/hungary/comments/t5c51o/a_minisztereln%C3%B6k_seregszeml%C3%A9t_tartott_szerencs%C3%A9re/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan

Tony Adams
2s4-ből kurva kevés van ruszkiknak, kiváncsi vagyok h fogják megvédeni a bájraktártól
briareos
És mekkora a hatótávolsága?
slowmotion
10-20 km lőszertől függően
briareos
Aha... hát akkor ezzel nem lehet a határhoz közel maradni, és onnan lőni, több vonalnyi AAA mögött.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ahányszor látom, ez a kép egészen szürreális. 😀 Itt nem valami harmadik világbeli delegációval tárgyal, vagy a kreml valami segítőszemélyzetét oktatja ki, hanem a legszűkebb stratégiai vezetőkkel - mint miniszterelnök, kgb vezér, külügyminiszter, belügy, honvédelmi miniszter - tárgyal éppen. Mint egy kib*szott ókori fáraó vagy hasonló. 😀

peterk2005
Ez szerintem már nem a covidnak szól, hanem hogy közelebb legyenek a testőrökhöz, mint Putyinhoz.
slowmotion
Látod erre nem is gondoltam. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

peterk2005
 m.youtube.com/watch?v=6epzmRZk6UU

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve

peterk2005
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Tony Adams
briareos
slowmotion
10-20 km lőszertől függően

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem az egyetlen módja Putin megbuktatásának, ha nép lázad fel ellene. Az orosz középosztály hozzászokott a jóléthez, és most nehéz lesz 40 évet visszamenni az időben.Nomac
Az orosz középosztály már most se Putyin párti. A szankciók elsősorban éppen putyin belső ellenzékének fájnak a leginkább. Putyin szavazói a falvakban meg a távoli sztyeppéken élnek, és dollárt életükben nem láttak még. Sokan bankkártyát se. Oroszország anyácska viszont ott van bennük mélyen, és a rádióból meg tévéből csak Putyin anyácskázik nekik. Szóval kemény menet lesz az. Én nagyobb esélyét látom egy palotaforradalomnak. A slepp dönt úgy, hogy elég volt belőle és megpuccsolja.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Egy Két kép néha többet mondhat ezer szónál.

iktriad
M1: "Még a covid szabályokat sem tartja be az ukrán elnök!"
Bazzani
“Narancsot zabál a náci zsido, miközben az ukránok a pincékben éheznek!”
somoskovig
"Az ukrán SS merényletre készül földalatti bunkerében."

Mikor lesz ma tárgyalás? Hány órakor?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve

Tony Adams
briareos
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) bejelentette, hogy hivatalosan is vizsgálatot indít annak feltárására, hogy Oroszország követett-e el háborús bűncselekményeket az ukrán inváziója során. Szerda estére összesen 39 partnerország, köztük Magyarország is jelezte, hogy szerinte történtek háborús bűnök Ukrajnában.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Tony Adams

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
értsük meg Putint
.... mert az orosz befolyási övezet...
1. kör, ensz
az oroszokat elítélő határozatot elutasítók
Oroszo. Belarusz, ÉKorea, Szíria, Eritrea
.... mert az orosz befolyási övezet ...
és még mindig semmi
értsük meg Putint

mongyuk Eritreát én sem értem, de igyexem, nagyhatalmi logika szerint, befolyási övezetekben, a nagyhatalmi félelmeket megélve, mer hát azér nagyhatalom, hogy féljen, vagy hogy is van ez a nagyhatalmi paranoia

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 182 — Chiefs GM

iktriad
Bazzani
“Narancsot zabál a náci zsido, miközben az ukránok a pincékben éheznek!”

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley

iktriad

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 778 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner