USA és a világ
So these "4 large landing ships" are Alligator/Ropucha class. Each ship (Alligator) can contain a maximum of 425 soldiers + 20 Tanks or 40 IFV's (infantry fighting vehicles) so a total of: 1650 soldiers, combination of 40 tanks + 80 IFV's. I doubt they'll take the city with that.
— BFM Tactical (@BFM_Tactical) March 3, 2022
Nem egy részlet visszaköszönt itt is nem egyszer 😊
pcblog.atlatszo.hu/2022/03/02/a-kreml-es-trolljai-csucsra-jaratjak-az-aldozathibaztatast/?fbclid=IwAR3tfd1dlmJFmAcwMyOja28MeMnXCmhYvrAYk27s1uRR9ORpMsiCgl3PDO4
Ez szerintem már nem a covidnak szól, hanem hogy közelebb legyenek a testőrökhöz, mint Putyinhoz.- "Safranek! Jöjjön közelebb!"
slowmotion

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Ahányszor látom, ez a kép egészen szürreális. 😀 Itt nem valami harmadik világbeli delegációval tárgyal, vagy a kreml valami segítőszemélyzetét oktatja ki, hanem a legszűkebb stratégiai vezetőkkel - mint miniszterelnök, kgb vezér, külügyminiszter, belügy, honvédelmi miniszter - tárgyal éppen. Mint egy kib*szott ókori fáraó vagy hasonló. 😀Ez volt már?
peterk2005
m.youtube.com/watch?v=o9A-u8EoWcI&feature=youtu.be
Erről nekem meg az jut eszembe, mikor nem tanultam, és valahogy próbáltam kiizzadni egy kettest
En pont californiaban vagyok most, es nagyon meglepett, hogy kb mindenhonnet az ukran konfliktus szol undisputedlyVagy rosszmájúan gondolhatjuk azt is, hogy a szenzációhajhász média már mindig erről szól, eddig a coviddal lehetett az ördögöt a falra festeni, most pedig újra itt az esetleges atomháború és a napokon belül bekövetkező apokalipszis
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
WHO DECIDES TO LAUNCH RUSSIAN NUCLEAR WEAPONS?
A 2020 document called "Basic Principles of State Policy of the Russian Federation on Nuclear Deterrence" says the Russian president takes the decision to use nuclear weapons.
A small briefcase, known as the Cheget, is kept close to the president at all times, linking him to the command and control network of Russia's strategic nuclear forces. The Cheget does not contain a nuclear launch button but rather transmits launch orders to the central military command - the General Staff.
Majd kérnek a szírektől 😀2s4-ből kurva kevés van ruszkiknak, kiváncsi vagyok h fogják megvédeni a bájraktártól2S7M Malka 203mm heavy artillery and 2S4 Tyulpan 240mm heavy howitzer passing through Tyumen. These are the heavy artillery pieces you would use for a siege of a city. https://t.co/vslTKQY9wF pic.twitter.com/nxZkn56ouy
— Rob Lee (@RALee85) March 3, 2022
Tony Adams
briareos
Vagy a donbasszi felkelőktől...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Aha... hát akkor ezzel nem lehet a határhoz közel maradni, és onnan lőni, több vonalnyi AAA mögött.10-20 km lőszertől függőenÉs mekkora a hatótávolsága?2s4-ből kurva kevés van ruszkiknak, kiváncsi vagyok h fogják megvédeni a bájraktártól2S7M Malka 203mm heavy artillery and 2S4 Tyulpan 240mm heavy howitzer passing through Tyumen. These are the heavy artillery pieces you would use for a siege of a city. https://t.co/vslTKQY9wF pic.twitter.com/nxZkn56ouy
Tony Adams
briareos
slowmotion
briareos
Látod erre nem is gondoltam. 😊Ahányszor látom, ez a kép egészen szürreális. 😀 Itt nem valami harmadik világbeli delegációval tárgyal, vagy a kreml valami segítőszemélyzetét oktatja ki, hanem a legszűkebb stratégiai vezetőkkel - mint miniszterelnök, kgb vezér, külügyminiszter, belügy, honvédelmi miniszter - tárgyal éppen. Mint egy kib*szott ókori fáraó vagy hasonló. 😀Ez szerintem már nem a covidnak szól, hanem hogy közelebb legyenek a testőrökhöz, mint Putyinhoz.
peterk2005
slowmotion

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Ahányszor látom, ez a kép egészen szürreális. 😀 Itt nem valami harmadik világbeli delegációval tárgyal, vagy a kreml valami segítőszemélyzetét oktatja ki, hanem a legszűkebb stratégiai vezetőkkel - mint miniszterelnök, kgb vezér, külügyminiszter, belügy, honvédelmi miniszter - tárgyal éppen. Mint egy kib*szott ókori fáraó vagy hasonló. 😀m.youtube.com/watch?v=6epzmRZk6UU
peterk2005

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Ahányszor látom, ez a kép egészen szürreális. 😀 Itt nem valami harmadik világbeli delegációval tárgyal, vagy a kreml valami segítőszemélyzetét oktatja ki, hanem a legszűkebb stratégiai vezetőkkel - mint miniszterelnök, kgb vezér, külügyminiszter, belügy, honvédelmi miniszter - tárgyal éppen. Mint egy kib*szott ókori fáraó vagy hasonló. 😀Ez szerintem már nem a covidnak szól, hanem hogy közelebb legyenek a testőrökhöz, mint Putyinhoz.
peterk2005
10-20 km lőszertől függőenÉs mekkora a hatótávolsága?2s4-ből kurva kevés van ruszkiknak, kiváncsi vagyok h fogják megvédeni a bájraktártól2S7M Malka 203mm heavy artillery and 2S4 Tyulpan 240mm heavy howitzer passing through Tyumen. These are the heavy artillery pieces you would use for a siege of a city. https://t.co/vslTKQY9wF pic.twitter.com/nxZkn56ouy
Tony Adams
briareos
slowmotion
Szerintem az egyetlen módja Putin megbuktatásának, ha nép lázad fel ellene. Az orosz középosztály hozzászokott a jóléthez, és most nehéz lesz 40 évet visszamenni az időben.NomacAz orosz középosztály már most se Putyin párti. A szankciók elsősorban éppen putyin belső ellenzékének fájnak a leginkább. Putyin szavazói a falvakban meg a távoli sztyeppéken élnek, és dollárt életükben nem láttak még. Sokan bankkártyát se. Oroszország anyácska viszont ott van bennük mélyen, és a rádióból meg tévéből csak Putyin anyácskázik nekik. Szóval kemény menet lesz az. Én nagyobb esélyét látom egy palotaforradalomnak. A slepp dönt úgy, hogy elég volt belőle és megpuccsolja.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)

"Az ukrán SS merényletre készül földalatti bunkerében."“Narancsot zabál a náci zsido, miközben az ukránok a pincékben éheznek!”M1: "Még a covid szabályokat sem tartja be az ukrán elnök!"EgyKét kép néha többet mondhat ezer szónál.
iktriad
Bazzani
somoskovig
Mikor lesz ma tárgyalás? Hány órakor?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
És mekkora a hatótávolsága?2s4-ből kurva kevés van ruszkiknak, kiváncsi vagyok h fogják megvédeni a bájraktártól2S7M Malka 203mm heavy artillery and 2S4 Tyulpan 240mm heavy howitzer passing through Tyumen. These are the heavy artillery pieces you would use for a siege of a city. https://t.co/vslTKQY9wF pic.twitter.com/nxZkn56ouy
Tony Adams
briareos
2s4-ből kurva kevés van ruszkiknak, kiváncsi vagyok h fogják megvédeni a bájraktártól2S7M Malka 203mm heavy artillery and 2S4 Tyulpan 240mm heavy howitzer passing through Tyumen. These are the heavy artillery pieces you would use for a siege of a city. https://t.co/vslTKQY9wF pic.twitter.com/nxZkn56ouy
Tony Adams
.... mert az orosz befolyási övezet...
1. kör, ensz
az oroszokat elítélő határozatot elutasítók
Oroszo. Belarusz, ÉKorea, Szíria, Eritrea
.... mert az orosz befolyási övezet ...
és még mindig semmi
értsük meg Putint
mongyuk Eritreát én sem értem, de igyexem, nagyhatalmi logika szerint, befolyási övezetekben, a nagyhatalmi félelmeket megélve, mer hát azér nagyhatalom, hogy féljen, vagy hogy is van ez a nagyhatalmi paranoia

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2S7M Malka 203mm heavy artillery and 2S4 Tyulpan 240mm heavy howitzer passing through Tyumen. These are the heavy artillery pieces you would use for a siege of a city. https://t.co/vslTKQY9wF pic.twitter.com/nxZkn56ouy
“Narancsot zabál a náci zsido, miközben az ukránok a pincékben éheznek!”M1: "Még a covid szabályokat sem tartja be az ukrán elnök!"EgyKét kép néha többet mondhat ezer szónál.
iktriad
Bazzani
M1: "Még a covid szabályokat sem tartja be az ukrán elnök!"EgyKét kép néha többet mondhat ezer szónál.
iktriad