USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez is vicces. Biden, egyik elso intezkedesevel kotelezove tette a mszkviselest szovetsegi teruleten.... Majd utana elment szovetsegi teruletre, meszk nelkul 😀 En meg eleg oreg vagyok hozza, hogy emlekezzem, a media honapokig ugralt a topikon, hogy Trump megoli az ujsagirokat mert nem visel maszkot. Az meg mas vilag volt.Rendesen próbálsz belekapaszkodni mindenbe 😀
www.foxnews.com/politics/biden-mask-federal-property-lincoln-memorial-mandate
undisputedly
Azért az megvan hogy ott van nála a maszk, viszont a közelében sehol senki és nyilván amíg tiszteletet adott az emlékmű előtt, szándékosan levette a maszkot. A beszédet is maszk nélkül tartotta...mehet az impeachment??
Nekem úgy tűnt, hogy egyébként tegnap többet hordott maszkot, mint Trump az utóbbi egy évben!
több mint 3 éve
Ez is vicces. Biden, egyik elso intezkedesevel kotelezove tette a mszkviselest szovetsegi teruleten.... Majd utana elment szovetsegi teruletre, meszk nelkul 😀 En meg eleg oreg vagyok hozza, hogy emlekezzem, a media honapokig ugralt a topikon, hogy Trump megoli az ujsagirokat mert nem visel maszkot. Az meg mas vilag volt.LOL. 😀 Az éjszaka közepén egyedül van egy nagy hodályban egy szoborral. Szegény LIncolnt féltik, hogy elkapja? 😀
www.foxnews.com/politics/biden-mask-federal-property-lincoln-memorial-mandate
undisputedly
Amúgy vegyék csak elő, ha nem az a végkövetkeztetés, hogy akkor mi se. Ha így nyomja a Fox mostantól azt, hogy mindenki, mindenhol, áldásom rá. Ha ez kell, akkor legyen maszk Binenen a wécében is. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ez is vicces. Biden, egyik elso intezkedesevel kotelezove tette a mszkviselest szovetsegi teruleten.... Majd utana elment szovetsegi teruletre, meszk nelkul 😀 En meg eleg oreg vagyok hozza, hogy emlekezzem, a media honapokig ugralt a topikon, hogy Trump megoli az ujsagirokat mert nem visel maszkot. Az meg mas vilag volt.www.foxnews.com/politics/biden-mask-federal-property-lincoln-memorial-mandate
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
nemzeti sport, nso= pöcegödör. Ráadásul a szégyenváros és a sálégetés után Fradista nem vesz és nem olvas ilyen szemetet.
Steelers fan
több mint 3 éve
köszi, a gép nem jelenítette meg, de megnéztem telefononItt van pár hsz-szal lejjebb, perossal bekeretezve 😉Jó, azért kérdeztem, mert L. Pap István, aki az említett cikket írta (és amiből az utolsó cikis mondatot utóbb kihúzták) az impresszum szerint vezető szerkesztő, de nem egyértelmű, hogy print és/vagy online.Mi volt az a mondat?
nagylaza
zinedine5
warr_b
több mint 3 éve
Itt van pár hsz-szal lejjebb, perossal bekeretezve 😉Jó, azért kérdeztem, mert L. Pap István, aki az említett cikket írta (és amiből az utolsó cikis mondatot utóbb kihúzták) az impresszum szerint vezető szerkesztő, de nem egyértelmű, hogy print és/vagy online.Mi volt az a mondat?
nagylaza
zinedine5
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Jó, azért kérdeztem, mert L. Pap István, aki az említett cikket írta (és amiből az utolsó cikis mondatot utóbb kihúzták) az impresszum szerint vezető szerkesztő, de nem egyértelmű, hogy print és/vagy online.Mi volt az a mondat?
nagylaza
több mint 3 éve
Jó, azért kérdeztem, mert L. Pap István, aki az említett cikket írta (és amiből az utolsó cikis mondatot utóbb kihúzták) az impresszum szerint vezető szerkesztő, de nem egyértelmű, hogy print és/vagy online.Aham, full külön megy az egész. Annyi, hogy a printből kimegy NSO-ra néhány cikk naponta, meg egy-két anyagot az újságírók írnak direkt online-ra is, illetve előfordul fordítva is persze, de alapvetően külön van a sztori (x ember a printnél x/sok az online-nál, csak hogy az arányokat érzékeltessem)Majd pénteken teszem hivatalossá, de már nem vagyok illetékes az ügyben 😊Miért? Az NSO és a print két külön csapat?
Viszont azt tudom, hogy ki írta, és hogy az NSO-nak effektíve nincs köze hozzá, a printnél viszont sajnos vannak ilyen gondolatok
Wyatt
Amúgy én is tudom, ki írta: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/medence-szorito-es-bowlingpalya-a-feher-hazban-2804641
(A bekeretezett rész hiányzik...)
nagylaza
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Aham, full külön megy az egész. Annyi, hogy a printből kimegy NSO-ra néhány cikk naponta, meg egy-két anyagot az újságírók írnak direkt online-ra is, illetve előfordul fordítva is persze, de alapvetően külön van a sztori (x ember a printnél x/sok az online-nál, csak hogy az arányokat érzékeltessem)Majd pénteken teszem hivatalossá, de már nem vagyok illetékes az ügyben 😊Miért? Az NSO és a print két külön csapat?
Viszont azt tudom, hogy ki írta, és hogy az NSO-nak effektíve nincs köze hozzá, a printnél viszont sajnos vannak ilyen gondolatok
Wyatt
Amúgy én is tudom, ki írta: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/medence-szorito-es-bowlingpalya-a-feher-hazban-2804641
nagylaza
több mint 3 éve
Majd pénteken teszem hivatalossá, de már nem vagyok illetékes az ügyben 😊Miért? Az NSO és a print két külön csapat?
Wyatt
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Köszi, szerződés ma lett aláírva, húzódott egy ideje, de pont került az ügy végére 😊)Majd pénteken teszem hivatalossá, de már nem vagyok illetékes az ügyben 😊wow, köszi az infót.
Wyatt
és akkor - gondolom - grat a váltáshoz! grat a váltáshoz? 😀
shawnka
több mint 3 éve
Majd pénteken teszem hivatalossá, de már nem vagyok illetékes az ügyben 😊wow, köszi az infót.
Wyatt
és akkor - gondolom - grat a váltáshoz! grat a váltáshoz? 😀
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Majd pénteken teszem hivatalossá, de már nem vagyok illetékes az ügyben 😊Viszont azt tudom, hogy ki írta, és hogy az NSO-nak effektíve nincs köze hozzá, a printnél viszont sajnos vannak ilyen gondolatok
több mint 3 éve
Kicsit sem off:2005 vagy 6 volt, már nem emlékszem. Bush volt itt vele én meg ilyen follow me kocsit vezettem előtte.Úr Isten, ez a repülő gyönyörű!!!! Egyszer volt szerencsém hozzá élőben...azóta is leesik az állam, hogy milyen fasza ezzel a festéssel!!szóval már kétezer-valahányban is a reptéren dolgoztál?
Klaci79
(nekünk "csak" a konvojhoz volt szerencsénk, meg a kurva nagy esőhöz, ráadásul felszállni is a 13L-ről szálltak fel, hogy ne lássuk...)
slowmotion
Igen, emlékszem az esőre! Azért 13L-ről ment el, mert északról jött az a zivatar.
De rendesen elkapott engem is, mert pont utána mentem haza.
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=WJ0Y2eMTkCc
több mint 3 éve
másnap mehettünk túlóráért kitakarítani a logiszikai pincét, mert nem kicsit elöntötte víz. mondjuk dupla pénzért és ingyenpizzáért vállalható volt 😊2005 vagy 6 volt, már nem emlékszem. Bush volt itt vele én meg ilyen follow me kocsit vezettem előtte.Úr Isten, ez a repülő gyönyörű!!!! Egyszer volt szerencsém hozzá élőben...azóta is leesik az állam, hogy milyen fasza ezzel a festéssel!!szóval már kétezer-valahányban is a reptéren dolgoztál?
Klaci79
(nekünk "csak" a konvojhoz volt szerencsénk, meg a kurva nagy esőhöz, ráadásul felszállni is a 13L-ről szálltak fel, hogy ne lássuk...)
slowmotion
Igen, emlékszem az esőre! Azért 13L-ről ment el, mert északról jött az a zivatar.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
2005 vagy 6 volt, már nem emlékszem. Bush volt itt vele én meg ilyen follow me kocsit vezettem előtte.Úr Isten, ez a repülő gyönyörű!!!! Egyszer volt szerencsém hozzá élőben...azóta is leesik az állam, hogy milyen fasza ezzel a festéssel!!szóval már kétezer-valahányban is a reptéren dolgoztál?
Klaci79
slowmotion
több mint 3 éve
A kinai kommusta part enm vart sokaig, orulnek Trump tavozasanak:Good Riddance, Donald Trump! https://t.co/kYNQ0jTCfH pic.twitter.com/UoDm8RIT6V
— China Xinhua News (@XHNews) January 20, 2021
több mint 3 éve
Úr Isten, ez a repülő gyönyörű!!!! Egyszer volt szerencsém hozzá élőben...azóta is leesik az állam, hogy milyen fasza ezzel a festéssel!!szóval már kétezer-valahányban is a reptéren dolgoztál?
Klaci79
több mint 3 éve
Arra gondoltál, hogy ő mit gondol arról, hogy miben érdekelt, vagy arra, hogy valóban miben lenne érdekelt, ha nyerni akarna? A kettő szerintem nem esik egybe.Pont hogy nem. Ha indul, újra úgy fog indulni, hogy ő most aztán végképp 'lecsapolja a mocsarat'. Ebbe nem fér bele, hogy békésen a 'mocsár' tagjaival mutatkozzon.Na de miért akarná Trump segíteni a megbékélést? Ő pont az ellenkezőjében érdekelt.Ha még esélye lenne / akarna elnökségre menni, akkor érdekelt lenne benne. De nem hiszem, hogy felismerné. Meg valószínűleg úgyse indul már, szóval mindegy.
ender1112
peterk2005
ender1112
Mindegy, szerintem most nem is egy ember dolgozik a GOP-ban azon, hogy ha lehet, ne fájjon a fejük 4 év múlva Trump miatt. Az élet nem állhat meg. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Pont hogy nem. Ha indul, újra úgy fog indulni, hogy ő most aztán végképp 'lecsapolja a mocsarat'. Ebbe nem fér bele, hogy békésen a 'mocsár' tagjaival mutatkozzon.Na de miért akarná Trump segíteni a megbékélést? Ő pont az ellenkezőjében érdekelt.Ha még esélye lenne / akarna elnökségre menni, akkor érdekelt lenne benne. De nem hiszem, hogy felismerné. Meg valószínűleg úgyse indul már, szóval mindegy.
ender1112
peterk2005
több mint 3 éve
Kb 100+ eve minden lekoszono elnok ott volt az utodja beiktatasanal, szoval eleg gaz, valoban. Csunya az optic, akkor is, ha a bukott outsider szerepbe nem nagyon illene egy megjelenes.Igen, értem én...de azért ez talán egy olyan szokás, amit már csak azért sem lett volna szabad kihagynia, mert bár abban érdekelt, hogy szembenállás legyen, azért nyilván nem így hirdeti magát az ember...Na de miért akarná Trump segíteni a megbékélést? Ő pont az ellenkezőjében érdekelt.Ezért "imádom" az amcsikat, tudják hogyan kell túlzásba esni 😀Termeszetesen van, csak rossz linket tettem be. Demokrata szenator Chris Coons a gazdaja:Látod, én meg pont az elsőt nem néztem meg, mert azt gondoltam tényleg van olyan, aki Lincoln beszédhez hasonlítja ezt...utána volt olyan, amin csak felröhögtem, hogy ez valami vicc.Mi a célod ezek bemásolásával?szerintem az, hogy kiszúrd, az első link valószínűleg a Tampa topicba akart menni 😊
Klaci79
én komolyan irigylem azokat az embereket, akiknek az életük ennyire kétpólusú; bár ha kivennék a fejüket a fenekükből, akkor észrevennék, hogy ott bárki az elnök, a két kezüket összetehetnék, olyan jó sorsuk van, mint a világon sehol máshol, de most egy demokrata beiktatásával még a Nap is máshogy kel fel, ez tényleg nem semmi
r.baggio
Egyébként tökéletesen egyetértek a többivel 😊
Klaci79
www.politico.com/news/2021/01/19/joe-biden-inaugural-speech-lincoln-460506
undisputedly
“He is well aware this is the most important inaugural speech since Lincoln,” said Sen. Chris Coons, a Delaware Democrat who is a close Biden ally.
Na pont ezért nem veszem komolyan az ilyet...tényleg mintha Rogán Tóni nyilatkozna ilyet. Sokkal gazabb lenne, ha mondjuk egy CNN újságírótól hallanám.
De egyébként nem volt szép Trumptól, hogy nem maradt.
Mert akárhogy is nézzük, hogy orosz beavatkozás így, meg úgy Trump-nál, de azért Obama csak ott maradt, csak fogadta a fehér házban...mint ahogy 150 évig mindenki...
Ez biztos, hogy a megbékélést nem segíti, pedig kb ez lenne a lényeg, mielőtt lőni kezdenek egymásra az emberek lassan..
Klaci79
ender1112
De persze lehet csak én vagyok idealista és nektek van igazatok...
Klaci79
Ezzel egyutt szerintem Bidenek orulnek is, hogy nem ment. Ahogy irtam lent, sokat elarul, hogy Kokainos Mics es McC sem volt jelen a tavozasanal, ahogyan Pence sem.
több mint 3 éve
Na de miért akarná Trump segíteni a megbékélést? Ő pont az ellenkezőjében érdekelt.Ha még esélye lenne / akarna elnökségre menni, akkor érdekelt lenne benne. De nem hiszem, hogy felismerné. Meg valószínűleg úgyse indul már, szóval mindegy.
ender1112