USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
úgy érzem ha a mai éjszakát/hajnalt túlélik az ukránok, akkor nyernekde ez a mai szerintem nagyon durva lesz nekik
több mint 3 éve
Jaja az a libanoni kikötői raktár robbant hasonlót 1-2 éve.Valami olyan ahol sok vegyszer van. Líbiában egy műtrágya üzem robbant ilyet, amire napokig az ment, hogy tuti atom.Na ez mi az anyám volt?!❗️Media reports a powerful explosion in Cherkasy pic.twitter.com/coHUHntRnH
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
Solymi
Cowboykarcsi90
Gyurma Pappa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
eltüntettem Bradyt mindkettőtöknek 😊Kampman és Willie Parker köszi még az előző oldali megmagyarázásértEgyszer kérni fogunk tőled valamit....egyszer😛
ezt próbáltam már 2 napja is elmagyarázni, illetve tegnap pfefe is csak ő nagyon harsány volt 😊
NB2
Willie Parker
több mint 3 éve
Valami olyan ahol sok vegyszer van. Líbiában egy műtrágya üzem robbant ilyet, amire napokig az ment, hogy tuti atom.Na ez mi az anyám volt?!❗️Media reports a powerful explosion in Cherkasy pic.twitter.com/coHUHntRnH
Solymi
Cowboykarcsi90

több mint 3 éve
termobarikus rakéta, valszegNa ez mi az anyám volt?!❗️Media reports a powerful explosion in Cherkasy pic.twitter.com/coHUHntRnH
Solymi
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Na ez mi az anyám volt?!❗️Media reports a powerful explosion in Cherkasy pic.twitter.com/coHUHntRnH
Solymi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Kampman és Willie Parker köszi még az előző oldali megmagyarázásértEgyszer kérni fogunk tőled valamit....egyszer😛
ezt próbáltam már 2 napja is elmagyarázni, illetve tegnap pfefe is csak ő nagyon harsány volt 😊
NB2
több mint 3 éve
❗️Media reports a powerful explosion in Cherkasy pic.twitter.com/coHUHntRnH
több mint 3 éve
Kampman és Willie Parker köszi még az előző oldali megmagyarázásértezt próbáltam már 2 napja is elmagyarázni, illetve tegnap pfefe is csak ő nagyon harsány volt 😊
több mint 3 éve
nem tudom hogy figyeltétek, de a Fekete-tenger felett keringő amerikai repcsit már nem lehet látni Flightradaron
több mint 3 éve
Goldhand in the mixAlá szoktam nézni, azóta, hogy Rohácot egyszer kihallgattukMég vhol illik is ide:Nem haragudj, péntek este 10 óta talpon vagyok, nem vagyok ma vmi pengeja igen egybites vagyok, efelejtettemmazokist nap vanA NATO nem Brüsszelben van, kapisi
kincsek az öriggóba
"A magyar hadiipari fejlesztésekről Orbán Viktor elmondta, hogy azért volt rájuk szükség, mert a békére készül az ország"
"A brüsszeliekre ne számítsunk, a történelemből megtanultuk, hogy csak magunkra számíthatunk" - mondta a miniszterelnök. Azt is mondta Orbán Viktor: a NATO az egyetlen, akire számíthatunk, "
ehhezképest egy szpikodráma csoport az macskafing
sutianap
A béka pedig akkor nyugszik, ha menetelhet
Willie Parker
nos professzor úr ha A halmaz a NATO és B halmaz az EU akkor mekkora közös halmazt tudunk létrehozni, basszameg?
sutianap
Willie Parker
"Lehet, hogy nem vagy gyenge
De ha a szívedbe szalad a penge
Attól nem érzed magad jobban
Ha a kocsidban bomba robban"
www.youtube.com/watch?v=BJceRTvD9Fo
empty taxi
Willie Parker
több mint 3 éve
dehogy haraxom, de MalikWillisről le kell mondanod...Nem haragudj, péntek este 10 óta talpon vagyok, nem vagyok ma vmi pengeja igen egybites vagyok, efelejtettemmazokist nap vanA NATO nem Brüsszelben van, kapisi
kincsek az öriggóba
"A magyar hadiipari fejlesztésekről Orbán Viktor elmondta, hogy azért volt rájuk szükség, mert a békére készül az ország"
"A brüsszeliekre ne számítsunk, a történelemből megtanultuk, hogy csak magunkra számíthatunk" - mondta a miniszterelnök. Azt is mondta Orbán Viktor: a NATO az egyetlen, akire számíthatunk, "
sutianap
Willie Parker
nos professzor úr ha A halmaz a NATO és B halmaz az EU akkor mekkora közös halmazt tudunk létrehozni, basszameg?
sutianap
Willie Parker
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Alá szoktam nézni, azóta, hogy Rohácot egyszer kihallgattukMég vhol illik is ide:Nem haragudj, péntek este 10 óta talpon vagyok, nem vagyok ma vmi pengeja igen egybites vagyok, efelejtettemmazokist nap vanA NATO nem Brüsszelben van, kapisi
kincsek az öriggóba
sutianap
Willie Parker
sutianap
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
Nem akarlak nagyon lesokkolni, de még az EU is!mazokist nap vanAkkor a NATO az mi vagyunk?! 🤔
kincsek az öriggóba
sutianap
Mikey
több mint 3 éve
mazokist nap vanAkkor a NATO az mi vagyunk?! 🤔
kincsek az öriggóba
sutianap
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
annyi fals információ terjed, hogy már nem tudom mit higgyek el és mit nem. most akkor az van, hogy Kievet és Mariupolt bekerítették az oroszok?
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Még vhol illik is ide:Nem haragudj, péntek este 10 óta talpon vagyok, nem vagyok ma vmi pengeja igen egybites vagyok, efelejtettemmazokist nap vanA NATO nem Brüsszelben van, kapisi
kincsek az öriggóba
sutianap
Willie Parker
sutianap
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Lölö! Munka van 😊⚡️German Chancellor Scholz announced on Feb. 27 that Germany will build two port terminals for LNG to reduce its energy dependency on Russia.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) February 27, 2022
több mint 3 éve
Nem haragudj, péntek este 10 óta talpon vagyok, nem vagyok ma vmi pengeja igen egybites vagyok, efelejtettemmazokist nap vanA NATO nem Brüsszelben van, kapisi
kincsek az öriggóba
sutianap
Willie Parker
sutianap
több mint 3 éve
Mikor lesz a tárgyalás, azt tudjuk?holnap reggel
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Mikor lesz a tárgyalás, azt tudjuk?
több mint 3 éve
Az EDF-et nem tudtam, my bad"Korábbi értesülések szerint a blokk megépítése iránt hat társaság érdeklődik: az orosz Roszatom, a francia EDF, a dél-koreai KHNP, a kínai China General Nuclear Power, az amerikai Westinghouse és a francia-japán Areva-Mitsubishi Atmea"Azok csak maguknak csinálják.Franciák? Azt hiszem nekik van a legtöbb a világon.OFF leszekPersze, meg vétóz kismillió másik dologgal kapcsolatban is meg teszi a politikai játszmákat a politikai néppártban a szavazatokért, amik továbbra se segítenek és blokkol döntéseket, irányokat.Más dolog az é-afrikai rendezéssel kapcsolatban, meg a kínai emberi jogok megsértésének elitélésekor vétózni, és más egy szomszédos háborúban. Gondolom nem kell magyarázni a különbséget. Most kussol, és mindent megszavaz, előre szól hogy mindent megszavaz, ha bárki mást állít fake news. Érted, habárki azt mondja, ő OV nem Brüsszellel szavaz, akkor fake news. Menő lesz a békemenet. Lehet a titkosszolgálati jelentések miatt inkább le kell fújni.Én aztán rohadtul nem hittem el, hogy Európa erős embere.Te is, meg az ország is elhitte kicsit, hogy OV “Europa erős embere”, akinek számít a szava.Én ilyet sose mondtam, hogy jelentéktelen senki külföldön.Ideje lenne eldönteni, hogy Orbán egy jelentéktelen senki külföldön, akire senki nem hallgat és csak itthonra tud játszani, vagy valaki aki egy személyben ki tud robbantani két ország között egy háborút 😊 a kettő együtt nem megy.Úgy látszik egyik felső vezetőnk/jelöltünk se ma van élete formájában, most MzP nem tudta megállni a dolgot:Erős, de van igazságtartalma...
„Orbán Viktor egy személyben felelős azért, hogy most háború van Ukrajnában, és most emberek halnak meg”.
Én meg azt hittem Putyin.
MC12
Solymi
MC12
Csak épp mivel egy ország vezetője így van ráhatása a dolgokra, ez a baj. És a pávatáncával azért igen erősen gyengítette az EU belső egységét és erősítette Putyint.
Solymi
Az elmúlt 4 nap visszarakta a valós pozíciójába. Egy kicsi nem jelentős ország vezetője, aki összevissza fecseg, de lényegében semmilyen lapot nem osztottak neki. Se Putyin, se Biden, se az EU.
vpi
A probléma a EU-s rendszerben van, hogy bárki meg tudott vétózni egy közös döntést. És ezt a hézagot használta ki OV az EU-ban folyamatosan mindenféle engedményekért.
Itthon meg addig csűrte-csavarta a dolgokat, hogy összehozott egy olyan választási rendszert, ahol kb. csak ő nyerhet.
Ennek a kormánynak normális esetben már legalább 2x meg kellett volna buknia.
Solymi
vpi
Most is külön utas volt, mert még az ukrán válság előtt biztosítani akarta magát, nem gondolta, hogy ennyire durva lesz a helyzet. Aztán jön a szokásos narratíva, kimaradunk mindenből, felmondja a kívánt szöveget, de itthon már más megy, stb. stb.
Kibaszott pávatáncos most is, csak behúzta fülét-farkát, mert érzi, hogy most kurva sok veszteni valója van EU fronton.
Solymi
Tegyük fel, hogy kell neked egy atomerőmű
Kivel építteted meg?
Willie Parker
vpi
Szerintem csak brit, kínai v orosz, ha nem USA
Willie Parker
gordon
több mint 3 éve
"Korábbi értesülések szerint a blokk megépítése iránt hat társaság érdeklődik: az orosz Roszatom, a francia EDF, a dél-koreai KHNP, a kínai China General Nuclear Power, az amerikai Westinghouse és a francia-japán Areva-Mitsubishi Atmea"Azok csak maguknak csinálják.Franciák? Azt hiszem nekik van a legtöbb a világon.OFF leszekPersze, meg vétóz kismillió másik dologgal kapcsolatban is meg teszi a politikai játszmákat a politikai néppártban a szavazatokért, amik továbbra se segítenek és blokkol döntéseket, irányokat.Más dolog az é-afrikai rendezéssel kapcsolatban, meg a kínai emberi jogok megsértésének elitélésekor vétózni, és más egy szomszédos háborúban. Gondolom nem kell magyarázni a különbséget. Most kussol, és mindent megszavaz, előre szól hogy mindent megszavaz, ha bárki mást állít fake news. Érted, habárki azt mondja, ő OV nem Brüsszellel szavaz, akkor fake news. Menő lesz a békemenet. Lehet a titkosszolgálati jelentések miatt inkább le kell fújni.Én aztán rohadtul nem hittem el, hogy Európa erős embere.Te is, meg az ország is elhitte kicsit, hogy OV “Europa erős embere”, akinek számít a szava.Én ilyet sose mondtam, hogy jelentéktelen senki külföldön.Ideje lenne eldönteni, hogy Orbán egy jelentéktelen senki külföldön, akire senki nem hallgat és csak itthonra tud játszani, vagy valaki aki egy személyben ki tud robbantani két ország között egy háborút 😊 a kettő együtt nem megy.Úgy látszik egyik felső vezetőnk/jelöltünk se ma van élete formájában, most MzP nem tudta megállni a dolgot:Erős, de van igazságtartalma...
„Orbán Viktor egy személyben felelős azért, hogy most háború van Ukrajnában, és most emberek halnak meg”.
Én meg azt hittem Putyin.
MC12
Solymi
MC12
Csak épp mivel egy ország vezetője így van ráhatása a dolgokra, ez a baj. És a pávatáncával azért igen erősen gyengítette az EU belső egységét és erősítette Putyint.
Solymi
Az elmúlt 4 nap visszarakta a valós pozíciójába. Egy kicsi nem jelentős ország vezetője, aki összevissza fecseg, de lényegében semmilyen lapot nem osztottak neki. Se Putyin, se Biden, se az EU.
vpi
A probléma a EU-s rendszerben van, hogy bárki meg tudott vétózni egy közös döntést. És ezt a hézagot használta ki OV az EU-ban folyamatosan mindenféle engedményekért.
Itthon meg addig csűrte-csavarta a dolgokat, hogy összehozott egy olyan választási rendszert, ahol kb. csak ő nyerhet.
Ennek a kormánynak normális esetben már legalább 2x meg kellett volna buknia.
Solymi
vpi
Most is külön utas volt, mert még az ukrán válság előtt biztosítani akarta magát, nem gondolta, hogy ennyire durva lesz a helyzet. Aztán jön a szokásos narratíva, kimaradunk mindenből, felmondja a kívánt szöveget, de itthon már más megy, stb. stb.
Kibaszott pávatáncos most is, csak behúzta fülét-farkát, mert érzi, hogy most kurva sok veszteni valója van EU fronton.
Solymi
Tegyük fel, hogy kell neked egy atomerőmű
Kivel építteted meg?
Willie Parker
vpi
Szerintem csak brit, kínai v orosz, ha nem USA
Willie Parker
több mint 3 éve
Azért az is kemény ami itt megy...nálunk idén választások lesznek 😕Ha Szanyi kapitány most nem jut hatalomra, akkor sosem
clbass