USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 329
DEFCON 2
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Már elnézést, de GEORGIA.
🤣
#JC6

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 506

empty taxi
Ezt a felesleges hangulatkeltés minek kell?
Kenny
Azért mert Putler kimondta, hogy ez a régió, a volt szovjet köztársaságok, az ő fennhatósága és ugye Grúziában is volt már dolga, a moldávoknál az előző elnök meg orosz párti volt és a kvázi független Transnistria is orosz fennhatóság alatt működik.

Csak ezért...
Solymi
Már elnézést, de GEORGIA.
🤣
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 634
Solymi
nem mondom, hogy konkrétan ez a videó kamu, de ez az ukrán account (meg még sok másik hasonló twitteren) folyamatosan önti magából a fals információkat, kamu videókat, képeket (videojátékokból, több évvel korábbról, más konfliktusokból stb.)

már annyi kamu sztorit terjesztettek el, hogy meg sem lehet számolni lassan. Ghost of Kiev, Ukrainian reaper, a 13 védő sem halt meg a Kígyó-szigeten (pedig Zelensky is megerősítette, sőt még a legmagasabb állami kitüntetést is megkapták), a tank amelyik átment az autón nem orosz volt, a kijevi lakóházat eltalált rakétát sem az oroszok lőtték ki. a csecsen tábornok akit állítólag megöltek sem halt meg. és akkor ma most ilyen sztorik, hogy a cigányok elloptak egy orosz tankot (hogy vezették el?) csak hogy nevetségessé tegyék az oroszokat.

értem én, hogy mit akarnak ezekkel elérni, de lassan minden ilyen ukrán forrásból származó videót, hírt fenntartással kell kezelni. már nem is látom értelmét követni őket twitteren, csak nyugati forrást.
deyell
tegnap már akartam én is kérni, hogy tényleg mindenféle kamu twitter oldalakról ne linkelgessünk már légyszíves
kb mostanra szerintem mindenkiben tudatosult, hogy melyik ami megbízható infókat ad, de ami most az napokban volt, már sok volt, tényleg nem lehetett tudni, hogy mi igaz és mi nem
NB2
Ezek az oldalak általában validak és amit posztolnak az rendben van.
Ha előfordult olyan, hogy nem, akkor pontosítottak és posztoltam én is/ mi is.

Továbbá több helyen le szoktam ellenőrizni az infót.

Természetes, hogy az ukránok is tolják a dezinformációt, ezt nem tudod kikerülni és nem mindig lehet eldönteni, hogy mennyi a valóságalapja.
Ilyenek például az elfogott személyek.

A gépjárművön áthajtó jármű valóban nem orosz volt, hanem ukrán és ott kiderült, hogy azok szabotőrök voltak, mert többet is elfogtak a városban akik korábban oda mentek.

Az ilyen Ghost of Kiev, Ukranian Repaernél senki nem gondolta, hogy valid.

A Kígyó szigeti valóban lehet kamu, de a morált és elszántságot feltolta, viszont az, hogy életben vannak, csak orosz oldalon lett leírva, nem lett sehol se visszaigazolva.

a kijevi lakóházat eltalált rakétát sem az oroszok lőtték ki:
Ezt pl. miből gondolod? Persze, láttam 1 olyan verziót ahol az lett megemlítve az orosz média által, hogy ukrán találat.

Amúgy meg ezek a hivatalos ukrán oldalak is fogják tolni a dezinformációt.
Ha nagyon-nagyon biztosra akarsz menni, akkor nyugati hírportálok, de a videók 70-80%-a ott is megtalálható, ugyanezekkel az infókkal.
Solymi
A tank lopásos sztori szerintem ez lenne:
 twitter.com/olliecarroll/status/1498026257111519257
több mint 3 éve
Kenny
Amiért a fake news forrásokból is szemléznek.
A valóság nehezen nyomon követhető és/vagy unalmas.
Kampman
Itt most nem emptyre gondoltam természetesen. Hanem az újságírókra. De értem amire célzol.
Kenny
Asszem jár nekem egy új rang 😀

Madden hates me.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 726 — Whoops, looks like something went wrong.

Solymi
nem mondom, hogy konkrétan ez a videó kamu, de ez az ukrán account (meg még sok másik hasonló twitteren) folyamatosan önti magából a fals információkat, kamu videókat, képeket (videojátékokból, több évvel korábbról, más konfliktusokból stb.)

már annyi kamu sztorit terjesztettek el, hogy meg sem lehet számolni lassan. Ghost of Kiev, Ukrainian reaper, a 13 védő sem halt meg a Kígyó-szigeten (pedig Zelensky is megerősítette, sőt még a legmagasabb állami kitüntetést is megkapták), a tank amelyik átment az autón nem orosz volt, a kijevi lakóházat eltalált rakétát sem az oroszok lőtték ki. a csecsen tábornok akit állítólag megöltek sem halt meg. és akkor ma most ilyen sztorik, hogy a cigányok elloptak egy orosz tankot (hogy vezették el?) csak hogy nevetségessé tegyék az oroszokat.

értem én, hogy mit akarnak ezekkel elérni, de lassan minden ilyen ukrán forrásból származó videót, hírt fenntartással kell kezelni. már nem is látom értelmét követni őket twitteren, csak nyugati forrást.
deyell
Most akkor megsem halt meg a csecsen warlord? Mert arrol csomo oldal lehozta, hogy megoltek. Ha meg nem, emberunk miert nem all a kamera ele, hogy bizonyitsa a hazugsagot, ezaltal adva egy pofont az ukran moralnak?

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859

empty taxi
Kenny
Azért mert Putler kimondta, hogy ez a régió, a volt szovjet köztársaságok, az ő fennhatósága és ugye Grúziában is volt már dolga, a moldávoknál az előző elnök meg orosz párti volt és a kvázi független Transnistria is orosz fennhatóság alatt működik.

Csak ezért...
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 354 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Kampman
Itt most nem emptyre gondoltam természetesen. Hanem az újságírókra. De értem amire célzol.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 901
Kenny

több mint 3 éve
Solymi

deyell
tegnap már akartam én is kérni, hogy tényleg mindenféle kamu twitter oldalakról ne linkelgessünk már légyszíves
kb mostanra szerintem mindenkiben tudatosult, hogy melyik ami megbízható infókat ad, de ami most az napokban volt, már sok volt, tényleg nem lehetett tudni, hogy mi igaz és mi nem
NB2
Ezek az oldalak általában validak és amit posztolnak az rendben van.
Ha előfordult olyan, hogy nem, akkor pontosítottak és posztoltam én is/ mi is.

Továbbá több helyen le szoktam ellenőrizni az infót.

Természetes, hogy az ukránok is tolják a dezinformációt, ezt nem tudod kikerülni és nem mindig lehet eldönteni, hogy mennyi a valóságalapja.
Ilyenek például az elfogott személyek.

A gépjárművön áthajtó jármű valóban nem orosz volt, hanem ukrán és ott kiderült, hogy azok szabotőrök voltak, mert többet is elfogtak a városban akik korábban oda mentek.

Az ilyen Ghost of Kiev, Ukranian Repaernél senki nem gondolta, hogy valid.

A Kígyó szigeti valóban lehet kamu, de a morált és elszántságot feltolta, viszont az, hogy életben vannak, csak orosz oldalon lett leírva, nem lett sehol se visszaigazolva.

a kijevi lakóházat eltalált rakétát sem az oroszok lőtték ki:
Ezt pl. miből gondolod? Persze, láttam 1 olyan verziót ahol az lett megemlítve az orosz média által, hogy ukrán találat.

Amúgy meg ezek a hivatalos ukrán oldalak is fogják tolni a dezinformációt.
Ha nagyon-nagyon biztosra akarsz menni, akkor nyugati hírportálok, de a videók 70-80%-a ott is megtalálható, ugyanezekkel az infókkal.
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Akkor itt egy - szerintem - jó összefoglaló:
 www.facebook.com/mitrovitsmiklos

2 rész mar van fent, valszeg lesz folytatás is.
Átlátható, helyenként a fordítás nem szakszerű, de összeségében érthető.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 354 — Omar's Coming Yo!

empty taxi

több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 404 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 223

Solymi

buhloone mindstate

több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!

empty taxi
 www.portfolio.hu/gazdasag/20220227/kitaraz-a-vilag-legnagyobb-szuveren-vagyonalapja-az-orosz-eszkozokbol-529525

Gondolom itt is jelentős bukót könyvelnek el inkább.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Bármit is jelentsenek...

több mint 3 éve
Napi cuki:

Solymi
Újabb idevágó track:

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 292 — zászló zászló szív

Solymi
Na ez mi az anyám volt?!
Cowboykarcsi90
Valami olyan ahol sok vegyszer van. Líbiában egy műtrágya üzem robbant ilyet, amire napokig az ment, hogy tuti atom.
Gyurma Pappa
Jaja az a libanoni kikötői raktár robbant hasonlót 1-2 éve.
empty taxi
Libanon, az.

több mint 3 éve
Napi cuki:

több mint 3 éve
több mint 3 éve
 444.hu/2022/02/27/menjetek-a-faszba-feliratot-festett-a-kutyapart-az-orosz-nagykovetseg-epuletere

Madden hates me.
több mint 3 éve
úgy érzem ha a mai éjszakát/hajnalt túlélik az ukránok, akkor nyernek
de ez a mai szerintem nagyon durva lesz nekik
NB2
Ja, ezt tudják, több szakértő is azt mondta, hogy ha ez egy nagyon-nagyon nehéz és véres nap lesz nekik.
Ha most kitartanak, akkor van remény a folytatásra és arra, hogy tudjanak tárgyalni vagy normalizálják a helyzetet egy kicsit.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 318 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóval akkor az orosz medve most Paddingtonnal harcol.
több mint 3 éve

Madden hates me.