USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok hogy mi lesz ebből, és hogy sikerül-e jutni valamire idénKIcsi ő ehhez sajnos. De legalább van szó róla.
Negritis
Mindenesetre ne csodálkozzon senki, ha 5-6 éven belül a visszapillantót se tudja lecseréltetni az autóján, mert a fedélzeti computer letiltja.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok hogy mi lesz ebből, és hogy sikerül-e jutni valamire idén
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Jared mindenre képes, aki követte az amerikai politikát annak ez alap 😉Mondjok jobbat. Ha jol tudom Trump utan a veje, Jared is kapott jelolest. Ezek a dijak sokkal inkabb a globalis elit onpacsijai, mint relevans kituntetesek. Sokat veszitett szerintem a presztizsebol, vagy talan mindig ilyen szerepe is volt.Ha Obama megkaphatta, akkor ők is megérdemlik..Igen, az lenne az igazán nagy bajRáadásul bárkit lehet jelölni, nem is nehezen. Putyin is esélyes 😊BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Tudod az elmúlt 10 év béke Nobel-díjasait?
Nekem kicsit azért sok, amilyen tüntetések voltak ahol leégették a városokat...
Heisman
Fontos egy ilyen díj számunkra?
Obama is kapott három perc elnökösködést követően.
És?
Számít?
Sobri Jóska
A baj az lenne inkább ha megkapnák, de nem hiszem, hogy erre sor kerülne
Klaci79
Heisman
pfefe8
undisputedly
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok ebből mi leszwww.npr.org/2021/02/01/962813494/rochester-releases-video-of-police-pepper-spraying-9-year-old-girl
több mint 3 éve
Mondjok jobbat. Ha jol tudom Trump utan a veje, Jared is kapott jelolest. Ezek a dijak sokkal inkabb a globalis elit onpacsijai, mint relevans kituntetesek. Sokat veszitett szerintem a presztizsebol, vagy talan mindig ilyen szerepe is volt.Ha Obama megkaphatta, akkor ők is megérdemlik..Igen, az lenne az igazán nagy bajRáadásul bárkit lehet jelölni, nem is nehezen. Putyin is esélyes 😊BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Tudod az elmúlt 10 év béke Nobel-díjasait?
Heisman
És?
Számít?
Sobri Jóska
Klaci79
Heisman
pfefe8
több mint 3 éve
Floridaban lelottek 5 FBI ugynokot, amikor hazkutatast akartak tatrtani egy kiskoruk ellen elkovetett eroszakos buncselekmenyekkel vadolt szemely tartozkodasi helyen.Az 1980-as evek utan ez a legsulyosobb incidens. 2 ugynok meghalt, 3 korhazban.
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Ha Obama megkaphatta, akkor ők is megérdemlik..Igen, az lenne az igazán nagy bajRáadásul bárkit lehet jelölni, nem is nehezen. Putyin is esélyes 😊BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Tudod az elmúlt 10 év béke Nobel-díjasait?
Heisman
És?
Számít?
Sobri Jóska
Klaci79
Heisman
Steelers fan
több mint 3 éve
Igen, az lenne az igazán nagy bajRáadásul bárkit lehet jelölni, nem is nehezen. Putyin is esélyes 😊BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Tudod az elmúlt 10 év béke Nobel-díjasait?
Heisman
És?
Számít?
Sobri Jóska
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ráadásul bárkit lehet jelölni, nem is nehezen. Putyin is esélyes 😊BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Tudod az elmúlt 10 év béke Nobel-díjasait?
Heisman
És?
Számít?
Sobri Jóska
több mint 3 éve
BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Tudod az elmúlt 10 év béke Nobel-díjasait?
Heisman
És?
Számít?
több mint 3 éve
Mikey
18 752
BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Kicsit?
Heisman
több mint 3 éve
BLM Nobel Peace Price jelöléséről mik a vélemények?Nekem kicsit azért sok, amilyen tüntetések voltak ahol leégették a városokat...
több mint 3 éve
😀24.hu/elet-stilus/2021/01/30/qanon-saman-tanuskodas-donald-trump-impeachment/
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Napi bulvár: telex.hu/kulfold/2021/01/30/donald-trump-kgb-beszerveztek-40-eve-oroszorszag-putyin
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
youtu.be/AMJWeluZ3tITényleg csak puszta kíváncsiságból...mondj már nekem egy fehér viccet, mert nem olyan körökben mozgok, ahol ilyeneket hallok.Ricky Vaughn mehet börtönbe, mert vicces mémeket posztolt.Zsidókon viccelődsz, börtön
Biden's America.
Cubehor
Muszlimokon viccelődsz, lefejeznek vagy felrobbantanak
Feketének viccelődsz, rasszista vagy
Fehéreken viccelődsz, trendi faszagyerek vagy, csak így tovább!
warr_b
Klaci79
Tessék, itt egy jó fekete vicc is:
youtu.be/wZXoErL2124
Egyébként korunk legnagyobb fehér gondolkodója 10:38-tól elmondja mi is a baj: youtu.be/1CYi5T0yTl4
Szerk.: az igazsághoz hozzátartozik, hogy "Rickey Vaughn" után évek óta nyomoznak, és tavaly októberben már megtalálták őt meg néhány haverját. A memejéik elég szarok, szóval engem nem zavar, ha egy ideig nem posztolnak 😀
Egyébként nincs fehér/fekete/zsidó vicc. Van jó vicc meg szar. Ezek szarok, Ricky Gervais, Dave Chappelle meg jók. Meg David Cross, Jim Jeffries, Bill Burr, a Monty Python, Sarah Silverman stb viccesek, és legtöbben viccelnek mindennel is.
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
www.huffpost.com/entry/politico-ben-shapiro_n_60009e8dc5b6efae62f6f2f7news.yahoo.com/100-politico-staffers-send-letter-223556215.html
shapiro egy pojáca, de ez a hiszti sztem felesleges
több mint 3 éve
Én csak zsidó vicceket tudok, de azt nem merek írni 😊Tényleg csak puszta kíváncsiságból...mondj már nekem egy fehér viccet, mert nem olyan körökben mozgok, ahol ilyeneket hallok.Ricky Vaughn mehet börtönbe, mert vicces mémeket posztolt.Zsidókon viccelődsz, börtön
Biden's America.
Cubehor
warr_b
Klaci79
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
peter griffinTényleg csak puszta kíváncsiságból...mondj már nekem egy fehér viccet, mert nem olyan körökben mozgok, ahol ilyeneket hallok.Ricky Vaughn mehet börtönbe, mert vicces mémeket posztolt.Zsidókon viccelődsz, börtön
Biden's America.
Cubehor
warr_b
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tényleg csak puszta kíváncsiságból...mondj már nekem egy fehér viccet, mert nem olyan körökben mozgok, ahol ilyeneket hallok.Ricky Vaughn mehet börtönbe, mert vicces mémeket posztolt.Zsidókon viccelődsz, börtön
Biden's America.
Cubehor
warr_b
több mint 3 éve
Ricky Vaughn mehet börtönbe, mert vicces mémeket posztolt.Zsidókon viccelődsz, börtön
Biden's America.
Cubehor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Cubehor
318
Ricky Vaughn mehet börtönbe, mert vicces mémeket posztolt.Biden's America.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
csak a jobbos oldalakat bannolja a social mediaMilyen bájos, hogy a Facebook letiltja a háborúellenes oldalakat
www.wsws.org/en/articles/2021/01/23/pers-j23.html
nypost.com/2021/01/22/twitter-suspends-antifa-accounts-with-over-71k-followers/
Negritis
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
csak a jobbos oldalakat bannolja a social mediaMár nagyon várom a fb törvényt...vajon hogy hajtják be a büntetéseket? Judit asszonyság jól kitalálja majd 😊
www.wsws.org/en/articles/2021/01/23/pers-j23.html
Negritis
több mint 3 éve
csak a jobbos oldalakat bannolja a social mediawww.wsws.org/en/articles/2021/01/23/pers-j23.html