USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Én amúgy arra lennék kiváncsi, hogy ha neadjistne minket is megtámadna valaki, akkor ugyanilyen szolidáris lenne-e Európa, küldenék-e a cuccost, meg jönnének-e harcolni horvát, cseh, angol önkéntesek... meg lenne-e standing ovation megy magyar zászló a pályára lépő magyar focistáknak.igen, de azért ne derüljön ki h igazam van
warr_b
több mint 3 éve
First world problems.VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.ügyfelem úgy is kivan, hogy csak májusra ígérték az ID3-asát 😊
Amadeus
pedig már tavaly augusztusban megrendelte...
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Én amúgy arra lennék kiváncsi, hogy ha neadjistne minket is megtámadna valaki, akkor ugyanilyen szolidáris lenne-e Európa, küldenék-e a cuccost, meg jönnének-e harcolni horvát, cseh, angol önkéntesek... meg lenne-e standing ovation megy magyar zászló a pályára lépő magyar focistáknak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.Mondjuk hot lenyegtelen ez, tekintve, hogy az ukranok adjak a chipekhez szukseges neongaz 90 szazalekat, es ez a megszallas miatt az egesz vilagra es a chipgyartasra ki fog hatni. Amibe az autogyarak, ekepp a VW is belebukik, ha ez a helyzet nem valtozik.
Amadeus
Allitolag mar most oriasi cirkusz van a nagyobb markaknal es egyaltalan nem tudjak mashonnan beszerezni a szukseges dolgot, allitolag valami ket hetre elegendo plusz anyaguk van a gyaraknak, aztan kalap-kabat.
több mint 3 éve
Gondolom fizetni tudsz a kártyáddal, meg pénzt felvenni atm-ből, de utalni mondjuk már nem.De azt hogy?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
Ismerős elég komoly lóvéval ragadt benn, a betétbiztosítási alapon kívül számíthat valamire vagy bebukta a teljes vagyonát szegény?
vpi
Amadeus
"AZ ÜGYFELEK BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓKAT IGEN, ÁM SZÁMLAMŰVELETEKET NEM TUDNAK INDÍTANI, SZÁMLÁJUKRA AZONBAN ÉRKEZHET PÉNZ."
vpi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
De azt hogy?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
Ismerős elég komoly lóvéval ragadt benn, a betétbiztosítási alapon kívül számíthat valamire vagy bebukta a teljes vagyonát szegény?
vpi
Amadeus
"AZ ÜGYFELEK BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓKAT IGEN, ÁM SZÁMLAMŰVELETEKET NEM TUDNAK INDÍTANI, SZÁMLÁJUKRA AZONBAN ÉRKEZHET PÉNZ."
több mint 3 éve
BREAKING: Moscow stock exchange will not open today
— The Spectator Index (@spectatorindex) February 28, 2022
Welp, avagy nem tud beszakadni a tozsde, ha nincs tozsde 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jelentkezett a hadseregbe Vaszilij Lomacsenko, az ukránok olimpiai bajnok, amatőrként és profikén egyaránt világbajnoki címet nyert ökölvívója, írta az ESPN.a legsikeresebb ukrán bokszolók, a két Klicsko, Usyk és Lomachenko mind jelentkeztek katonának.
A 24 éves sportoló katonai ruhában, fegyverrel a hátán osztott meg képet a közösségi oldalán, miután csatlakozott egy területvédelmi zászlóaljhoz.
Lomacsenko az orosz invázió idején még Görögországban tartózkodott, majd a pénteki járatáét törölték, így Bukarestbe repült, és átutazva Románián ért haza Odessza melletti otthonába szombaton.
A sportoló amatőr pályafutása során 2008-ban pehely-, 2012-ben könnyűsúlyban nyert olimpiát, 2009-ben és 2011-ben világbajnok volt és 2013 óta a profik között szerepel.
A profik között WBA-nél, a WBC-nél és a WBO-nál is megszerezte már a világbajnoknak járó övet, ezeket azonban 2020. október 17-én elbukta Teófimo López ellen. Azóta két mérkőzést nyert meg (a mérlege 16-2, 11 KO), legközelebb június 5-én, az ausztrál George Kambosos elleni címmérkőzésen lépne ringbe.
empty taxi
Loma on the front line. Hero. Legend pic.twitter.com/Syycci4FIS
— Carl Frampton MBE (@RealCFrampton) February 28, 2022
buhloone mindstate
több mint 3 éve
VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.ügyfelem úgy is kivan, hogy csak májusra ígérték az ID3-asát 😊
Amadeus
pedig már tavaly augusztusban megrendelte...
több mint 3 éve
Szerintem a pénzmosási törvény miatt ez nem működik.Ilyenkor nem működik amúgy az, hogy elkezdesz mondjuk milliós TV-ket vásárolni online, kifizeted, majd a fiókodból eltávolítod a kártyádat, hozzáadsz valami normális bankot, és arra kéred a visszatérítést?telex.hu/belfold/2022/02/28/magyar-nemzeti-bank-sberbank-bankszunnapreggel az volt az első, ahogy bejöttünk az éjjeli hír után, miszerint fizetésképtelenséget fenyegető helyzetben van a Sber.csak ma?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
vpi
Amadeus
csebi
Amadeus
Hétfőtől két bankszünnapot rendelt el a Magyar Nemzeti Bank a magyar Sberbanknál a pénzintézet kérésére, írja az MNB közleménye. Emiatt hétfőn és kedden a bank ügyfelei nem tudnak számlaműveleteket indítani, bankkártyájukat azonban továbbra is használhatják, és a számlájukra is érkezhet pénz.
Solymi
Hanni
több mint 3 éve
Ha a kártyáddal tudsz milliós TV-ket vásárolni, akkor működik.Ilyenkor nem működik amúgy az, hogy elkezdesz mondjuk milliós TV-ket vásárolni online, kifizeted, majd a fiókodból eltávolítod a kártyádat, hozzáadsz valami normális bankot, és arra kéred a visszatérítést?telex.hu/belfold/2022/02/28/magyar-nemzeti-bank-sberbank-bankszunnapreggel az volt az első, ahogy bejöttünk az éjjeli hír után, miszerint fizetésképtelenséget fenyegető helyzetben van a Sber.csak ma?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
vpi
Amadeus
csebi
Amadeus
Hétfőtől két bankszünnapot rendelt el a Magyar Nemzeti Bank a magyar Sberbanknál a pénzintézet kérésére, írja az MNB közleménye. Emiatt hétfőn és kedden a bank ügyfelei nem tudnak számlaműveleteket indítani, bankkártyájukat azonban továbbra is használhatják, és a számlájukra is érkezhet pénz.
Solymi
Hanni

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Keress rá az Illovajszki katlan kifejezésre. Valószínűleg azért nem hallottál róla, mert eltérő okokból mindkét félnek kínos. (Az oroszok okait nem kell magyarázni, az akkori ukrán politikai / katonai vezetés pedig napokig nem küldött az ottani egységeknek utánpótlást, miközben Kijevben katonai parádékat rendeztek.)Erről van valami cikked? Ezt még nem is hallottam.444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbolEhhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
Vrij6
peterk2005
Nomac
De akár kínos nekik is (mármint a korábbi politikai vezetésnek) akár nem, az ukránok emlékeznek a történetre, abban biztos vagyok.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nofene, Georgia (Bulldogs) is beszállhat a buliba vagy az emberek ott is megunják a kormányt?Tegnap óta pont ezen gondolkodom, hogy ha már úgyis all-int tol a Nyugat is ebben a témakörben lassan, egy jó Lukasenka-buktatás, grúz forradalom, az eleve ingadozó kazahok megtolása kombóval el lehet jutni oda, hogy Putyin lehúzhatja magát a dácsája arany retyóján.
The prime minister of #Georgia has confirmed that the country will not join sanctions against #Russia. #Georgians themselves are coming out to rallies of many thousands in support of #Ukraine and demanding that the government take action against Russia.
— NEXTA (@nexta_tv) February 28, 2022
Solymi
több mint 3 éve
Ilyenkor nem működik amúgy az, hogy elkezdesz mondjuk milliós TV-ket vásárolni online, kifizeted, majd a fiókodból eltávolítod a kártyádat, hozzáadsz valami normális bankot, és arra kéred a visszatérítést?telex.hu/belfold/2022/02/28/magyar-nemzeti-bank-sberbank-bankszunnapreggel az volt az első, ahogy bejöttünk az éjjeli hír után, miszerint fizetésképtelenséget fenyegető helyzetben van a Sber.csak ma?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
vpi
Amadeus
csebi
Amadeus
Solymi
több mint 3 éve
Az oroszoknak meg nem marad por se.... 😀VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.több porsche jut nekünk
Amadeus
briareos
több mint 3 éve
de csak miutan OV lemeccseli ezt Vargaval.Feri bátyám kap egyet a nyolcvanas mellé.VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.több porsche jut nekünk
Amadeus
briareos
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Feri bátyám kap egyet a nyolcvanas mellé.VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.több porsche jut nekünk
Amadeus
briareos
több mint 3 éve
Jelentkezett a hadseregbe Vaszilij Lomacsenko, az ukránok olimpiai bajnok, amatőrként és profikén egyaránt világbajnoki címet nyert ökölvívója, írta az ESPN.A 24 éves sportoló katonai ruhában, fegyverrel a hátán osztott meg képet a közösségi oldalán, miután csatlakozott egy területvédelmi zászlóaljhoz.
Lomacsenko az orosz invázió idején még Görögországban tartózkodott, majd a pénteki járatáét törölték, így Bukarestbe repült, és átutazva Románián ért haza Odessza melletti otthonába szombaton.
A sportoló amatőr pályafutása során 2008-ban pehely-, 2012-ben könnyűsúlyban nyert olimpiát, 2009-ben és 2011-ben világbajnok volt és 2013 óta a profik között szerepel.
A profik között WBA-nél, a WBC-nél és a WBO-nál is megszerezte már a világbajnoknak járó övet, ezeket azonban 2020. október 17-én elbukta Teófimo López ellen. Azóta két mérkőzést nyert meg (a mérlege 16-2, 11 KO), legközelebb június 5-én, az ausztrál George Kambosos elleni címmérkőzésen lépne ringbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.több porsche jut nekünk
Amadeus
több mint 3 éve
VW konszern nem szállít több autót Oroszországba.
több mint 3 éve
Nofene, Georgia (Bulldogs) is beszállhat a buliba vagy az emberek ott is megunják a kormányt?The prime minister of #Georgia has confirmed that the country will not join sanctions against #Russia. #Georgians themselves are coming out to rallies of many thousands in support of #Ukraine and demanding that the government take action against Russia.
— NEXTA (@nexta_tv) February 28, 2022
több mint 3 éve
Amúgy nekem még annyi kérdésem van, hogy a magyar gazdaságot ez a SWIFT téma, mennyire fogja érinteni?plusz a magyar rafit erintheti szerintetek? ha jol tudom eleg nagy rafi van oroszorszagban.
Hogy áll az ország a kölcsönökkel és visszafizetési határidőkkel? Mennyire van diverzifikálva?
Szerk.: Én hülye, már korábban is ki akartam venni a pénzem MÁP+-ból, most meg már kb. lassan mindegy.
Átválthattam volna 355 körül EUR-ra vagy CZK-ra...
Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ezt akkoriban láttam, de ez csak a Kijevi eseményekről szól, nemde?ajánlom a Winter on Fire című dokumentumfilmetErről van valami cikked? Ezt még nem is hallottam.444.hu/2022/02/28/az-oroszok-uzentek-a-kijevieknek-szabadon-elmehetnek-a-varosbolEhhez az üzenethez érdemes hozzátenni, hogy 2014-ben is kaptak az ukránok egy hasonló ígéretet Krímben. Akkor le is rakták a fegyvert, és amikor elkezdtek kivonulni, akkor az oroszok két oldalról közrevették és halomra lőtték őket. Egy ember nem jutott ki közülük élve.
Vrij6
peterk2005
Nomac
Löfli
több mint 3 éve
Amúgy nekem még annyi kérdésem van, hogy a magyar gazdaságot ez a SWIFT téma, mennyire fogja érinteni?Hogy áll az ország a kölcsönökkel és visszafizetési határidőkkel? Mennyire van diverzifikálva?
Szerk.: Én hülye, már korábban is ki akartam venni a pénzem MÁP+-ból, most meg már kb. lassan mindegy.
Átválthattam volna 355 körül EUR-ra vagy CZK-ra...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/02/28/magyar-nemzeti-bank-sberbank-bankszunnapreggel az volt az első, ahogy bejöttünk az éjjeli hír után, miszerint fizetésképtelenséget fenyegető helyzetben van a Sber.csak ma?Magyarországi Sberbankról van valakinek infója?mi most vettünk ki cégesen mindent és húzunk át máshova.
vpi
Amadeus
csebi
Amadeus
A két szünnapra azért van szükség, mivel az EU szanálási szervezete, az Egységes Szanálási Hatóság bejelentette: komoly fizetőképességi problémák jelentkeztek a magyar bank tulajdonosánál, az ausztriai székhelyű Sberbank Europe AG-nál. Az MNB közleménye szerint az orosz Szberbank közép-európai leányvállalata „várhatóan nem tudja teljesíteni tartozásait”, így fizetésképtelenné válhat az orosz-ukrán háború hatása miatt.