USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem vagyok tisztában az amcsi dolgokkal, de ha csak pénzbünti lesz, attól simán nyerhet függetlenül kit küldenek ellene.Az esküdtszék egyhangúlag bűnösnek találta. Már csak a büntetés mértéke a kérdés.Vagy nemPéldául szeptemberben a bíróság el fogja ítélni büntetés kiszabással együtt Trump-ot.Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
Beki
iktriad
Toca
iktriad
több mint 1 éve
Abból komoly népharag lenne, még a sokkal békésebbnek mondott Demokraták oldalán is.vagy megint jön az SC és aszondja hogy hát neki azt is szabadAz esküdtszék egyhangúlag bűnösnek találta. Már csak a büntetés mértéke a kérdés.Vagy nemPéldául szeptemberben a bíróság el fogja ítélni büntetés kiszabással együtt Trump-ot.Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
Beki
iktriad
Toca
iktriad
amilyen szépen megvették Thomasékat bármit kinézek a hulladékokból
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az esküdtszék egyhangúlag bűnösnek találta. Már csak a büntetés mértéke a kérdés.És akkor nem nyerhet? Vagy nem lehet elnök? Simán behúzza, Harris teljesen súlytalan és komolyan vehetetlen.
iktriad
több mint 1 éve
vagy megint jön az SC és aszondja hogy hát neki azt is szabadAz esküdtszék egyhangúlag bűnösnek találta. Már csak a büntetés mértéke a kérdés.Vagy nemPéldául szeptemberben a bíróság el fogja ítélni büntetés kiszabással együtt Trump-ot.Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
Beki
iktriad
Toca
iktriad
amilyen szépen megvették Thomasékat bármit kinézek a hulladékokból
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az esküdtszék egyhangúlag bűnösnek találta. Már csak a büntetés mértéke a kérdés.Vagy nemPéldául szeptemberben a bíróság el fogja ítélni büntetés kiszabással együtt Trump-ot.Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
Beki
iktriad
Toca
több mint 1 éve
Mindentől függetlenül remélem igazad lesz, de valahogy nem hiszek ebben.Például szeptemberben a bíróság el fogja ítélni büntetés kiszabással együtt Trump-ot.Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
Beki
iktriad
több mint 1 éve
Vagy nemPéldául szeptemberben a bíróság el fogja ítélni büntetés kiszabással együtt Trump-ot.Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
Beki
iktriad
több mint 1 éve
Például szeptemberben a bíróság el fogja ítélni büntetés kiszabással együtt Trump-ot.Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
Beki
több mint 1 éve
It's Joever poén volt már? 😄
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Covid powaaaachina virus 😀Akkor most mondhatjuk, hogy Joe Bident elütötte a villamos? 😀A jóisten vezette 😀
akdestroyer
MC12
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Csak laza fel évvel volt lemaradva Joe bácsi …Biden visszalép. Úgy tűnik eddig bírta a nyomást.Újra nyílt a verseny.
rob3r7o
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mit láttok, amit én nem így a választások előtt pár hónappal? 😊Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Ezek után? Wtf?
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.Épp ellenkezőleg
Beki
több mint 1 éve
Ügyesek... sima Trump győzelem lesz ezek után.
több mint 1 éve
Annak idején kb. 4-5 hónapot tippeltem neki, végül is tovább bírta.Éppen most olvasom az "Apagyilkosság" című könyvet, ami nagyrészt arról szól, hogy miképpen lázadt fel Kádár és a többi élőhalott zombi ellen 1988 tavaszán a pártelit egy része és rakták ki őket a hatalomból, persze a lehető leghumánusabban. Érdekes párhuzam, ahogy azt ecsetelik a könyvben, hogy 1986-87-től kezdve Kádárnak már csak így nagyjából voltak tiszta pillanatai, a beszédei zavarosak, a nyilvános megjelenései vállalhatatlanok voltak. Végül csak egy kicsit sírta el magát, amikor az elvtársak közölték vele, hogy ennyi volt.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Kamala amúgy miért ennyire jó a demokratáknak? Ő nem egy Hillary 2.0?
több mint 1 éve
china virus 😀Akkor most mondhatjuk, hogy Joe Bident elütötte a villamos? 😀A jóisten vezette 😀
akdestroyer
MC12
több mint 1 éve
Akkor most mondhatjuk, hogy Joe Bident elütötte a villamos? 😀A jóisten vezette 😀
akdestroyer
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Minden azon múlik, Gavin Newsom mennyire akar elnök lenni. Ha nagyon, akkor érdekes 4 hét lesz. Ha beáll Harris mögé, akkor nem.Akkor ki lesz Trump ellenfele?mivel a primaryt Biden nyerte így sztem open convention lesz
ThundersNFL a Paraszt
4 hét múlva kiderül
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Akkor ki lesz Trump ellenfele?mivel a primaryt Biden nyerte így sztem open convention lesz
ThundersNFL a Paraszt
4 hét múlva kiderül
több mint 1 éve
Akkor ki lesz Trump ellenfele?Úgy tűnik, ő.
ThundersNFL a Paraszt
My fellow Democrats, I have decided not to accept the nomination and to focus all my energies on my duties as President for the remainder of my term. My very first decision as the party nominee in 2020 was to pick Kamala Harris as my Vice President. And it’s been the best… pic.twitter.com/x8DnvuImJV
— Joe Biden (@JoeBiden) July 21, 2024
több mint 1 éve
Akkor ki lesz Trump ellenfele?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Már offisöl is, h őt támogatja. Engem meglepne, ha nem Kamala lenne a jelölt innentől.www.reuters.com/world/us/with-kamala-harris-democrats-would-bet-against-us-history-sexism-racism-2024-07-21/
rob3r7o
narratíva indul is