USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
én a könyvelési cuccokat és pár egyéb dolgot ismerekMagamra utalok: nézd meg az ányk-t itthon.Hat ismerve a beszerzeseket / fejleszteseket a kozszferaban ez meg logikus is 😀 kb van ott egy office 2003 meg IE-re epulo "rendszer" aztan a tobbi beszerzes / fejlesztes csak nyulasi lehetoseg mert a vegen ugyis a regi rendszert kell hasznalni mert az legalabb mukodik.2025-ig kell átállnia mindenkinek, viszont a holnapi naptól csak spec engedéllyel lehet külföldi szoftvert vásárolni. Szóval lényegében kivezetik 3 év alatt a külföldi szoftvereket, viszont újakat már nem nagyon fognak venni.Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.És akkor majd AstraLinux-ot használnak hirtelen, vagy ott mindenki az IT szektorban mozog az állami szerveknél? 😀
Amadeus
bobi0092
Lelkük rajta.
Amadeus
rokaur
De úgy nézd meg, hogy a milliárdos pereket is azon intézzük.
Amadeus
vicc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Magamra utalok: nézd meg az ányk-t itthon.Hat ismerve a beszerzeseket / fejleszteseket a kozszferaban ez meg logikus is 😀 kb van ott egy office 2003 meg IE-re epulo "rendszer" aztan a tobbi beszerzes / fejlesztes csak nyulasi lehetoseg mert a vegen ugyis a regi rendszert kell hasznalni mert az legalabb mukodik.2025-ig kell átállnia mindenkinek, viszont a holnapi naptól csak spec engedéllyel lehet külföldi szoftvert vásárolni. Szóval lényegében kivezetik 3 év alatt a külföldi szoftvereket, viszont újakat már nem nagyon fognak venni.Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.És akkor majd AstraLinux-ot használnak hirtelen, vagy ott mindenki az IT szektorban mozog az állami szerveknél? 😀
Amadeus
bobi0092
Lelkük rajta.
Amadeus
rokaur
De úgy nézd meg, hogy a milliárdos pereket is azon intézzük.
több mint 3 éve
rokaur
876
Hat ismerve a beszerzeseket / fejleszteseket a kozszferaban ez meg logikus is 😀 kb van ott egy office 2003 meg IE-re epulo "rendszer" aztan a tobbi beszerzes / fejlesztes csak nyulasi lehetoseg mert a vegen ugyis a regi rendszert kell hasznalni mert az legalabb mukodik.2025-ig kell átállnia mindenkinek, viszont a holnapi naptól csak spec engedéllyel lehet külföldi szoftvert vásárolni. Szóval lényegében kivezetik 3 év alatt a külföldi szoftvereket, viszont újakat már nem nagyon fognak venni.Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.És akkor majd AstraLinux-ot használnak hirtelen, vagy ott mindenki az IT szektorban mozog az állami szerveknél? 😀
Amadeus
bobi0092
Lelkük rajta.
Amadeus
több mint 3 éve
Statégia nyugalom főtörzs jelenti!béke operatív törzs...ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Amúgy engem ami a magyar kormánnyal kapcsolatban erősen zavar a szokásos kritikákon túl, hogy nem látom a terveket. Eddig imádták az operatív törzseket, most se ártana olyan, ami a B opciót igazgatná. Tudom, hogy sokaknak a szíve szakad meg, de tényleg lehet nem lesz orosz gáz meg Paks 2. Fél Európa tervezget, tárgyal, szerződéseket köt. Ha utolsóként, letolt gatyával megyünk, még szarabbul járunk. Most kivételesen nem fog működni, hogy majd az EU kitalálja, kifizeti, mi meg egy k. anyáddal megköszönjük a segítséget.
Ha nincs igazuk, akkor ez a durva hazugság nagyon vissza fog ütni rájuk és a kárpátaljai magyarokra is a háború után.
Ha igaza van, akkor meg érdekes kérdés, hogy vajon honnan tudja, hogy az ukrán külügyminiszter felhívta a magyarországi ukrán nagykövetséget és azt mondta, amit a kakadufejű állít?
Klaci79
Oké nem vagyok naiv. Választás előtt ezt nem fogják bejelenteni, szóval átfogalmazom. Nagyon remélem, hogy kidolgozás alatt van a B terv, esetleg már zajlanak háttér tárgyalások. Engem nagyon megnyugtatna, ha április közepén erről szólnának valamit aktuális vezetőink. Talán a narratívát is Európaibb mederbe lehetne terelni.
andree
beishugyoznékmenten
sutianap
több mint 3 éve
majd lesz2025-ig kell átállnia mindenkinek, viszont a holnapi naptól csak spec engedéllyel lehet külföldi szoftvert vásárolni. Szóval lényegében kivezetik 3 év alatt a külföldi szoftvereket, viszont újakat már nem nagyon fognak venni.Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.És akkor majd AstraLinux-ot használnak hirtelen, vagy ott mindenki az IT szektorban mozog az állami szerveknél? 😀
Amadeus
bobi0092
Lelkük rajta.
Amadeus
több mint 3 éve
béke operatív törzs...ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Amúgy engem ami a magyar kormánnyal kapcsolatban erősen zavar a szokásos kritikákon túl, hogy nem látom a terveket. Eddig imádták az operatív törzseket, most se ártana olyan, ami a B opciót igazgatná. Tudom, hogy sokaknak a szíve szakad meg, de tényleg lehet nem lesz orosz gáz meg Paks 2. Fél Európa tervezget, tárgyal, szerződéseket köt. Ha utolsóként, letolt gatyával megyünk, még szarabbul járunk. Most kivételesen nem fog működni, hogy majd az EU kitalálja, kifizeti, mi meg egy k. anyáddal megköszönjük a segítséget.
Ha nincs igazuk, akkor ez a durva hazugság nagyon vissza fog ütni rájuk és a kárpátaljai magyarokra is a háború után.
Ha igaza van, akkor meg érdekes kérdés, hogy vajon honnan tudja, hogy az ukrán külügyminiszter felhívta a magyarországi ukrán nagykövetséget és azt mondta, amit a kakadufejű állít?
Klaci79
Oké nem vagyok naiv. Választás előtt ezt nem fogják bejelenteni, szóval átfogalmazom. Nagyon remélem, hogy kidolgozás alatt van a B terv, esetleg már zajlanak háttér tárgyalások. Engem nagyon megnyugtatna, ha április közepén erről szólnának valamit aktuális vezetőink. Talán a narratívát is Európaibb mederbe lehetne terelni.
andree
beishugyoznékmenten

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
2025-ig kell átállnia mindenkinek, viszont a holnapi naptól csak spec engedéllyel lehet külföldi szoftvert vásárolni. Szóval lényegében kivezetik 3 év alatt a külföldi szoftvereket, viszont újakat már nem nagyon fognak venni.Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.És akkor majd AstraLinux-ot használnak hirtelen, vagy ott mindenki az IT szektorban mozog az állami szerveknél? 😀
Amadeus
bobi0092
Lelkük rajta.
több mint 3 éve
ÁNYK-n beadható a minden is. Mindenhova.Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.az menő
Amadeus
remélem vitkorék is tolnak egy ilyet
5 perc alatt omlana össze minden 😀
Negritis
több mint 3 éve
Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.És akkor majd AstraLinux-ot használnak hirtelen, vagy ott mindenki az IT szektorban mozog az állami szerveknél? 😀
Amadeus
több mint 3 éve
Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.az menő
Amadeus
remélem vitkorék is tolnak egy ilyet
5 perc alatt omlana össze minden 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.thetimes.co.uk/article/one-soldier-raped-me-then-the-other-as-my-son-cried-7xbqwzdqwbaráti ország baráti hadereje.
több mint 3 éve
Valami biztos h van, csak ahogy mondod, most vegig kell vinni a narrativat, meg ezzel lehet megint brusszelezni, libsizni meg a tobbi.ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Amúgy engem ami a magyar kormánnyal kapcsolatban erősen zavar a szokásos kritikákon túl, hogy nem látom a terveket. Eddig imádták az operatív törzseket, most se ártana olyan, ami a B opciót igazgatná. Tudom, hogy sokaknak a szíve szakad meg, de tényleg lehet nem lesz orosz gáz meg Paks 2. Fél Európa tervezget, tárgyal, szerződéseket köt. Ha utolsóként, letolt gatyával megyünk, még szarabbul járunk. Most kivételesen nem fog működni, hogy majd az EU kitalálja, kifizeti, mi meg egy k. anyáddal megköszönjük a segítséget.
Klaci79
andree
Ezzel is szavazokat erositenek, mert sulykoljak h nem lesz gaz ha a baloldal nyer. Ha bemondanak h van terv, akkor lehet paran nem oda szavaznanak.
több mint 3 éve
Ki kell ábrándítsalak.ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Amúgy engem ami a magyar kormánnyal kapcsolatban erősen zavar a szokásos kritikákon túl, hogy nem látom a terveket. Eddig imádták az operatív törzseket, most se ártana olyan, ami a B opciót igazgatná. Tudom, hogy sokaknak a szíve szakad meg, de tényleg lehet nem lesz orosz gáz meg Paks 2. Fél Európa tervezget, tárgyal, szerződéseket köt. Ha utolsóként, letolt gatyával megyünk, még szarabbul járunk. Most kivételesen nem fog működni, hogy majd az EU kitalálja, kifizeti, mi meg egy k. anyáddal megköszönjük a segítséget.
Klaci79
andree
több mint 3 éve
ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Amúgy engem ami a magyar kormánnyal kapcsolatban erősen zavar a szokásos kritikákon túl, hogy nem látom a terveket. Eddig imádták az operatív törzseket, most se ártana olyan, ami a B opciót igazgatná. Tudom, hogy sokaknak a szíve szakad meg, de tényleg lehet nem lesz orosz gáz meg Paks 2. Fél Európa tervezget, tárgyal, szerződéseket köt. Ha utolsóként, letolt gatyával megyünk, még szarabbul járunk. Most kivételesen nem fog működni, hogy majd az EU kitalálja, kifizeti, mi meg egy k. anyáddal megköszönjük a segítséget.
Klaci79
több mint 3 éve
Oroszország betiltja a közszférában a külföldi szoftverek használatát.
több mint 3 éve
Putyint becsaphatta a hadvezetés, nő a feszültség az elnök körülEddig hol igaznak bizonyultak, hol nem igazolta a valóság azokat az amerikai hírszerzési jelentéseket, amik minden héten kiszivárognak vagy nyilvánosan közlik őket Washingtonban. Újabb ilyen értesülés érkezett, méghozzá Kaitlan Collins, a CNN Fehér Ház-i tudósítójának Twitterén keresztül.
Collins szerint Vlagyimir Putyin orosz elnököt félrevezette az orosz hadvezetés arról, hogyan mehet végbe, illetve hogyan áll az ukrajnai hadjárat. Ez pedig folyamatos feszültséget okoz az államfő és a hadügy vezetése között. Amit sok szakértő mond már a háború eleje óta, igazolja mindezt: hogy a hadvezetés se meri elmondani az igazat (tehát a rossz híreket) Putyinnak, ahogy például azt sem, hogy sorkatonákat vetettek be.
24.hu
több mint 3 éve
Ukrán ellentámadáswww.youtube.com/watch?v=Ss9IhqS8YRI&t=182s
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 3 éve
Pláne hogy a háború vègère már vègkèpp nem lesznek kárpátaljai magyarok....😔😔😔ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Pont annyira szarják le a 100e kárpátaljait, mint a 45e covid halottat.
Klaci79
Ha nincs hozzájuk fűződő politikai érdek, akkor feláldozhatóak.
vpi
több mint 3 éve
ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Pont annyira szarják le a 100e kárpátaljait, mint a 45e covid halottat.
Klaci79
Ha nincs hozzájuk fűződő politikai érdek, akkor feláldozhatóak.
több mint 3 éve
ijesztő, amit Szijjártóék csinálnak ezzel az ukrán-magyar ellenzék helyzettel.Ha nincs igazuk, akkor ez a durva hazugság nagyon vissza fog ütni rájuk és a kárpátaljai magyarokra is a háború után.
több mint 3 éve
Én elvihetem a céges Astrát nyaralásra, de azért az F35-ben nem vagyok biztos, hogy odaadják 😀www.portfolio.hu/global/20220330/igazi-horrortorteneteket-meselnek-az-ukrajnabol-hazatero-kulfoldi-onkentesek-536455Ha valahogy rá lehetne venni a teljes amcsi tengerészgyalogságot, hogy szabadságot vegyenek ki fegyverzettel együtt, és a szabadság alatt Ukrajnában önkénteskedjenek, pont mint az orosz katonák 14-től Donbasszban, az szerintem nagy előrelépés lenne 😉
"Hieu Le, az amerikai önkéntes arról is beszélt, hogy a városi harcok maga a „pokol”, illetve hogy az oroszoknak olyan sok páncélosuk van, hogy szó szerint bármelyik sarkon beléjük futhatott.
Kitért arra is, hogy az ukránok bűnözőknek is fegyvert adtak és rendesen félt tőle, hogy az összecsapások során sajátjai lövik hátba.
Az önkéntesek beszéltek a halottakról, sérültekről, illetve a rengeteg külföldi önkéntes halálát okozó támadásról a Javoriv kiképzőbázison; ezeket a nagyon részletes, nagyon felkavaró sztorikat inkább nem közöljük, de fellelhetők a Vice cikkében."
Az eredeti:
www.vice.com/en/article/y3v4xj/joining-ukrainian-foreign-legion?utm_medium=social&utm_source=vice_facebook&fbclid=IwAR0y9TquOToUo4ODcCFw_z0WIFIh8eGiFuro4P6ZV_TdzQRDr7Z0oC64yVc
nagir
ender1112
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/global/20220330/igazi-horrortorteneteket-meselnek-az-ukrajnabol-hazatero-kulfoldi-onkentesek-536455Ha valahogy rá lehetne venni a teljes amcsi tengerészgyalogságot, hogy szabadságot vegyenek ki fegyverzettel együtt, és a szabadság alatt Ukrajnában önkénteskedjenek, pont mint az orosz katonák 14-től Donbasszban, az szerintem nagy előrelépés lenne 😉
"Hieu Le, az amerikai önkéntes arról is beszélt, hogy a városi harcok maga a „pokol”, illetve hogy az oroszoknak olyan sok páncélosuk van, hogy szó szerint bármelyik sarkon beléjük futhatott.
Kitért arra is, hogy az ukránok bűnözőknek is fegyvert adtak és rendesen félt tőle, hogy az összecsapások során sajátjai lövik hátba.
Az önkéntesek beszéltek a halottakról, sérültekről, illetve a rengeteg külföldi önkéntes halálát okozó támadásról a Javoriv kiképzőbázison; ezeket a nagyon részletes, nagyon felkavaró sztorikat inkább nem közöljük, de fellelhetők a Vice cikkében."
Az eredeti:
www.vice.com/en/article/y3v4xj/joining-ukrainian-foreign-legion?utm_medium=social&utm_source=vice_facebook&fbclid=IwAR0y9TquOToUo4ODcCFw_z0WIFIh8eGiFuro4P6ZV_TdzQRDr7Z0oC64yVc
nagir
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/global/20220330/igazi-horrortorteneteket-meselnek-az-ukrajnabol-hazatero-kulfoldi-onkentesek-536455"Hieu Le, az amerikai önkéntes arról is beszélt, hogy a városi harcok maga a „pokol”, illetve hogy az oroszoknak olyan sok páncélosuk van, hogy szó szerint bármelyik sarkon beléjük futhatott.
Az eredeti:
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Speaker of the State Duma Volodin proposed to expand the list of goods that Russia can export for rubles. In addition to gas, it could be fertilizers, grain, oil, coal, metals, timber, etc.Azaz mindent, csak valaki vegyen rubelt bármilyen pénznemért, amit aztán lehet pörgetni.
Amadeus