Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
- JC6
6 990
Na ez nagyon durva...És aki ezt megugrotta, az próbálkozhat ezzel:Negi, legyen már egy kis önértékelésed ☺️ Minden rosszindulat nélkül. Már a viccek topicot sem érdemes nézni ha új hozzászólás van. 🤔Tessék, ez vicces:
kristóf17
Sobri Jóska
Vrij6
több mint 4 éve
És aki ezt megugrotta, az próbálkozhat ezzel:Negi, legyen már egy kis önértékelésed ☺️ Minden rosszindulat nélkül. Már a viccek topicot sem érdemes nézni ha új hozzászólás van. 🤔Tessék, ez vicces:
kristóf17
Sobri Jóska
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
kockáknak:KNOCK
KNOCK
KNOCK KNOCK
KNOCK KNOCK KNOCK
KNOCK KNOCK KNOCK KNOCK KNOCK
Who's there?
Fibonacci
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Negi, legyen már egy kis önértékelésed ☺️ Minden rosszindulat nélkül. Már a viccek topicot sem érdemes nézni ha új hozzászólás van. 🤔Tessék, ez vicces:
kristóf17
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Negi, legyen már egy kis önértékelésed ☺️ Minden rosszindulat nélkül. Már a viccek topicot sem érdemes nézni ha új hozzászólás van. 🤔www.youtube.com/watch?v=V4CggHUypjY
kristóf17
több mint 4 éve
Negi, legyen már egy kis önértékelésed ☺️ Minden rosszindulat nélkül. Már a viccek topicot sem érdemes nézni ha új hozzászólás van. 🤔
több mint 4 éve
kockahumor, de aki érti sztem értékelni fogjaThe Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 4 éve
Te mint ingatlanos értékelhetned milyen szép a lépcsőwww.youtube.com/watch?v=6QGmSOzXV1sEz mi a szar? Tuti itt a helye?
Negritis
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 990
www.youtube.com/watch?v=6QGmSOzXV1sEz mi a szar? Tuti itt a helye?
Negritis
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=6QGmSOzXV1s
több mint 4 éve
twitter.com/GasmaNZ/status/1292374113361649665
több mint 4 éve
Since Phil Collins is trending.
— Rex Chapman🏇🏼 (@RexChapman) August 8, 2020
You’re welcome... pic.twitter.com/TjxlycnRBs
több mint 4 éve
Rá akartam nézni h mi is van a nemzeti konzultációban, de kiírta h az általam megadott (kamu) email cím érvénytelen, és használjam a példa@példa.hu formátumot 😀na mondom akkor beírom azt, erre kiírta h azzal az email-lel már kitöltötték egyszer 😀 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀fun fact:
szegeder.hu/valaki-negyszer-beleszart-a-vasarhelyi-furdo-medencejebe/?fbclid=IwAR2anL53R8qQy5PQY3gJMLJ1M0wd3iC1ELir5b3gZR_37EkZfCaH_9QJKmI
rokaur
floridában nincs arányaiban több megkattant ember mint a többi államban, de olyan személyiségi jogi szabályozás van hatályban floridában, ami simán lehetővé teszi a rendőrségnek és ezáltal a sajtónak, hogy egy arrest kb minden részletét nyilvánosságra hozzák, míg más államokban ennél sokkal szűkszavúabban nyilatkoznak csak sok vicces sztoritól megfosztva az emberiséget.
több mint 4 éve
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀Huh, még jó, hogy szombaton voltunk ott. Mondjuk abba a medencébe akkor se mennék be ha fizetnének érte 😀
szegeder.hu/valaki-negyszer-beleszart-a-vasarhelyi-furdo-medencejebe/?fbclid=IwAR2anL53R8qQy5PQY3gJMLJ1M0wd3iC1ELir5b3gZR_37EkZfCaH_9QJKmI
rokaur
peach
több mint 4 éve
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀Huh, még jó, hogy szombaton voltunk ott. Mondjuk abba a medencébe akkor se mennék be ha fizetnének érte 😀
rokaur
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀tudnám minek kattintottam rá miután láttam a címet... 😀
rokaur
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
rokaur
869
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀szegeder.hu/valaki-negyszer-beleszart-a-vasarhelyi-furdo-medencejebe/?fbclid=IwAR2anL53R8qQy5PQY3gJMLJ1M0wd3iC1ELir5b3gZR_37EkZfCaH_9QJKmI
több mint 4 éve
@DansgamingThe furniture store keeps calling me back, but all I wanted was one night stand
több mint 4 éve
nekem tetszett ez a paródia, Hansen meg egy hulladék ember sajnosyoutu.be/ktOg7j8sOzYNegri, neked nagyon fura humorod van.
Negritis
#JC6
több mint 4 éve
youtu.be/ktOg7j8sOzY