Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Nyíregyháza környékén többek közt Faterék szerelik fel a tányéros tvket a T-Homenak,mesélt már egy két jó sztorit 😀CowboykarcsiNálunk a gettókban (Hősök tere, István akna, György akna, Pécsbánya stb..) a UPC és a Digi a menő. Erdőnyi tányér van a viskókon, van amelyiken kettő is.. 😀
több mint 13 éve
Nyíregyháza környékén többek közt Faterék szerelik fel a tányéros tvket a T-Homenak,mesélt már egy két jó sztorit 😀Ne degradáld le az öreg Matulát.. 😀 Az övé színtiszta nádkunyhó volt.apeszosMatula bácsi is ilyenben lakott, igaz kicsit nyugatabbra.....csi77
Borsod 2013laccoo74
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ne degradáld le az öreg Matulát.. 😀 Az övé színtiszta nádkunyhó volt.Matula bácsi is ilyenben lakott, igaz kicsit nyugatabbra.....csi77
Borsod 2013laccoo74
több mint 13 éve
És nem volt tányéros tv-je!Matula bácsi is ilyenben lakott, igaz kicsit nyugatabbra.....csi77
Borsod 2013laccoo74
több mint 13 éve
Matula bácsi is ilyenben lakott, igaz kicsit nyugatabbra.....
Borsod 2013laccoo74
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Marketingnél fontos szempont a célcsoport helyes megválasztása:ez a youtube-reklám videóval massan tényleg megérne egy tematikus blogot
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Marketingnél fontos szempont a célcsoport helyes megválasztása:
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
"Holnap lesz Fernando Torres születésnapja. Remélem, hogy nem hagyja ki."
több mint 13 éve
istenem....Pont tegnap olvastam Telekiről egy kis anekdotát; két miniszterelnöksége közötti időszakban Gödöllőre utazott vasúton. A fülkében egy cserkészcsapat is utazott (Teleki országos főcserkész volt). Mivel Teleki a menetiránynak háttal ült, az egyik kiscserkész megjegyezte, hogy gyakrabban lesznek rosszul azok az utasok akik így ülnek, és felajánlotta hogy cseréljenek helyet.
Duff
Teleki válasza: Drága gyerekem, szó sem lehet róla! Ha itt tényleg valaki rosszul lesz, inkább én rókázzalak le téged, mint te engem.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 13 éve
Fiatalok gyónnak a nagy ünnep előtt. Bejön egy fiú, sorolja a bűneit és közéjük illeszti:- Hegedültem.
A pap nem érti, de nem szól közbe. Amikor végzett, elégtételt szab ki, feloldozást ad, elbocsátja. Jön a következő fiú, és ő is említi a “hegedülést”. Ez így megy tovább, mikor betérdel ötödiknek egy lány is:
- Atyám, meghegedültek.
A pap kilép a gyóntatófülkéből:
- Vonósnégyes, vissza!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"

Amadeus91