Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 547
Afrikai ország meg szabadkártya? Eddz még többet (vagy ha minden kötél szakad táplálkozz változatosan), és vívd ki majd az itthon a részvételt! 😊Shit, nem akarok mainstreamkedni. 😀
iktriad
több mint 12 éve
Afrikai ország meg szabadkártya? Eddz még többet (vagy ha minden kötél szakad táplálkozz változatosan), és vívd ki majd az itthon a részvételt! 😊Szaba nagyon elrontotta, hogy anno nem ment ki, de biztosíthat, hogy az iskolával nagy gondjai nem lettek volna. 😊 Amúgy valami afrikai országgal tényleg felvehetné valaki nekem a kapcsolatot, a riói szabadkártya ügyében. 😀szabaAz is igaz, de ha Jakabos hazajött mert túl sok órára kellett bejárni, akkor lehet Szaba is pórul járna 😛HöriA sportolókkal szemben nem biztos, hogy elvárás a nyelv ismerete. 😀 Ilyen túl bonyolult dolgokra nem adnak odakint. 😂 Ha Marshawn Lynch és Frank Gore egyetemre járhatott, akkor nincs miről beszélni.gsnSzabának is el kellett volna mennie valamelyik amerikai egyetemre úszni már régen. 😛 Vagy ha az nem is, de a katari válogatott mindenképp. 😀 😀gsnmagyarul is alig ért csórikám, hát még más egzotikus nyelven!Höri
több mint 12 éve
szaba
10 547
Szaba nagyon elrontotta, hogy anno nem ment ki, de biztosíthat, hogy az iskolával nagy gondjai nem lettek volna. 😊 Amúgy valami afrikai országgal tényleg felvehetné valaki nekem a kapcsolatot, a riói szabadkártya ügyében. 😀Az is igaz, de ha Jakabos hazajött mert túl sok órára kellett bejárni, akkor lehet Szaba is pórul járna 😛HöriA sportolókkal szemben nem biztos, hogy elvárás a nyelv ismerete. 😀 Ilyen túl bonyolult dolgokra nem adnak odakint. 😂 Ha Marshawn Lynch és Frank Gore egyetemre járhatott, akkor nincs miről beszélni.gsnSzabának is el kellett volna mennie valamelyik amerikai egyetemre úszni már régen. 😛 Vagy ha az nem is, de a katari válogatott mindenképp. 😀 😀gsnmagyarul is alig ért csórikám, hát még más egzotikus nyelven!Höri
több mint 12 éve
Az is igaz, de ha Jakabos hazajött mert túl sok órára kellett bejárni, akkor lehet Szaba is pórul járna 😛A sportolókkal szemben nem biztos, hogy elvárás a nyelv ismerete. 😀 Ilyen túl bonyolult dolgokra nem adnak odakint. 😂 Ha Marshawn Lynch és Frank Gore egyetemre járhatott, akkor nincs miről beszélni.gsnSzabának is el kellett volna mennie valamelyik amerikai egyetemre úszni már régen. 😛 Vagy ha az nem is, de a katari válogatott mindenképp. 😀 😀gsnmagyarul is alig ért csórikám, hát még más egzotikus nyelven!Höri
több mint 12 éve
gsn
3 548
A sportolókkal szemben nem biztos, hogy elvárás a nyelv ismerete. 😀 Ilyen túl bonyolult dolgokra nem adnak odakint. 😂 Ha Marshawn Lynch és Frank Gore egyetemre járhatott, akkor nincs miről beszélni.Szabának is el kellett volna mennie valamelyik amerikai egyetemre úszni már régen. 😛 Vagy ha az nem is, de a katari válogatott mindenképp. 😀 😀gsnmagyarul is alig ért csórikám, hát még más egzotikus nyelven!Höri
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Szabának is el kellett volna mennie valamelyik amerikai egyetemre úszni már régen. 😛 Vagy ha az nem is, de a katari válogatott mindenképp. 😀 😀gsnmagyarul is alig ért csórikám, hát még más egzotikus nyelven!
több mint 12 éve
gsn
3 548
Teljesen mindegy, hogy mennyire meg hogyan éri meg az araboknak ez. A lényeg, hogy ő úgy érzi, a jobb körülmények mellett fejlődhet. És ha sor kerülne honosításra, akkor sem mondhatunk semmit. Igazából meg is érdemli ez az ország és ennek a vezetése azt, hogy a legjobb, de csak az eredményekkor létezőnek elismert sportolóit elveszítse. Amelyik ország nem tiszteli az értékeit, és azt finanszírozza, aminek az eredménye csakis az alibizés és a bűnözés (igen, hőn szeretett labdarúgásunk), megérdemli ezt teljes mértékben. Szabának is el kellett volna mennie valamelyik amerikai egyetemre úszni már régen. 😛 Vagy ha az nem is, de a katari válogatott mindenképp. 😀 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
szaba
10 547
Mondjuk eszembe se jutott... 😀Én erről már 2 hónapja tudok. 😛 szabaAkkor mondhattad volna, hogy vele beszéljek 😛zolika26
több mint 12 éve
Én erről már 2 hónapja tudok. 😛 szabaAkkor mondhattad volna, hogy vele beszéljek 😛
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
szaba
10 547
Én erről már 2 hónapja tudok. 😛 A világkupákon várnak eredményeket majd tőle, ami azért hozhat nekik hasznot, meg egy angol edző van ott, aki nagyon akart a csapatba egy hardworker-t. 😊Szép, szép, de még mindig nem tiszta nekem sem, hogy ez miért éri meg az araboknak. Nem tudod az egész interjút bemásolni esetleg?SchleckAz újságban bővebb interjú van:Ez szerintem honosítást jelenthet. Máshogy nem tudom elképzelni az egész dolgot.Schleckaz nájszPont ezen gondolkodtam én is. Ha az ajkai klub és a magyar válogatott tagja marad akkor...?
www.nemzetisport.hu/uszas/kis-gergo-ajkarol-dubaira-valt-2164667
mondjuk engem is egy kérdés feszeget: ha továbbra is magyar színekben fog versenyezni, akkor ez rajta kívül kinek éri meg?jjncaa
Csak ki ne derüljön a végén, hogy ő is a dubajozás másik formáját választotta.kittli
"-A dubai klubnak mi abban az üzlet, hogy ajkai marad?
- Ők végig azt mondták, nekik megtiszteltetés, ha én ott edzem"Pálca
több mint 12 éve
Az 'ajkai srác' számukra csak egy kis hal aki segít bevonzani a nagyobb halakat is akik lehet, hogy csupán edzőtáborozni jönnek vagy oda is költöznek, de mindenképp fizetik a szállást az edzéseket és népszerűsítik a régióban a sportot és a régió sportlétesítményeit a világon.Legalábbis ez az én véleményem és a tapasztalatom is az ilyen edzőközpontokkal kapcsolatban.
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Szép, szép, de még mindig nem tiszta nekem sem, hogy ez miért éri meg az araboknak. Nem tudod az egész interjút bemásolni esetleg?Schlecktúl hosszú😊
Angolul akar tanulni, angol edzője lesz, Stjepanovic lesz az úszótársa, más érdekes nem nagyon van benne.
több mint 12 éve
Végül is pénzük megvan hozzá. Ha nagyon belegondolok havi ezret nekem is lehet megérné, hogy elmondjam van egy olimpikon+világbajnoki érmes úszóm. És ha az arányokat nézzük nem is kerülne ezerbe, csak 50 forintba. Annyiért meg jó.Szép, szép, de még mindig nem tiszta nekem sem, hogy ez miért éri meg az araboknak. Nem tudod az egész interjút bemásolni esetleg?SchleckAz újságban bővebb interjú van:Ez szerintem honosítást jelenthet. Máshogy nem tudom elképzelni az egész dolgot.Schleckaz nájszPont ezen gondolkodtam én is. Ha az ajkai klub és a magyar válogatott tagja marad akkor...?
mondjuk engem is egy kérdés feszeget: ha továbbra is magyar színekben fog versenyezni, akkor ez rajta kívül kinek éri meg?jjncaa
Csak ki ne derüljön a végén, hogy ő is a dubajozás másik formáját választotta.kittli
több mint 12 éve
Szép, szép, de még mindig nem tiszta nekem sem, hogy ez miért éri meg az araboknak. Nem tudod az egész interjút bemásolni esetleg?Az újságban bővebb interjú van:Ez szerintem honosítást jelenthet. Máshogy nem tudom elképzelni az egész dolgot.Schleckaz nájszPont ezen gondolkodtam én is. Ha az ajkai klub és a magyar válogatott tagja marad akkor...?
több mint 12 éve
Az újságban bővebb interjú van:Ez szerintem honosítást jelenthet. Máshogy nem tudom elképzelni az egész dolgot.Schleckaz nájszPont ezen gondolkodtam én is. Ha az ajkai klub és a magyar válogatott tagja marad akkor...?
- Ők végig azt mondták, nekik megtiszteltetés, ha én ott edzem"
több mint 12 éve
Ez szerintem honosítást jelenthet. Máshogy nem tudom elképzelni az egész dolgot.az nájszPont ezen gondolkodtam én is. Ha az ajkai klub és a magyar válogatott tagja marad akkor...?
több mint 12 éve
az nájszPont ezen gondolkodtam én is. Ha az ajkai klub és a magyar válogatott tagja marad akkor...?
Csak ki ne derüljön a végén, hogy ő is a dubajozás másik formáját választotta.
több mint 12 éve
az nájszwww.nemzetisport.hu/uszas/kis-gergo-ajkarol-dubaira-valt-2164667
mondjuk engem is egy kérdés feszeget: ha továbbra is magyar színekben fog versenyezni, akkor ez rajta kívül kinek éri meg?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
naív vagyok, de tán a válogatott védekezése nem sokkal gyengébb mint a szegedé :cool:a szegedi védekezés miatt olyan amilyen, amögött bárki védne 80%al, viktor sokkal jobb nála. mindemellé meg csókos is 😀 és idegesítő a hangja. túl van sztárolva, nem szeressema.kacsamiért?a.kacsamert jó playa és szegedi 😉peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szaba
10 547
http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-cseh-laszlo-mindket-vegyes-szamban-nyert-parizsban-2147089Néha jó megtörni az edzéseket, tud adni lendületet.
Ennek vajon mi értelme volt a pénzen kívül? Ráadásul elég gyengék az idők is.Schleck
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-cseh-laszlo-mindket-vegyes-szamban-nyert-parizsban-2147089Ennek vajon mi értelme volt a pénzen kívül? Ráadásul elég gyengék az idők is.
több mint 12 éve
a szegedi védekezés miatt olyan amilyen, amögött bárki védne 80%al, viktor sokkal jobb nála. mindemellé meg csókos is 😀 és idegesítő a hangja. túl van sztárolva, nem szeressemmert jó playa és szegedi 😉peachejjj, pedig de örültem volna ha baksa utazik...miért?a.kacsa
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/kemeny-keret-ok-13-an-utaznak-londonba-2145801peach
több mint 12 éve
szaba
10 547
Erőt merített a hajrára... 😀2:03:xx-et úszott második kétszázra, de úgy, hogy 200-250 közt nyomott egy Moussambani-féle 33-34 másodperces hosszt, kábé..IgorAgnel mit csinált, 1:48:52-t úszott 400-on, aztán belefulladt a medencébe 200 és 250 között 😂IgorÚgy megállt? 😀 😀 Mondjuk 1.48-ra nem illik 400-at kezdeni 😀szaba
több mint 12 éve
2:03:xx-et úszott második kétszázra, de úgy, hogy 200-250 közt nyomott egy Moussambani-féle 33-34 másodperces hosszt, kábé..Agnel mit csinált, 1:48:52-t úszott 400-on, aztán belefulladt a medencébe 200 és 250 között 😂IgorÚgy megállt? 😀 😀 Mondjuk 1.48-ra nem illik 400-at kezdeni 😀szaba
És úszott egy 49.08-at ezek után 30 perccel... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
szaba
10 547
Agnel mit csinált, 1:48:52-t úszott 400-on, aztán belefulladt a medencébe 200 és 250 között 😂IgorÚgy megállt? 😀 😀 Mondjuk 1.48-ra nem illik 400-at kezdeni 😀