Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 10 éve
Szép volt Laci! Hatalmas gratula. Elég szép (arany)éremtermés összejöhet Kazanyban az úszóinktól(pl. Gyurta Dani és Katinka is -gondolom- esélyes legalább 1-1 aranyra még).
több mint 10 éve
Laci okos volt, hogy a 3. 50en újított. Le Clos bármi formában van, mindig van egy hajrá nála.
több mint 10 éve
m1 is adta Cseh döntőjét!
több mint 10 éve
Detto. Az M4 meg ugrál össze-vissza.Gratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.Bazzaniaz eurosporton nincs hang pl.sapka
több mint 10 éve
Amikor az M4es kommentátor kimondta, hogy Ledecky már nem nyertem éreztem, hogy akkor tuti behúzza xD
több mint 10 éve
De a kép az tökéletes.Gratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.Bazzaniaz eurosporton nincs hang pl.sapka
több mint 10 éve
Gratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.Bazzaniaz eurosporton nincs hang pl.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Gratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.
több mint 10 éve
Végén kicsit beszartam, Le Cleos szerintem részeg volt a futam alatt.
több mint 10 éve
Ha még van 10 méter, ezüst lett volna, grat Lacinak!
több mint 10 éve
Jó forma ez a Kucsera, mindenkit megdugott, minden balhéban benne volt, és még szét is kokózta az agyát. 😀Tápai Szabina
Tényleg kajakozni kell, óriási orgia és kokóbulik, mi kell még? 😀Stez
az is megvan neki
😀
több mint 10 éve
Jó forma ez a Kucsera, mindenkit megdugott, minden balhéban benne volt, és még szét is kokózta az agyát. 😀Tényleg kajakozni kell, óriási orgia és kokóbulik, mi kell még? 😀
több mint 10 éve
pontosan, most altatás volt 😊Én nem látom olyan szörnyűnek a helyzetet, mint amilyennek sokan hirtelen felindulásból leírták. Egyszerűen nincs egy igazi vezére, vezéregyénisége a csapatnak a medencében. Tibi jó kapitány, de hát a víz mellől nem sokat tud segíteni...ennyi, csúcsra vannak járatva, egy ilyen simán benne van. azért az olaszok mindig is top5-ben voltak a szerb/spanyol/horvát/magyarok mellett. majd jövőre az olimpián dobbantunkpetey
Az olaszok ötödik találata demoralizáló volt, ott tudtam, hogy megtört a csapat. Nem szabad ilyen gólt kapni...
Kár érte.JC6
több mint 10 éve
Én nem látom olyan szörnyűnek a helyzetet, mint amilyennek sokan hirtelen felindulásból leírták. Egyszerűen nincs egy igazi vezére, vezéregyénisége a csapatnak a medencében. Tibi jó kapitány, de hát a víz mellől nem sokat tud segíteni...ennyi, csúcsra vannak járatva, egy ilyen simán benne van. azért az olaszok mindig is top5-ben voltak a szerb/spanyol/horvát/magyarok mellett. majd jövőre az olimpián dobbantunk
Az olaszok ötödik találata demoralizáló volt, ott tudtam, hogy megtört a csapat. Nem szabad ilyen gólt kapni...
Kár érte.JC6
több mint 10 éve
Remélem én is, és jól mérték fel az ellenfeleket. Lochteval szemben amúgy sem sok esélye lett volna vegyesen.
több mint 10 éve
Cseh Laci visszalépett a 200 vegyestől, a 200 pillangó aranyára koncentrálva. Remélem bejön ez a húzása.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
azért az olaszok szépen megmutatták hogy nem csak fociban PO menők..Igen, le lehetett adni minden csapatnak, hogy amikor golt szereznek, vagy szunetnel milyen hazai zenet szeretnenek ha bejatszananak.
pedig a vízilabdában fejben tudunk jók lenni mi is!
temetni semmi értelme, azért szerintem kevesen vették be az MTV beharangozóját ahol is minket meg a szerbeket emelnek ki mint 2 csapat akit vajon megszorít-e valaki...
jó csapat ez az olasz!Benedek helyett meg mondjon valaki alkalmasabb kapitányt ebben a pillanatban aki nem elégedett vele...
az létezik amúgy hogy én a rádióközvetítés alatt a kazanyi háttérből wellhellot véltem kihallani az egyik szünetben? 😊yooker
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én nem látom olyan szörnyűnek a helyzetet, mint amilyennek sokan hirtelen felindulásból leírták. Egyszerűen nincs egy igazi vezére, vezéregyénisége a csapatnak a medencében. Tibi jó kapitány, de hát a víz mellől nem sokat tud segíteni... Az olaszok ötödik találata demoralizáló volt, ott tudtam, hogy megtört a csapat. Nem szabad ilyen gólt kapni...
Kár érte.
több mint 10 éve
azért az olaszok szépen megmutatták hogy nem csak fociban PO menők..pedig a vízilabdában fejben tudunk jók lenni mi is!
temetni semmi értelme, azért szerintem kevesen vették be az MTV beharangozóját ahol is minket meg a szerbeket emelnek ki mint 2 csapat akit vajon megszorít-e valaki...
jó csapat ez az olasz!Benedek helyett meg mondjon valaki alkalmasabb kapitányt ebben a pillanatban aki nem elégedett vele...
az létezik amúgy hogy én a rádióközvetítés alatt a kazanyi háttérből wellhellot véltem kihallani az egyik szünetben? 😊
több mint 10 éve
Mondanám, hogy Benedek menj a fenébe de nem látom ki lenne nála jobb................. ez most már egyértelműen az ő felelőssége is. Mentálisan nem tudja őket úgy odakészíteni ahogy Kemény tudta, igaz VB cím neki is csak egyszer jött össze. 2x is két gólról hagyni így fel állni őket........, kétszer is 15 másodperc alatt gólt kapni ilyen a világon nincs............................... ok VB cím (tudom ne legyek telhetetlen) de azóta egy nagy kalap.... ha vmi csoda nem lesz az olimpián se sok jóra számítsunk..............persze majd ezt is megmagyarázzuk grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
több mint 10 éve
Ezután a kriminálisan nevetséges csoport után csodálkoztam volna ha sikerül ezen a VB-n bármi emlékezeteset alkotni. Nyerjünk Rióban jövőre és senkit nem érdekel semmi 😊
több mint 10 éve
Blama a javából. Átszórakoztunk egy hetet, az első komoly meccs sok volt. Hányszor megnyerhettük volna, nem lőttünk akciógólt, mikor 5-3-ról visszajöttek 5-5-re éreztem, hogy az olaszoknál a lélektani előny.GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
több mint 10 éve
Úgy megyünk 1-gyel, hogy lőttek 3 kapufát, egy egyértelmű gólt, amit nem adtak meg. Mi voltunk olyan hülyék, hogy 3x is nem centerről állíttattuk ki magunkat...Nem egyszerű meccs...
több mint 10 éve
Bogi versenye volt a legnagyobb verseny.