Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 10 éve
Szép volt, Dávid!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Előre is elnézést a dupláért, de fél nappal később már nem szerkesztem bele az előzőbe.Legsikeresebb, yes. Legjobb, nem.
Szóval úgy néz Phelps végérvényesen visszatért, és továbbra is bizonyítja, hogy minden idők talán legjobb sportolója.Jughead
Nalam Karelin es Nurmi elorebb van, Birgit Fischer, Latinyina es Daehlie pedig jo vitatema lenne (es akkor mondjuk Oerter, Stevenson vagy Elisabeta Lipa-Oleniuc meg szoba se kerult)
Ha Phelphs helyett szaba uszott volna a 7 valtoban, akkor is kb. 4A 3E vagy 5A 2E lett volna az eredmeny (2004 4*200 gyors, 2008 4*100 gyors nem lett volna meg, es a 2008 4*100 vegyes necces)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Előre is elnézést a dupláért, de fél nappal később már nem szerkesztem bele az előzőbe.Kivéve persze ha megint elkapják amint ittasan vezet.
Szóval úgy néz Phelps végérvényesen visszatért, és továbbra is bizonyítja, hogy minden idők talán legjobb sportolója. Tegnap ugyanis kedvenc számára (100 pillangó) került sor a válogatón, ugyanúgy ahogy a VB-n is. Nos Phelps 50,45-tel nyert, azaz több mint egy tizeddel verte Le Clos idejét. 😉
Azt hiszem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy Phelps nem 22 darab olimpiai éremmel fejezi be végleg a pályafutását (és akkor még direkt nem írtam az aranyok számáról). 😉Jughead
több mint 10 éve
Előre is elnézést a dupláért, de fél nappal később már nem szerkesztem bele az előzőbe.Szóval úgy néz Phelps végérvényesen visszatért, és továbbra is bizonyítja, hogy minden idők talán legjobb sportolója. Tegnap ugyanis kedvenc számára (100 pillangó) került sor a válogatón, ugyanúgy ahogy a VB-n is. Nos Phelps 50,45-tel nyert, azaz több mint egy tizeddel verte Le Clos idejét. 😉
Azt hiszem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy Phelps nem 22 darab olimpiai éremmel fejezi be végleg a pályafutását (és akkor még direkt nem írtam az aranyok számáról). 😉
több mint 10 éve
Így van, az amerikai úszó szövetség visszaléptette a VB-től mert újra ittasan vezetett.mert piásan vezetett és eltiltották, vagy vmi ilyesmisapkaAz úszó VB-vel párhuzamosan rendezik Egyesült Államok 66 úszóbajnokságát. Phelps 1:52.94-gyel nyerte a 200 pillangót, ez jobb, mint amit Laci úszott Kazanyban.empty taxide akkor miért nem ment a vb-re?kaszo
Köszönjük meg mert könnyen lehet, hogy szerencsétlen Cseh Lacit újabb győzelemtől fosztotta volna meg. Így is elég baj Lacinak, hogy pont kortársak...
több mint 10 éve
mert piásan vezetett és eltiltották, vagy vmi ilyesmiAz úszó VB-vel párhuzamosan rendezik Egyesült Államok 66 úszóbajnokságát. Phelps 1:52.94-gyel nyerte a 200 pillangót, ez jobb, mint amit Laci úszott Kazanyban.empty taxide akkor miért nem ment a vb-re?kaszo
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Az úszó VB-vel párhuzamosan rendezik Egyesült Államok 66 úszóbajnokságát. Phelps 1:52.94-gyel nyerte a 200 pillangót, ez jobb, mint amit Laci úszott Kazanyban.empty taxide akkor miért nem ment a vb-re?
több mint 10 éve
Gratula az érmeseinknek eddig bár Gyurtáé azért fáj egy kicsit mert lazán övé lehetett volna ha ki tudja hozni magából amit valójában tud. Reméljük Rióba összejön.Viszont aki Hosszú kapcsán doppingot emleget na azzal szívesen megnézetem a mai 800 női gyorsot. Amit az amcsi Katinka művel, na az nem emberi és normális. De az egész vébén. Annyi idős mint Kapás Bogi (aki nagyon aranyos volt, még nem hallottam korábban nyilatkozni) ahhoz képes... Meglepődnék ha 5-10 év múlva még így itt lenne....
A vízilabdásoknál pedig tartom: fejben kell rendbe hozni a dolgokat. Bízzunk benne Rióra képes lesz rá Bendek Tibi. Ha marad.
több mint 10 éve
Aki a medence szelen kesziti az intejukat nagy kreten. Katinka joggal csak nevetett a hulyesegeken...gamerkrLegalább színvonalban van a stúdióbeliekkel és a kommentátorral.
több mint 10 éve
Aki a medence szelen kesziti az intejukat nagy kreten. Katinka joggal csak nevetett a hulyesegeken...
több mint 10 éve
De most komolyan, egy országos bajnokságot rászervezni egy VB-re? A fele itt, a fele ott...Tudom én vagyok a hülye, de ilyenért tökre fel tudom magam húzni😊
több mint 10 éve
Az úszó VB-vel párhuzamosan rendezik Egyesült Államok 66 úszóbajnokságát. Phelps 1:52.94-gyel nyerte a 200 pillangót, ez jobb, mint amit Laci úszott Kazanyban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Laci országos csúcs, Szilágyi meg biztos elaludt 😛
több mint 10 éve
marha szorosan védekeztek rajtunk, szerbek ellen nem annyiraVisszaemlékezve, szerintem nem is volt nagyon lehetőségünk távoli lövésre/nem is próbáltuk.NB2ennyi kellett volna az olaszok ellen is, távoli gólokkal kivégezni őket, de hát nem is mert vállalni senki, csak ki akarták játszani a legtisztább helyzetig, az meg persze hogy nem ment....kaszoAz amcsi kapus azért nem egy Tempesti.Schleck
több mint 10 éve
Visszaemlékezve, szerintem nem is volt nagyon lehetőségünk távoli lövésre/nem is próbáltuk.ennyi kellett volna az olaszok ellen is, távoli gólokkal kivégezni őket, de hát nem is mert vállalni senki, csak ki akarták játszani a legtisztább helyzetig, az meg persze hogy nem ment....kaszoAz amcsi kapus azért nem egy Tempesti.Schleck
több mint 10 éve
ennyi kellett volna az olaszok ellen is, távoli gólokkal kivégezni őket, de hát nem is mert vállalni senki, csak ki akarták játszani a legtisztább helyzetig, az meg persze hogy nem ment....kaszoAz amcsi kapus azért nem egy Tempesti.
több mint 10 éve
na az olaszok kaptak egy nagy sallert, gyanítom nekünk is ez lett volna a sorsunk ma
több mint 10 éve
2:07,5 körül látom ebből Danit maximum. Az elég lehet jó versenyzéssel, az meg megy neki.
több mint 10 éve
ennyi kellett volna az olaszok ellen is, távoli gólokkal kivégezni őket, de hát nem is mert vállalni senki, csak ki akarták játszani a legtisztább helyzetig, az meg persze hogy nem ment....
több mint 10 éve
Nem tudom, mert munkahelyen néztük, de valószínűleg T-Home.Netes M4-es közvetítéssel nem volt semmi probléma a verseny alattH_MarkoT-Home? Mert itt az van és gatya volt, de olvastam neten is, hogy több helyen tragikus volt.Bazzani
több mint 10 éve
hosszabbitas.hu/egyeni/uszas/dr-hargitay-andras-meghajolok-cseh-laci-emberi-es-sportoloi-nagysaga-elott

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
200 mell mezőny formáját nem ismerem, de a 100 alapján Daniban nem látok aranyat.szabaAzt elbohóckodta, nem úszta ki magát, csak a mellette lévő ausztrál tagot figyelte. Szerintem abból az úszásból nem lehet kiindulni, de aztán lehet, hogy csak simán nem az ő vb-je.
több mint 10 éve
T-Home? Mert itt az van és gatya volt, de olvastam neten is, hogy több helyen tragikus volt.Netes M4-es közvetítéssel nem volt semmi probléma a verseny alattH_MarkoDetto. Az M4 meg ugrál össze-vissza.BazzaniGratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.Bazzaniaz eurosporton nincs hang pl.sapka
több mint 10 éve
Netes M4-es közvetítéssel nem volt semmi probléma a verseny alattDetto. Az M4 meg ugrál össze-vissza.BazzaniGratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.Bazzaniaz eurosporton nincs hang pl.sapka
több mint 10 éve
200 mell mezőny formáját nem ismerem, de a 100 alapján Daniban nem látok aranyat.