Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszi! Közben nézegettem GER/FRA/ITA/RUS/SWE már kijutott..A Belgák ellen sansztalan, kínaiak szintén úsztak már 3.17.56-ot a tavalyi VB-n (meg gondolom ha muszáj, repesztenek valami hasonlót megint), Venezuela úszott még 3.19.18-at.
Svájciakat verni kéne mindenképp, és 3.18 alatti idő már talán elég lehet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Top4-es időt kell úszni azok közül, akik nem kvailifikálták magukat a vébéről.Pontosan mi is kell a kvótához? Hely/idő/valamiféle számolgatósdi?Igor4x100 m-es ffi gyors váltóban 10 csapat indul, ebből remélem sikerül bejutni a döntőbe a fiúknak. Aztán ott meg hozhatnának egy kvótát, hogy megkönnyítsék a dolgom, és ne csak 200-ra kelljen majd gyúrni. 😊szabaHa jól számolom, akkor már a délelőtti úszásnak is jónak kéne lennie a kvótához, de egy fél-1 mp-es javulás tuti jó lenne.szaba
több mint 12 éve
Pontosan mi is kell a kvótához? Hely/idő/valamiféle számolgatósdi?4x100 m-es ffi gyors váltóban 10 csapat indul, ebből remélem sikerül bejutni a döntőbe a fiúknak. Aztán ott meg hozhatnának egy kvótát, hogy megkönnyítsék a dolgom, és ne csak 200-ra kelljen majd gyúrni. 😊szabaHa jól számolom, akkor már a délelőtti úszásnak is jónak kéne lennie a kvótához, de egy fél-1 mp-es javulás tuti jó lenne.szaba
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
szaba
10 546
4x100 m-es ffi gyors váltóban 10 csapat indul, ebből remélem sikerül bejutni a döntőbe a fiúknak. Aztán ott meg hozhatnának egy kvótát, hogy megkönnyítsék a dolgom, és ne csak 200-ra kelljen majd gyúrni. 😊szabaHa jól számolom, akkor már a délelőtti úszásnak is jónak kéne lennie a kvótához, de egy fél-1 mp-es javulás tuti jó lenne.
több mint 12 éve
szaba
10 546
4x100 m-es ffi gyors váltóban 10 csapat indul, ebből remélem sikerül bejutni a döntőbe a fiúknak. Aztán ott meg hozhatnának egy kvótát, hogy megkönnyítsék a dolgom, és ne csak 200-ra kelljen majd gyúrni. 😊
több mint 12 éve
szaba
10 546
Ment PM.
több mint 12 éve
Majd nekem is megírnád, hogy kb. mennyi? Mert erősen gondolkozok rajta. 😊Megkérdem. Krisztián vette, csak utána szóltak neki, hogy kapni fog 2 akreditációt a rokonok miatt.szabaKell vkinek bérlet a debreceni ebére? Mert lehet tudok 2-t szerválni, még nem tudom mennyiért...szabaHm, lehet, hogy majd érdekel, attól függ, mennyibe fáj.Rajna
több mint 12 éve
szaba
10 546
Megkérdem. Krisztián vette, csak utána szóltak neki, hogy kapni fog 2 akreditációt a rokonok miatt.Kell vkinek bérlet a debreceni ebére? Mert lehet tudok 2-t szerválni, még nem tudom mennyiért...szabaHm, lehet, hogy majd érdekel, attól függ, mennyibe fáj.Rajna
több mint 12 éve
Kell vkinek bérlet a debreceni ebére? Mert lehet tudok 2-t szerválni, még nem tudom mennyiért...szabaHm, lehet, hogy majd érdekel, attól függ, mennyibe fáj.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Kell vkinek bérlet a debreceni ebére? Mert lehet tudok 2-t szerválni, még nem tudom mennyiért...
több mint 12 éve
a magyar válogatott kapusa, Bolonyai Flóra fémjelezte USC bejutott az NCAA döntőbe, ahol a Stanforddal találkoznaka meccs maholnap éjszaka 2:15-től lesz, az ncaa.com-n közvetítik majd, lehet drukkolni 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 546
Most nem azért, de én már szánalmasnak tartom ezt a szintet márha igaz. Jegyzőkönyvbe is elvileg beírta,hogy ezt a gyógyszert szedi ezen szőrszálhasogatni hogy doppingol van benne x egységnyi a szerből. Mondják meg,hogy nem lehet szedni innentől nem fogja ,de ezért büntetni...TocaHú, hát akkor elég sokan eljátszanák ezt a történetet, szóval hiba ide vagy oda, ezt büntetni kell. 😛
több mint 12 éve
Most nem azért, de én már szánalmasnak tartom ezt a szintet márha igaz. Jegyzőkönyvbe is elvileg beírta,hogy ezt a gyógyszert szedi ezen szőrszálhasogatni hogy doppingol van benne x egységnyi a szerből. Mondják meg,hogy nem lehet szedni innentől nem fogja ,de ezért büntetni...
több mint 12 éve
Valamelyik pólósunk megbukott a doppingteszten.."- Török Bélának egy éve magas a vérnyomása, erre szed gyógyszert. Sajnos nagyon figyelmetlen volt, mert azt a gyógyszert használta, amelyik vízhajtót is tartalmaz, és így rajta van a doppinglistán, nem pedig a vízhajtó nélkülit - mondta Kemény Dénes szövetségi kapitány az origo.hu-nak."
Nevet egyelőre nem írnak, de a Szeged-Honvéd meccs után voltak ellenőrzések.Stez
Mondjuk számomra teljesen értelmezhetetlen, hogy profi sportolók csak úgy találomra szedik a gyógyszereket. Miért nem lehet megkérdezni valami csapatorvost, vagy bármilyen hozzáértőt mielőtt beveszi a cuccot? (Ez arra vonatkozik, ha Kemény sztorija megállja a helyét.)
több mint 12 éve
Valamelyik pólósunk megbukott a doppingteszten..Nevet egyelőre nem írnak, de a Szeged-Honvéd meccs után voltak ellenőrzések.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Csak számomra új, hogy Phelps az olimpia után visszavonul?DenyNem volt még hivatalos, de ő már régóta mondta, hogy London után abbahagyja. Nem meglepő, nagyon nincs, ami motiválhatná már.
több mint 12 éve
Csak számomra új, hogy Phelps az olimpia után visszavonul?
több mint 12 éve
Na közben sorsoltak a pólóra, egy kivételével mindig az erősebb ellenfelet kaptuk, de ez szerintem nem baj. Nyolcba jutni kötelező, és így a negyeddöntőben talán könnyebb ellenfelünk lesz (a szerbek és a crnagorácok legalábbis semmiképp nem jönnek majd szembe). Szerintem kikapunk tőlük a csoportkörben, de nem is baj, hadd bízzák el magukat, aztán a kieséses szakaszban zúhatunk majd. A nőknél nem kaptuk meg a briteket szóval ott is szívás van, rajtuk kívül nyilván hét nagyon erős csapat van kinn. A spanyolok még pozitívumnak látszanak. De ez mindegy, mert úgyis mind a nyolc csapat ott van a negyeddöntőben, meg kell nyerni a csoportot és az elődöntőt jelent. Ha nem nyerjük meg, akkor a negyeddöntő kemény lesz.
több mint 12 éve
most olvasom csak 😕 egyik kedvencem volt...főleg azért amit a terrortámadás után művelt 😕
JT Daniels fan
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/uszas-edzotaborozas-kozben-elhunyt-gyurta-daniel-norveg-rivalisa-2128268Most olvastam a hírt. Ez borzasztó. Ez nem igaz... :/ 😕 😕 😕 😕
Jézusom. Ezt nem tudom elhinni. Nyugodjon békében! 😕Schleck
Nyugodjék békében.
több mint 12 éve
szaba
10 546
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/uszas-edzotaborozas-kozben-elhunyt-gyurta-daniel-norveg-rivalisa-2128268😕 Erre nincsenek szavak.
Jézusom. Ezt nem tudom elhinni. Nyugodjon békében! 😕Schleck
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/uszas-edzotaborozas-kozben-elhunyt-gyurta-daniel-norveg-rivalisa-2128268Jézusom. Ezt nem tudom elhinni. Nyugodjon békében! 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a Vasasnak, óriási meccs volt, hatalmas diadal!!!
több mint 12 éve
honvéd 2 negyed alatt 1 gól, nice job 😀