Vizes Sportok

11 feliratkozó

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Ledecky nem tudom milyen cuccot tol, de nagyon sokat.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
BOGIIIIIIIIIII!!!!!!!! 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Vízilabdásaink , hogy állnak? Sehol sem találok tabellát, hogy egyenes kieséses bracket-et róluk.Sixo67
a fiúk asszem az olaszok ellen játszanak talán negyeddöntőt valamikor

Negritis
A csajok pedig a 9. helyért fognak játszani a brazil - kazah összecsapás győztesével.

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 852 — The Mathematician
Vízilabdásaink , hogy állnak? Sehol sem találok tabellát, hogy egyenes kieséses bracket-et róluk.Sixo67
a fiúk asszem az olaszok ellen játszanak talán negyeddöntőt valamikor

M4 műsor :
18:50
Vizes VB Kazany
Magyarország - Olaszország
Férfi vízilabda mérkőzés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 400 — LIGHTS OUT!
Vízilabdásaink , hogy állnak? Sehol sem találok tabellát, hogy egyenes kieséses bracket-et róluk.

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 850
Hű. Ez elég meredek úszás volt Katkától 😀 Eddig ok.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 424 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow, Katinka nem kicsit lealázta ma a mezőnyt. Grat neki az aranyhoz és a világcsúcshoz. Ja és Cseh Lacinak is a bronzhoz!iktriad
Utólag visszavonták, kiderült, hogy valami Hongkong-i nyert.Sixo67
Ne igyál annyi szeszes italt, ilyen melegben az láthatóan megárt neked! 😀
több mint 10 éve
Wow, Katinka nem kicsit lealázta ma a mezőnyt. Grat neki az aranyhoz és a világcsúcshoz. Ja és Cseh Lacinak is a bronzhoz!iktriad
Utólag visszavonták, kiderült, hogy valami Hongkong-i nyert.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 424 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow, Katinka nem kicsit lealázta ma a mezőnyt. Grat neki az aranyhoz és a világcsúcshoz. Ja és Cseh Lacinak is a bronzhoz!
több mint 10 éve
Dani ez jól elmérte 😕Toca
Nagy kedvencem a különbség ahogy ezt az Eurosporton és ahogy az M4en kommentálták. Eurosporton már 20 méterrel a vége előtt tudták ,hogy ez esélytelen a középdöntőre, az M4en meg a futam után, mondta a kommentár , hogy ez biztosan elég xD Ez az amiért anno az olimpiát is az Eurosporton néztem, nem az van , hogy 4 évet látnak egy verseny, oszt azt sem tudják mi történik.Sixo67
Szántó Dáviddal mi van, ő penge volt úszás közvetítésben? Eléggé eltűnt.petey
Jah, ő kéne, ha jól tudom átment másik csatornához, asszem követte Egrit a DigiSport-hoz , de nem biztos, csak hogy elment a köztévétől már vagy 5 éve. De ennek az új gyereknek annyi fingja van az úszáshoz, mint iktriadnak a jagshez.Sixo67
Miért akarsz ennyire kibaszni idén Spurrierékkel? 😀
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
Elképesztő, hogy egy sportágban a világ kb 10. legjobb csapata ilyen gyenge legyen, mint a vízilabdában Kanada.Schleck
ezért nem is a 10. legjobbak.*
mint Honduras sem volt a 32. legerősebb csapat a világon ffi fociban csak azért, mert kijutottak a vébére.
mint ahogy a kubai női kézicsapat első kalapos kiemelése is vicc (bent lennének a világ 4 legjobbja között?) csak azért, mert Brazília farvizén beeveztek.

* (12-ek a világranglistán, csak azért mondjuk a román-német-orosz hármas nem feltétlenül gyengébb náluk, csak az észak-amerikai kontinenstornának ugyanolyan a súlya, mint az eb-nek, plusz könnyebben kvalifikálják magukat onnan, mint a fenti trió innen. ezen kívül nyilván a kazahok sem jobbak a a spanyoloknál meg a görögöknél, csak az Ázsia-bajnokság miatt kapják a bónusz 30 pontokat, amikért Európában hét vérre menő meccsből hatot meg kell nyerni. szörnyülködni itt lehet.)
több mint 10 éve
Katka elég bivaly. Nagyon remélem, hogy kitart az erő és lendület Rióig, minimum egy aranyat nagyon megérdemelne.
több mint 10 éve
Nagy kedvencem a különbség ahogy ezt az Eurosporton és ahogy az M4en kommentálták. Eurosporton már 20 méterrel a vége előtt tudták ,hogy ez esélytelen a középdöntőre, az M4en meg a futam után, mondta a kommentár , hogy ez biztosan elég xD Ez az amiért anno az olimpiát is az Eurosporton néztem, nem az van , hogy 4 évet látnak egy verseny, oszt azt sem tudják mi történik.Sixo67
Szántó Dáviddal mi van, ő penge volt úszás közvetítésben? Eléggé eltűnt.petey
Jah, ő kéne, ha jól tudom átment másik csatornához, asszem követte Egrit a DigiSport-hoz , de nem biztos, csak hogy elment a köztévétől már vagy 5 éve. De ennek az új gyereknek annyi fingja van az úszáshoz, mint iktriadnak a jagshez.

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 636 — Csodabogár
Szántó Dáviddal mi van, ő penge volt úszás közvetítésben? Eléggé eltűnt.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Elképesztő, hogy egy sportágban a világ kb 10. legjobb csapata ilyen gyenge legyen, mint a vízilabdában Kanada.

több mint 10 éve
Nagy kedvencem a különbség ahogy ezt az Eurosporton és ahogy az M4en kommentálták. Eurosporton már 20 méterrel a vége előtt tudták ,hogy ez esélytelen a középdöntőre, az M4en meg a futam után, mondta a kommentár , hogy ez biztosan elég xD Ez az amiért anno az olimpiát is az Eurosporton néztem, nem az van , hogy 4 évet látnak egy verseny, oszt azt sem tudják mi történik.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Dani ez jól elmérte 😕
több mint 10 éve
Azért ez a 12 éves tag solozik a medencében elég kemény 😀

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Ez már a kínai meccsen elment sajnos. Nem tudták lelkiekben feldolgozni + utána jött az orosz fricska. Ez már sok (k) volt.
Sajnálatos. 😕

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
USA jön. Innen szép nyerni. 😊danyly
Kitömnek minket rendesen.Bazzani
a 8-1-zést elkerültük, de úgy néz ki eddig a vereséget nem fogjuk :S

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
USA jön. Innen szép nyerni. 😊danyly
Kitömnek minket rendesen.

több mint 10 éve
szép volt Olasz Anna! 25km-es nyíltvizi úszás ezüst a tavalyi EB után is 😊 újabb magyar aki egy amerikaitól veszi el a munkát az ASU-n 😛

több mint 10 éve
beszarsz, Észak Korea aranyérem 10m-es műugrásban.petey
Ezek szerint nem bombát ugrott. Vajon ennek örül-e Kim Dzsong-un?szaba
hát valszeg nem lesz gondja a családjának egy ideig.

ezt a vegyes szinkronúszást nem tudom hova tenni...

több mint 10 éve
beszarsz, Észak Korea aranyérem 10m-es műugrásban.petey
Ezek szerint nem bombát ugrott. Vajon ennek örül-e Kim Dzsong-un?
több mint 10 éve
beszarsz, Észak Korea aranyérem 10m-es műugrásban.