NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
2
2
19:00
Chicago Bears - Cleveland Browns
1
1
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
1
1
Houston Texans - Arizona Cardinals
1
1
Jacksonville Jaguars - New York Jets
1
1
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
1
1
New England Patriots - Buffalo Bills
1
1
New York Giants - Washington Commanders
1
1
RedZone week 15
1
1
Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 10 éve
USA jön. Innen szép nyerni. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
te az nem a kunigunda utcában van már?csebiNem tudom biztosra, amikor tankot loptak az astorián akkor még itt volt. Meg a rádió is itt van még.
több mint 10 éve
te az nem a kunigunda utcában van már?Kálvin tér kérlek szépen, kb 200 m-re az magyar televízió székházától.Sixo67hol élsz basszus?😊 július 18 óta van amúgy, sok jogot "szereztek" meg, mb1, focibl és még sok egyébNB2Ez meg mikor jött, gondolom a forma-1et is itt közvetítették azért nem találtam sehol ... Ezer kösz.Sixo67hu.wikipedia.org/wiki/M4_SportGabesz92az meg mi az isten?Sixo67Egyik magyar csatorna sem közvetíti a kazani vb-t?Sixo67M4Gabesz92
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Kálvin tér kérlek szépen, kb 200 m-re az magyar televízió székházától.hol élsz basszus?😊 július 18 óta van amúgy, sok jogot "szereztek" meg, mb1, focibl és még sok egyébNB2Ez meg mikor jött, gondolom a forma-1et is itt közvetítették azért nem találtam sehol ... Ezer kösz.Sixo67hu.wikipedia.org/wiki/M4_SportGabesz92az meg mi az isten?Sixo67Egyik magyar csatorna sem közvetíti a kazani vb-t?Sixo67M4Gabesz92
több mint 10 éve
hol élsz basszus?😊 július 18 óta van amúgy, sok jogot "szereztek" meg, mb1, focibl és még sok egyébEz meg mikor jött, gondolom a forma-1et is itt közvetítették azért nem találtam sehol ... Ezer kösz.Sixo67hu.wikipedia.org/wiki/M4_SportGabesz92az meg mi az isten?Sixo67Egyik magyar csatorna sem közvetíti a kazani vb-t?Sixo67M4Gabesz92
több mint 10 éve
Ez meg mikor jött, gondolom a forma-1et is itt közvetítették azért nem találtam sehol ... Ezer kösz.hu.wikipedia.org/wiki/M4_SportGabesz92az meg mi az isten?Sixo67Egyik magyar csatorna sem közvetíti a kazani vb-t?Sixo67M4Gabesz92
több mint 10 éve
hu.wikipedia.org/wiki/M4_Sportaz meg mi az isten?Sixo67Egyik magyar csatorna sem közvetíti a kazani vb-t?Sixo67M4Gabesz92
több mint 10 éve
az meg mi az isten?Egyik magyar csatorna sem közvetíti a kazani vb-t?Sixo67M4Gabesz92
több mint 10 éve
Sanszos, hogy már sorsolásnál feltűnt, de igazándiból most esik le, hogy micsoda különbség van egymagyar, kazah, dak, argentin és egy olasz, orosz, görög, amerikai csoport között. Remélem nekünk nem üt vissza, hogy gyakorlatilag az első hét csak átmozgató edzésként funkcionál a vb-n.
több mint 10 éve
csodás volt csajok. kötelező a Franciák verése, aztán az amcsikat. na az szép feladat lesz.
több mint 10 éve
A 2000es évek eleji női kézi válogatott szelleme megszállta a csajokat...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
hány meccset akarnak még elcseszni vezetésről???NŐK!
több mint 10 éve
Vissza lehet nézni valahol az m4 közvetítéseit?
több mint 10 éve
Gyönyörű utolsó negyedet produkáltak a lányok. Pedig már kezdtek szétesni a kínaiak, erre felhozzuk őket. Az a félpályás ejtés durva volt a sűrű szemöldökűtől.Kemény lesz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Hamarabb jön a hang mint a kép.Sajnos ez tényleg így van. 😕
Élvezhetetlen.Bazzani
De 1-4-ről visszajöttünk. Most 5-5 a félidőben. Most jobb volt a védekezés mint az elején.
több mint 10 éve
Kezdenek a csajok.Nézzük mire mennek a kínaiakkal.
több mint 10 éve
Risztov sem ment nagyot ma. 😕Na majd a hosszabb számban.
több mint 10 éve
Kenderesit nagyon sajnálom, kíváncsi lettem volna mire megy élesben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tud valaki egy jó oldalt ahol meg tudom nézni (vagy le tudom tölteni) a tegnapi vizes vb nyitó ünnepségét?Néztem telesport oldalán is, de csak az 1 m férfi műugrás selejtező volt videón. Kereső meg nem talál semmit. Max. 1 perc körüli videókat, de az szinte semmit nem mutat. 😕
több mint 10 éve
Szarkavarás rulez.hosszabbitas.hu/egyeni/uszas/hossszu-kattinkat-doppingolassal-vadolja-a-swimming-world

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
sport.hir24.hu/labdajatekok/2015/04/16/meghalt-ambrus-tamas/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞