Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 14 éve
esküszöm nem szoktam ebbe a topikba járni, nem is tudom milyen indíttatásból nyitottam most meg 😀miilann meg ne lássa ezt, mert sírni fogkonquerorsoccer USA-ban női sport 😛 😀konquerormeg portugáliábanHöri
mindenesetre
/cry
child please!
több mint 14 éve
miilann meg ne lássa ezt, mert sírni fogmeg portugáliábanHöria west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀Hörisoccer USA-ban női sport 😛 😀konqueror
több mint 14 éve
meg portugáliábansoccer USA-ban női sport 😛 😀konquerorez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabdaJJ Tillera west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀Höri
több mint 14 éve
soccer USA-ban női sport 😛 😀a west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀Höriez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...)ez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabdaJJ Tiller
látványsportokban meg labdába sem rúgunkkonqueror
több mint 14 éve
a west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀ez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...)ez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabdaJJ Tiller
több mint 14 éve
ez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...)ez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabda
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...) látványsportokban meg labdába sem rúgunk
több mint 14 éve
ez menthetetlen, mivel a világ (európa) igen kis részét érdekli a sport, abból is a volt-jugó országok teszik ki az élmezőny felét, akik sportdiplomáciailag nem igen vannak előttünk.http://www.origo.hu/sport/vizilabda/20100930-meg-fog-halni-a-vizilabda-farago-tamas.htmlJJ TillerŐszinte leszek. Ez engem egyáltalán nem lepne meg.F.Schleck
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/sport/vizilabda/20100930-meg-fog-halni-a-vizilabda-farago-tamas.htmlJJ TillerŐszinte leszek. Ez engem egyáltalán nem lepne meg.
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/sport/vizilabda/20100930-meg-fog-halni-a-vizilabda-farago-tamas.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ettől a magyar csapattól ez nagyon szép teljesítmény. Ha egy kicsit jobban koncentrálnak talán meglehetett volna, de már a végén megint azok a köcsög bírók, komolyan mondom, csak velünk merik megcsinálni 😕 Mondjuk az olaszok életük egyik legjobb meccsét játszották, ha nem a legjobbat.
több mint 14 éve
Ezen a meccsen a magyar csapat saját magát verte meg.. 😕Seventh SonÍgy van s olvastam az NSO fórumon a sok károgót jól fel is bosszantottak, muszáj volt kiosztani őket nem mintha érne valamit, de legalább kiírtam magamból. Ha vernénk a szerbeket akkor sztem nem számítana ez a dolog. A lényeg, hogy formálódni látszik az utánpótlás. Így tovább!
deee
több mint 14 éve
Ezen a meccsen a magyar csapat saját magát verte meg.. 😕
több mint 14 éve
Az olaszoknak minden bejött ma. Védekezésben eleve jók, de ma támadásban is sokkal jobbak voltak, mint mi ami azért fájó.SzeszeSajnos tényleg jobban játszottak, megérdemelték a győzelmet. Tanulnunk kell a hibákból, ellenfelek stílusaiból. Ja és persze be kell lőni az 5 métereseket.
több mint 14 éve
Az olaszoknak minden bejött ma. Védekezésben eleve jók, de ma támadásban is sokkal jobbak voltak, mint mi ami azért fájó.
több mint 14 éve
Ilyen gyengén is ritkán játszunk, mint tegnap....tüsi91Remélem legalább túl vagyunk a gyenge napunkon, a x-l még így is fórban vagyunk a csoportelsősséggel kapcsolatban. Bízom benne ma verjük mi is a ruszkikat.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Ilyen gyengén is ritkán játszunk, mint tegnap....
több mint 14 éve
Grat a magyar csapatnak!!"Hat arany-, öt ezüst- és egy bronzéremmel zárta a poznani világbajnokságot a magyar válogatott. Ez jobb eredmény, mint amit tavaly Kanadában elért a magyar csapat."
Így van grat nekik is meg az úszó EB-n szerepelteknek is és azóta a vizilabdás fiúknak és lányoknak is. Bezzeg a fociban amiben finoman fogalmazva sincs sikerünk prög a duma (részemről is 😊 itt meg a sikerekről szóló topicban néma csönd. Jellemző... Na a továbbiakban tessék ide is figyelni (nekem is 😛 ) Remélem holnap a fiúk verik a görögöket (ha velük játszanak most nem tudom pontosan) is és a lányok pedig tartják a formát nem hullámvasutaznak.
Hajrá Magyarok, Fly Eagles: deee
több mint 14 éve
Grat a magyar csapatnak!!"Hat arany-, öt ezüst- és egy bronzéremmel zárta a poznani világbajnokságot a magyar válogatott. Ez jobb eredmény, mint amit tavaly Kanadában elért a magyar csapat."
I wanna' that ring again!