Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Szép volt Zsu, szép vagy Zsu 😛szabaSzép, szép, de nem a legszebb. 😉
több mint 13 éve
szaba
10 543
Szép volt Zsu, szép vagy Zsu 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
Igen. Azért mondom, hogy breakout verseny lehet, mert kevésbé erős a mezőny, és sokak talán nem is itt pörögnek ki igazán.hogy ne számítana, bőven van lehetőség ezt breakout versenynek venni.szabaHát én arra gondoltam, hogy a legjobbak nem a vb-re időzítik a formájukat? Az egyéni csúcsok természetesen fantasztikus teljesítmények, csak így azt nehéz értelmeznem, hogy ezek nemzetközi viszonylatban milyen eredménynek számítanak.F.Schleck
több mint 14 éve
hogy ne számítana, bőven van lehetőség ezt breakout versenynek venni.szabaHát én arra gondoltam, hogy a legjobbak nem a vb-re időzítik a formájukat? Az egyéni csúcsok természetesen fantasztikus teljesítmények, csak így azt nehéz értelmeznem, hogy ezek nemzetközi viszonylatban milyen eredménynek számítanak.
több mint 14 éve
szaba
10 543
hogy ne számítana, bőven van lehetőség ezt breakout versenynek venni.
több mint 14 éve
Egyébként jó nagyon ez a sc úszó eb. Remélem nem csak én nézem. 😊Bogi végül """csak""" negyedik lett, de mivel Ági lett az első, így nem nagyon zavar. Evelyn óriási versenyzéssel nyerte a 100 vegyest, míg Biczó Bence szintén nagy versenyzéssel, bár egy kicsivel kevesebb szerencsével harmadik lett a 200 pillangón.
Tudom, hogy nem számít sokat egy ilyen EB, de azért mindig jó nézni magyar győzelmeket. 😊
több mint 14 éve
A program szerint holnap reggel 9:16-tól úszik Bogi, aki tudja nézze és szurkoljon! 😊A nap egyetlen jó híre, hogy második idővel továbbjutott Bogi.
szerk: Bár ahogy látom, az es nem adja. Ez szomorú.F.Schleck
több mint 14 éve
A program szerint holnap reggel 9:16-tól úszik Bogi, aki tudja nézze és szurkoljon! 😊szerk: Bár ahogy látom, az es nem adja. Ez szomorú.
több mint 14 éve
Aha. De nem értem miért éri meg amúgy egy BVSC-be nyomni, havi 10k körüli tagdíjjal...szabaa részleteket nem vágom, hogy mi hol mennyi 😀 egyébként Budapest neki nincs olyan messze, busszal 1h, itt a környéken nem is nagyon tudna úszni ahol. Bár nyilván nem a BVSC az egyetlen egyesület Pesten. fene tudja miért jó így neki...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szaba
10 543
Aha. De nem értem miért éri meg amúgy egy BVSC-be nyomni, havi 10k körüli tagdíjjal...Nekem ő unknown.szabanem tartozik az elitbe. inkább csak stabil középmezőny. 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Nekem ő unknown.szabanem tartozik az elitbe. inkább csak stabil középmezőny. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szaba
10 543
Nekem ő unknown.Illés Mátyás. ha jól tudom még mindig ott úszik.eaglesmcnabbsorry ha ez sértő volt számodra 😛 azt hittem, mert beugrott hol láttam a csajt. Unokatesómmal együtt úszik 😊eaglesmcnabbKi az unokatesód?szaba
több mint 14 éve
Illés Mátyás. ha jól tudom még mindig ott úszik.sorry ha ez sértő volt számodra 😛 azt hittem, mert beugrott hol láttam a csajt. Unokatesómmal együtt úszik 😊eaglesmcnabbKi az unokatesód?szaba
több mint 14 éve
hát ez az esemény nagyon rosszul lett megszervezve. 😛Holnap is lesz még, és pont 6-ig fog tartani a port.hu szerint.
hálaadás + rivalry week
egy szót se hallottam az egészbőlHöri
eaglesmcnabb: Hát köszi. 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
sorry ha ez sértő volt számodra 😛 azt hittem, mert beugrott hol láttam a csajt. Unokatesómmal együtt úszik 😊eaglesmcnabbKi az unokatesód?
több mint 14 éve
hát ez az esemény nagyon rosszul lett megszervezve. 😛hálaadás + rivalry week
egy szót se hallottam az egészből
több mint 14 éve
Az kéne még. Pest, pfejj...szabasorry ha ez sértő volt számodra 😛 azt hittem, mert beugrott hol láttam a csajt. Unokatesómmal együtt úszik 😊
Ja. Csak kár hogy van barátja, aki egy hülyegyerek.szabahol volt az probléma? 😀 Schleck én drukkolok 😀
több mint 14 éve
Sejtettem, hogy nem lehet tökéletes. 😊Ja. Csak kár hogy van barátja, aki egy hülyegyerek.szabaÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szabaKöszi! 😊
Egyébként élőben is olyan aranyos, mint TV-n (és iwiw-en 😀 ) tűnik?F.Schleck
több mint 14 éve
szaba
10 543
Az kéne még. Pest, pfejj...mintha láttam volna már. Szaba nem a BVSC-ben úszol véletlen? 😀eaglesmcnabbÁh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
több mint 14 éve
mintha láttam volna már. Szaba nem a BVSC-ben úszol véletlen? 😀Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ja. Csak kár hogy van barátja, aki egy hülyegyerek.Köszi! 😊Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
Egyébként élőben is olyan aranyos, mint TV-n (és iwiw-en 😀 ) tűnik?F.Schleck
több mint 14 éve
Köszi! 😊Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
Egyébként élőben is olyan aranyos, mint TV-n (és iwiw-en 😀 ) tűnik?
több mint 14 éve
szaba
10 543
Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.
több mint 14 éve
Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!
több mint 14 éve
szaba
10 543
Addig nézhető az úszás, amig nem kezdődik a thxgivin'.