Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 14 éve
hát ez az esemény nagyon rosszul lett megszervezve. 😛Holnap is lesz még, és pont 6-ig fog tartani a port.hu szerint.
hálaadás + rivalry week
egy szót se hallottam az egészbőlHöri
eaglesmcnabb: Hát köszi. 😀
több mint 14 éve
sorry ha ez sértő volt számodra 😛 azt hittem, mert beugrott hol láttam a csajt. Unokatesómmal együtt úszik 😊eaglesmcnabbKi az unokatesód?
több mint 14 éve
hát ez az esemény nagyon rosszul lett megszervezve. 😛hálaadás + rivalry week
egy szót se hallottam az egészből

több mint 14 éve
Az kéne még. Pest, pfejj...szabasorry ha ez sértő volt számodra 😛 azt hittem, mert beugrott hol láttam a csajt. Unokatesómmal együtt úszik 😊
Ja. Csak kár hogy van barátja, aki egy hülyegyerek.szabahol volt az probléma? 😀 Schleck én drukkolok 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Sejtettem, hogy nem lehet tökéletes. 😊Ja. Csak kár hogy van barátja, aki egy hülyegyerek.szabaÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szabaKöszi! 😊
Egyébként élőben is olyan aranyos, mint TV-n (és iwiw-en 😀 ) tűnik?F.Schleck
több mint 14 éve
Az kéne még. Pest, pfejj...mintha láttam volna már. Szaba nem a BVSC-ben úszol véletlen? 😀eaglesmcnabbÁh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
több mint 14 éve
mintha láttam volna már. Szaba nem a BVSC-ben úszol véletlen? 😀Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ja. Csak kár hogy van barátja, aki egy hülyegyerek.Köszi! 😊Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
Egyébként élőben is olyan aranyos, mint TV-n (és iwiw-en 😀 ) tűnik?F.Schleck
több mint 14 éve
Köszi! 😊Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.szaba
Egyébként élőben is olyan aranyos, mint TV-n (és iwiw-en 😀 ) tűnik?
több mint 14 éve
Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!F.SchleckÁtadom 😀 Dave elég nagyot úszott 400 vegyesen, vébén is tud vmi hasonlót, ott is jó lehet. Úgy 1-6-ba minimum.
több mint 14 éve
Áh, lemaradtam Kapás Boglárka ezüstjéről. De természetesen óriási gratulációm neki!
több mint 14 éve
Addig nézhető az úszás, amig nem kezdődik a thxgivin'.
több mint 14 éve
esküszöm nem szoktam ebbe a topikba járni, nem is tudom milyen indíttatásból nyitottam most meg 😀miilann meg ne lássa ezt, mert sírni fogkonquerorsoccer USA-ban női sport 😛 😀konquerormeg portugáliábanHöri
mindenesetre
/cry
child please!
több mint 14 éve
miilann meg ne lássa ezt, mert sírni fogmeg portugáliábanHöria west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀Hörisoccer USA-ban női sport 😛 😀konqueror
több mint 14 éve
meg portugáliábansoccer USA-ban női sport 😛 😀konquerorez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabdaJJ Tillera west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀Höri

több mint 14 éve
soccer USA-ban női sport 😛 😀a west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀Höriez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...)ez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabdaJJ Tiller
látványsportokban meg labdába sem rúgunkkonqueror
több mint 14 éve
a west coaston a soccer is népszerű, mégis lebuzizza Buddy Garrity aki azt játssza 😀 😀ez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...)ez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabdaJJ Tiller

több mint 14 éve
ez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...)ez nem teljesen igaz, mert Amerikában a nyugati parton viszonylag népszerű a vízilabda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ez is arra példa, hogy mi sajnos azokban a sportágakban vagyunk jók amit a tengerentúlon lefosnak, és a médiában se hoz nagy nézettséget (vízilabda, kajakkenu, öttusa stb...) látványsportokban meg labdába sem rúgunk
több mint 14 éve
ez menthetetlen, mivel a világ (európa) igen kis részét érdekli a sport, abból is a volt-jugó országok teszik ki az élmezőny felét, akik sportdiplomáciailag nem igen vannak előttünk.http://www.origo.hu/sport/vizilabda/20100930-meg-fog-halni-a-vizilabda-farago-tamas.htmlJJ TillerŐszinte leszek. Ez engem egyáltalán nem lepne meg.F.Schleck

több mint 14 éve
http://www.origo.hu/sport/vizilabda/20100930-meg-fog-halni-a-vizilabda-farago-tamas.htmlJJ TillerŐszinte leszek. Ez engem egyáltalán nem lepne meg.
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/sport/vizilabda/20100930-meg-fog-halni-a-vizilabda-farago-tamas.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ettől a magyar csapattól ez nagyon szép teljesítmény. Ha egy kicsit jobban koncentrálnak talán meglehetett volna, de már a végén megint azok a köcsög bírók, komolyan mondom, csak velünk merik megcsinálni 😕 Mondjuk az olaszok életük egyik legjobb meccsét játszották, ha nem a legjobbat.
több mint 14 éve
Ezen a meccsen a magyar csapat saját magát verte meg.. 😕Seventh SonÍgy van s olvastam az NSO fórumon a sok károgót jól fel is bosszantottak, muszáj volt kiosztani őket nem mintha érne valamit, de legalább kiírtam magamból. Ha vernénk a szerbeket akkor sztem nem számítana ez a dolog. A lényeg, hogy formálódni látszik az utánpótlás. Így tovább!
deee
több mint 14 éve
Ezen a meccsen a magyar csapat saját magát verte meg.. 😕