Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

bowl.hu div. 1.

16 feliratkozó

több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 8 037 — Nega Scott
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra

2025-ös draftsorrend:

1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)

Szerkesztette: Rajna
5 órája
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 012
Liga névsora:

@caminoi
@hrabovszki
@newyorkjet
@Leon78
@Toto21
@zinedine5
@cartman023
@Zolika
@dr0725
@Shilkor
@Jakehomer
@FLZOLI
@peterk2005 udvari bolond
@Antonius
@Rajna
@Tony Adams
@eaglesmcnabb
@schuldid - feljutó
@miller108 - feljutó
@JoeyPorter - feljutó

Szerkesztette: Zolika

6 órája
FLZOLI Denver Broncos 12 780 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A liga lényege a 20 fő, ezért jó kihívás

19 órája
Én a 20 csapat mellett vagyok, mert évek óta így megyünk. De ha a ligák beosztását a 18 fő megkönnyíti, akkor legyen az.

2 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 037 — Dr Kongó fan
Elnézést, de én is kihagyom a bajnokságot... jó játékot mindenkinek!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 napja
Toto21 Chicago Bears 9 034
Lezárnám a jelentkezést és kiírnám a ligák névsorát, de van egy olyan kérdés, amiben egyedül nem szeretnék dönteni. A visszajelzések alapján kissé megfogytkozott anégy liga létszáma. Két opció van a ligák létszámára.

Maradjon az első osztály húsz csapatos (nincs kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (nincs kieső, két-két feljutó). A harmadosztály pedig jelenleg tizennégy fővel állna (ide még lehetne két résztvevőt keresni).

Legyen az első osztály tizennyolc csapatos (két kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (egy-egy kieső, két-két feljutó). A harmadosztály szintén tizenhat csapattal indulna.

Kérlek írjátok meg, melyiket tartjátok jobbnak. Köszönöm!
Zolika
ha Igor is kiszáll akkor legyen 18 csapat

Szerkesztette: Toto21
2 napja
Lezárnám a jelentkezést és kiírnám a ligák névsorát, de van egy olyan kérdés, amiben egyedül nem szeretnék dönteni. A visszajelzések alapján kissé megfogytkozott anégy liga létszáma. Két opció van a ligák létszámára.

Maradjon az első osztály húsz csapatos (nincs kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (nincs kieső, két-két feljutó). A harmadosztály pedig jelenleg tizennégy fővel állna (ide még lehetne két résztvevőt keresni).

Legyen az első osztály tizennyolc csapatos (két kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (egy-egy kieső, két-két feljutó). A harmadosztály szintén tizenhat csapattal indulna.

Kérlek írjátok meg, melyiket tartjátok jobbnak. Köszönöm!

4 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 171 — The only discipline that lasts, is self discipline
@peterk2005 udvari bolond Már csak te nem jeleztél vissza!
Zolika
Bocsi, jövök természetesen én is!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 napja
Közben kezdjük el a draftot szervezni. Itt a link, ahol dátumokra lehet szavazni. A pontos időpont egy kicsit mozoghat, a dátum a lényeg egyelőre.

whenavailable.com/invite/rEIhP3cYoCrvBioAyQHr

7 napja
@peterk2005 udvari bolond Már csak te nem jeleztél vissza!

9 napja
Hali! Csak most néztem rá a dolgokra, de úgy néz ki a helyzet, hogy a következő 4 kiesőnk van:

BKV Conductors (Rajna)
Kispest KEAC (gabokocka)
Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
Waiver Warriors (Tony Adams)

Mivel én is a kiesés sorsára jutottam, kellene egy jelentkező a commish szerepre. Akit érdekel, írjon rám PM-et, és átadom a vezetést.

Ha van hely lejjebb, én megpróbálnám amúgy a másodosztályt is. Ha van ilyen, akkor aki képben van, mondja meg, merre kell kuncsorogni, köszi!
Rajna
Amennyiben Szesze nem folytatja 17.-ként pont maradnál a ligában és nem kellene commish csere.
Toto21
Oké, bár eléggé sajnálom Szeszét, jelentős minőség esik ki így...

9 napja
hrabovszki San Francisco 49ers 58
jövök srácok!
9 napja
Hali! Csak most néztem rá a dolgokra, de úgy néz ki a helyzet, hogy a következő 4 kiesőnk van:

BKV Conductors (Rajna)
Kispest KEAC (gabokocka)

Mivel én is a kiesés sorsára jutottam, kellene egy jelentkező a commish szerepre. Akit érdekel, írjon rám PM-et, és átadom a vezetést.

Ha van hely lejjebb, én megpróbálnám amúgy a másodosztályt is. Ha van ilyen, akkor aki képben van, mondja meg, merre kell kuncsorogni, köszi!
Rajna
Amennyiben Szesze nem folytatja 17.-ként pont maradnál a ligában és nem kellene commish csere.
9 napja
Lehet később megbánom, de úgy döntöttem eleget nyavajogtam/szoptam az utóbbi években, szóval én átadom a helyem a nálam lelkesebbeknek. Köszi az elmúlt sok évet.
Szesze
sajnálnám én is, de valahol megértem. Igor is csinált egy detox-ot, majd visszatért. 😊
10 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 745
Lehet később megbánom, de úgy döntöttem eleget nyavajogtam/szoptam az utóbbi években, szóval én átadom a helyem a nálam lelkesebbeknek. Köszi az elmúlt sok évet.
Szesze
Reméltem, hogy meggondolod magad, nekem hiányozni fogsz innen. Mindennel együtt (nyavajgás/sz.pás) Te egy színfoltja voltál ennek a ligának, biztos, hogy nem lesz már ugyanolyan.

Cowboys 4ever.
10 napja
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
11 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 770 — Panthers fan
Leszek én is.

Tepper takarodj!
11 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 548 — Ajmo Vatreni
Jövök
12 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 969 — Colts Fan
Én is örömmel leesek egy alsóbb osztályba, ha valahol van hely.
12 napja

BKV Conductors (Rajna)
Kispest KEAC (gabokocka)

Rajna
Elég sokan nem jeleztek még vissza. A héten ráírok mindenkire, aki még nem reagált. Aztán ha tisztább lesz a kép, beszélünk róla.

12 napja
peach Atlanta Falcons 16 084 — a new hope (again)

BKV Conductors (Rajna)
Kispest KEAC (gabokocka)

Rajna
Jó lenne ha Zolika a 2/b-be sorolna be, oda úgyis kellene egy rutinos commish 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
12 napja

BKV Conductors (Rajna)
Kispest KEAC (gabokocka)

Rajna
Hello,

ha senki nem vállalja, akkor én átveszem ezt töled.
13 napja

BKV Conductors (Rajna)
Kispest KEAC (gabokocka)

Szerkesztette: Rajna

17 napja
newyorkjet New York Jets Penn State Nittany Lions 41
Idén is játszok!
18 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 425 — Keep pounding
Nem tervezem, de sztem ki js estem tavaly

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
18 napja
Itt se indulsz @gabokocka ?

Szerkesztette: Toto21