GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
1 órája
köszi@dankodavid most akkor Jurgensnél én vezetek vagy a 49ers?Termeszetesen, amit megszovegeztem, de kimaradt a lista frissitesnel.
Farky
dankodavid
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
1 órája
@dankodavid most akkor Jurgensnél én vezetek vagy a 49ers?Termeszetesen, amit megszovegeztem, de kimaradt a lista frissitesnel.
Farky
Pulvis et umbra sumus.
2 órája
@dankodavid most akkor Jurgensnél én vezetek vagy a 49ers?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
1 napja
Jaja. Délután, vagy este írok részletesebbet is minden ajánlattal, most csak egy gyors helyzetjelentésre futottaJa úgy oké, csak annál azért közelebbi infót szoktatok adni arról, hogyan viszonyul az ajánlat a vezető licithez, mint hogy nem én vezetek és kész. 😊@niners88 A hirdetésedtől számold a 48 órát a játékosok elkelésére, ne onnantól, amikor a licit beérkezett.Igen, de az nem azt jelenti, hogy te vezetsz 😊 Érkeztek megkeresések, így a pontosabb valóban
@dancogo Fergusonra én (is) licitáltam, vissza is jeleztél, hogy rögzítve. 😊
vassadi
dancogo
vassadi
1 napja
Ja úgy oké, csak annál azért közelebbi infót szoktatok adni arról, hogyan viszonyul az ajánlat a vezető licithez, mint hogy nem én vezetek és kész. 😊@niners88 A hirdetésedtől számold a 48 órát a játékosok elkelésére, ne onnantól, amikor a licit beérkezett.Igen, de az nem azt jelenti, hogy te vezetsz 😊 Érkeztek megkeresések, így a pontosabb valóban
@dancogo Fergusonra én (is) licitáltam, vissza is jeleztél, hogy rögzítve. 😊
vassadi
dancogo
1 napja
Koszonom!Volt anno egy szerzodesertek-kalkulator valaki muvekent, amit az istennek sem talalok, valakinel megvan esetleg?😀Megosztottam veled az enyém
dankodavid
dancogo
Pulvis et umbra sumus.
1 napja
Volt anno egy szerzodesertek-kalkulator valaki muvekent, amit az istennek sem talalok, valakinel megvan esetleg?😀Megosztottam veled az enyém
dankodavid
1 napja
Volt anno egy szerzodesertek-kalkulator valaki muvekent, amit az istennek sem talalok, valakinel megvan esetleg?😀
Pulvis et umbra sumus.
2 napja
Jogos, így Pierce törölve, marad 5-5 WR a két körre, míg Teller helyett Abe Lucas-t tettem be 1. körbe, míg Burfordot másodikba. Ezzel kicsit borult az OT vs G/C arány, de még így is van olyan OT 2. körben, akit inkább elsőbe raknék valamelyik interior falember helyett.Ryan Kelly visszavonult tegnap ha minden igaz, őt lehet kivenném+ Alec Pierce tagelve, Wyatt Teller tradelve lett végül, ők nem FA-k @somoskovig
Farky
vassadi
Szerkesztette: somoskovig
2 napja
Ryan Kelly visszavonult tegnap ha minden igaz, őt lehet kivenném+ Alec Pierce tagelve, Wyatt Teller tradelve lett végül, ők nem FA-k @somoskovig
Farky
2 napja
Ryan Kelly visszavonult tegnap ha minden igaz, őt lehet kivennémKöszi, kivettem, Cade Mays és Luke Fortner mozgott 1-1 tierrel feljebb.
Farky
2 napja
Ryan Kelly visszavonult tegnap ha minden igaz, őt lehet kivenném
2 napja
Végleges javaslat a cutok/franchise tagek után, kicsit csökkentve a két kör létszámát, hogy minden normális játékosnak jusson normális ajánlat (és legyen kire költeni nyílt licitben is 😊 ). Igyekeztem 4-6 közötti játékost bent hagyni mindkét körre (kivéve OL, ott OT és G/C posztra külön szedve van meg a 6-6 játékos körönként). Illetve még egy szempont volt, a nagy nevű, de nagyon öreg veteránokat (Wagner, Harrison Smith, Lavonte David pl) többnyire kivettem 1-2 kivételtől eltekintve, mert nekik logikusan már úgyis csak többnyire 1 éves szerződéseket fogunk ajánlgatni.AKINEK JAVASLATA VAGY NYŰGJE VAN, szóljon vagy hallgasson örökre! 😊
POSZT: TIER 1 (TIER 2) és ahol értelmezhető, pár kimaradó
QB: Tua
(David Mills, Jameis Winston, Russell Wilson, Tyson Bagent)
RB: Breece Hall, James Cook, Derrick Henry, Jaylen Warren, Kyren Williams
(Javonte Williams, Isaiah Pacheco, J.K. Dobbins, Rachaad White, Tyler Allgeier(
kimarad: Aaron Jones, Alvin Kamara, Brian Robinson Jr., Joe Mixon, Austin Ekeler
WR: Devonta Smith, DK Metcalf, Cortland Sutton, Mike Evans, Davante Adams
(Calvin Ridley, Chris Godwin, Cooper Kupp, Deebo Samuel, Marquise Brown)
kimarad: Calvin Austin III, Jahan Dotson, Mack Hollins, DeAndre Hopkins
TE: Cade Otton, Jake Ferguson, Juwan Johnson, Travis Kelce
(Chigoziem Okonkwo, TJ Hockenson, Evan Engram, Mike Gesicki)
kimarad: Noah Gray, Tyler Higbee, Jonnu Smith
OL: OT: Ikem Ekwonu, Penei Sewell, Zach Tom, Luke Goedeke, Dion Dawkins, Kolton Miller, Abraham Lucas,
G/C: Ed Ingram, Elgton Jenkins, Kevin Zeitler, Cam Jurgens, Cade Mays,
(OT: Braden Smith, Morgan Moses, Taylor Decker, Jedrick Wills, Rasheed Walker
G/C: Spencer Burford, Daniel Faalele, Alijah Vera-Tucker, , Evan Neal, Garrett Bradbury, Sean Rhyan, Luke Fortner)
kimarad: OT: Austin Jackson, Terence Steele, Tytus Howard, Jamaree Salyer, Joseph Noteboom
G/C: Cordell Volson, Kenyon Green, Shaq Mason, Trevor Penning, Zion Johnson,
DI: Kenny Clark, Maliek Collins, Zach Sieler. Cameron Jordan
(Logan Hall, Devonta Wyatt, A'Shawn Robinson, David Onyemata)
EDGE: Montez Sweat, Boye Mafe, Bradley Chubb, Jadeveon Clowney, Carl Granderson
(Jermaine Johnson, Keion White, Kingsley Enagbare, Uchenna Nwosu, DJ Wonnum)
kimarad: Anfernee Jennings, Arnold Ebiketie
LB: Devin Lloyd, Quincy Williams, Robert Spillane, Kaden Ellis, Drue Tranquill
(Terrel Bernard, Germaine Pratt, Frankie Luvu, Alex Anzalone, Quay Walker)
kimarad: Josey Jewell, Kenneth Murray, Logan Wilson, Matt Milano, Bobby Wagner, Lavonte David
CB: Jaycee Horn, Marlon Humphrey, Alontae Taylor, Tariq Woolen, Kyler Gordon
(DaRon Bland, Dax Hill, L'Jarius Sneed, Marcus Jones, Keisean Nixon)
kimarad: James Bradberry, Trevon Diggs, Marshon Lattimore, Martin Emerson, Kader Kohou
S: Bryan Cook, Jalen Pitre, Coby Bryant, Julian Love, Kerby Joseph, Jeremy Chinn
(C.J. Gardner-Johnson, Donovan Wilson, Malik Hooker, Reed Blankenship, Tony Jefferson, Nick Cross)
kimarad: Taylor Rapp, Deshon Elliott, Harrison Smith, Xavier Woods
2 napja
@vassadi Ismét Christian Wilkinses kérdés. Ha most nem vágom ki a határidőig, de később nem megy át a fizikai felmérőn, akkor beragad az egész idei fizuja vagy cutolhatom akkor normál metódus szerint?Továbbra is az van, hogy nincs ilyen esetekre külön engedmény nálunk, csak a visszavonulás és a haláleset jelent kivételt igazából, így ha tutira nem akarsz befürödni vele, arra csak a cut a megoldás.
Lehet, hogy megtartanám, ha fog idén focizni, de ha nem akkor mindnképp kivágnám.🤔
Shilkor
2 napja
@vassadi Ismét Christian Wilkinses kérdés. Ha most nem vágom ki a határidőig, de később nem megy át a fizikai felmérőn, akkor beragad az egész idei fizuja vagy cutolhatom akkor normál metódus szerint?Lehet, hogy megtartanám, ha fog idén focizni, de ha nem akkor mindnképp kivágnám.🤔
4 napja
Ha valakit érdekel Najee Harris occsóért az keressen nyugodtan. Eskü jó lesz idén, ő mondta
6 napja
Várjuk meg a last minute franchise tageket, aztán a maradékot lefaragom kellően. 😊a 2. kör elég bőséges lett pár helyen, ha onnan vennétek ki valaki(ke)t nyílt licitre, az is lehetséges.Szerintem ezt mindenképpen, mert jártunk már úgy, hogy adott poszton túl nagy volt a létszám a kereslethez, és elég komolytalan szerződéssel kelt el nem egy játékos. Szerintem próbáljuk nagyjából tartani azt a megszokott létszámot az egyes posztoknál, amiket PM-ben is küldtem; ha épp úgy van, eggyel-kettővel eltérni pluszban (vagy akár mínuszban), nem gond, de dupla annyi azért ne legyen szerintem.
somoskovig
vassadi
6 napja
Alec Pierce tag & trade kereteiben eladó 19:59ig 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
a 2. kör elég bőséges lett pár helyen, ha onnan vennétek ki valaki(ke)t nyílt licitre, az is lehetséges.Szerintem ezt mindenképpen, mert jártunk már úgy, hogy adott poszton túl nagy volt a létszám a kereslethez, és elég komolytalan szerződéssel kelt el nem egy játékos. Szerintem próbáljuk nagyjából tartani azt a megszokott létszámot az egyes posztoknál, amiket PM-ben is küldtem; ha épp úgy van, eggyel-kettővel eltérni pluszban (vagy akár mínuszban), nem gond, de dupla annyi azért ne legyen szerintem.
somoskovig
6 napja
FA előtti friss keki Tampából. Akinek szüksége van 2. számú olcsó elkapóra, Quentin Johnston elérhető. Idén korrekt szezonja volt, ellenértékként se várok franchise megváltó picket.
6 napja
Előzetes FA lista mindkét FA körre, nézzétek meg kritikus szemmel, ha valakit átsorolnátok, szóljatok (meg akkor is, ha valaki rosteren van valahol). Vannak posztok, ahol a teljesen nyomik közül igyekeztem kiválogatni a féllábúakat, hogy legyen mindenhol valami kínálat, illetve a 2. kör elég bőséges lett pár helyen, ha onnan vennétek ki valaki(ke)t nyílt licitre, az is lehetséges.POSZT: TIER 1 (TIER 2) és ahol értelmezhető, pár kimaradó
QB: Tua (David Mills, Jameis Winston, Russell Wilson)
RB: Breece Hall, James Cook, Derrick Henry, Javonte Williams, Jaylen Warren, Kyren Williams (Aaron Jones, Alvin Kamara, Brian Robinson Jr., Isaiah Pacheco, J.K. Dobbins, Rachaad White, Tyler Allgeier(, kimarad: Joe Mixon, Austin Ekeler
WR: Devonta Smith, Alec Pierce, DK Metcalf, Cortland Sutton, Mike Evans, Davante Adams (Calvin Austin III, Calvin Ridley, Chris Godwin, Cooper Kupp, Jahan Dotson, Mack Hollins, Deebo Samuel)
TE: TJ Hockenson, Cade Otton, Jake Ferguson, Juwan Johnson, Travis Kelce (Chigoziem Okonkwo, Jonnu Smith, Noah Gray, Tyler Higbee)
OL: OT: Ikem Ekwonu, Penei Sewell, Zach Tom, Abraham Lucas, Luke Goedeke, G/C: Ed Ingram, Elgton Jenkins, Kevin Zeitler, Ryan Kelly, Cam Jurgens (OT: Austin Jackson, Braden Smith, Morgan Moses, Taylor Decker, Terence Steele, Tytus Howard, Jedrick Wills, Rasheed Walker, G/C: Alijah Vera-Tucker, Daniel Faalele, Evan Neal, Garrett Bradbury, Spencer Burford, Cade Mays, Sean Rhyan, Luke Fortner), kimarad: Jamaree Salyer, Joseph Noteboom, Cordell Volson, Kenyon Green, Shaq Mason, Trevor Penning, Zion Johnson
DI: Kenny Clark, Maliek Collins, Zach Sieler. Cameron Jordan (Logan Hall, Devonta Wyatt, A'Shawn Robinson, David Onyemata)
EDGE: Boye Mafe, Bradley Chubb, Jadeveon Clowney, Carl Granderson (Jermaine Johnson, Keion White, Kingsley Enagbare, Uchenna Nwosu, DJ Wonnum) , kimarad: Anfernee Jennings, Arnold Ebiketie,
LB: Devin Lloyd, Quincy Williams, Robert Spillane, Frankie Luvu, Alex Anzalone, Kaden Ellis (Bobby Wagner, Josey Jewell, Kenneth Murray, Lavonte David, Logan Wilson, Matt Milano, Quay Walker, Terrel Bernard)
CB: Jaycee Horn, Marlon Humphrey, Alontae Taylor, Tariq Woolen, Kyler Gordon (DaRon Bland, Dax Hill, L'Jarius Sneed, Marcus Jones, Marshon Lattimore, Martin Emerson, Keisean Nixon, Kader Kohou), kimarad: James Bradberry, Trevon Diggs
S: Bryan Cook, Jalen Pitre, Nick Cross, Coby Bryant, Julian Love, Kerby Joseph, Jeremy Chinn (C.J. Gardner-Johnson, Donovan Wilson, Harrison Smith, Malik Hooker, Reed Blankenship, Tony Jefferson, Xavier Woods), kimarad: Taylor Rapp, Deshon Elliott
6 napja
Prescott hosszabb szerződés hiányában nyitott a távozásra
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!