GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem akarom elkiabálni, de holnapra, legkésőbb hétfőre kész lesz a roster, már csak apró fasságokat kell kijavítani az 1952 sor tüzetes átvizsgálásával = szimuláció kész állapotba kerülünk.Dömemost akkor mi newmannel tok feleslegesen csinaljuk ? 😀
több mint 14 éve
Nem akarom elkiabálni, de holnapra, legkésőbb hétfőre kész lesz a roster, már csak apró fasságokat kell kijavítani az 1952 sor tüzetes átvizsgálásával = szimuláció kész állapotba kerülünk.
több mint 14 éve
Abban igaza van, hogy idén tényleg megtáltosodott a geci, és nem hogy nem kurvaszar, hanem kifejezetten jó, de hát a tavalyi után lófasz sem gondolta volna, meg persze azt se, hogy a komplett secondary dephttel együtt meghal...

több mint 14 éve
tényja, de hirtelen már nem kurvaszar. 😀 ezért a pénzért nekem már elég ennyi.eaglesmcnabbaha meg Arrington nem éri meg a szaros 1.4 misit 😀eaglesmcnabbTeszem hozzá, lófaszt sem csinál, csak a kezébe pattan kb. minden labda. Attól még nem lett hirtelen kurva jó játékos, szerintem legalábbis.Stez
én most átnéztem a rosterem, legalább 30 playát kell kb. cutolnom 😀
A falamnál azt hittem, kurva szar a helyzet Steinbach sérülésével, de például Brisiel rendre kezd a Texansban és Herrera is standard kezdő, még ha most sérült is az utóbbi hetekben, így durván csak RT-t kéne szereznem Steinbach kivágása miatt.. Bár Pashos kezdő a Brownsban, de elég szar. 😀 Sokkal rosszabbra számítottam. Nem egy elit fal, de a semminél jobb. Jó sok naplopóm van magas fizuval, várhatóan a sok cut után fel is szabadul némi hely, hogy ne csak szeméttel töltsem fel a rostert, hanem valami minőségi playa is érkezzen.
több mint 14 éve
ja, de hirtelen már nem kurvaszar. 😀 ezért a pénzért nekem már elég ennyi.Teszem hozzá, lófaszt sem csinál, csak a kezébe pattan kb. minden labda. Attól még nem lett hirtelen kurva jó játékos, szerintem legalábbis.StezKit izgat, hogy dőlnek be a CB-im, It's Julian-time baby 😀Wyattaha meg Arrington nem éri meg a szaros 1.4 misit 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Teszem hozzá, lófaszt sem csinál, csak a kezébe pattan kb. minden labda. Attól még nem lett hirtelen kurva jó játékos, szerintem legalábbis.Kit izgat, hogy dőlnek be a CB-im, It's Julian-time baby 😀Wyattaha meg Arrington nem éri meg a szaros 1.4 misit 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Kit izgat, hogy dőlnek be a CB-im, It's Julian-time baby 😀Wyattaha meg Arrington nem éri meg a szaros 1.4 misit 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ezzel nincs is semmi gond, amíg Delonso nekem passzolja le a jó playáit. 😊ha valami használható játékost húz, azt úgyis tovább adja majd 😐SzegecsHogy legyen hová draftolni, az érte kapott pickekkel. Ez a Delonso kör, amiből nem lehet kiszállni.szaba
több mint 14 éve
ha valami használható játékost húz, azt úgyis tovább adja majd 😐SzegecsHogy legyen hová draftolni, az érte kapott pickekkel. Ez a Delonso kör, amiből nem lehet kiszállni.
több mint 14 éve
ha valami használható játékost húz, azt úgyis tovább adja majd 😐

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Puszta tény, hogy a sok magas pick, azért hosszú távon eredményt fog szülni, még, ha nem is kiemelkedőt, de megindul felfelé a csapat. Ha ügyes vagy, akkor nem is kicsit 😀WyattÉrtettem ám.
Jó lesz ez 😊
több mint 14 éve
Puszta tény, hogy a sok magas pick, azért hosszú távon eredményt fog szülni, még, ha nem is kiemelkedőt, de megindul felfelé a csapat. Ha ügyes vagy, akkor nem is kicsit 😀

több mint 14 éve
Hosszú távon még az Oakland sem tud annyit bénázni, hogy ennyi top pickkel húzott játékossal égetnivalóan szarul teljesítsenek, szal Delonsót sem féltem 😀WyattNem is tudom hirtelen ez égetés volt-e vagy dicséret 😊
több mint 14 éve
Hosszú távon még az Oakland sem tud annyit bénázni, hogy ennyi top pickkel húzott játékossal égetnivalóan szarul teljesítsenek, szal Delonsót sem féltem 😀

több mint 14 éve
Lehet 😊Licitálhattok 😊Delonso_Egy-két év és csak te fogsz draftolni 😀😀adam8
Van hova erősítenem is sajnos.
több mint 14 éve
a draftjog nem szerez pontokat 😊Licitálhattok 😊Delonso_Egy-két év és csak te fogsz draftolni 😀😀adam8
több mint 14 éve
Licitálhattok 😊Delonso_Egy-két év és csak te fogsz draftolni 😀😀
több mint 14 éve
Licitálhattok 😊
több mint 14 éve
micsoda tülekedés lesz az 1/1-ért 😀nálam biztos nem lesz 😕
több mint 14 éve
Ja, még behúzom Luckot is, nem elég a 3 QB 😀Hát vagy majd legfeljebb, akit idén húzol jövő évi pickkel 😀WyattMoore viszont bejön neked, legalább idény végéig.Delonso_Locker>All.tenorx
több mint 14 éve
Hát vagy majd legfeljebb, akit idén húzol jövő évi pickkel 😀Locker>All.tenorxMég jó, hogy hosszabbítottam Kolbbal, kurva hasznos kis 3. számú QB lesz 😂tenorxMoore viszont bejön neked, legalább idény végéig.Delonso_

több mint 14 éve
jó lesz padoztatni Kolbot 5 milláért 😊 ő is boldog biztos, IRL is és GM-ben is nagyra becsülik 😊