GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Azért remélem lesz jelentkező a playák megcsinálására, valahogy erre mér nem érzek késztetést 2000 sor végigböngészése után...
több mint 14 éve
printscreen or it didnt happenNa, Höri kihagyta az All-Pro guardomat -_-tenorxmert csalással igazoltad leHöri
több mint 14 éve
Na, Höri kihagyta az All-Pro guardomat -_-tenorxmert csalással igazoltad le
több mint 14 éve
Na, Höri kihagyta az All-Pro guardomat -_-
több mint 14 éve
Kész vagyok. A Cleveland excel rosterét rendbe kéne rakni, pár playa hiányzik belőle, illetve a Detroit rosterben nincs benne Evan Mathis.A következő lépés az lesz, hogy azoknak a játékosoknak, akiket most be kellett raknom, csak a nevük van meg illetve a posztjuk és hogy melyik csapatnál vannak. Felrakom a rostert úgy hogy csak ezek legyenek benne, és az lenne a kérés, hogy az adataikat töltse már ki pár vállalkozó szellemű ember. Ez 92 csávó ha minden igaz.
több mint 14 éve
Na és aközül hogy Terrelle Pryor vagy Adam Froman van a Tampa Ps-én melyik az igaz? Gondolom Pryor jött supp. drafton és ki lett baszva Froman.Dömeigen.
jól haladsz
több mint 14 éve
Na és aközül hogy Terrelle Pryor vagy Adam Froman van a Tampa Ps-én melyik az igaz? Gondolom Pryor jött supp. drafton és ki lett baszva Froman.
több mint 14 éve
Van egy kis lemaradás a Vikings rosterben: az excel fájlban még nálam van Randy Moss, holott Ő már visszavonult és Bryant Johnson jött a helyére.RataxesZsír, majd ha kész lesz a roster file, berakom a programból kivett képeket ami átláthatóbb ugye, és akkor mindenki megmondja hogy igaz e vagy sem,mert tuti fog maradni hiba szerintem...
több mint 14 éve
Van egy kis lemaradás a Vikings rosterben: az excel fájlban még nálam van Randy Moss, holott Ő már visszavonult és Bryant Johnson jött a helyére.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Igen, megtaláltam a nagy rosterben is, hogy ott van nálad.A DC szerint Corvey Irvin DT van a Seahawks PS-ében, az excel szerint meg D'Anthony Smith DT.D'Anthony nálam van, PS-ből claimeltem.
Melyik az igaz?Döme
nagyon nagy steal.Höri
Amúgy ez egy hint volt hogy hol is tartok. Igen már csak 7 csapat van hátra. 😀
több mint 14 éve
A DC szerint Corvey Irvin DT van a Seahawks PS-ében, az excel szerint meg D'Anthony Smith DT.D'Anthony nálam van, PS-ből claimeltem.
Melyik az igaz?Döme
nagyon nagy steal.
több mint 14 éve
A DC szerint Corvey Irvin DT van a Seahawks PS-ében, az excel szerint meg D'Anthony Smith DT.Melyik az igaz?
több mint 14 éve
A minőségi PS a siker záloga 😀 Amúgy ami aggasztó, az a két-három hiányposzt, ahhoz viszont lehet, hogy nem lesz elég a hely így. 😛Nekem mondjuk most nagynevű lejárom nem lesz, 2-3 embernél többel nem is akarok hosszabbítani. Ami aggaszt, hogy fel kell töltenem a PS-emet, mert szinte az összes földönfutóvá vált. :/szabahát ez nagyon aggasztó, mintha legalábbis ne lenne minden évben 10 olyan udfa kör mikor már csak hülyeségből viszik az emberek a játékosokat.Höri
több mint 14 éve
Nekem mondjuk most nagynevű lejárom nem lesz, 2-3 embernél többel nem is akarok hosszabbítani. Ami aggaszt, hogy fel kell töltenem a PS-emet, mert szinte az összes földönfutóvá vált. :/szabahát ez nagyon aggasztó, mintha legalábbis ne lenne minden évben 10 olyan udfa kör mikor már csak hülyeségből viszik az emberek a játékosokat.
több mint 14 éve
Nekem mondjuk most nagynevű lejárom nem lesz, 2-3 embernél többel nem is akarok hosszabbítani. Ami aggaszt, hogy fel kell töltenem a PS-emet, mert szinte az összes földönfutóvá vált. :/
több mint 14 éve
Cap bácsi engem is idegesít, de túladok idén az összes túlfizetett faszon 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
1-emberem sem top5 fizetett azt mégse jövök ki a capből 😀fetomyMindegyik a hatodik fizut kapja 😊
több mint 14 éve
1-emberem sem top5 fizetett azt mégse jövök ki a capből 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindenesetre már várom az offseasont 😊gabokockahát én konkrétan jobban, mint a szimmelést (jó, szar a csapatom, így valamennyire érthető)
rengeteg ötletem van, csak úgy buzgok a tenni akarástól 😀
több mint 14 éve
Nézegettem a rosterem, hogy mit kéne tenni a következő offseasonban...Ez a cap funkciója 😊
Elég nehéz úgy beférni a cap alá, hogy ne kelljen vkit beáldozni.
gabokocka
több mint 14 éve
Nézegettem a rosterem, hogy mit kéne tenni a következő offseasonban...Elég nehéz úgy beférni a cap alá, hogy ne kelljen vkit beáldozni.
Mondjuk Mario Williams tagelve lesz és vagy ő vagy Peppers trade. Akiért jobb ajánlat jön...
Porter/Godfrey közül csak az egyikkel fogok tudni hosszabbítani, mert Beasonnal és Levy-vel okvetlen kell
Davis sérülékenysége miatt.
Mindenesetre már várom az offseasont 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Tramon jó, na de Verner.... 😀Tramon isten, Verner meg jó #2, de oda majd még jön valaki.tenorxTovábbra se panaszkodok a 4 kezdőmmel 😀tenorxS elmegy, a cornerbackek ellensúlyozzák az egységet. 😀
Nálam meg átlag feletti S sor, ugyanez CB-eknél, csak ott dimebackig kezdő szintű emberek vannak, míg mondjuk safetyknél nem túl hosszú a pad. :/ (és Collinsért is elrebeghetek néhány imát 😕 )Newman
több mint 14 éve
Tramon isten, Verner meg jó #2, de oda majd még jön valaki.Továbbra se panaszkodok a 4 kezdőmmel 😀tenorxS elmegy, a cornerbackek ellensúlyozzák az egységet. 😀
Nálam meg átlag feletti S sor, ugyanez CB-eknél, csak ott dimebackig kezdő szintű emberek vannak, míg mondjuk safetyknél nem túl hosszú a pad. :/ (és Collinsért is elrebeghetek néhány imát 😕 )Newman
több mint 14 éve
Az előző szezonban tagelt játékos is beleszámít az idei tag értékébe?

The response must be equal to the threat.