GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Ja, offseasonban majd megy érte az offer 😊Newtont ki húzta be?gabokockaIgor ha jól emlékszem, nem rossz pick 😀tenorx
Flacco 4 Newton 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Newtont ki húzta be?gabokockaIgor ha jól emlékszem, nem rossz pick 😀
több mint 14 éve
Newtont ki húzta be?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
A két DE közül a rosszabbat tartottam meg :/ Davis IR, Galette meg 2,5 sack.
több mint 14 éve
azzal már többet keresne, mint egy Fr. QB 😀Én meg fantasy pontok helyett reménykedem, hogy Ware tartja ezt a tempót és év végére betermel 32 sacket és a túlfizetése máris senkit nem fog érdekelni 😛Denyha túllépi a 20-at akkor automatikusan hold out lesz, és új szerződést kell neki adnodSzegecs
több mint 14 éve
Én meg fantasy pontok helyett reménykedem, hogy Ware tartja ezt a tempót és év végére betermel 32 sacket és a túlfizetése máris senkit nem fog érdekelni 😛Denyha túllépi a 20-at akkor automatikusan hold out lesz, és új szerződést kell neki adnod

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Én meg fantasy pontok helyett reménykedem, hogy Ware tartja ezt a tempót és év végére betermel 32 sacket és a túlfizetése máris senkit nem fog érdekelni 😛
több mint 14 éve
Asszem most összeszedem a fantasy pontokat a hétről, Bowe-Nelson-(Floyd)-Gronk-Gonzo-Fred Jackson-Spiller-Starks, még Alex Smith is elfogadható volt. 😊
több mint 14 éve
Nem hiszem, hogy számít, de én is amellett vagyok, hogy toljuk le minél hamarabb. Bármivel, tök mindegy, hogy Madden, az új, vagy egy harmadik progi, de menjen le.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
nem baj, de azért Kerrigant húzzátok fel superstarra minimum 😀
több mint 14 éve
Amúgy az idei évben mutatott teljesítmények beleszámítanak majd ratingbe? Gondolom kb. lehetetlen úgy nézni egy embert, hogy egyelőre csak első fordulóban mutatott játéka, de ne legyen ott Fake fejében, amikor osztályoz. Aztán ebből meg lehetnek "viták", hogy bezzeg nyáron még top5 volt posztján, most meg csak átlagos...DenyNem számítanak bele, különben ennyi erővel ki is esett a szezonunk. Ezért kell minél hamarabb lerendezi a ratingeket, legjobb lett volna már az első forduló előtt, de ennyi még csak nem változtat túl sokat.

több mint 14 éve
Amúgy az idei évben mutatott teljesítmények beleszámítanak majd ratingbe? Gondolom kb. lehetetlen úgy nézni egy embert, hogy egyelőre csak első fordulóban mutatott játéka, de ne legyen ott Fake fejében, amikor osztályoz. Aztán ebből meg lehetnek "viták", hogy bezzeg nyáron még top5 volt posztján, most meg csak átlagos...
több mint 14 éve
És akkor a januári kezdés, majd befejezés után szinte rögtön kezdődik is a következő GM szezonunk?Stezigen. 2008-ban is télen volt a szimulálás, mégse hibbant meg senki.
több mint 14 éve
Ettől függetlenül igaza van, ha ezen a héten a bizottság meg tudja állapítani az értékeket, akkor szerintem még simán belefér most is a simelés.

több mint 14 éve
Kapd el őket Tigris!

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Neeeem, most kéne kezdeni valamikor, annak semmi értelme letolni két szezont egymás után.
több mint 14 éve
Az vicces lesz, szezon vége, draft, szezon, de legalább mindennap pörögni fog a játék, nem úgy, mint idén

több mint 14 éve
És akkor a januári kezdés, majd befejezés után szinte rögtön kezdődik is a következő GM szezonunk?
több mint 14 éve
Ne már...Toljuk le Maddennel és majd jövőre áttérünk a programra több idővel.
több mint 14 éve
most miben maradtunk végül?briareosCsupa válasz az élet, mi?
több mint 14 éve
Igazából leszarom, hogy mi lesz a vége, mert úgyse lesz jó mindenkinek. Sírni fog a szám? Lehet, majd kiderül...Nálam pl. Champ még mindig a liga elitbe tartozik, mások szerint nem, de ugyanígy vagyok SJ-vel is, Marshall-t viszont pont nem tartom akkora játékosnak, mint sokan, mert hülye és bár kevés meccset hagy ki, de valami sérülése általában van. Ettől függetlenül a posztján szerintem benne van a legjobb 5-10-ben, de hasznosabb játékosnak tartom a stabilan futó SJ-t és a vezérként és playmaker-ként hasznos Champ-et. A statisztikákkal kevésbé védhető LT posztot meg inkább bele se hozom ebbe... 😊
Mondjuk én alapból egy WR-t nehezen tudok összemérni egy RB-el, mert az utóbbi egy sokkal kevésbé függő poszt...
Én azt érzem rossznak, hogy az angol kifejezést használva almákat hasonlítunk narancsokkal. Mert ugye hogyan hasonlítasz össze egy támadót egy védővel? Vagy ha azonos oldalon nézzük, akkot egy WR-t egy OT-vel, egy QB-t egy RB-el, egy DE-t egy CB-vel, egy LB-t egy S-vel, stb.?
Én eszetlen tápolásnak pont azt érzem, hogy ha nagyon kevés embert húzunk ki nagyon sokból túlzott mértékben...
Azt is értem, hogy mondjuk a Madden 99-es skálájával is ki lehet emelni embereket a tömegből (a '12-ben négy 99-es rating lesz, Brady, Revis, Polamalu és Gates (😛), de 90 fölött azért jócskán van játékos), de ott jobban átlátható nekem az eloszlás, valamint a konkrét különbség is, amit a játék motorja tesz két azonos posztú játékos között, vagy akár két játékos között, bár nekem sose jutott eszembe, hogy egy 95-ös WR-t összehasonlítsak egy 95-ös DE-vel mondjuk... 😛
Lehet, hogy ez most kicsit csapongó lett, próbáltam érthetően leírni, hogy mi a gondom ezzel a 0-9-es rendszerrel. Igazából amikor majd kész lesz, akkor lehet majd arról elbeszélgetni, hogy ki miért kapta azt a minősítést, amit kapott... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
newman szegecs nektek mikor lenne jo egy maratoni skype parti ahol legalabb az 5-6-7-8-9es tiereket kialakitanank ? tegnap elkezdtem megcsinalni 2 tiert de newman visszairasanak hossza ravilagitott h a pmes modszer nem lesz tulzottan celravezeto 😀Fakeegyetértek 😊
A következő egy hét, úgy néz ki bármikor jó, ha megtudtok egyezni és szóltok előre, akkor bármit megoldok.