GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 862
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Bria, hogy állsz? Ha még nincs meg mond meg mi hiányzik és megcsinálom... Lassan el kellene már kezdeni, és még ott vannak a ratingek, meg a rakat nem jó helyen lévő player, az életbe nem fogunk indítani.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem örültem túlzottan, mikor megláttam, hogy kib.ták, de így nem is gond 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na az Atlanta követi a GM-játékot 😊

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
na Tenorx, érdemes volt milliókat adni Cudjónak, ki is waivelte a Rams már most.Höri
Még jó, hogy a Coltsba mindig elfér 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na Tenorx, érdemes volt milliókat adni Cudjónak, ki is waivelte a Rams már most.

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Igazából nekem is küldhetsz nyugodtan, így esténként meg tudom csinálni, két csapat az max. 1 óra.
több mint 14 éve
Na, csütörtökön valszeg ráérek, ha addig sincs haladás, nekem is lehet küldeni párat

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
haladgatok lassan, meglesz csüt-péntekig.

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Bria hogy állsz? Kell segítség?
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 891 — je suis poloska
Höri, nézegettem a rosterem, és van egy elírás. Brandon Fusco második évében nem 80.500-at, hanem 805.000 fog keresni 😊 Persze, őszinteségemnek hála ezt a 720k-t le is vonhatnánk az év cap büntijéből 😛

Más, most csináltam meg én is rating cuccost, néztem többiekét is, csak nekem furcsa, hogy mindenkinél 3-szor, 4-szer annyi alulértékelt ember van, mint felül?Deny
ezt a rating cuccost hol tudjátok megnézni? érdekelne engem is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Más, most csináltam meg én is rating cuccost, néztem többiekét is, csak nekem furcsa, hogy mindenkinél 3-szor, 4-szer annyi alulértékelt ember van, mint felül?Deny
Ez szerintem természetes... 😛 Viszont rosszul értelmeztem hogy majd csak akkor kell ratingbaszogatni ha már Döme feltöltötte a teljes, minden csapatot tartalmazó anyagot?Rataxes
Igen, akkor viszont sos-ben kéne csinálni. Most briára várunk, remélhetőleg nem sokat.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ez szerintem természetes... 😛 Viszont rosszul értelmeztem hogy majd csak akkor kell ratingbaszogatni ha már Döme feltöltötte a teljes, minden csapatot tartalmazó anyagot?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Höri, nézegettem a rosterem, és van egy elírás. Brandon Fusco második évében nem 80.500-at, hanem 805.000 fog keresni 😊 Persze, őszinteségemnek hála ezt a 720k-t le is vonhatnánk az év cap büntijéből 😛

Más, most csináltam meg én is rating cuccost, néztem többiekét is, csak nekem furcsa, hogy mindenkinél 3-szor, 4-szer annyi alulértékelt ember van, mint felül?
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
úristen mik ezek.
mit kell csinálnom a csapatommal? néztem azt a listát de semmit nem értek belőle, de sok ember van aki biztos nincs a csapatombanharomt
Jesszus, itt a világ vége, feltámadtak a holtak... 😀StormST
csak a vége a Broncos TCnek 😛
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 658 — SB 50 Champion @ Grund
úristen mik ezek.
mit kell csinálnom a csapatommal? néztem azt a listát de semmit nem értek belőle, de sok ember van aki biztos nincs a csapatombanharomt
Jesszus, itt a világ vége, feltámadtak a holtak... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 236 — Whoops, looks like something went wrong.
Én holnap estétől hétfőig nem leszek, de a ratingeket még gyorsba átfutom és hogy ki nincs nálam, ha tudom.. igyekszem

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 173
Érdemes belemélyedni a ratingekbe, vagy még lesz vmi gyári változtatás ezen az excel listán?
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
én meg holnaptól szept. 6-ig nem leszek gépközelben

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Srácok én mostantól vasárnap estig nem leszek gép és netközelben. Épp emiatt ha bármilyen döntés van alávetem magam a köz akaratának 😀

több mint 14 éve
Döme, ment egy mail

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a 9est vágtam. beírom ki az aki tuti nincs.
több mint 14 éve
Ha jól nézem az N oszlopban a 9-es szám jelöli a te játékosaid. A W oszlop az overall rating, X az a potenciál.
Beírtam végre én is ki nincs nálam

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
úristen mik ezek.
mit kell csinálnom a csapatommal? néztem azt a listát de semmit nem értek belőle, de sok ember van aki biztos nincs a csapatomban
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Nyugi, hamarosan meglesznek a cuccok mostmár (kösz bria - illetve majd ha tényleg kész leszel 😛), aztán tolhatjuk is. Nem kell a fikázódás. Sajnos nem láttuk előre, én sem, senki, hogy ennyire kibaszott macerás a roster-gyártás ehhez a programhoz.

Ha fent lesz a roster file, akkor az lesz a kérés, hogy az eddigiekhez hasonlóan mindenki nézze át a sajátját, és jelezze ki nem tagja a keretnek, mert kivenni csak olyanokat vettem, akik más csapathoz kerültek, akik FA-k lettek azóta, azok maradtak benne.Döme
ahhoz hogy elkészüljek a következő infókra van szükségem.
1. mit kell csinálni
2. hol a cucc amivel dolgozni kell

ennyi 😀briareos
Ja, jogos. 😀

Megy a mail.
több mint 14 éve
Nyugi, hamarosan meglesznek a cuccok mostmár (kösz bria - illetve majd ha tényleg kész leszel 😛), aztán tolhatjuk is. Nem kell a fikázódás. Sajnos nem láttuk előre, én sem, senki, hogy ennyire kibaszott macerás a roster-gyártás ehhez a programhoz.

Ha fent lesz a roster file, akkor az lesz a kérés, hogy az eddigiekhez hasonlóan mindenki nézze át a sajátját, és jelezze ki nem tagja a keretnek, mert kivenni csak olyanokat vettem, akik más csapathoz kerültek, akik FA-k lettek azóta, azok maradtak benne.Döme
ahhoz hogy elkészüljek a következő infókra van szükségem.
1. mit kell csinálni
2. hol a cucc amivel dolgozni kell

ennyi 😀