GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 862
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Döme félénken kérdezném, beérkeztek a pályaművek már?
Mikor tudunk rostert abajgatni?
Esetleg kezdeni?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tényleg Höri, ha már itt vagy, Madden rostert mikorra tudod befejezni kb?briareos
kurva soká, mert ezer féle előezets cikket vállaltam be megint, plusz előszezon nézés éjjel ( 😀 ) plusz költözködés újra.

pedig már az OL-t megcsináltam, csak a front7-ek vannak 😊

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 658 — SB 50 Champion @ Grund
Hupsz, akkor a potenciált én is rosszul értettem, ebben az esetben ha újra a gépemnél leszek, akkor majd átszerkesztem a hsz-t... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 739 — Chiefs GM
Ja, akkor félreértettem a dolgot, vissza az egész.

Viszont akkor mondjuk ez azt jelenti, hogy Spiller esetén a 8 a max. potenciál, és most meg mondjuk ennek 25t%-át érte el (vagyis kb. 2-esnek számít)?somoskovig
Lényegében igen, hogy pontosan hogy számolja a program azt nem tudom, de erről van szó.Döme
Rendben, akkor átírtam a baszogatós hsz-t.

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black

Viszont akkor mondjuk ez azt jelenti, hogy Spiller esetén a 8 a max. potenciál, és most meg mondjuk ennek 25t%-át érte el (vagyis kb. 2-esnek számít)?somoskovig
Lényegében igen, hogy pontosan hogy számolja a program azt nem tudom, de erről van szó.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 173
Nem értitek, a potenciál oszlop azt jelenti, hogy mennyire fejlődött ki a játékos, magyarul hogy a lehetőségeit mennyire merítette ki. Máshogy egy 6-os ratingű, 21-es rookie meg csak a "hatosságának" 21 %-át érte el, de egy ötödéves veterán 100 %-kkal már kifejlődött fullon, nem lesz már jobb.

És még mindig hiányoznak fake és Igor csapatai, mostmár tényleg nagyon időszerű lenne hogy fel tudjam rakni a valós viszonyokat tükröző táblát...Döme
Aha, akkor a potenciál rating az gyakorlatilag fordítottan arányos.
több mint 14 éve

Viszont akkor mondjuk ez azt jelenti, hogy Spiller esetén a 8 a max. potenciál, és most meg mondjuk ennek 25t%-át érte el (vagyis kb. 2-esnek számít)?

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Nem értitek, a potenciál oszlop azt jelenti, hogy mennyire fejlődött ki a játékos, magyarul hogy a lehetőségeit mennyire merítette ki. Máshogy egy 6-os ratingű, 21-es rookie meg csak a "hatosságának" 21 %-át érte el, de egy ötödéves veterán 100 %-kkal már kifejlődött fullon, nem lesz már jobb.

És még mindig hiányoznak fake és Igor csapatai, mostmár tényleg nagyon időszerű lenne hogy fel tudjam rakni a valós viszonyokat tükröző táblát...
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
tényleg Höri, ha már itt vagy, Madden rostert mikorra tudod befejezni kb?

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊
egyébként ezt leszámítva egyetértek veleNewman
Jó, Rodgers a kivétel. 😛

De lehet az is, hogy nem lineárisan csökken, hanem mondjuk 4. évtől exponenciálisan.somoskovig
tetszik az ötlet

és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊Newman
ja vagy 9. évében.

Mindenki legyen 100-as akkor, nem? 😛Höri
de,legyen 😛

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊Newman
ja vagy 9. évében.

Mindenki legyen 100-as akkor, nem? 😛

több mint 14 éve
és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊
egyébként ezt leszámítva egyetértek veleNewman
Jó, Rodgers a kivétel. 😛

De lehet az is, hogy nem lineárisan csökken, hanem mondjuk 4. évtől exponenciálisan.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
egyébként ezt leszámítva egyetértek vele

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Megcsináltam, tényleg elég érthető.

A development értéknél viszont szerintem simán lehetne egyszerűsíteni,, mert vannak benne furcsaságok (pl. Jammaal Jackson 100, Wisniewski 25, ettől függetlenül nem hiszem, hogy Jacksonban nagyobb lenne a fejlődési lehetőség...). A javaslatom:
Rookie: 100
1. év: 90
2. év: 80
3. év: 70
.
.
.
és végül 10 év és felette 0.somoskovig
Jah, ebben egyetértek, elég fura hogy pl. egy Ray Lewisnak 100-as a fejlődési potenciálja... Hova fejlődik Ő már? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Megcsináltam, tényleg elég érthető.

A development értéknél viszont szerintem simán lehetne egyszerűsíteni,, mert vannak benne furcsaságok (pl. Jammaal Jackson 100, Wisniewski 25, ettől függetlenül nem hiszem, hogy Jacksonban nagyobb lenne a fejlődési lehetőség...). A javaslatom:
Rookie: 100
1. év: 90
2. év: 80
3. év: 70
.
.
.
és végül 10 év és felette 0.

több mint 14 éve
én meg az egészet nem értem, de velem van a baj én vagyok a túliskolázott 😊braxa88
Szerintem is alapvetően átláthatatlan a dolog, bele lehet merülni, de ha ebből kell kiszűrni dolgokat, inkább jó nekem a ratingezés úgy ahogy van 😀szaba
Rejtsd el az a-b, e-v, y-co oszlopokat, és kész is, átláthatóbbat el se tudok képzelni 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
én meg az egészet nem értem, de velem van a baj én vagyok a túliskolázott 😊braxa88
Szerintem is alapvetően átláthatatlan a dolog, bele lehet merülni, de ha ebből kell kiszűrni dolgokat, inkább jó nekem a ratingezés úgy ahogy van 😀
több mint 14 éve
Nekem csak egy hülye kérdésem lenne, melyik oszlop a fejlődési potenciál?somoskovig
X oszlop ha minden igaz...

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
én meg az egészet nem értem, de velem van a baj én vagyok a túliskolázott 😊
több mint 14 éve
Nekem csak egy hülye kérdésem lenne, melyik oszlop a fejlődési potenciál?somoskovig
Nekem az, hogy lesz-e ennél átláthatóbb táblázat. Besorolásban is vannak érdekes dolgok, van a Chargers játékosok között olyan, aki nem is nálam van pl.
több mint 14 éve
Nekem csak egy hülye kérdésem lenne, melyik oszlop a fejlődési potenciál?

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
És hogy áll a játékos dolog ? (csapatok elkészítése)
Nagyon nem ártana kezdeni már így augusztus közepén.
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
reporting for duty

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fake lesz az egyik tag az biztos, a többire lehet jelentkezni olyan GM-eknek, akik nem bánják ha utálják őket.Höri
😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sorry srácok, de nem voltam vagy 2 hete gépnél, a ratingeket honnan tudom meg? nincs kedvem,meg lehetőségem visszaolvasni.eaglesmcnabb
a teljes lista még nincs kész,majd rövidesen fel lesz rakva (gondolom 😀)
btw,lesz valami bizottság,ami eldönti azt,hogy a GM-ek által beírt értékek helytállóak-e vagy sem?mert azért látok itt érdekes dolgokat...Newman
szaba meg fake vállalta a ratinges dolgokat