GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Döme félénken kérdezném, beérkeztek a pályaművek már?Mikor tudunk rostert abajgatni?
Esetleg kezdeni?
több mint 14 éve
tényleg Höri, ha már itt vagy, Madden rostert mikorra tudod befejezni kb?briareoskurva soká, mert ezer féle előezets cikket vállaltam be megint, plusz előszezon nézés éjjel ( 😀 ) plusz költözködés újra.
pedig már az OL-t megcsináltam, csak a front7-ek vannak 😊
több mint 14 éve
Hupsz, akkor a potenciált én is rosszul értettem, ebben az esetben ha újra a gépemnél leszek, akkor majd átszerkesztem a hsz-t... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Rendben, akkor átírtam a baszogatós hsz-t.Ja, akkor félreértettem a dolgot, vissza az egész.Lényegében igen, hogy pontosan hogy számolja a program azt nem tudom, de erről van szó.Döme
Viszont akkor mondjuk ez azt jelenti, hogy Spiller esetén a 8 a max. potenciál, és most meg mondjuk ennek 25t%-át érte el (vagyis kb. 2-esnek számít)?somoskovig
több mint 14 éve
Ja, akkor félreértettem a dolgot, vissza az egész.Lényegében igen, hogy pontosan hogy számolja a program azt nem tudom, de erről van szó.
Viszont akkor mondjuk ez azt jelenti, hogy Spiller esetén a 8 a max. potenciál, és most meg mondjuk ennek 25t%-át érte el (vagyis kb. 2-esnek számít)?somoskovig
több mint 14 éve
Nem értitek, a potenciál oszlop azt jelenti, hogy mennyire fejlődött ki a játékos, magyarul hogy a lehetőségeit mennyire merítette ki. Máshogy egy 6-os ratingű, 21-es rookie meg csak a "hatosságának" 21 %-át érte el, de egy ötödéves veterán 100 %-kkal már kifejlődött fullon, nem lesz már jobb.Aha, akkor a potenciál rating az gyakorlatilag fordítottan arányos.
És még mindig hiányoznak fake és Igor csapatai, mostmár tényleg nagyon időszerű lenne hogy fel tudjam rakni a valós viszonyokat tükröző táblát...Döme
több mint 14 éve
Ja, akkor félreértettem a dolgot, vissza az egész.Viszont akkor mondjuk ez azt jelenti, hogy Spiller esetén a 8 a max. potenciál, és most meg mondjuk ennek 25t%-át érte el (vagyis kb. 2-esnek számít)?
több mint 14 éve
Nem értitek, a potenciál oszlop azt jelenti, hogy mennyire fejlődött ki a játékos, magyarul hogy a lehetőségeit mennyire merítette ki. Máshogy egy 6-os ratingű, 21-es rookie meg csak a "hatosságának" 21 %-át érte el, de egy ötödéves veterán 100 %-kkal már kifejlődött fullon, nem lesz már jobb.És még mindig hiányoznak fake és Igor csapatai, mostmár tényleg nagyon időszerű lenne hogy fel tudjam rakni a valós viszonyokat tükröző táblát...
több mint 14 éve
tényleg Höri, ha már itt vagy, Madden rostert mikorra tudod befejezni kb?
több mint 14 éve
tetszik az ötletés,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊Jó, Rodgers a kivétel. 😛
egyébként ezt leszámítva egyetértek veleNewman
De lehet az is, hogy nem lineárisan csökken, hanem mondjuk 4. évtől exponenciálisan.somoskovig
de,legyen 😛és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊Newmanja vagy 9. évében.
Mindenki legyen 100-as akkor, nem? 😛Höri
több mint 14 éve
és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊Newmanja vagy 9. évében.
Mindenki legyen 100-as akkor, nem? 😛
több mint 14 éve
és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊Jó, Rodgers a kivétel. 😛
egyébként ezt leszámítva egyetértek veleNewman
De lehet az is, hogy nem lineárisan csökken, hanem mondjuk 4. évtől exponenciálisan.
több mint 14 éve
és,ha valaki 3.évében kapja meg a lehetőséget és él is vele,következő 2 évében meg kiteljesedik a benne lévő potenciál? 😊egyébként ezt leszámítva egyetértek vele
több mint 14 éve
Megcsináltam, tényleg elég érthető.Jah, ebben egyetértek, elég fura hogy pl. egy Ray Lewisnak 100-as a fejlődési potenciálja... Hova fejlődik Ő már? 😊
A development értéknél viszont szerintem simán lehetne egyszerűsíteni,, mert vannak benne furcsaságok (pl. Jammaal Jackson 100, Wisniewski 25, ettől függetlenül nem hiszem, hogy Jacksonban nagyobb lenne a fejlődési lehetőség...). A javaslatom:
Rookie: 100
1. év: 90
2. év: 80
3. év: 70
.
.
.
és végül 10 év és felette 0.somoskovig
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Megcsináltam, tényleg elég érthető.A development értéknél viszont szerintem simán lehetne egyszerűsíteni,, mert vannak benne furcsaságok (pl. Jammaal Jackson 100, Wisniewski 25, ettől függetlenül nem hiszem, hogy Jacksonban nagyobb lenne a fejlődési lehetőség...). A javaslatom:
Rookie: 100
1. év: 90
2. év: 80
3. év: 70
.
.
.
és végül 10 év és felette 0.
több mint 14 éve
Rejtsd el az a-b, e-v, y-co oszlopokat, és kész is, átláthatóbbat el se tudok képzelni 😊én meg az egészet nem értem, de velem van a baj én vagyok a túliskolázott 😊braxa88Szerintem is alapvetően átláthatatlan a dolog, bele lehet merülni, de ha ebből kell kiszűrni dolgokat, inkább jó nekem a ratingezés úgy ahogy van 😀szaba
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
én meg az egészet nem értem, de velem van a baj én vagyok a túliskolázott 😊braxa88Szerintem is alapvetően átláthatatlan a dolog, bele lehet merülni, de ha ebből kell kiszűrni dolgokat, inkább jó nekem a ratingezés úgy ahogy van 😀
több mint 14 éve
Nekem csak egy hülye kérdésem lenne, melyik oszlop a fejlődési potenciál?somoskovigX oszlop ha minden igaz...
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
én meg az egészet nem értem, de velem van a baj én vagyok a túliskolázott 😊
több mint 14 éve
Nekem csak egy hülye kérdésem lenne, melyik oszlop a fejlődési potenciál?somoskovigNekem az, hogy lesz-e ennél átláthatóbb táblázat. Besorolásban is vannak érdekes dolgok, van a Chargers játékosok között olyan, aki nem is nálam van pl.
több mint 14 éve
Nekem csak egy hülye kérdésem lenne, melyik oszlop a fejlődési potenciál?
több mint 14 éve
És hogy áll a játékos dolog ? (csapatok elkészítése)Nagyon nem ártana kezdeni már így augusztus közepén.
több mint 14 éve
reporting for duty

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fake lesz az egyik tag az biztos, a többire lehet jelentkezni olyan GM-eknek, akik nem bánják ha utálják őket.Höri😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szaba meg fake vállalta a ratinges dolgokatSorry srácok, de nem voltam vagy 2 hete gépnél, a ratingeket honnan tudom meg? nincs kedvem,meg lehetőségem visszaolvasni.eaglesmcnabba teljes lista még nincs kész,majd rövidesen fel lesz rakva (gondolom 😀)
btw,lesz valami bizottság,ami eldönti azt,hogy a GM-ek által beírt értékek helytállóak-e vagy sem?mert azért látok itt érdekes dolgokat...Newman