GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem az van, hogy 1,2 milla alatt nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést adni? Legalábbis én ezért választottam az 1 milla 3 évre szerződést, mert így csak úgy lehet emelni, hogy 1,3 milla 3 évre.Soldadosde, ettől függetlenül lehet neki adni 1.3-t 5 évre is.
több mint 13 éve
Nem az van, hogy 1,2 milla alatt nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést adni? Legalábbis én ezért választottam az 1 milla 3 évre szerződést, mert így csak úgy lehet emelni, hogy 1,3 milla 3 évre.SoldadosDe igen, csak hülye vagyok megint 😊 Perfect taktika 😊 A cut és a licit közötti 30 mp.-ben kellett volna ébernek lenni 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nem az van, hogy 1,2 milla alatt nem lehet 3 évnél hosszabb szerződést adni? Legalábbis én ezért választottam az 1 milla 3 évre szerződést, mert így csak úgy lehet emelni, hogy 1,3 milla 3 évre.870k-s fizuja miatt vmi 70k-val túllépem a salary capet. Az új szerződésével csak 700k-t fog idén keresni, azaz beférek a capbe. Ennyire egyszerű.SoldadosHűű ha most lenne egy kis capem menne is neki az 5 éves 1 milkás szerződés 😊Rataxes
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
870k-s fizuja miatt vmi 70k-val túllépem a salary capet. Az új szerződésével csak 700k-t fog idén keresni, azaz beférek a capbe. Ennyire egyszerű.SoldadosHűű ha most lenne egy kis capem menne is neki az 5 éves 1 milkás szerződés 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
C'est la vieNeszopass, a rosterembe beírtam, nem tudom miért, de ezek szerint ide nem került be, de már bent van. Nem szarakodnék, de 5 000-rel vagyok a cap alatt ezzel, a 3.9 miatt most az egész rostert át kéne variálni...DömeEzesetben FA lett.szabaezesetben végig 3.9 milliót fog keresni, tetszőleges elosztás nélkülHöri
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Neszopass, a rosterembe beírtam, nem tudom miért, de ezek szerint ide nem került be, de már bent van. Nem szarakodnék, de 5 000-rel vagyok a cap alatt ezzel, a 3.9 miatt most az egész rostert át kéne variálni...ezesetben végig 3.9 milliót fog keresni, tetszőleges elosztás nélkülHöriúgy látom Döme nem adott szerződést Gallery-nek a mai napigHöriEzesetben FA lett.szaba
több mint 13 éve
870k-s fizuja miatt vmi 70k-val túllépem a salary capet. Az új szerződésével csak 700k-t fog idén keresni, azaz beférek a capbe. Ennyire egyszerű.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldi nem érezte igazságosnak Cooper fizetését, úgy gondolja, hogy többet érdemel, ennyi az egész 😊Vagy: mocskosmód be van rúgva 😀
több mint 13 éve
Én is épp vakarom a fejem, hogy ez mi...
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Soldi, én ezt most nemigen értem... 😊
több mint 13 éve
értemPS claim sorrend az eredeti draft sorrend lesz?Newmannem.
a kurrens waiver orderHöri
még egy kérdés (bár elég hülye kérdés): PS claim után lehet még waiveren claimelni játékosokat?
több mint 13 éve
ezesetben végig 3.9 milliót fog keresni, tetszőleges elosztás nélkülúgy látom Döme nem adott szerződést Gallery-nek a mai napigHöriEzesetben FA lett.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 538
úgy látom Döme nem adott szerződést Gallery-nek a mai napigHöriEzesetben FA lett.
több mint 13 éve
PS claim sorrend az eredeti draft sorrend lesz?Newmannem.
a kurrens waiver order
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
a psből az 5. 6. 7. körösök és az udfak ugye NEM vihetők?kristofAz ideiek közül ja, korábbi évekből bárki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a psből az 5. 6. 7. körösök és az udfak ugye NEM vihetők?
több mint 13 éve
Minek azt vennem? Van elég 😊Én várok a lehetőségre😊Delonso_hat arra varhatsz. penzert nem tudsz pikket venni 😊Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
minden masban az 53ra vonatkozik a rosterminimum csak a 3. qb lehet psennem ha psen van 3.haromtJa azt láttam hogy ott van a 3., csak az nem volt tiszta hogy az 53-ra vagy a 61-re vonatkozik-e a minimum létszám.
De most már minden világos. 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
nem ha psen van 3.haromtJa azt láttam hogy ott van a 3., csak az nem volt tiszta hogy az 53-ra vagy a 61-re vonatkozik-e a minimum létszám.
De most már minden világos. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem ha psen van 3.
több mint 13 éve
Ratának csak 2 QB-je van az 53-ban. Az nem para?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én várok a lehetőségre😊Delonso_hat arra varhatsz. penzert nem tudsz pikket venni 😊
több mint 13 éve
Én várok a lehetőségre😊