GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Mondjuk akkor a rookiek ratingjei is el vannak baszva, és nem kicsit. Gyakorlatilag az első három kör veri a legtöbb játékost.
több mint 14 éve
Meccs szünetében én is megbaszom a rosterem.A legtöbb szabadidővel rendelkező GM itt az egyetemisták, ezek alapján, szerinted mit? 😀
A bizottságba pedig jelentkezek, készen állok rá 😀, ha még a héten letudjuk zavarni. Nem tudom mit várjak az "egyetemi élettől"...Newman
több mint 14 éve
Meccs szünetében én is megbaszom a rosterem. A bizottságba pedig jelentkezek, készen állok rá 😀, ha még a héten letudjuk zavarni. Nem tudom mit várjak az "egyetemi élettől"...
több mint 14 éve
Ahogy nézem minden csapatban jóval több az underrrated játékos, mint az overrated 😊Sztem a bizottság nézzen át minden csaptot ezeket az irányelveket figyelembe véve.
Egy átlagos csapat rosterén a megadott százalékok alapján van:
28 db - 0 - Roster Filler
13 db - 1 - Replacement-Level Starter (decent backup)
6 db - 2 - Good Starter
2 db - 3 - Very Good Starter
Ez már 49 játékos.
Sztem ezt is tartsuk szem előtt.
Tehát egy átlagos csapat rosterén van kb 4 db játékos akit nem az első 4 szintre kell besorolni.gabokocka
Nem tartom korrektnek a saját játékosaim meghatározását.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
JJ ötletét adom, bizottsággal együtt kurva jówyatt, nem vicceltem, nem volt smiley 😊
több mint 14 éve
értem. azért nincs harag ugye?briareosTudom, hogy nem komolyan írtad, de nem nincs
JJ: Ötletnek nem rossz, de akkor is kéne legalább egy háromfős bizottság szerintem, akik leokézzák, pontosítják a változások mértékét.
Rata: Na Spiller mondjuk vicces pl, hogy jobb mint AP 😀

több mint 14 éve
Egy megjegyzés: CJ2K 9-es pontszáma okés, de hogy Spiller az egyetlen 8-as RB az már szerintem nem annyira...randomizerrel ki kell sorsolni, hogy ki melyik csapatot nézze átJJŐőő... nem tudom 😊 Én pl. a saját játékosaimmal azért úgy-ahogy képben vagyok, de szerintem másoknál a keret feléhez (és akkor még finoman fogalmaztam) nem tudnék hozzászólni...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Semmi sem kötelező persze. Nem reális mondod te, de más másét nem nézi meg, aki nagyon kiugró valamelyik irányban, azt szerintem nem baj, ha fel vagy lehúzzák az illetékesek. De attól, hogy te nem csinálod, még nem kéne feltétlen leszólni, aki megjegyzi, hogy van, amit nem érez korrektnek, érted.Wyattrandomizerrel ki kell sorsolni, hogy ki melyik csapatot nézze át

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Semmi sem kötelező persze. Nem reális mondod te, de más másét nem nézi meg, aki nagyon kiugró valamelyik irányban, azt szerintem nem baj, ha fel vagy lehúzzák az illetékesek. De attól, hogy te nem csinálod, még nem kéne feltétlen leszólni, aki megjegyzi, hogy van, amit nem érez korrektnek, érted.

több mint 14 éve
szerintem kurvára nem reális h mindenki magának dönti el h ki over ki underbriareosÉn kb. ugyanannyi overratedet írtam mint underratedet, szerintem így azért "sportszerű" 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
szerintem kurvára nem reális h mindenki magának dönti el h ki over ki under / bizottság ide vagy oda. bevallom őszintén rá sem lestem a játékosaim ratingjeire. akinek ez számít, az csinálja nyugodtan, nem hiszem h ettől kötelező lenne nekem is.
több mint 14 éve
Bria: mondhatsz amit akarsz, de ezzel:Urlacher is 2-100-as teljesen korrekt Halié 😀
Matthews 7 – 59
Woodley 8 – 100
Ware 9 – 100
Szemben ez
Hali 2 – 100
Szerintem eléggé irreális és elvileg azért lett program cserélve, hogy IRL-hez közelibb eredmény jöjjön ki. Persze sokaknak nem számít, hogy a gép mit hoz ki, de van, akit azért érdekel. De mondhatnám például, hogy akkor a fizetési igény és az GM-beli teljesítmény pl köszönőviszonyban sincs, és mire fel kér ennyit.
Én mondjuk Wake-et is megemelném, de elfogadom, hogy téged nem érdekel.Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mivel nálam sok nincs beszámozva, lehet jobban járnék ha az egész rosterem beáraznám.
több mint 14 éve
Bria: mondhatsz amit akarsz, de ezzel:Matthews 7 – 59
Woodley 8 – 100
Ware 9 – 100
Szemben ez
Hali 2 – 100
Szerintem eléggé irreális és elvileg azért lett program cserélve, hogy IRL-hez közelibb eredmény jöjjön ki. Persze sokaknak nem számít, hogy a gép mit hoz ki, de van, akit azért érdekel. De mondhatnám például, hogy akkor a fizetési igény és az GM-beli teljesítmény pl köszönőviszonyban sincs, és mire fel kér ennyit.
Én mondjuk Wake-et is megemelném, de elfogadom, hogy téged nem érdekel.

több mint 14 éve
Kész a roster file, közleményekbe beraktam. Aki már beírta a baszogatós topikba az övét, az is nézze át.
több mint 14 éve
a súlyos sérülés miatti visszavonulás csak és kizárólag téged érint Wyatt 😀de 22 játékosod úgy is marad a végére 😀 sőt, 11 is elég.
több mint 14 éve
LOLAmúgy ez így vicces a ratingeket figyelembe véve, mert eddig az előző szezon teljesítménye után változott, most meg már benne lesz nyilván az emberekben az előszezon is. De ha januárig tényleg nem lesz semmi, akkor majd az új szezon is beleszámít majd? Érdekes lenne pl egy olyan ember, aki súlyos milliókért hosszabbított, elit szinten tolta, és tegyük fel legdurvább esetben, hogy elszenved egy olyan sérülést, ami miatt akár vissza is kell vonulnia. Aztán akkor itt vagy nagyon le lesz húzva, vagy még vissza is kell vonultatni, a helyére meg nem lehet szerezni senkit.

több mint 14 éve
majd az utolsó irl alapszakasz hét után elkezdjük az itteni szezont januárban.
több mint 14 éve
Goodell >>> Höri.nem, most éppen a hosszúra nyúlt CBA-vitát szimuláljukJJBria, hogy állsz? Ha még nincs meg mond meg mi hiányzik és megcsinálom... Lassan el kellene már kezdeni, és még ott vannak a ratingek, meg a rakat nem jó helyen lévő player, az életbe nem fogunk indítani.tenorxEz a szezon elmarad. 😀szaba
több mint 14 éve
nem, most éppen a hosszúra nyúlt CBA-vitát szimuláljukBria, hogy állsz? Ha még nincs meg mond meg mi hiányzik és megcsinálom... Lassan el kellene már kezdeni, és még ott vannak a ratingek, meg a rakat nem jó helyen lévő player, az életbe nem fogunk indítani.tenorxEz a szezon elmarad. 😀szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bria, hogy állsz? Ha még nincs meg mond meg mi hiányzik és megcsinálom... Lassan el kellene már kezdeni, és még ott vannak a ratingek, meg a rakat nem jó helyen lévő player, az életbe nem fogunk indítani.tenorxEz a szezon elmarad. 😀