GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
már megérte felkelni
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
kb. ugyanakkora,0 😛Beck?Új mélységeket ért el a játék 😛Newmanmit akarsz, több esélye van a nagy karrierre mint whitehurstnekHöri
több mint 13 éve
Beck?Új mélységeket ért el a játék 😛Newmanmit akarsz, több esélye van a nagy karrierre mint whitehurstnek
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Nem szép Szegecs, nem szép 😛Amúgy tosszál rá még 2800-at csak az íze kedvéért 😀
Vagy most elbizonytalanodtam, *0.9, vagy /1.1?
több mint 13 éve
de jól is jártam vele 😀 csak szopás lett belőle 😕hát a második FA körben akárkire lehet nyomulni, tehát ha te most kikúrod a csókát, másnap már haza is viheti aki akarja szerintemfetomyjaja, mint te tavaly Hassiet 😛kristof
több mint 13 éve
Biztos-ami biztos megkérdeztem inkább 😊ilyenkor az UFL GM Game tagjai licitálnak rá, mind az öten.
Az ilyenkor cutolt játékosokkal egyébként mi lesz, köv. szezont kihagyják? C.J. többre hivatott annál minthogy ne legyen csapata...Rataxes
Az ottani topikokat csak az adminok látják, ezért kevesen tudják, hogy van.
Szegecs irányítja például a Virginia Destroyers-t, ezért is tapsolt, mert kéne neki egy jó DE
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát a második FA körben akárkire lehet nyomulni, tehát ha te most kikúrod a csókát, másnap már haza is viheti aki akarja szerintemfetomyjaja, mint te tavaly Hassiet 😛
több mint 13 éve
Biztos-ami biztos megkérdeztem inkább 😊hát a második FA körben akárkire lehet nyomulni, tehát ha te most kikúrod a csókát, másnap már haza is viheti aki akarja szerintem
Az ilyenkor cutolt játékosokkal egyébként mi lesz, köv. szezont kihagyják? C.J. többre hivatott annál minthogy ne legyen csapata...Rataxes
több mint 13 éve
a belső elhárítás sosem pihen...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Kabbe, amúgy kíváncsiságból tényleg elkezdtem megnézni, hogyan lenne 😀
több mint 13 éve
Biztos-ami biztos megkérdeztem inkább 😊Az ilyenkor cutolt játékosokkal egyébként mi lesz, köv. szezont kihagyják? C.J. többre hivatott annál minthogy ne legyen csapata...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát Szegecset sokszor nem értik meg 😀Egyébként kb. mindegy, hogy megkérdezed-e, mert valaki (aka Wyatt) úgyis szól, ha elkúrod 😀
több mint 13 éve
Ja, ok, kösz... Nem volt egyértelmű.Ez most nekem szólt?Rataxesigen, mert úg yvan ahogy mondod 😊
Vagy Szegecs színházban van épp, de ez kevésbé valószínű 😛fetomy
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ez most nekem szólt?Rataxesigen, mert úg yvan ahogy mondod 😊
Vagy Szegecs színházban van épp, de ez kevésbé valószínű 😛
több mint 13 éve
Ez most nekem szólt?
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
TAPS
több mint 13 éve
C.J. Ah You nevű versenyzőmnek idén lesz a 3. éve a ligában, 460.000 pénzt eszik, jövőre 550.000-et, azután pedig 770.000-et fog... Tehát idén és jövőre még vet.min. és 600.000 dollár alatt fog keresni, az uccsó évében viszont mindkettőt meghaladja. Jól sejtem, hogy ilyenkor nem waiverre, hanem a cut topicba kerül a következő büntikkel? : 2011: 0 $ büntetés, 2012: 0 $ büntetés, 2013: 77.000 $ büntetés? Már ha el kívánom bocsájtani 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
vmint 2x van az 5. kor vegen packers. gondolom a 2. a sorrendben panthers akart lenni csak szolok nehogy felreertes legyen.Fakemég nem oldódott meg a probléma,nehogy én kapjam majd a savat,mert nem húztam senkit... 😊
több mint 13 éve
kedden beírom a szerződéseket, de addig csak elvétve, percekre leszek gépnél
több mint 13 éve
vki volna olyan rendes es beirna a pickem ha adok neki kicsilistat ? szetbasz ez a varakozas legalabb ram ne kelljen majd ...adtam gabonak 2 UDFA 6.kört 😛
vmint 2x van az 5. kor vegen packers. gondolom a 2. a sorrendben panthers akart lenni csak szolok nehogy felreertes legyen.Fake
mindjárt húzok egyet