GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vki volna olyan rendes es beirna a pickem ha adok neki kicsilistat ? szetbasz ez a varakozas legalabb ram ne kelljen majd ...vmint 2x van az 5. kor vegen packers. gondolom a 2. a sorrendben panthers akart lenni csak szolok nehogy felreertes legyen.
több mint 13 éve
visi fossal sunt ot en vittem vna kovetkezoreÉn bízom benn, hogy lesz belőle valami, mert az LB sorom olyan harmatos, hogy még lehet én is beférnék ILBnek 😀
pedig gatlin ota h orultem h nem az embereimet viszitek ki
mondjuk tarpinian 99 % h az eletben nem kerul nfl palyara de nekem megerte vna a maradek 1 % ingyen
mivel ha viszont lesz akkor nagy kiraly lehet majd a kalciumkura utanFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
visi fossal sunt ot en vittem vna kovetkezore pedig gatlin ota h orultem h nem az embereimet viszitek ki
mondjuk tarpinian 99 % h az eletben nem kerul nfl palyara de nekem megerte vna a maradek 1 % ingyen
mivel ha viszont lesz akkor nagy kiraly lehet majd a kalciumkura utan
több mint 13 éve
Clary idén nem volt olyan szar. Nehezen indult neki az idény.roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.gabtsiaz Clary 😛
btw,tavaly jobb volt kétségtelen,de azért nem nevezném a leggyengébb RT-nek,még Clary mellett sem..Newman
több mint 13 éve
szaba
10 538
Clary underrated. Bottom 5-ben van, de sztem nem a legszarabb.roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.gabtsiaz Clary 😛
btw,tavaly jobb volt kétségtelen,de azért nem nevezném a leggyengébb RT-nek,még Clary mellett sem..Newman
több mint 13 éve
roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.gabtsiaz Clary 😛
btw,tavaly jobb volt kétségtelen,de azért nem nevezném a leggyengébb RT-nek,még Clary mellett sem..
több mint 13 éve
roland imho a leggyengébb kezdő RT a ligában, idén már az se lesz.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Hát én reménykedem benne, hogy azért megoldja 😀Wyattgondoltam 😀
több mint 13 éve
zsíros kenyér,van egy kezdő RT-öm (ha 1,elcserélik 2,ha a dagadék nem tér vissza,amitől mondjuk nem tartok annyira 😛)
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
kurva sok spacem van mivel az első két napban nem tudtam lenni free agencyn
több mint 13 éve
adam is bekaphassa, őrült 😀StezNeki lesz drága, ha mégse játszik... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Darren Sharper 2 000 000 / 1 év (ha ilyet lehet)Simán lehet, és bőven több, mint a második ajánlat
amennyiben nem akkor 1 300 000 / 3 évadam8
több mint 13 éve
te adam, a 76 fős keretedhez még kellene pár camp body v mi a pék ?😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Sharperre már tegnap délután 1 milla/3 évet ajánlottam, ne vicceljünk, hogy adam vezet az ő 850K-s ajánlatával 😊tegnap 15:17:35-kor
több mint 13 éve
Most,hogy nézegettem a 2012-es pickeket (amik egyébként nincsenek frissítve), észrevettem, hogy 1-2 lekötött feltételes trade-et megbolondít majd,ha IRL 8 meccs lesz, tekintve, hogy van vagy 4 trade aminél opció a minimum 10 meccsen kezdés adott játékosnál 😊 Néhányan boldogok leszünk, ha a csávó alapemberként végigjátszik 8 meccsen, mégis csengethetjük a pickeket 😀
több mint 13 éve
jó, csak a dupla cutra figyeljaz is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀Hörijah, hát még repül kb a full TE trióm, meg valszeg Pool is, szóval hely az leszStez
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Gondolom a teljesen egyértelmű szerződéseket továbbra sem kell beírni a topicba
több mint 13 éve
az is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀Hörijah, hát még repül kb a full TE trióm, meg valszeg Pool is, szóval hely az lesz
több mint 13 éve
nyíves undrafted piacot végezzük már ki, annyira unom a cím bővítését folyamatosan csinálniHöriszard le a címet. 90% leszarja, hogy mikor jön, a többiek meg majd megnézik 😊
több mint 13 éve
az is jó, hogy a Chiefs-nek Benson a 49. játékosa, és vele biztosan átlépi a capet, és még holnap lehet érkezik újabb 3 ember 😀
több mint 13 éve
nyíves undrafted piacot végezzük már ki, annyira unom a cím bővítését folyamatosan csinálni
több mint 13 éve
Idén 33-nak számít, tehát nincs 33 fölött, tehát még emelkedhet egyszer az én értelmezésem szerint. 😊
több mint 13 éve
Husi szerződése jó?Mert mint ha nem lehetne növekedő