GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
sajna csak egy órája kezdtem el csinálni, de mindjárt a felénél járok, viszont akadt egy kis gond.Draft tracker szerint Bears. Trade adminban nincs benn.
Méghozzá az, hogy Muhammad Wilkerson a Saintsnél és a Bearsnél is ott volt. Most akkor kinél van?
editke: rájöttem, hogy Bears. Viszont Döme, akkor neked szólok, nem tudom, hogy jelentősége van-e számodra, de kettőnél volt ott.fetomy
több mint 14 éve
sajna csak egy órája kezdtem el csinálni, de mindjárt a felénél járok, viszont akadt egy kis gond.Méghozzá az, hogy Muhammad Wilkerson a Saintsnél és a Bearsnél is ott volt. Most akkor kinél van?
editke: rájöttem, hogy Bears. Viszont Döme, akkor neked szólok, nem tudom, hogy jelentősége van-e számodra, de kettőnél volt ott.
több mint 14 éve
nekilátok összedobni a kereteket maddenba', hogy tudjatok játszani.kurvára nem lesz akkurátus se a kor, se a college, se a kinézet, de azt majd átállítgatod magadnak, ha nem tetszik.
egy éves szezonnál úgy is tök mindegy.
több mint 14 éve
Moss-t visszavonultathatod, sőt örülök is neki, de olyan WR-t szerezz, akit már korábban is elvihetett volna más.
több mint 14 éve
francba... mindegy, egy próbát megért 😊Akkor most ha valaki lesérül/visszavonul akkor max. a PS-ből tudok felhozni embert a helyére, ugye?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Amennyiben mégis vihető, akkor sem fogod, mert én elviszem előled 😊Plaxico ha el is kel a szezonig, behúzni már nem tudom itt ugye?WyattPlax már nem elérhető, de attól se tartok, hogy megírják a CBA-t a kickoffig.Höri

több mint 14 éve
Pedig pozitív lenne ha Randy nem a jövő évi ingyen-visszavonulós-cutomat vinné el (mondjuk ha ezen múlna Plaxico roster helye lehet hogy vállalnám a büntit is, kéne egy RZ célpont a WR gárdámba 😊 )...
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Egyetértek, Randy Moss a FA lezártakor még aktív volt, így nem lehetne visszavonultatni.
több mint 14 éve
Bízzuk a commishra a döntést, bár esélyesnek tartom hogy a főnökség szerint sem lesz érvényes a dolog, elvégre már lezárult az FA piac nálunk... Mondjuk én kérdeztem korábban Hörit hogy Plaxicót mikor lehet szerződtetni, azt írta hogy ha lesz szerződése IRL, és most már van 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor még nem volt szerződése.Toltam 2 roster move-t, bár nem tudom hogy lehet-e ilyenkor... Ha nem akkor tekintsétek tárgytalannak 😊RataxesPlaxicót nem lehet, őt már én is akartam 😛Wyatt
egyébként nem azért mondom, h ratával kibasszak de sztem ezt vegyük semmisnek, fa beindulása óta nagyon sok mindent tudtunk meg, sokkal előnyösebb most új embert szerezni, mint 1 hónapja :rolleyes:
több mint 14 éve
Toltam 2 roster move-t, bár nem tudom hogy lehet-e ilyenkor... Ha nem akkor tekintsétek tárgytalannak 😊RataxesPlaxicót nem lehet, őt már én is akartam 😛

több mint 14 éve
Toltam 2 roster move-t, bár nem tudom hogy lehet-e ilyenkor... Ha nem akkor tekintsétek tárgytalannak 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Amúgy azt hogy döntitek el, hogy az Xtől melyik játékostól másoljatok? Mert pl Quinnnél fogalmam sincs, hogy kihez hasonlítsam. (Orakpohoz akartam, de erre látom, hogy ő 6os vagy 7es...)tenorxigazából annyira ne parázd túl szerintem, mert én nem egyszer találkoztam olyannal, hogy egy QB X utáni statjai tök ugyanazok, mint az alatta levő DT X utáni értékei... 😊
Egyébként én általában hasonló korú, szintű (0-10), esetleg helyen draftolt és pozíciójú játékostól másolok általában.
Okés, akkor az említett csapatokat este megcsinálom 😊 (NO, CIN, NYJ, ARI)
több mint 14 éve
Amúgy azt hogy döntitek el, hogy az Xtől melyik játékostól másoljatok? Mert pl Quinnnél fogalmam sincs, hogy kihez hasonlítsam. (Orakpohoz akartam, de erre látom, hogy ő 6os vagy 7es...)
több mint 14 éve
Ha valaki nagyon lassan halad, adhat ám még 😀fetomyIlletve Bruce még átadná a Saints, Bengals, Cards triót.
A Saintsszel mondjuk szopni fogsz mert JJ nem bonyolította túl a DC-jét.
több mint 14 éve
Tőlem átvehetsz egyet, mondjuk a Jetst.
több mint 14 éve
Ha valaki nagyon lassan halad, adhat ám még 😀
több mint 14 éve
én már 20 fölött járok, viszont vigyázzatok, mert lehet olyan, aki rajta van a "nincsmeglistán", miközben benne van már az excelben 😊 (nálam Golden Tate most ilyen volt, pont a saját adatait akartam volna átmásolni 😂 )fetomyIgen azt elfelejtettem mondani hogy előfordulhat egy két playa aki benne van a txt-ben ennek ellenére már ott van a rosterban. Főleg mivel a PS-esek egy az egyben lettek átmásolgatva csak, és azért ott nem az összes idei rookie ugye. De ha valaki véletlenül kétszer lesz benne az nem olyan rohadt nagy baj, a DC-k csinálásakor úgyis észre fogom venni.
több mint 14 éve
köszi, ezt dícséretnek veszem 😀
több mint 14 éve
Mondom én, hogy szeretem az excelezést 😀 60-nál gondoltam, hogy már be kéne fejezni, de hát mondom már olyan kevés van 😀 Egyébként átlagban bő 3.5 perc egy játékos 😊fetomyTe egy gép vagy.
több mint 14 éve
Mondom én, hogy szeretem az excelezést 😀 60-nál gondoltam, hogy már be kéne fejezni, de hát mondom már olyan kevés van 😀 Egyébként átlagban bő 3.5 perc egy játékos 😊
több mint 14 éve
Bevittem mind a 72 köcsögöt. Egynél nem találtam születési időt, kettőnél az egyetem nem volt benne a listában, és volt pár, akinek a születési helye nem volt rajta, ezeket leszámítva minden fasza, minden játékost sikerült belevarázsolni.Te egy gép vagy. Amúgy nekem bezzeg kilencven valahány emberem van 😀
Visszaküldtem döme az xls-t, gondolom a többi fölösleges.fetomy
több mint 14 éve
Bevittem mind a 72 köcsögöt. Egynél nem találtam születési időt, kettőnél az egyetem nem volt benne a listában, és volt pár, akinek a születési helye nem volt rajta, ezeket leszámítva minden fasza, minden játékost sikerült belevarázsolni.Visszaküldtem döme az xls-t, gondolom a többi fölösleges.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
végig fogom nézni egyesével, de ha akár 1 játékosnál is rossz születési hely lesz beírva, kilépek.HöriBruce, itt a lehetőség, hogy beléphess