GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 209
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 538
Na meg is van az 53. Kicsit savanyú, de az enyém 😀
több mint 13 éve
Annyit ajánlottam volna rá amennyi helyem még van, szűk két milla, fene tudja pontosan mennyi.Az a jó kombináció 😀 Mennyit lettél volna am hajlandó? Van eladó WR-em, ha kell 😛WyattRajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Szülinapi ajándék. Mellesleg még ajánlottam volna tovább TO-ra csak elaludtam a határidőt, tegnap este meg még részeg voltam.Rajna
Vagy 7 játékosra ajánlottam már, de egy sem lett az enyém 😀Höri
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Az a jó kombináció 😀 Mennyit lettél volna am hajlandó? Van eladó WR-em, ha kell 😛Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Szülinapi ajándék. Mellesleg még ajánlottam volna tovább TO-ra csak elaludtam a határidőt, tegnap este meg még részeg voltam.Rajna
több mint 13 éve
Az én helyem nem áll tenderezés alattSzegecs tán még gonoszabb, mint RajnaHöriSzegecs helyére jöhet Iktriad.tenorx
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Szegecs tán még gonoszabb, mint RajnaHöriSzegecs helyére jöhet Iktriad.
több mint 13 éve
Há' mikor szóljak, amikor tudsz licitálni? 😛Egyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorx
több mint 13 éve
Benson jövőre eladó 😀Ja értem. Jó, mindegy, én kúrtam el, csak ugye amikor én írtam a hszt akkor írta szegecs is, így nálam még nem volt ott. Természetesen a Szegecsé, csak bosszantó, mert azt hittem megvan a cserefutóm.tenorxÉs miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....tenorxjaa,a listát nem néztem,csak a licit topikban láttam,hogy Szegecs beelőzött...Newman
több mint 13 éve
Ja értem. Jó, mindegy, én kúrtam el, csak ugye amikor én írtam a hszt akkor írta szegecs is, így nálam még nem volt ott. Természetesen a Szegecsé, csak bosszantó, mert azt hittem megvan a cserefutóm.jaa,a listát nem néztem,csak a licit topikban láttam,hogy Szegecs beelőzött...Newmanén észrevettem 😛NewmanÉs miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....tenorx
több mint 13 éve
jaa,a listát nem néztem,csak a licit topikban láttam,hogy Szegecs beelőzött...És miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....tenorxAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorxén észrevettem 😛Newman
több mint 13 éve
És miért nem szóltál, hogy rossz a lista, én is abban a hitben voltam, hogy az enyém....én észrevettem 😛NewmanEgyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorx
több mint 13 éve
én észrevettem 😛Egyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...tenorx
több mint 13 éve
Egyébként Sproles miért a Lionsé?SzegecsAzért mert szerintem senki nem vette észre, hogy 10 másodperccel előttem írtál (én se). Én még ajánlanák érte egy 1.250.000t, de jókor szólsz...
több mint 13 éve
Egyébként Sproles miért a Lionsé?Szegecshogy ne jöjjön a csopotomba. de mostmár a tied.
ez egyre rosszabb lesz
több mint 13 éve
Egyébként Sproles miért a Lionsé?
több mint 13 éve
Cseréld le Lakira.Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.verd megSzegecs
több mint 13 éve
inkább rád úszítanám, hogy előbb-utóbb minden csoportellenfél FA politikája legyen székúrvaRajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.verd megSzegecs
több mint 13 éve
Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Szülinapi ajándék. Mellesleg még ajánlottam volna tovább TO-ra csak elaludtam a határidőt, tegnap este meg még részeg voltam.
több mint 13 éve
Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.verd meg
több mint 13 éve
Rajna egy szemétláda, akárkire megyek rá, ráajánl, hogy kibasszon velem.Vagy 7 játékosra ajánlottam már, de egy sem lett az enyém 😀
több mint 13 éve
Meglátjuk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Csoporton belül felárat számítok fel 😛Rataxeserre felárat? 😊
ezt már nem nagyon tudod szerintem hová emelni, hogy ép ellenérték legyen, szerintem már ez is sok