GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 862
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
reggelig elkuldom.Fake
Melyik reggelig? 😀szaba
majd amikor kedvem lesz hozza paraszt.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 173
reggelig elkuldom.Fake
Melyik reggelig? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
reggelig elkuldom.
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Bump, hogy áll fake meg Igor? Lassan kezdhetnénk 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi, azért van ez a szabály, mert pl ha Randy Moss játszana, akkor tuti összerak 1000 yardot csupán renomé alapján is.

2 éve kurvára zavart engem az, hogy Marvin Harrison a receiving leader címért küzdött 😛

úgy vagyok vele, hogy aki nagyban befolyásolja a csapata teljesítményét, azt ki kell venni. Smiley-n vagy Crowderen nem görcsölök, mert egyik sem kezdő szintű, de mondjuk Fucunál sem lenne jó, ha a nyugdíjas Bulger csinálná a 100-as ratinget.

Orknál is ott van Palmer, ez sem valami jó, de ő legalább kispados.Höri
Ezek szerint választhatok. Akkor viszont megtartom. Én rosterzárás után nem nyúlok hozzá a csapatomhoz, ha nem köteleznek rá.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Akkor csak kirakjam TO-szűrét?Wyatt
én azt hittem már ki van 😀

az a baj, hogy ő tuti nem vonul vissza hivatalosan, amíg nincs gyűrűje 😀

mindenkire rábízom, hogy aktualizálja-e a keretét. elfogadom ha nem akarja, csak nem örülök neki.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor csak kirakjam TO-szűrét?

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Soldi, azért van ez a szabály, mert pl ha Randy Moss játszana, akkor tuti összerak 1000 yardot csupán renomé alapján is.

2 éve kurvára zavart engem az, hogy Marvin Harrison a receiving leader címért küzdött 😛

úgy vagyok vele, hogy aki nagyban befolyásolja a csapata teljesítményét, azt ki kell venni. Smiley-n vagy Crowderen nem görcsölök, mert egyik sem kezdő szintű, de mondjuk Fucunál sem lenne jó, ha a nyugdíjas Bulger csinálná a 100-as ratinget.

Orknál is ott van Palmer, ez sem valami jó, de ő legalább kispados.

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Nah én is befejeztem a csapataimat.tenorx
Köszi!
Még fake-re és Igorra várunk. Ha nem csinálják meg két napon belül, valaki (pl. fetomy 😛) bevállalja az ő csapataikat?
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 173
Én nem követtem itt az eseményeket, mert nincs kedvem itt vitázni emberekkel.
Soldados
Nagy kár, pedig az volt a játék sava-borsa, mikor 4-5 oldal vitát generáltál valakivel, és lehetett visszaolvasni másnap reggel. :cool:
több mint 14 éve
Mondjuk nálam legalább még nem vonult vissza TO 😂

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Így játszhatott volna elvileg nálad idén, az nem igazán szopás, vagy, ha igen, akkor minek húztad be 😛Wyatt
Mert nem gondoltam hogy visszavonul. Így meg hogy már nincs a ligában nem lett volna pofám pályára küldeni...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Bevallom én sem értem, hogy miért kell most már visszavonultatni. Szvsz ráér a következő GM offseasonban.tenorx
Most ha IRL idén vonul vissza miért kellene megvárni a jövő évet? Miért szopjak pl. én itt azért mert a marha Randy Moss nem márciusban hanem júliusban találta ki hogy nincs kedve játszani? 😊Rataxes
Így játszhatott volna elvileg nálad idén, az nem igazán szopás, vagy, ha igen, akkor minek húztad be 😛

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én nem követtem itt az eseményeket, mert nincs kedvem itt vitázni emberekkel.

Épp ezért nem is tudom, volt-e rá precedens vagy sem, nem is érdekel, de nem értem, hogy rosterzárás után hogy a pöcsbe lehet játékosmozgás... eléggé unfair és érthetetlen.

Mindegy, majd Höri leírja mi legyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Mert már leírtam Mossnál is, hogy nem értek vele egyet.
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
smileynál nem volt gond

több mint 14 éve
Én megvárom Höri döntését.

De nem tartom túl fairnek, hogy rosterzárás után most vonultassam vissza, azt hozzak helyette egy undrafted LB-t...Soldados
Itt a precedens 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Én megvárom Höri döntését.

De nem tartom túl fairnek, hogy rosterzárás után most vonultassam vissza, azt hozzak helyette egy undrafted LB-t...

több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Jó, nekem mindegy, csak furcsa, mert valóban volt egy roster zárás.
több mint 14 éve
Bevallom én sem értem, hogy miért kell most már visszavonultatni. Szvsz ráér a következő GM offseasonban.tenorx
Most ha IRL idén vonul vissza miért kellene megvárni a jövő évet? Miért szopjak pl. én itt azért mert a marha Randy Moss nem márciusban hanem júliusban találta ki hogy nincs kedve játszani? 😊 (főleg úgy hogy idén nem lőttem el az ingyen visszavonultatást...).
Egy Crowder féle 3.800.000-es fizunak a cutbüntije azért már nem az a "tökmind1 kategória", főleg ha köv. szezonban esedékes mondjuk még egy hasonló retire...

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Bevallom én sem értem, hogy miért kell most már visszavonultatni. Szvsz ráér a következő GM offseasonban.
több mint 14 éve
crowdert visszavonultatniSzegecs
Miért? Tudtommal a rostereket már lezártuk. :/

több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
crowdert visszavonultatni

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Nem igazán, majd esetleg a játékosaid ratingjeit nézd át, ha mindenki kész lesz.
több mint 14 éve
Na van vmi, amit tudnom kell vagy csinálnom kell?