GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
majd amikor kedvem lesz hozza paraszt.reggelig elkuldom.FakeMelyik reggelig? 😀szaba
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
reggelig elkuldom.
több mint 14 éve
Bump, hogy áll fake meg Igor? Lassan kezdhetnénk 😀
több mint 14 éve
Soldi, azért van ez a szabály, mert pl ha Randy Moss játszana, akkor tuti összerak 1000 yardot csupán renomé alapján is.Ezek szerint választhatok. Akkor viszont megtartom. Én rosterzárás után nem nyúlok hozzá a csapatomhoz, ha nem köteleznek rá.
2 éve kurvára zavart engem az, hogy Marvin Harrison a receiving leader címért küzdött 😛
úgy vagyok vele, hogy aki nagyban befolyásolja a csapata teljesítményét, azt ki kell venni. Smiley-n vagy Crowderen nem görcsölök, mert egyik sem kezdő szintű, de mondjuk Fucunál sem lenne jó, ha a nyugdíjas Bulger csinálná a 100-as ratinget.
Orknál is ott van Palmer, ez sem valami jó, de ő legalább kispados.Höri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Akkor csak kirakjam TO-szűrét?Wyattén azt hittem már ki van 😀
az a baj, hogy ő tuti nem vonul vissza hivatalosan, amíg nincs gyűrűje 😀
mindenkire rábízom, hogy aktualizálja-e a keretét. elfogadom ha nem akarja, csak nem örülök neki.
több mint 14 éve
Soldi, azért van ez a szabály, mert pl ha Randy Moss játszana, akkor tuti összerak 1000 yardot csupán renomé alapján is.2 éve kurvára zavart engem az, hogy Marvin Harrison a receiving leader címért küzdött 😛
úgy vagyok vele, hogy aki nagyban befolyásolja a csapata teljesítményét, azt ki kell venni. Smiley-n vagy Crowderen nem görcsölök, mert egyik sem kezdő szintű, de mondjuk Fucunál sem lenne jó, ha a nyugdíjas Bulger csinálná a 100-as ratinget.
Orknál is ott van Palmer, ez sem valami jó, de ő legalább kispados.
több mint 14 éve
Nah én is befejeztem a csapataimat.tenorxKöszi!
Még fake-re és Igorra várunk. Ha nem csinálják meg két napon belül, valaki (pl. fetomy 😛) bevállalja az ő csapataikat?
több mint 14 éve
Én nem követtem itt az eseményeket, mert nincs kedvem itt vitázni emberekkel.Nagy kár, pedig az volt a játék sava-borsa, mikor 4-5 oldal vitát generáltál valakivel, és lehetett visszaolvasni másnap reggel. :cool:
Soldados
több mint 14 éve
Így játszhatott volna elvileg nálad idén, az nem igazán szopás, vagy, ha igen, akkor minek húztad be 😛WyattMert nem gondoltam hogy visszavonul. Így meg hogy már nincs a ligában nem lett volna pofám pályára küldeni...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Így játszhatott volna elvileg nálad idén, az nem igazán szopás, vagy, ha igen, akkor minek húztad be 😛Bevallom én sem értem, hogy miért kell most már visszavonultatni. Szvsz ráér a következő GM offseasonban.tenorxMost ha IRL idén vonul vissza miért kellene megvárni a jövő évet? Miért szopjak pl. én itt azért mert a marha Randy Moss nem márciusban hanem júliusban találta ki hogy nincs kedve játszani? 😊Rataxes

több mint 14 éve
Én nem követtem itt az eseményeket, mert nincs kedvem itt vitázni emberekkel.Épp ezért nem is tudom, volt-e rá precedens vagy sem, nem is érdekel, de nem értem, hogy rosterzárás után hogy a pöcsbe lehet játékosmozgás... eléggé unfair és érthetetlen.
Mindegy, majd Höri leírja mi legyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mert már leírtam Mossnál is, hogy nem értek vele egyet.
több mint 14 éve
Én megvárom Höri döntését.De nem tartom túl fairnek, hogy rosterzárás után most vonultassam vissza, azt hozzak helyette egy undrafted LB-t...

több mint 14 éve
Jó, nekem mindegy, csak furcsa, mert valóban volt egy roster zárás.
több mint 14 éve
Bevallom én sem értem, hogy miért kell most már visszavonultatni. Szvsz ráér a következő GM offseasonban.tenorxMost ha IRL idén vonul vissza miért kellene megvárni a jövő évet? Miért szopjak pl. én itt azért mert a marha Randy Moss nem márciusban hanem júliusban találta ki hogy nincs kedve játszani? 😊 (főleg úgy hogy idén nem lőttem el az ingyen visszavonultatást...).
Egy Crowder féle 3.800.000-es fizunak a cutbüntije azért már nem az a "tökmind1 kategória", főleg ha köv. szezonban esedékes mondjuk még egy hasonló retire...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Bevallom én sem értem, hogy miért kell most már visszavonultatni. Szvsz ráér a következő GM offseasonban.
több mint 14 éve
crowdert visszavonultatniSzegecsMiért? Tudtommal a rostereket már lezártuk. :/

több mint 14 éve
crowdert visszavonultatni

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nem igazán, majd esetleg a játékosaid ratingjeit nézd át, ha mindenki kész lesz.
több mint 14 éve
Na van vmi, amit tudnom kell vagy csinálnom kell?