GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
nekem még mindig mindegy,különben is,sokkal jobb lenne ha valamelyik mester mondaná h ekkor lesz azt kész.
több mint 14 éve
minél később annál jobbgabokockaEzzel sokra nem megyünk 😛 a 8 óra jó neked/még nem tudni?
Túl későre sem lehet rakni, mert minimum 4-4.5 óra.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
minél később annál jobb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a 8 az emberesebb. 4 óra alatt megvagyunk.
több mint 14 éve
Én személy szerint sokkal jobban örülnék, ha semmikor nem kezdődne 8 előtt 😊
több mint 14 éve
Jó, akkor innentől van 24 órája a nem szavazóknak... ha nem, akkor 24-e lesz... így kell ezt, autokrata módon csinálni... ha Höri/TTT nem írják be, megpróbálom én.😛Inkább azt beszéljük át, az adott napon belül mikor... ha vasárnap, akkor este 7 óra mondjuk? (és akkor éjfélre lemegy) Ha valakinek nem jó, most szóljon
Pénteken/szombaton lehetne mondjuk este 8 is akár... de vas este célszerűbb korábban kezdeni (nekem amúgy mindegy szerencsére)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
nekem jó minden, már írtam párszor, de ha nagyon hiányoljátok kitöltöm zöldre az összes négyzetet
több mint 14 éve
De nem tippelted jól, mert Fake=Józsi.
több mint 14 éve
Drafttal van vmi? Ki nem szavazott még?gabokocka
draft:egyenlőre 24.-e,vasárnap vezet,4 ember nem szavazott még:Soldi,Fake,Fucu,Storm (ha jól tippeltem az álneveket 😛)Newman
több mint 14 éve
Drafttal van vmi? Ki nem szavazott még?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Dylan Gandy a rosteremben van még egy évig.. nem FA.
több mint 14 éve
Kösz 😊 A szívbajt hoztad rám - bár nem hiszem hogy lenne még a szezonban 2 cutolt (nem waiverre tett) játékosom, de azért mégiscsak jobb így, hogy nem b*sztam ki saját magammal (megint 😊 )Most van pár napom hogy eldöntsem hogy a frissen szerződtetett 3 backup LB közül melyiket tartsam meg.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Biztos ez? nálam 89,37... Mivel most már 52 játékosom van, ezért 300k lejön nem? Vagy elszámoltam valamit? :SRataxesbocs, a létszámból kihagytam valakit, tényleg 89.37
több mint 14 éve
Biztos ez? nálam 89,37... Mivel most már 52 játékosom van, ezért 300k lejön nem? Vagy elszámoltam valamit? :S
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Kicsit visszafejtettem hogy 2 év alatt a Harvin pick mit ért nekem a továbbtrédeken keresztül, erre jutottam:kár, hogy a csapat még így is szar 😛
-2011/1, 2011/2
-2012/1, 2012/2
-Jacoby Ford
-Jairus Byrd v. Louis Delmas (már nem emlékszem a 2009-es 2. körössel melyiket húztam)
-Juaquian Iglesias - jó az ő értéke jelenleg kb. nulla, de akkor 2. körös reményteljes prospect volt.
Szóval Pörszi jól jövedelmezett. 😀Döme
több mint 14 éve
Visszakerestem, azévi volt, és így az Orakpo-tréd félig-meddig része a Harvinnak, ami 2. kört adtam, az a Harvin trédben kaptam. Szóval vannak itt összefonódások. 😀Orakpon is durván sokat keresett, én azévi 1+2ért adtam ha jól emlékszem, meg két 3. körért. De lehet, hogy a 2. jövőévi volt.tenorxKicsit visszafejtettem hogy 2 év alatt a Harvin pick mit ért nekem a továbbtrédeken keresztül, erre jutottam:+ Orakpot már meg se említsük 😂eaglesmcnabb
-2011/1, 2011/2
-2012/1, 2012/2
-Jacoby Ford
-Jairus Byrd v. Louis Delmas (már nem emlékszem a 2009-es 2. körössel melyiket húztam)
-Juaquian Iglesias - jó az ő értéke jelenleg kb. nulla, de akkor 2. körös reményteljes prospect volt.
több mint 14 éve
Orakpon is durván sokat keresett, én azévi 1+2ért adtam ha jól emlékszem, meg két 3. körért. De lehet, hogy a 2. jövőévi volt.Kicsit visszafejtettem hogy 2 év alatt a Harvin pick mit ért nekem a továbbtrédeken keresztül, erre jutottam:+ Orakpot már meg se említsük 😂eaglesmcnabb
-2011/1, 2011/2
-2012/1, 2012/2
-Jacoby Ford
több mint 14 éve
Kicsit visszafejtettem hogy 2 év alatt a Harvin pick mit ért nekem a továbbtrédeken keresztül, erre jutottam:+ Orakpot már meg se említsük 😂
-2011/1, 2011/2
-2012/1, 2012/2
-Jacoby Ford
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kicsit visszafejtettem hogy 2 év alatt a Harvin pick mit ért nekem a továbbtrédeken keresztül, erre jutottam:-2011/1, 2011/2
-2012/1, 2012/2
-Jacoby Ford
Szóval Pörszi jól jövedelmezett. 😀
több mint 14 éve
rendben, nekem is mindegy, ha úgy lesz meghozva, hogy mégis úgy legyen, akkor elfogadom

több mint 14 éve
Nekem igyis-ugyis mindegy. De speciel ez az ujfajta evszamolas + az ujfajta waiverezes (hogy 600k folott is lehet kivagni ingyen) szamomra nagyon zavaro... logika van benne, de eszmeletlen komplikalt/mar-mar szorozes sztem.Akinek Ninko ennyire kell, az sajat LB osztagat jellemzi 😛Shaun Phillips, Jamar Chaney, Jerod Mayo, Tamba Hali
Amugy sztem meg 5. eves.. csak 2006/07-ben, aztan meg 2009/10-ben is jatszott, csak 08-at hagyta ki.. de az nfl.com/pro football reference szerin ott is beoltoztettek egy meccsre.Igor
Aaron Maybin, Tyrone McKenzie, Dane Fletcher, Rob Ninkovich, Eric Moore
szerintem ezzel nincs sok gond 😊
amúgy meg mint kiderült, a madcat bevezetése óta azokat az éveket adjuk hozzá az előtte lévőkhöz, szal hiába játszott irl, nálunk nem, és az számít 😊 de nekem mindegy, a lényeg, hogy a vet mint adom majd neki, majd Höri megmondja, hogy akkor 630*3 vagy 630*2+750 vagy 630+750*2 legyen 😊Wyatt
Majd jovore felvetem megint, hogy ezt reformaljuk meg... mar ha emlekszem meg ra. 😊
több mint 14 éve
csoda történt változás állt be a Ke-Ki-ben. No nem nagy, de ez is sok tőlem 😀