GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
az biztos, h sokkal könnyebb lenne az év legrosszabb GM-je szavazáson ellőni a top3at 😀pedig mar kezdtem azt hinni h szaba is kepes arra h elobb gondolkodik aztan beszelSkins épp átállni készül a 3-4re 😛szabaJared Allennel, Pekoval és Odommal?braxa88
dehat ujfent megkellett hazudtoljon. senki sem lehet tokeletes ugyebar 😛 😀
mondjuk az mi kemeny lenne ha kibaszna pekot meg allent is valthasson. 😀
odom meg hagyjan mert az nem volt tul jo igazolas de az elobbi 2 epic lenne 😂Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pedig mar kezdtem azt hinni h szaba is kepes arra h elobb gondolkodik aztan beszelJared Allennel, Pekoval és Odommal?braxa88sztem inkabb tragediaSkins épp átállni készül a 3-4re 😛szaba
sajnos azt nem lehet szabalyba foglalni h teljesen eletszerutlen igazolasokat vegrehajtani tilos.
bar kitudja lehet h harrison es lawson is szivesen menne lbnek 4-3as csapatba.Fake
dehat ujfent megkellett hazudtoljon. senki sem lehet tokeletes ugyebar 😛 😀
mondjuk az mi kemeny lenne ha kibaszna pekot meg allent is valthasson. 😀
odom meg hagyjan mert az nem volt tul jo igazolas de az elobbi 2 epic lenne 😂
több mint 14 éve
Jared Allennel, Pekoval és Odommal?Skins épp átállni készül a 3-4re 😛szabahülyeségbraxa88sztem inkabb tragedia
sajnos azt nem lehet szabalyba foglalni h teljesen eletszerutlen igazolasokat vegrehajtani tilos.
bar kitudja lehet h harrison es lawson is szivesen menne lbnek 4-3as csapatba.Fake
több mint 14 éve
Egyébként lehet...a front sevenemmel tök mindegy hogy milyen sémában szop meccsenként negyven pontot...
több mint 14 éve
Skins épp átállni készül a 3-4re 😛sztem inkabb tragediaHibrid 😀adam8hülyeségbraxa88
több mint 14 éve
hátja...sztem inkabb tragediaHibrid 😀adam8hülyeségbraxa88
én gondolkoztam rajta h olcsón 1misi alatt elviszem Merrimant 3rd down pass rushernek. az még talán életszerűbb, de ez...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sztem inkabb tragediaHibrid 😀adam8hülyeségbraxa88
bar kitudja lehet h harrison es lawson is szivesen menne lbnek 4-3as csapatba.
több mint 14 éve
adam neked minek kell Harrison és Lawson?
több mint 14 éve
Úgy néz ki nem lesz se Herremans, se Gocong :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Jézusom milyen árak repkednek itt 😀tenorxnézz rá az OLB egységemre szerintem elfér az erősítés. cap space-em is van hozzá
több mint 14 éve
Jézusom milyen árak repkednek itt 😀
több mint 14 éve
bekaphatja a sok köcsög 3-4-es - hybrid faszom csapat 😛FucuMeg az IRL csapatok is - már keresve sem talál az ember tisztességes 4-3-as embereket.
több mint 14 éve
bekaphatja a sok köcsög 3-4-es - hybrid faszom csapat 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az kiraly csak akkor mar vegkepp nem ertem ha harrisont ilyen siman belehet adni denekDel, Harrison mit fog játszani tampában?szabaMajd ha hozzám kerül meglátom hogy mozog DE ként.Delonso_
akkor misi transzformalasat irl olbbol gm denek miert utasitotta el olyan karakanul a kommisszar elvtars
felreertes ne essek amugy megtudom emeszteni mert korrekt indoklas is erkezett melle
de ezt azert hadd ne hagyjam mar szo nelkul
harrison : 6'0 242 font
misi : 6'3 251 font
amugy szaba azt a megjegyzesedet cafolnam h itt mar rajtad kivul mindenki hibridet jatszik
ha ranezel a dcmre akkor lathatod h egy darab erre utalo jel nincs erre a keretemben
ez itten pure 4-3 es en meg szembe is megyek a divattal mi szerint lassan mar mindenki 3-4ezik 😛
mondjuk kar h nem lehet nickel package az alapfelallas 😕
több mint 14 éve
sírva írom le, de Szabának van igaza.dehogynem, ir-re került a szezon előtt, szal 1. éve jönHát sajnos a játékban nem volt IR-en, mert nálam volt. És ez számít. Az enyém viszont így jó.szaba
1 $400,000
2 $500,000
3 $530,000
a tied viszont szar, mert keveset emeltélWyatt
Kindle végigjátszotta a szezont ezért másodéves fizut érdemel.
Ellenpólus: például Chris Ivory nálunk játszhatott volna újoncbérért mert tavaly a liga közelében sem volt.
szerk: friss a tábla, legközelebb csak este leszek a gépnél
több mint 14 éve
Nem licitálnék 3-4 es LB re, de Harrison és Ware más kategória.
több mint 14 éve
Aszittem FB-nek viszed 😀Del, Harrison mit fog játszani tampában?szabaEmiatt ég a pofám nekem is, de annyira szeretem, hogy ennyi pénzért nem hagyom a piacon.
Majd ha hozzám kerül meglátom hogy mozog DE ként.Delonso_
több mint 14 éve
Del, Harrison mit fog játszani tampában?szabaEmiatt ég a pofám nekem is, de annyira szeretem, hogy ennyi pénzért nem hagyom a piacon.
Majd ha hozzám kerül meglátom hogy mozog DE ként.
több mint 14 éve
Igazából itt már mindenki hibridet tol rajtam kívül, szóval mind1.Del, Harrison mit fog játszani tampában?szabahibridet fog tolni 😛Newman
több mint 14 éve
Del, Harrison mit fog játszani tampában?szabahibridet fog tolni 😛