GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én igazán azt nem értem, hogy vki miért vesz át úgy embert, hogy tudja, cutolni fogja... Ezt fel nem foghatom.

Ha vki ehhez köti a trédet, megmondom, hogy kösz nem. 3+cutolandó playa esetén inkább adok 2. kört, de a cutolandó playát tartsa meg magának, kell a fasznak.Soldados
sok a helye, és megéri neki kivágni, ha cserében olcsóbbért jut hozzá

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Egyszerű, mert csökkenteni akarja így a trade értéket. Kap egy durva játékost jóesetben meg egy szart nagy fizetéssel, csökkentett áron. Sokaknak belefér. Megnézve az én capem pár ilyet simán be tudnék én is vállalni.
A probléma az, itt két szart kapott.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én igazán azt nem értem, hogy vki miért vesz át úgy embert, hogy tudja, cutolni fogja... Ezt fel nem foghatom.

Ha vki ehhez köti a trédet, megmondom, hogy kösz nem. 3+cutolandó playa esetén inkább adok 2. kört, de a cutolandó playát tartsa meg magának, kell a fasznak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
én továbbra sem értem mivel jobb hónapokon keresztül keretben tartani, majd kivágni az egyértelműen ilyen szándékkal trade-be vett embert, és hogy mire ez a marha nagy felháborodás, tekintve, hogy számos ilyen volt korábban is...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ayodele egy 7. kört sem érHöri
igen ez is igaz. tényleg úgy gondolkodjatok rajta, hogy a BRONCOS kirakta még szezon előtt mert nem ütötte meg a szintet... Bár az is lehet hogy éppen az ő hiánya vezetett a ligauccsó defensehez 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ayodele egy 7. kört sem ér

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként azért a 3. körért pont simán lehetett volna hozni a drafton szinte biztosan kezdő ILB-t
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nekem csak Barron eltrédelése és azonnali cutja nem tetszik. Mielőtt jön a flame, nem köcsögösködök senkivel, pusztán a véleményemet írtam le, hogy látványosan nem volt etikus a tréd, aminek sarokpontja számomra Barron azonnali cutja.Soldados
Pont Tőled nem fogadom ezt el könnyen. Mert mategnap pont Te mondtad, hogy nem finomkodsz, nem adsz a látszatnak, kimondod amit érzel, és stb... Én most ugyanezt tettem. Nem takargattam, meg satöbbi, hanem kiraktam egyből. Nyilván nem 100%-ig ugyanaz a téma, és nem magamat mentem, inkább csak kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondolsz erről 😊fetomy
A durva modorral párosuló egyenes beszéd és az etikátlan játék között sztem van különbség. Kettőt véletlenül sem venném egy kalap alá.

Továbbá nem azt kifogásoltam, hogy bújtatnod kellett volna, hanem magát a caphit csere által jelentett etikátlanságot, de a bújtatásnál (számomra) valóban szimpatikusabb, hogy legalább nyíltan csináltad.

Mindazonáltal ennek a trédnek sztem egyértelmű vesztese vagy (no offense), 3. körért kaptál egy playát, aki 5. kört se ér + plusz egy "kellemes" caphitet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
höri te mit akarsz Spears-szel?haromt
nálam simán DT méret 😊

egyébként meg túl olcsó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 905 — je suis poloska
höri te mit akarsz Spears-szel?haromt
kell az ember hogy legyen meg a létszám 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
höri te mit akarsz Spears-szel?
több mint 14 éve
Höri, mikor beírtad, hogy ki van a hardcap felett akkor már alatta voltam (Pennington cut). A két db 2 milla fölötti cut így is számít, vagy így nem?visi_b
később kerültél alá, de még időben 😊

most minden fasza nálad is.
86368500 a caped

több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Höri, mikor beírtad, hogy ki van a hardcap felett akkor már alatta voltam (Pennington cut). A két db 2 milla fölötti cut így is számít, vagy így nem?

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
FA nem úgy van hogy az első két napon még mindenkire lehet ajánlani és legkorábban a harmadik nap kezdetén kellhet el valaki és onnantól nem lehet új emberre ajánlani?Ork
de igenfetomy
de höri azt mondta hogy nem így van :/Ork
hát akkor fingom nincs:/
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
FA nem úgy van hogy az első két napon még mindenkire lehet ajánlani és legkorábban a harmadik nap kezdetén kellhet el valaki és onnantól nem lehet új emberre ajánlani?Ork
de igenfetomy
de höri azt mondta hogy nem így van :/
több mint 14 éve
de ebben az a kulonosen zavaro szamomra h ez most ugy kerul elo mintha ez a lehetoseg
nem vilagitana foszforkent a sotet ejszakaban. megis akkor eddig mi a franc tartott vissza barkit is ?
hori : amugy kosz h ezt beirtad a hiv kozbe de sztem akkor mar vmi szankciot is kene kilatasba helyezni
h ne csak ugy a levegoben logjon ez a felhivas.Fake
frissítve 😀

több mint 14 éve
de ebben az a kulonosen zavaro szamomra h ez most ugy kerul elo mintha ez a lehetoseg
nem vilagitana foszforkent a sotet ejszakaban. megis akkor eddig mi a franc tartott vissza barkit is ?
hori : amugy kosz h ezt beirtad a hiv kozbe de sztem akkor mar vmi szankciot is kene kilatasba helyezni
h ne csak ugy a levegoben logjon ez a felhivas.Fake
továbbra is úgy gondolom, hogy azért nem egy precedens volt már rá, csak általában senkinek nincs akkora fölös space-e, hogy ilyeneket bevállaljon, ezért nem ANNYIRA gyakori. Legalábbis szerintem 😊
Utóbbival egyetértek, hogy legalább valami tól-ig lehetne a büntetésre
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
h ne csak ugy a levegoben logjon ez a felhivas.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 905 — je suis poloska
Szó mi szó 1-2 GM megtalálja a kiskapukat 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 734 — no es importante
jj egyik kedvenc mondatat ideznem : " szabalyszeru de nem etikus "
egy jatekban -mert te is erre hivatkoztal hori- meg minek etikatlanul viselkedni ?
mert kannibalkodni sztem mindenki tud legalabbis nekem nem lenne megerolteto h
ilyen eszkozokhoz folyamodjak ha latom a "joszandekot" a tisztelt jatszotarsaktol is ...Fake
mikor ilyeneket ki kell hangsúlyozni, az már régen rossz

a következő új pont mi lesz a szabálykönyben? ne küldd el nyilvánosan a commisht az anyjába, mert különben 6. körös picklevonást kapsz?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
de igen
több mint 14 éve
Stez írt PM-et, hogy 2 napig ő is megy Szabához gombát szedni így haladékot kér az embereire.

ha van még ilyen akkor a fórumba írjátok, ne PM-be!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jj egyik kedvenc mondatat ideznem : " szabalyszeru de nem etikus "
egy jatekban -mert te is erre hivatkoztal hori- meg minek etikatlanul viselkedni ?
mert kannibalkodni sztem mindenki tud legalabbis nekem nem lenne megerolteto h
ilyen eszkozokhoz folyamodjak ha latom a "joszandekot" a tisztelt jatszotarsaktol is ...
több mint 14 éve
fetomy-nak a legnagyobb büntetése, hogy Ayodele a csapatában lesz 😀Höri
Ezért a madden megbüntet, és int, sack és tackle leader is lesz, meg probowler meg MVP 😀fetomy
Boss Bailey es HB Blades utan 100 %
jo hat akkor errol ennyit de sztem azert ezt szinten felkene vesni a tennivalok koze
mert ez nagyon nem faja sztem h mindenfele retorzio nelkul meglehet ilyet csinalni
h mas capjevel is buveszkedunk h nekunk ne kelljen benyelni a cutot
megyek is es mindjart lebeszelem vmelyik iden az nfcbol ellenfelnek kisorsolt divizioval
h adjak le a meccseket es adok erte kov offseasonben egy rakas picket ...Fake
aktív NBA nézőként nekem az volt a meglepő, hogy ezt még senki sem játszotta be.
Én is agyaltam rajta Bobzilla esetében, nem tudtam, hogy szabálytalan 😊

dehát én szar commish vagyok, ismét kiderült

több mint 14 éve
fetomy-nak a legnagyobb büntetése, hogy Ayodele a csapatában lesz 😀Höri
Ezért a madden megbüntet, és int, sack és tackle leader is lesz, meg probowler meg MVP 😀fetomy
Boss Bailey es HB Blades utan 100 %
jo hat akkor errol ennyit de sztem azert ezt szinten felkene vesni a tennivalok koze
mert ez nagyon nem faja sztem h mindenfele retorzio nelkul meglehet ilyet csinalni
h mas capjevel is buveszkedunk h nekunk ne kelljen benyelni a cutot
megyek is es mindjart lebeszelem vmelyik iden az nfcbol ellenfelnek kisorsolt divizioval
h adjak le a meccseket es adok erte kov offseasonben egy rakas picket ...Fake
jó, hát azért kicsit sem ugyanaz szerintem 😊
de kétségkívül szabályozni kell ezt