GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzzaJJ Tillerazt nem mondtam, hogy tuti nem húzom be... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Phil Taylor 😛 miután nincs NT-d
több mint 14 éve
valaki tényleg nyomhatna új mockot, megtenném én is de nem ismerem a prospecteket, nfl sznob vagyok
több mint 14 éve
tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀
több mint 14 éve
MasoliCam Newtontenorxugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tilleraki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareos
több mint 14 éve
a draftos közvetítésre hozd akkor légyszi a sört, a Leffe a kedvencem, kösz 😊persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzzaJJ Tillertényleg? 😀briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzzaJJ Tillertényleg? 😀
előbb vágnám le mind két kezem minthogy satan playert húzzak
több mint 14 éve
csak minden 2.classt cseréli el,ez 10 év múlva bőven bejöhet 😛de a játékosból lesz a pick, szóval hiába jön minden évben egy garnitúra 22 éves, ha az előző class-t elcseréli 😛Hörimindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛Hörilegalább lesz bőőőven lehetőség fejleszteni 😊Newman
több mint 14 éve
persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem mondom, hogy ha még bent lesz, nem gondolkodom el rajta, de mivel kb. 6 DE-m van per pill sajnos egyáltalán nincs tervben 😕A többiekre meg nincs pickem 😕 Bár Szenet lehet behúzom udfán 😀
több mint 14 éve
de a játékosból lesz a pick, szóval hiába jön minden évben egy garnitúra 22 éves, ha az előző class-t elcseréli 😛legalább lesz bőőőven lehetőség fejleszteni 😊Newmanjövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊Newmanmindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛Höri
több mint 14 éve
szezon közben változtatunk a szabályokon? 😀aki meg nem találja el, pofont kap 😀aki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareosCam Newtontenorx
te pofont kapsz 😀briareos
több mint 14 éve
aki meg nem találja el, pofont kap 😀Cam Newtontenorxugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tilleraki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareos
te pofont kapsz 😀
több mint 14 éve
Cam Newtonaki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareosegyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én most kilógok a sorból. ha szerzek addig első kört akkor az első 2 körben nem fogok SEC játékost húzni 😊egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki az Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 14 éve
legalább lesz bőőőven lehetőség fejleszteni 😊jövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊Newmanmindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛Höri
több mint 14 éve
elvhűek a fenét, Ork is sorra viszi az afro-amerikai játékosokat...egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki az Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 14 éve
aki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtegyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 14 éve
egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki az Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évre

---
több mint 14 éve
azért mondtam, hogy elsőre (1/26)egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?HöriSanzenbacher, Saine, Homan van itt még esélyes 😛
illetve ha lesz kövi szezon akkor Pryornak is érik a draftharomt
Meglátszik, hogy a Michigan is milyen szar, Joci inkább nem is draftol idén
több mint 14 éve
tényleg,én se az érettségi miatt vagyok feszült az utóbbi időben,hanem a közelgő GM draft miatt 😂ha nálad van az 1/1, akkor nagyon gyorsan, mert én már ráálltam kőkeményen a témára 😛akit aztán én szedtem fel, kiváló érzékkelkezdjek el gyúrni? 😀briareos
azt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛JJ Tiller
megemelkedett tesztoszteronszintem miatt kötök most bele mindenkibeJJ Tiller
több mint 14 éve
jövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊Newmanmindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?HöriSanzenbacher, Saine, Homan van itt még esélyes 😛
illetve ha lesz kövi szezon akkor Pryornak is érik a draft
több mint 14 éve
jövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊