GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze utolag konnyu okosnak lenni de a draft idejen meg te is ugy irtad be h tudod h irgalmatlan reach de leszarod
pats playert meg nyilvan ne igazad van. hernandezzel sem jartal vna jobban.
több mint 14 éve
Bria Harrist viszi (más U-s arc msot nem ugrik be), fetomy elviheti Chekwát, JJ Nevist, Delonso 6 pickből 7 All-Start, és új dinasztiát alapít; én megQB-zek, de hóttmindegy.. akárkit választok bust lesz.Mekkora😊
Az első kör meg is van, minek ide mock 😛Igor
több mint 14 éve
na pont te beszelsz homersegrol jimmy graham utan 😀Fake😀
A tavalyi draftot elnézve (Graham + McCluster - ergo offenzív skillorgazmus, csak semmi D-t az ötödik körig.. delfinek vagyunk), ebből csak a Cobb, Jernigan, Titus Young trióra tudok gondolni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
na pont te beszelsz homersegrol jimmy graham utan 😀Fakegecijó első éve volt.
másik opció gronkowski lett volna, de pats playert???
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na pont te beszelsz homersegrol jimmy graham utan 😀
több mint 14 éve
na ő nagy homerség lenne 1/17-reírtam dc-t el is sírtam magam 😀depht alapján mostmár világos a Bailey pick ráadásul a júúúról jön,tökéletesNewman
igor: harris sztem reach lenne 17.rebriareos
több mint 14 éve
És legalább pass rusher OLB-ként játszatja majd Bailey-t is.. nehogy Odrick 2.0 legyen belőle 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
írtam dc-t el is sírtam magam 😀depht alapján mostmár világos a Bailey pick ráadásul a júúúról jön,tökéletes
igor: harris sztem reach lenne 17.rebriareos
több mint 14 éve
Szép DC 😀
több mint 14 éve
írtam dc-t el is sírtam magam 😀igor: harris sztem reach lenne 17.re
több mint 14 éve
Bria Harrist viszi (más U-s arc msot nem ugrik be), fetomy elviheti Chekwát, JJ Nevist, Delonso 6 pickből 7 All-Start, és új dinasztiát alapít; én megQB-zek, de hóttmindegy.. akárkit választok bust lesz.Allen Bailey
Az első kör meg is van, minek ide mock 😛Igor
több mint 14 éve
Bria Harrist viszi (más U-s arc msot nem ugrik be), fetomy elviheti Chekwát, JJ Nevist, Delonso 6 pickből 7 All-Start, és új dinasztiát alapít; én megQB-zek, de hóttmindegy.. akárkit választok bust lesz.Az első kör meg is van, minek ide mock 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor Wyattel kettő, kinek a sérülékeny lelkébe gázoljak bele még ma?JJ Tillerjaja az en lelkem aztan legalabb annyira erzekeny a hulyesegedre mint a te fuled mas velemenyere
több mint 14 éve
phil taylor első körben minden idők legbalfaszabb pickje lenne, ennyire nem szoktam mellé lőni
több mint 14 éve
--->Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtaz ok hogy ott van a power tetkó, de nem hiszem h bírná
briareos
szóval Phil Taylor
tessék nyugodtan betradelni elé, ha már ennyire akarta, hogy kitaláljuk 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
nyád 😛Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtIrl a Dolphins ezt a posztot Odrickkal akarta megoldani, szóval hasonlóan jó megoldásra számítok kollégánktól 😂JJ Tiller
DE-nek húztuk 😛
több mint 14 éve
Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtaz ok hogy ott van a power tetkó, de nem hiszem h bírná
több mint 14 éve
Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtIrl a Dolphins ezt a posztot Odrickkal akarta megoldani, szóval hasonlóan jó megoldásra számítok kollégánktól 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
vidd von millert, az a tutivagy told át kövi éviért, hogy fel tudj menni luckért

több mint 14 éve
Kekíje van,jóból sose elég alapon LB kell neki 😛mivel se depth chartot, se KeKí-t nem írtál még, a baklövések kizárólag ennek a számlájára írhatóak 😛tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀briareos
viccen kívül a rosteredet nézve most a WR pickre szavaznékJJ Tiller
több mint 14 éve
én is.mivel se depth chartot, se KeKí-t nem írtál még, a baklövések kizárólag ennek a számlájára írhatóak 😛tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀briareos
viccen kívül a rosteredet nézve most a WR pickre szavaznékJJ Tiller
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
akkor Wyattel kettő, kinek a sérülékeny lelkébe gázoljak bele még ma?JJ TillerAz enyémbe Patrick Robinsonért 😊
Komolyra fordítva, aki segítséget kér és segítesz az köszönje meg.
több mint 14 éve
mivel se depth chartot, se KeKí-t nem írtál még, a baklövések kizárólag ennek a számlájára írhatóak 😛tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀briareos
viccen kívül a rosteredet nézve most a WR pickre szavaznék

---
több mint 14 éve
valaki tényleg nyomhatna új mockot, megtenném én is de nem ismerem a prospecteket, nfl sznob vagyokbriareosna breaking bad nézés után, éjjel majd rászánom az időt, hátha lesz ihletem.