GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ha nálad van az 1/1, akkor nagyon gyorsan, mert én már ráálltam kőkeményen a témára 😛JJ Tiller
delonso már nem lesz pesten akkor, úgyhogy ez a fight kimarad.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Mindezt úgy hogy magamtól nem akartam puntert húzni, mert a keretemben volt a KÁRPÁTOK RAY GUY-a, de hát pont draft közben főzött kávét a gépem 😛haromt
akit aztán én szedtem fel, kiváló érzékkel

A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀tenorx
azt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛JJ Tiller
kezdjek el gyúrni? 😀briareos
ha nálad van az 1/1, akkor nagyon gyorsan, mert én már ráálltam kőkeményen a témára 😛
megemelkedett tesztoszteronszintem miatt kötök most bele mindenkibe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Akkor majd látunk őrjöngést, ha delonso behúzza PPt 1/1re 😀
több mint 14 éve
, ha nem haromtnak draftolom Morsteadet 😛

JJ Tiller
Mindezt úgy hogy magamtól nem akartam puntert húzni, mert a keretemben volt a KÁRPÁTOK RAY GUY-a, de hát pont draft közben főzött kávét a gépem 😛haromt

A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀tenorx
azt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛JJ Tiller
kezdjek el gyúrni? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
idén nem valószínű hogy húzok bármilyen louisianai-t. 1 darab esélyes van maximum
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
élő közvetítéssel,mert ezt látni kell
egy kör alakú asztalt körül ültök kb 10-en laptoppal és egymást oltjátok miközben ragadtok a képernyőre 😀

több mint 14 éve

JJ Tiller

azt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
akkor Wyattel kettő, kinek a sérülékeny lelkébe gázoljak bele még ma?JJ Tiller
ja még véletlenül se tetted
ezek szerint én voltam a bunkó, de majd igyekszem a jövőben nem az lenni

több mint 14 éve
A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀
több mint 14 éve
enyémbe, úgyis ideg vagyok 😀briareos
hát a lockout topicba betett képen még mindig röhögök, ez kiindulópontnak jó lesz 😀JJ Tiller
de rossz példa, mert látod, én próbálkozom 😀briareos
látom

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

JJ Tiller
Mindezt úgy hogy magamtól nem akartam puntert húzni, mert a keretemben volt a KÁRPÁTOK RAY GUY-a, de hát pont draft közben főzött kávét a gépem 😛
több mint 14 éve
felveszek egy valóvilág podcastet mindjárt és JJ azonnal elzarándokol valami új-kaledóniai szigetreHöri
amit egy gombnyomással törlök is, erre te fogsz majd kiakadni a szerkesztői részlegben 😛JJ Tiller
visszaraknám, elvégre ez a legfontosabb dolog jelenleg.
a második a pankráció.

több mint 14 éve
felveszek egy valóvilág podcastet mindjárt és JJ azonnal elzarándokol valami új-kaledóniai szigetreHöri
amit egy gombnyomással törlök is, erre te fogsz majd kiakadni a szerkesztői részlegben 😛

---
több mint 14 éve
Ha az első 3 körben nem csináltok baromságot, akkor már jó draftot zártok.

Sajna néhányan még abban a hitben élnek, hogy 7 kör, 7 leendő sztárt kell igazolni, de ilyen nincsen.
Vannak sleeperek meg alulértékelt hátsó körös prospectek, de az egyszerűen természetes, hogy a perememberek 2-3 év után kikopnak a ligából.Höri
Kishitű vagy 😀
több mint 14 éve
hát a lockout topicba betett képen még mindig röhögök, ez kiindulópontnak jó lesz 😀JJ Tiller
de rossz példa, mert látod, én próbálkozom 😀

több mint 14 éve
felveszek egy valóvilág podcastet mindjárt és JJ azonnal elzarándokol valami új-kaledóniai szigetre

több mint 14 éve
hát a lockout topicba betett képen még mindig röhögök, ez kiindulópontnak jó lesz 😀

---
több mint 14 éve
enyémbe, úgyis ideg vagyok 😀

több mint 14 éve
Ha az első 3 körben nem csináltok baromságot, akkor már jó draftot zártok.

Sajna néhányan még abban a hitben élnek, hogy 7 kör, 7 leendő sztárt kell igazolni, de ilyen nincsen.
Vannak sleeperek meg alulértékelt hátsó körös prospectek, de az egyszerűen természetes, hogy a perememberek 2-3 év után kikopnak a ligából.

több mint 14 éve
akkor Wyattel kettő, kinek a sérülékeny lelkébe gázoljak bele még ma?

---
több mint 14 éve
Én csak draft előtt kérdeztem JJt pár emberről, úgyhogy én is büszke vagyok a draftomra 😀tenorx
tipikus, hogy a kedvenceim közül pont azt húztad be, aki most szintén borzasztó jól jönne... 😊JJ Tiller
Vernerért viszont te vagy a felelős. Azt hiszem Deadericket akartam húzni, mert előttem 2 pickkel kihúzta Szaba Warrent, akit kiszemeltem, amikor írtad chatbe, hogy mennyi jó CB van még bent, miért Warrent kell húzni. Akkor gyorsan átnéztem a listáimat, és kinéztem Vernert 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
azon már tavaly is kiakadtam,amikor valaki beírta,hogy "jó húzás volt,kösz JJ-nek a tippet" - szerintem mindenki képes megtervezni egy draft stratégiát és áldozni fél órát a hátsó körös prospectekre is és szvsz ez el is várható egy GM-tőlNewman
nincs azzal baj, ha valaki nem ér rá végig, sőt azzal sem, ha nem ismeri a hátsó körös játékosokat, csak ne emberkedjünk az ilyen pickekkel 😊 (és kimondva-kimondatlanul azért nekem se jönne rosszul néha valami "cserébe" itt a gm játékban)
punter gondom se lenne pl., ha nem haromtnak draftolom Morsteadet 😛

és még véletlenül sem állítottam, amikor pl Danario elkezdett egész állatkodni irl, hogy milyen kurva jól draftoltam 😊Wyatt
épp ellenkezőleg, egészen addig csak sírtál hogy milyen rossz tipp volt 😛JJ Tiller
szerintem max azért „sírtam” mert ha épp volt öt perce egészségesen, akkor is megsérült egyből miután nagy nehezen végre lett csapata
de akkor bocs és kösz mégegyszer, „sírás” és segítségkérés sem lesz többet

több mint 14 éve
Én csak draft előtt kérdeztem JJt pár emberről, úgyhogy én is büszke vagyok a draftomra 😀tenorx
tipikus, hogy a kedvenceim közül pont azt húztad be, aki most szintén borzasztó jól jönne... 😊

---
több mint 14 éve
Én csak draft előtt kérdeztem JJt pár emberről, úgyhogy én is büszke vagyok a draftomra 😀